Не се чувствам желана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не се чувствам желана
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 3958 пъти
От 4 години имам приятел (първи във всяко отношение). Аз съм на 22, той на 29 години. Не живеем заедно все още (няма къде и той си събира пари за жилище). Следователно секс правим рядко, защото няма къде, не е удобно при никой. Досега винаги, когато сме правили секс протича долу-горе така: Той ме целува по устните, лежи ми отгоре и си притиска члена и това е. Най-много да ме целуне по врата 1, 2 пъти, но все едно по бузата. И стоим така известно време, целуваме се, чакам да се сети да направи нещо, но нищо. Накрая, го избутвам да мине отдолу и започвам да го целувам, а той лежи и си е отпуснал ръцете на леглото. Взимам ги слагам ги на гърдите си, пипа ги малко, едва-едва и пак същото. Целувам го по коремчето и слизам надолу и му правя орална любов и след малко, той търси вече презерватива и сексът започва, а аз се чувствам изнервена, изобщо не съм възбудена и не ми харесва. Толкова ми е тъжно и обидно, защото се случва рядко да сме сами, ето 3 дни нямаше никой вкъщи, той идва 2 пъти и правихме секс, точно така както ви казвам, като първия след като той свърши, доста време ми отне на мен, докато се възбудя и свърша клиторно, с моя молба към него да вкара и изкарва пръстите си, а аз да си стимулирам клитора. Чувствам се и зле, че ми трябват 10-15 минути стимулирне за да свърша, а виждам отегчителната му и безизразна физиономия и това още повече ме бави и не ме предразполга. Втория път му дадох един презерватив, който забавя еякулацията при мъжа и той не можа да свърши, а и му беше мек. Тук е момента да спомена, че и много работи от нощни смени се случва да ходи село или на другата си работа, беше такъв момент и втория път наистина беше преуморен, пита, защо не съм го дала този презерватив като сме го правили вчера. Видимо беше изнервен, че не е могъл да свърши и легна на леглото без да ме гушне поне 5 минути, само аз лежах до гърдите му. После се сети да ме гушне, ама на мен вече ми беше ужасно. И така тези 3 дни, които чаках за да си прекараме страхотно, бяха по-скоро неприятни за мен. Говорила съм с него за това поне 5 пъти, че имам нужда по любовна игра, ласки, да ме кара да се чувтвам желана и нищо. Държи се така, сякаш го е гнус да ме докосне, нито орална любов ми прави, а съм му казвала, че знам, че адски ще ми е хубаво. Не знам вече какво да правя, нямам сили, не искам цял живот да се чувствам нежелана, непривлекателна. Според него това е така, защото е изморен, имали сме любовна игра, но аз не съм се възбуждала, проблема бил в мен. Ще се побъркам вече, чакаш моментите ви заедно с нетърпение, а се оказва, че са много смотани. Това ли е истинската любов, хубавия секс? Нямам база за сравнение, не съм била с друг, но се чувствам нежелана. Какво мислите за цялата ситуация?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: b8e859e6ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че трябва да си намериш някой, който ще бъде по-въодушевен, когато знае, че го чакат плътски наслади.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 40bc4fa8b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Колкото далече са порно филмите от истинския секс, толкова далече е и секса който правите от хубавия секс.
Има една стара приказка - "Хубавия секс е мръсен". Него гнусливи и срамежливи не го практикуват.
Не е реално да очакваш че ще те "клати" във всякакви пози по половин един час всеки път, макар че от време на време си е нормално да се случва. Но пък и не е нормално да го е гнус да те докосва и да ти прави френска както си казала. Ако наистина е такова положението, или е скаран със сескуалността си по някаква причина - достатъчно е млад че годините да му пречат, или не го привличаш особено от което се притесняваш. В повечето случаи е първия вариант но никога не е ясно докато не се изясни :) А може да си му кажеш директно на него това. И от реакцията и последвалите му евентуални действия ще се разбере най-вероятно кое от двете е.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 027acc9906
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Няма страст много-много. Може да бие чикиики момчето. Аз например като имам страст към жената и я целувам, хапя и лижа и тя се разтапя от кеф. А като примерно съм бил чикии цяла седмица и желанието не е силно, страстта е ниска и сексът куца, гледам да го вкарам там да мине номера.

Сега ще ти кажа според моето мъжко мнение как една жена може да повлияе най-силно (поне при мен се получава) - като започнете любовната игра го играеш две напред, едно назад. Т. е. дърпаш се малко. Целувате се примерно. После се отдръпваш ти. Ако той посика още целувки се целуваш малко и пак се отдръпваш. Аз в такава ситуация почвам да се чудя какво става с жената и се активира животинския ми инстинкт да искам да обладая тази жена максимално, Не го събличай ти. Ако няма инициатива да съблича - може да му подскажеш, но не се събличай ти, нито ти да го събличаш. Поне според мен де. Впрочем, може да си с тениска, но без сутиен, поне при мен това е доста възбуждащо. Ако посегне към циците, преместваш му ръката в началото. Ако не посяга и няма инициатива или няма страст (принципно) или моментно е без сексуално желание (от много чикиики примерно).

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f3fe52604d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мдаа... сексът, който описваш не е както трябва. Аз съм била с 20-ина някъде и със мъжа ми, с който сме от 8 години заедно, имаме и дете, съм правила най-добрия секс. Със целувки навсякъде, разни играчки и страст. Трябва са се чувстваш добре със сексуалното ти другарче. Щом от 4 години сте с него и сексът не върви, а и при положение, че си му обяснила какво искаш, моят съвет е да го зарежеш.
Ж 27

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: aad8b5b379
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мисля, че е егоист и дърво в леглото или си му омръзнала. Винаги ли е било така? В началото?
Истинският секс е страшно далеч от това. По-добре да си набие една злобарка и да си ляга вместо да те мъчи. Моят съвет е да си намериш нормален мъж.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9a598392b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От авторката:
Говорихме по въпроса, както си и знаех, той смята, че няма никакъв проблем освен, че е изморен от работа и не е в пълноценното си състояние там долу. И другото, пу*ки не лижел, било прекрачване на граница и извращение, ако съм искала и аз да не съм му правела свирки и без това не бил много доволен, не съм го била засмуквала много добре. Другото, което било след 2-рия път когато сме го направели, един след друг, ме чувствал широка там долу, сигурно съм си била напрввила нещо с вибратора (който си купих, защото не бяхме правили секс 9 месеца, защото нямало къде). И накрая ми казва, че все не съм бил доволна, даже и да ме лижел пак сигурно ще съм имала претенции. Не знам вече..., а го обичам и съм готова всичко да направя за да му е хубаво на него.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a259833212
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Отговора е ясен. Не го привличаш вече сексуално и не го възбуждаш. Точно така се чувствам и аз като ми омръзне някоя. Може и да те обича, това не пречи на другото.

М32

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ec1577d499
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Последният ви разговор доста е изпростял, честно казано. Подозирам, че е бил на висок тон. Едно, обаче, е ясно. Той е не по-малко незадоволен от теб. Проблемът е двустранен. Той определено трябва да поработи върху представянето си, но същото важи и за теб самата.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1c82f3c3e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Как може така да ти говори? ! Много грубо изказване за свирките, които му правиш. Мисля си че отбягва любовната игра защото ще свърши още по-бързо. Има и друго няма да ти хареса лизането, още щом пък никога не го е правил още повече. На теб ти се иска да пробваш и да се учиш на всичко в секса, а той си има граници. Имаш два варианта - всеки по пътя си или се примиряваш с този начин без да. мрънкаш. Понякога мъжете са като деца, пробвай смяна на тактиката. Не мрънкай, като му правиш свирка подпитвай дали му е добре, какво да направиш че да му е по- добре.. Няколко пъти така, веднага няма да. усетиш промяна но постепенно ще видиш че ще започне да му дреме и за твоето удоволствие. Ще ти кажа че с това молебен да ти вкарва пръстите, пък и с вибратор да се таковаш това още повече го отблъсква и губи желание за. секс с теб.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9a598392b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От авторката:
Аз съм го питала, даже последния път го питах, докато му правя свирка, дали иска да му направя нещо, което ще му хареса. Каза ми не и друг път съм го питала още веднъж, пак каза не. Не искал да ми казва какво да правя, искал да остави нещата на естествения ход и да се научел да харесва моя начин. Щяло да му бъде гадно да ми казва направи това така... За него лизането не било естествено, едно време бабите и дядовците ни не се били лижели, извращение било. Направо се хванах за главата. Иначе ние с него общо за тези 4 години да сме правили секс 10-15 пъти, какво омръзване? Нали няма къде и се случва рядко и мен точно от това ме боли, че чакам толкова време да се насладим един на друг, да покажем любовта си и да дадем всичко от себе си за да му е хубаво на другия, а той се държи все едно не ме обича и това ме обърква и побърква. Ядосва ме, че е с много остарели разбирания, че ми говори така грозно и нямало да ме лиже, защото съм искала да става каквото кажа и да го командвам. Леле, никога не съм командвала, той още от началото на връзката ни се притеснява да не бъде командвам и приема и най-малкото за командване. Според мен, когато обичаш един човек, искаш да му е хубаво и да му носиш удоволствие, а не чувствам това желание у него, освен да иска да си го вкарва и изкарва.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 088d10ee23
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   М на 36г. съм според мен проблема е единствено в него един мъж от 20 до 30 год трябва където и да е и колйото да е уморен да изкърти жената от секс ако я обича и ако прави толкоеа рядко секс освен ако не е някаква грозотия де така че най добре се отърви от него не го заслужава някоя жена да го моли за секс а ако искаш да го възбудиш все пак и да има някакви мръсни желания бъди изненадващо мръсница до колкото можеш говори му мръсотии как го искаш колко силно го искаш даже ако не ти е проблем гогато правите секс недей да ходиш да пикаеш преди това и както го правите се испишкай да видиш реакцията му но ако и това не помогне или го кастрирай или бягай от него

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 027acc9906
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Абе като ви чета разговорите не сте много един за друг, ама вие си знаете. Лизането на обръснато п. те след душ е много приятно и за двамата.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8d177f3be5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Моите съболезнования, авторке. При мен е същата история. Даже беше невероятно колко сходства открих с моя случай. Постоянно да му кажеш какво да направи, да му преместиш ръката тук и там... Да полагаш неимоверни усилия, а той да стои като труп.. Простоо ти съчувствам. Разликата между двете ни е, че аз съм на 19, а той на 25 и се има предвид, че сега му е времето да се забавляваме, да експриментираме. Все му повтарям, че трябва да се насладим на живота пълноценно, а той - не... Имало и по-важни неща-, , Не може ли просто да стоим и да се гушкаме, защо все нещата трябва да стигат до секса''. Но нека не оставяме на заден план и това, че се виждаме много рядко, защото сме от различни градове, но имаме връзка от 4 години също като вас. Другата прилика е, че той също ми е първият. Сексът е перфектен, но след като той свърши, аз имам нужда от още внимание, а той все се оправдава, или ако го убедя, гледа настрани и си личи, че е с някакво недоволство. А за оралния секс няма да ти приказвам колко време го убеждавах... Гнуслив е и това е.. Прави го понякога, но мисля, че е защото знае, че ще се разсърдя и ще се гледаме накриво още 5 дни, ако съм при него за 7-8 дни примерно. Ако знаеш колко пъти съм си мечтала ей така изведнъж да се събуди някоя сутрин и да му е дошъл акъла... Или пък да излезе от тва състояние на гнусливост и да стане по-перверзен и да проявява известна доза въображение, а не само аз да поемам инициативата.
П. С. Това май се получи като разказ в разказа и не успях да ти дам съвет, но исках да знаеш, че не си единствена и все още съществуват незадоволени жени от мъже кретени. Дори няма да ти казвам да го зарязваш, както са ми казвали на мен много пъти... Ама пустата му любов.. Искам да го променя, не просто с лека ръка да се отърва от него. Просто вярвам, че някой ден ще успея. :))) И ти повярвай.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b7aacd5160
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Не е нормално да не правите секс 9 месеца, защото нямало къде. Прави се навсякъде-в кола, в гората, къде ли не щом хората имат желания. Това при вас си е направо измъчено състояние. Има някаква причина. Дано не е друга жена. Но според мен, вие имате различна сексуалност. Ти си по-страстна, а той не е. Това рано или късно ще доведе до раздяла. Нправо се разделяй с него и си търси друг.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 63c2c7c1d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Ами просто е - спри със секса и ти. Отказвай му по същите причини - глава, цикъл, хормони, спи ми се... работа... а пък почни да си правиш прически, да се издокарваш - не си намирай любовник, но го изиграй все едно че имаш. Ако и това не помогне - зарежи го. Той изпитва по-силни чувства към секцията по хола....

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: aca80e4c23
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Аман от глупави хора, не ти разбирам наистина! как така издържиш толкова време без секс? от думите ти си много страстна жена и гориш за секс и едно лудо чукане, и той както го гледам няма да се оправи все такъв ще остане и все ти ще си побъркаш от липсата на секса и палав език дето да те побърка както на всяка нормална жена, аз както гледам нещата не виждам изход нито оправия на този ад в който си, даже ще стане още по страшно за напред, м/у другото не се описахте как изглеждате госпожице, да не би си с наднормено тегло и не му приятно да лиже... как да го кажа много сланини там долу или си космата и това също му е влияе негативно, може и бръснеш долу с самобръсначка и му противно да целува груба мъжка брада от долу, а бе наемай една стая в нормален хотел в съседното градче, направи кола маска един ден по рано. изчакай да мине червеното, купи готино ухаещ крем за тяло, вкарай го под душа масажирай му кура нежно и го целувай, с другата ръка играй леко с ануса му но не вкарвай пръст а само го масажирай с връхчето на средният ти пръст докато му хвалиш достойнството колко е голям, , колко е твърд, и леко му бутай към гърдите ти да ги мачка нежно и да ги масажира и да ги смуче, после го бутай към путката и нека да ти направи най яката френска на света... ех ако и тогава отказа да ти направи направо хвани хавлията и се обличай и му кажи да плати стаята и кой от къде, и не ми говори за любов и разни неща, това което ти живееш не е любов а мъчение, мазохизъм, садизъм, ей момиче събуди се, осъзнай се че си изгубила цели 4 години от живота ти с него, не губи останалото, има такива мъже като мен примерно дето са готови да те скъсат и да те побъркат от секс и лизане и анално и какво ли не неща, , и защо ли не и да те обичаме, мъжете са много прекъсни тази умряла връзка докато е време и си живей както хората, стана ми много жал за теб наистина, когато съм имал жена до мен тя никога няма и да помисли ни за друг кур или за вибратор защото вина ги съм готов да я любя много страстно и да я изхвърля в небето много кратно.
чакам отговора ти сладурано :)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 19c7a370e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Ще бъда съвсем кратък - разкарай го! Колкото и да го обичаш, те очаква много, много тежък живот. Без значение какви са причините за това ненормално състояние.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 744d4c6485
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Секса е от най-важните неща в една връзка между двама души. И когато той не върви/както е при вас/, връзката е под огромна въпросителна. Според мен сте пред раздяла. Колкото по-рано стане, толкова по-добре. И за двама ви...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 993984bcd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Съжалявам, че го казвам, но и според мен нямате общо бъдеще.
Вярно е, че всеки има различни граници в секса и това е нормално! Да го караш да ти прави орална любов е безсмислено, защото дори да го направи (не че има такива изгледи) против себе си - мислиш ли, че ще изпиташ удоволствие, знаейки, че го прави с отращение и с мисълта, че е нещо ненормално, гнусно. Мен лично такъв акт не би ме задоволил.
Почти на твоята възраст съм, трябва да ти кажа, че сега ни е времето да преоткриваме тези взаимоотношения. Не си слагай прегради и не се лишавай от удоволствия в секса само защото отсрещния има граници или не приема дадени неща. В света ще откриеш достатъчно момчета с по-високо либидо и с ЖЕЛАНИЕ да задоволят всичките ти фантазии, каквито и да са те! Очевидно вашата история е кауза пердута. Не знам как се развива вашата връзка настрани от секса, но казвам ти, щом той куца, няма да го бъде и занапред.. 10-15 пъти секс за 4 години при положение, че сте в пика на сексуалността - двайсетте си години, е направо отчайващо! Мило момиче, как виждаш бъдещето си с него? Той е почти 30-годишен с изграден характер и сексуалност, има ли шанс да ги промени? А ти си млада и сега ти е времето да живееш! Действай!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9f95527618
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   От мъжка гледна точка. Този пич не е за теб ;). Не е нормално за 4 години да сте правили 15 пъти секс, просто не е нормално или пък 9 месеца без секс, защото нямало къде? ! Коли, гори, мотели, хотели къде ли не. На почивки някъде за по ден - два не ходите ли никъде за отдих и релакс и малко забавления ;)?
Бий му шута и си живей живота с някой, който ще те задоволява пълноценно, океанът е голям и изобилства с мъже :) къде, къде по опитни и най вече с желание от твоя приятел.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 53590d2eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Не се лъжеш. Не си желана. Или поне, той не желае да се чувства "опитомен" от теб. Опитва се да ти внуши, че го прави само и единствено заради твоето желание. Повярвай ми, като на мъж -няма мъж, който желае една жена, тя му поема члена в устата си, а той, едва ли не, скучае. Така звучи описанието ти. Дори с жените, които не са ми особено секси, активната страна съм аз. Ако лично мацката не ме кефи, представям си това, което ме кефи, но никога не я оставям н"на сухо". Еле пък, да разбере, че не ме възбужда... Този играе игра. Не му се връзвай -не е искрен с теб, щом устно ти заявява едно, а в леглото прави съвсем друго.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 63c2c7c1d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Не разбрахте ли, че повечето хора преди да почнат връзки нито мислят, нито се интересуват - скачат в тъмното и после ох, ама това не върви онова не върви. Ааааа секса бил важен така ли? Ами така я. Ако някого го устройва да живее без секс, любов, радост, но да има мъж / жена за пред хората - ами моля. Всеки сам прави своя избор!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f1df5321c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   10-15 пъти секс за 4 години? Това не е нормално. Бягай с 200 и не го поглеждай повече
Ж24

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 18603f7a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Този изобщо не е за тебе ама изобщо сменяй го докато е време! След време такива комплекси ще имаш,че просто..нямам думи. И винаги съм се чудила на жените ЗАЩО правите орална любов като на вас не ви правят? След като не получавате същото и ти не се старай за него и това е. Щом секса не ти харесва, разделяйте се и това е секса не НАЙ-важното но той като не върви..и връзката ви няма да върви. Или е некадърен или просто не те обича това е. Аз като те четях все едно му се молиш за някои работи? А това не трябва да е така. Сменяй и късай докато нямате деца после става сложно.

- Ж 20

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1ee7ead1f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   М на 36г съм до авторката абе като четох всички коментари и твоята история си мисля че има вероятност тоя да е някакав скрит гей и още да не го осъзнава, замисли се дали има такива наклонности и другото което е не казваш все пак как изглеждаш та да си кажем мнението закакво може да не те желае

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f815fef514
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Попаднала си на човек, чието либидо е почти 0. Не казвам, че е лош човек, но винаги има хора, който изпитват много по-малко желание за секс, от това, което считаме за нормално. Както има и хиперсексуалност, така има и тотална липса на такава, дори и при мъжете.
Ти не си като него и това е много трудно. За двама ви е по-добре, да си намерите партньори, които да отговарят на сексуалните ви нужди.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker