Мислите ли,че имам психичен проблем? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мислите ли,че имам психичен проблем?
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 4074 пъти
Здравейте, пиша Ви, защото след дълго обмисляне вече имам чувството че имам някакъв проблем, който е на психична основа. Момиче съм, може би жена. На 16 години. Смело мога да твърдя, че съм красива и доста привлекателна. Изглеждам поне на 19, никой не вярва, когато чуе годините ми. Обичам секса, пристрастена съм. Не минава ден, дори половин, през който да не бъда задоволена, независимо дали от мъж, или собственоръчно. Изпитвам адска нужда да го правя. Харесвам мъжете, харесвам различни типове. Обожавам по -зрели мъже, дори над 25-27 години. Най-големия с който съм била беше на 38, така мисля. Чужденец(предпочитам да запазя в тайна неговата народност), който беше най-добрия в леглото. Изпитвам постоянната нужда да съм с мъж. Била съм с много мъже, винаги подбирам партньора, пазя се. През февруари се запознах с мъж на 25. Влюбих се. Това беше моя човек, бях само с него, обичах го, обичам го. Луда съм по него. Правех всичко за него, до момента в който всичко свърши. До скоро. Не бях се задържала толкова месеци с един партньор. Адски много съм съсипана след раздялата. Само при мисълта за него очите ми се пълнят със сълзи. Може би толкова време съм имала нужда от мъж до себе си като него. Вече два месеца не съм била с него. Няма и да бъда, за съжеление. Много ми се прави секс. Постоянно. Изпитвам нужда да бъда с някого, без значение с кого- мога да го направя, но отдавна съм прекалила. Нямам мярка, спя с много мъже. Ако продължа не знам до къде ще стигна. Не знам с колко точно мъже съм спала, но са доста. Може би всички ще кажете, че съм недоебана курва, но мисля, че е ненужно и по-добре си го спестете. Моля, ако някой има адекватен отговор на въпросите ми, или по-скоро мнение, нека го изрази. И да, разбира се, че съм малка и, че трябва да си гледам училището, но повярвайте, правя го! За родителите ми-и там не се хабете. БЛАГОДАРЯ ВИ. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 470d6a4859
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   сама си се усещате,ама помислете си кога ще си ползвате по предназначение репрод.с-ма,човек от съвестта де да избяга

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8111e2c5b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Това са хормонални и психически проблеми. Тестостеронът отговаря за сексуалните желания и при двата пола, затова когато имаш повече тестостерон се получава нимфомания-тоест твоето положение. Това е при жените главно. Прочети за нимфомания. За съжаление в днешно време жените имате много тестостерон, което се дължи на феминизми и други глупости, които ви карат да не правите нищо, защото просто нямате интереси и хобита.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 664c2eb919
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   не си само ти така,, и всички сме такива на тази възраст,, като порастем ще си улегнем и ще го правим с по малко брой момчета.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: cfbfb58bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Това, което описваш не е за подценяване. Зависимост към секса също има, както към алкохол, наркотици, хазарт и прочие. Аз диагнози няма да ти поставям, но е притеснително и те съветвам да се обърнеш към психолог. Това в случай, че историята не е провокация, разбира се.

Ж46

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: cd3f3ee443
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   На колко си години, аз като бях по малка мисълта за секс с мъж мен ме плашеше. Но се намери човек в който се влюбих и който ме привличаше и др. но не знам дали е възможно тъй като с него то е ясно че изобщо не се виждаме смисъл отдавна приключи нашата връзка. Но по принцип би могъл да ме накара да си променя мнението и да не слагам ничии образ в главата си за мъж с който съм почувствала че във секса има нещо хубаво. Аз мисля че имаш някакъв проблем относно това което казваш че си склонна да пуснеш на всеки, че имаш желание да го правиш със всеки, просто не го прави, аз съм имала случая където почти непознати мъже ми предлагат, а някой дори шефове на работното ми място и се е налагало да напусна, разтрепервам се като си помисля но на много жени им се е случвало да изпадат в неудобни ситуации. И точно жените който го правят просто ей така с някого който дори не познават добре провокира мъжете да продължават. Ако си решила да го правиш с мъж който те привлича в това няма нищо лошо или мастурбирай като имаш желание но не може всеки втори да е подходящ партньор за секс и да те привлича.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 7c0c285444
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Психичен не, а емоционален. Може би си се чувствала пренебрегната като дете, може да ти е липсвала бащината фигура и сега подсъзнателно да компенсираш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 082173ca7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Пиле, от така обясненото твоето си клони на нимфомания. Това да ти се прави постоянно секс не е особено лошо нещо. Но като се докара дотам да "няма значение с кого" и изгубиш мярката, нещата обикновено тръгват от зле на по-зле. Ако продължиш ще я докараш до това да си "недоебана курва", секс кукла за разни и разнообразни мъже, никой от които няма да те вземе на сериозно, а и няма да има причина да го направи. Следват депресии и т.н. Единственото обнадеждаващо в случая като цяло е че го осъзнаваш.
Общо взето това си е пристрастяване като всички други(освен ако причината не е физиологична, но това са доста редки случаи). И като всякакви пристрастявания - цигари, алкохол, наркотици, хазарт и т.н., най-важното е сама да осъзнаеш че имаш проблем. Да се самозалъгваш че се контролираш когато е ясно че не можеш, подобно на тези които можели да спрат цигарите и алкохола които употребяват всекидневно "когато поискат", си е сериозен проблем.
И след като си осъзнаеш проблема, обикновено е въпрос на това доколко ти е силен характера. Ако наскоро си осъзнала че си прекалила, както сама спомена, може да провериш дали ще успееш да се контролираш. Ако не можеш - няма да е лошо да потърсиш професионална помощ или поне помощта на някой опитен(и достатъчно интелигентен поне по твоя преценка) човек който те познава(ако си по-близка с майка/леля си примерно). Но не е изобщо желателно да е мъж който да иска да те изчука.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a9cc31cbb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Съгласна съм с ном 5. Това е зависимост като към алкохол, храна, цигари и пр. И прикрива/компенсира някакъв проблем. Отиди на психолог. Отделно дано не се заразиш от венерически заболявания. Защото някои от тях не се лекуват и остават за цял живот като например херпеса.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 087bff8e8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не ми се вярва да си нимфоманка, по-скоро измислена история от някой, да не казвам какъв.
Но все, пак нимфомания има. А това хич не е добре за теб. Така както се описваш, излиза, че неизтакован мъж около теб не е останал. Зле е за психиката ти, за репутацията, здравето, бъдещето. С тези неконтролируеми сексуални контакти си много уязвима, от криминално естество. Някой път ще се отзовеш в някоя канавка, наръфана от животни, умряла, естествено. Не пресилвам нещата.
На твоята възраст е нормално да имаш силно либидо, но да си го развяваваш навсякъде и да го демонстрираш, е в твоя вреда. Бих те посъветвал да наблегнеш на самозадоволяването, докато си намериш някое гадже да ти радва.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9bd39d0fd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   5 е Права за зависимостта към секс. Лошото е, че не е нещо, от което можеш да се възрдържаш и да имаш нормален живот.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: dec9592831
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Аз съм медик. И не, не е задължително. Такава е средата. Вие пишльовци малки сте постоянно под действието на сексуални стимули. Във фейса, в интернет, в не знам още къде, по цял ден гледате голотии и извращения. Всичките тия визуални стимули водят до по-ранна стимулация на съответните мозъчни центрове, които пращат сигнали към гонадитр и почва една огромна продукция на хормони. Храната ни няма да я коментирам. Но една голяма част (месищата) са праскаби приживе с хпрмони и това също се отразява. Нямам какво да ти кажа... такова нещо и да ти го регулират за момента, след месец сигурно пак ще е така щото по-горните неща дето описах продъшжават. Светът се промени. Прагът на сексуалността драстично спадна. Ползвай презервативи поне да не лепнеш разни естиди-та (най-вече ХИВ).

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: dec9592831
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Номер 5. Не е за психолог, а за ендокринолог и психиятър. Научете медицинските специалности, че аман от тия психолози. Не разбра народа, че са измамници и нямат нищо общо с медицината, която ние учим и се скапваме.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: cfbfb58bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Здравейте, номер 5 съм. Моля за извинение авторката за отклонението от темата. Искам да обърна внимание на уважаемия медик да бъде по-прецизен и съсредоточен, когато пише. Това не е хейт, а сериозна препоръка. В този сайт небрежното писане, освен да издразни няколко персони, такива като мен, които обичат и пазят красотата на българския език, друга вреда няма да нанесе, НО! утре като започне да определя диагнози и да изписва лекарства, нещата може да станат фатални. Да, навярно латинският му е перфектен, но разсеяността и нехайството имат способността да се превръщат в навик, извинявам се на младежа, но в неговата професия, подобни залитания са опасни и недопустими.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d2071b4994
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Да, имаш психичен проблем, но той не е че ти се прави секс (което е нормално за възрастта ти), а че се пускаш толкова лесно на много мъже без да изградиш дълготрайни отношения. Гледай да си намериш сериозен приятел и си прави секс само с него. Не се превръщай в "общата", защото ако едва на 16 си спала с много, до 26 реномето ти ще е такова, че няма да може да си намериш нормален мъж за дълготрайни отношения и семейство (а в един момент и това ще ти дойде като желание, освен секса).

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 570cf86cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Аз съм мъж на 32г. и според мен нямаш никакъв проблем. Просто това, което описваш се среща по-рядко при жените, почти всички мъже сме така, само че по-трудно ни се получават нещата от теб. Няма нищо лошо да обичаш секса и то всеки ден, това е здраве, разбира се с предпазни средства. Когато намериш твоя човек, ще му бъдеш вярна, а сега се забавлявай!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b9fb32936f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Този 38 годишния е бил негър. Само като написа че е бил най - добър в леглото ми стана ясно.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f9072b2e45
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Ти контролираш тялото си, не то теб. Ти избираш какво да правиш и какво не. В момента нямаш никакъв контрол над себе си, а и не правиш нищо за да имаш. Спри порното, ако гледаш, спри с мастурбацията, а секса само, ако наистина харесваш човека, а не само да задоволиш нагона си. Без усилие няма как да постигнеш нещо. Пристрастила си се яко.
Аз си правих разни експерименти - гледах 4-5 часа нонстоп порно и естествено настана пълен ад с мозъка ми - постоянно ми се правеше секс, постоянно фантазирах, гледаше ми се още порно.. не можех да се фокусирам върху нищо друго. Полудях за седмица заради някакво еднократно 4-5 часа безмозъчно зяпане в монитора и със сигурност щеше да стане много по-лошо, ако не беше еднократно и действах над всяко свое желание за още и още. Не ми се мисли на теб какво ти е, но ако продължаваш в този дух ще става само по-зле.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: cfbfb58bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   От 5 до 15, с риск да отегча аудиторията, но като майка, загрижеността ми е присъща, моля за извинение! Хайде да не изпадаме в крайности, авторката е шестнайсетгодишно момиче и проблемът ѝ е най-вероятно грешен поведенчески модел и да я пращаме право в "остро женско... е много закостеняло и изостанало. А и хормоните няма какво да виним, или според мен, нямат водеща роля в случая, при положение, че тя не споменава за някакви физически и емоционални страдания, освен неудържимата нужда от секс и толкова. Естествено, че първо трябва да се обърне към психолог, а той, ако е читав ще я насочи където прецени. Много грозно пренебрежение към психолозите демонстрирате, уважаеми/а. Успокойте се и бъдете над нещата, ако действително се "скапвате" изучавайки медицина, в което аз дълбоко се съмнявам, постарайте се да калите собствената си психическа издържливост и не на последно място, да усвоите правописа на медицинските специалности психиАтър, и педиАтър, мисля, че ще ви е полезно. Благодаря за вниманието.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: cfbfb58bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Ха, аз съм последната коментираща засега, ако редакторът допусне поста ми, разбира се. Пропуснала съм да забележа, че 14 и 15 коментар са на един и същ потребител, претендиращ, че е "медик", Ако съмненията ми относно професионалните му амбиции са верни, основаващи се на няколко изречения само и потвърждаващи се, за съжаление и от второто му изказване, не е беда, във фантазиите си всеки е свободен да бъде дори и бог. Но, ако наистина е лекар, или бъдещ такъв, тогава става страшно.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2914600f84
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   С негър ли си, се ебала че не посмя да кажеш или с арабин?
Стана ми интересно моля те кажи. Според мен имаш проблем не е нормално всеки ден да ти се прави...

Зина

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 747ba24eab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Що да спира порното и мастурбацията, не разбрах? И къв контрол? Да не сме в 15. век. Това са нормални неща, които сега са ти интересни и откриваш сексуалността си. Относно самоконтрола, дай да ти боднем една инжекция тестостерон и да видя как няма да мислиш само за чукване. Намери си едно приятелче и се праскайте само двамата. Това е нормална възраст

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8111e2c5b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Не ви ли е срам- Номер: 24, 22, 21, 18, 4. Вместо да казвате, че е нормално и да и влошите състоянието, се опитайте да си използвате малкия мозък, ако има изобщо, или прочетете някой учебник по биология вместо да се опитвате да втълпявате, че било нормално това и не били хормонални проблеми. Точно са си хормонални проблеми. Не било проблем. Ако не е проблем някой ще отвори ли темата изобщо? Беше риторичен въпрос (за госпожиците които не са разбрали).

И сега разбира се няма да ми публикуват коментара:)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 54af27c6ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Авторката съм... Опитах се.. 2 месеца не бях правила абсолютно нищо с никого, но вчера просто не се сдържах. Празнувах рождения си ден, почерпих моя любим, той ме поздрави, два месеца и повече не го бях виждала, мислех си, че няма да го видя повече. Гушнах го, прокара ръката си по бедрото ми.. Опитах да не го правя, отдръпнах се, но просто желанието беше брутално, буквално исках да го изнасиля.. Почерпих го за моя празник, а той ми подари най - прекрасния подарък.. Това, което се надявам да ми стигне за доста време напред. Просто това е моя човек, а и той е като мен, само като го погледна и е готов, готов да ме изнасили. Много сме извратени. Съжелявам, че не се сдържах и го направих, но не съжелявам за това, което се случи. Обожавам го. Мисля да спрем да се виждаме, за да не го правя. Или да се виждаме за по филм, кафенце? Какво мислите..? Всъщност почти няма избор, и на обществено място бих намерила скришно място за бързо. За жалост. Просто незнам. Незнам какво се случва с мен..

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 520ee3e9d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Не си жена, а момиче! Не е нормално, да за психолог си, но всичко идва от възпитанието. Твоите родителите, не са те въвели подробно във всички аспекти от живота, за това и си научила всичко от тв-то и интернета.
Не спадаш в графа "нимфомани", защото го правиш като потребност, а не от желание и защото знаеш, как и кой да ти достави удоволствие.
Това е като да попиташ, защо пушачите са пристрастени? Ще ти отговорят, че не знаят, че всичко това са л... на, но са започнали и имат зависимост/потребност, да пушат.
Ако се занимаваш с образоването си, ако имаш хобита, ако контактуваш с по-високоинтелигентни няма да имаш проблем.
Имаш много свободно време, но не искаш да го запълваш със стойностни неща, а вместо това се занимаваш с...!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 54d889ecbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Според мен нямаш психичен проблем. Млада си и имаш своите нужди. Моят съвет - опитай се да се задържаш при партньорите си по-дълго време. Успех!

Мъж на 32.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5b6eaf9daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   100 процента измислена история

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9e9c90684e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Номер 30. Авторката съм - ще ми се да е измислена история. Занимавам се с много неща и смятам,че нямам време да пиша измислици в интернет. Точно обратното , просто помолих за мнения и съвети. Особено , когато сега съм на море, също ми е много трудно. Някак си съм много контактна личност , имам познати навсякъде, запознавам се постоянно с много нови хора и ми е трудно да се сдържам. Опитвам се и го правя. Относно психолога- имала съм консултации и с такъв. Промняна няма след дълги срещи с него. Дори ми каза , че изглеждам добре и ,.че.било нормално. Немога да повярвам.. Ах, а уж един от най-добрите такива в Пловдив. Помощ няма. Не искам да ставам парцал. Хах, понякога ми е смешно, но на моменти се чувствам ужасно. Имам нужда от някого, но е невъзможно. Искам постоянен приятел. Заради.майка ми няма и да имам. :( Много е сложно, дори и в момента ми е адски трудно. За два дни на морето вече имах възможност да го.направя поне 20 пъти, но не го направих. Еха.., това за мен си е цяло.постижение....

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 082173ca7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Да приемем че е истина цялата работа. Както се каза вече, проблема не е в това че ти се прави секс всеки ден. Проблема е че не подбираш особено. Иначе даже и да не можеш да имаш постоянен приятел заради майка си(каквото и да значи това), не виждам нищо сложно младо симпатично момиче да има "приятел за секс". Ако не можеш да си намериш един който да те задоволява, намери си 2-3 ама гледай да са наясно че не са "единствени" - да няма филмиране което не е полезно за никой. Почти всеки нормален мъж би се "кандидатирал" за подобно нещо - включително и аз. Но едно че по-скоро може да съм ти баща, друго че идеята на сайта е съвсем друга :)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 72b78af0a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Твърдо стоя зад думите си, че историята е измислена, както някои по-горе са го разгадали.
Историята е написана от момче, което има хем психични отклонения, хем хомосексуални такива.
Спрете да давате съвети, така само кефите момченцето зад написаното от него. Интернет е най-доброто скривалище, за такива като него. ;)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d1102cb5c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Номер 33, авторката съм, приятели за секс, да. Повечето са ми такива, дори семейни с деца, и сме били постоянни. Спах с тях ежедневно може би 2 години.. , т.е. до скоро. Незнам как да го опиша дори, единия като ме изчука и искам да отида при другия. Обичам разврата. Имам един приятел-пилот на самолет, водеше ми негови колежки , за да си правим 3-ки или 4-ки. Беше ми станало начин на живот и го смятах за нормално до скоро. Осъзнавам колко е грешно това...

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ec9a74c1d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   На 16 години с толкова много.. Добре де да приемем че това е нормално. Не КАЗВАЙ на родителите си в никакъв случай. Това твоето обяснение към нимфомания отива. Гледай само да не пипнеш някой спин, че тогава лошо ти се пише. Иначе си чешай крастата, няма лошо. И такива като теб ги има.
Fluffy

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker