Проблем с обвързването? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблем с обвързването?
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 2196 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 21, тази година ще бъда студентка в 3-ти курс. Знам, че има сигурно и други такива истории, но ще се радвам, ако публикуват моята. Проблемът ми е, че на тази възраст все още не съм обвързана и дори съм девствена и това донякъде ме притеснява. Не знам какво да правя, защото всеки път е провал. Обичам да ходя по срещи. Общителна съм, не съм притеснителна и срамежлива, все ми казват, че са доволни от срещата, но след излизане в рамките на няколко месеца и край. Имам чувството, че в днешно време момчетата ги е страх да се обвържат с момичета, които са по-напористи, знаят какво искат и не се дават лесно. Прави ми се секс, но няма да го направя с човек, който не харесвам, а се притеснявам, че явно скоро няма да намеря такъв. Питам се дали е в мен проблемът. Обичам да чета, обичам дългите разходки в парка, събиранията с приятели на по бира, щури пътувания, но също така съм малко инат и отстоявам своето, което може би дразни понякога. Единственото нещо, което ме комплексира е тялото ми защото не съм дебела, но имам излишни килца и определено не се вписвам в описанието за секси момиче, поне според мен. Чудя се дали аз греша някъде и дали мога да променя нещо, за да подобря нещата, защото наистина искам да имам човек до себе си. Ще се радвам да чуя съвети. Благодаря и всичко най-хубаво :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 04a7fa583f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хм, да...! Не можеш да се прежалиш, викаш, за неподходящия? Ми, как да ти кажа, аз си мисля, че съм подходящият за теб. Аз също търся, търся и не намирам това, като каквото се описваш. Размишлявайки в тази насока, стигам до извода, че с теб никога няма да се срещнем. Толкова сме подозрителни, проверяващи, проучващи, че винаги стигаме до нещо у "кандидата". което не бихме приели никога, защото би пречело на бъдещето ни.... Така! Никой не е съвършен. А да мислиш, че правиш някакъв подарък със себе си, най малкото е обидно за всеки (не само за съвършения принц на бял кон), който би пожелал да гради нещо сериозно с теб. Животът просто се случва. Вярно -около теб има много примери на провалени семейства, че и с деца. Но не бива да се заблуждаваме, че докато другите опитват партньори (вкл. и сексуални) и ги отхвърлят, докато опознават евентуалния си партньор във всякакви ситуации, сменят партньори (вкл. интимни), а ние правим субективните си преценки за този и онзи, времето върви, децата на приятелите ни растат, родителите им си отиват, и всички се чувстват пълноценни, ние с теб си търсим някакъв изключителен партньор, който ще покрие всичките ни критерии (без дори да сме се пробвали в леглото с него).
Късмет!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d67d98f37c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Все едно си мой огледален образ, само че от противоположният пол :D Единствената разлика, е че съм 1 година по-голям от теб.
Какво да промениш ? Ами според мен нищо :) . Но аз съм единичен случай и си представям перфектното момиче да бъде точно като теб.
Но ако гледам от преспективата на приятелите си, вероятно трябва да изкорениш този свой комплекс, да превърнеш бързите връзки в своя запазена марка и да наблягаш на кифлеенето.
Надявам се да не го правиш, и да си останеш естествена. Вярвам, че рано или късно съдбата ще те сблъска с някой като мен и тогава вече ще имаш човек до себе си. Най-важното е, че няма да бъде какъв да е човек, а човек, който те е харесал заради това, каквато си в действителност, а не заради това, в която си се превърнала само за да се харесаш.

Всичко най-хубаво и на теб и успех :) :) .

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d9a900a4be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Благодаря за позитивните съвети, радвам се, че ми отговориха хора, които наистина имат нещо смислено да кажат. Кифлеенето никога няма да ми бъде присъщо и съм съвсем далеч от идеята за принца на бял кон, даже напротив винаги съм търсила обикновено момче, бих пренебрегнала външния вид, но не бих направила компромис ако не ми допадне като характер и човечност. Дано сте прави и дано скоро ми се случи нещо позитивно, а на вас двамата желая същото :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6773bf061d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много мъже си падаме по девствени. За теб кое е най- важното? Да имаш човек, който да ти е първи просто или да имаш човек, който да ти задоволява нуждите? Или просто сериозен, с който да заживееш с него? Ако е последното, трудно се намира такъв човек, но с търпение ще го намериш.
Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 29d3bb6ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами просто си пийни с някого и ще го направиш. Виж това да намериш своя човек е по-сложно. Може да го срещнеш бързо,но може и след няколко години. Хубаво е,обаче, да имаш някакъв опит. Така поне си мисля аз.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d9a900a4be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От авторката. Определено не търся чак толкова сериозна връзка тип да заживеем заедно и да правим семейство, но не желая и да е само за секс. Искам човек, с който мога да правя много беща и покрай него да се развивам и аз самата, да обичам да прекарвам времето си с него, ако беше само за секс отдавна щях да съм го направила. Но трудно ми се получава да постигна това привличане на различни нава и в различни области на интереси, но явно сте прави и трябва още търпение :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ae6f767522
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Любовта е сложна и не винаги нещата протичат както на нас ни се иска във връзката. Живей си живота, не ти трябват още отсега емоционални претоварвания. Колкото до девствеността - по- добре да ти е с някой който се държи добре и уважително към хората, не само към теб, дори да не си влюбена в него направи го. Първият път е резил по принцип и после ще те е срам да погледнеш човека в очите и пък на него ще му е неловко някак. Затова е по-добре да го направиш с някой който не обичаш "безумно", а само имаш симпатии и ти е приятен, няма да те боли после душичката.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b2582367e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Трябва да се гордееш със себе си че, си още девствена. Твоята стойност е много по-голяма от на другите(това със стойността е израз, да не се заядете нещо). Аз си мечтая за девствено момиче.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d64a38bc81
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Мило момиче, номер 1 ти е дал много добър коментар. Вслушай се в него и дай шанс на повече хора. Проблемът не ти е външният вид, а бариерите, които си поставяш. Искам да ти кажа, че далеч не си единствената на тази възраст, която да е девствена. Имам много приятелки, които са го направили по- късно. Из съм в твоето положение и вече станах на 25 и нищо. Имам едни високи критерии и на всички отказвам. Имам хубаво тяло и какво от това, като съм адски комплексирана заради това, че нямам опит.
Унивелситетът е най-подходящото време за излизане и контакти. После почваш работа и шансовете стават минимални. Действай не чакай иначе ще си останеш сама като мен.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 71d5e4aac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   *****
Невинни са децата, а не жени недефлорирани. Реално погледнато на мъжете, не им пука за девствеността, друг е въпросът, че масово търсят девствени, не защото са "невинни", повече стойностни от другите и прочие, а защото всеки иска да е първи, това е като състезание. Всеки мъж иска да се похвали, че е обезчестил и е бил първи на някоя си, но това не означава че ще я обича, харесва и уважава. От много чакане, да не се окажеш на 25-30год, все още недокосната. Живота пре*бава всички рано или късно, за това няма какво да го мислиш толкова.

Модератор: Коментарът е редактиран поради нецензурно и обидно начало.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1740f8fe7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Отблъскващо е момиче/жена да те "гони", защото мъжете когато харесват правят всичко възможно, за да се харесат.
Когато не харесат момичето, а то е напористо просто или си измислят оправдание повече да не се виждат, или им казват в прав текст.
Не слагай всички под общ знаменател и бъди момиче, нека да се борят за теб, нека разбереш че си желана и харесвана.
В грешка си, като написа цитирам:
"Имам чувството, че в днешно време момчетата ги е страх да се обвържат с момичета, които са по-напористи, знаят какво искат и не се дават лесно".
Не се харесват момичета, които прекалено много се правят на недостъпни, но и те си намират майстора, а след това биват зарязвани.
2017 година сме, ако си мислиш че има "принцове", които ще те оценят, като характер и човек си в заблуда.
Ако откриеш такъв, ти неумоверно си спечелила от лотарията и не трябва да изпускаш късмета си.
Не си мисли, че ако някой ти е първи, ще остане завинаги такъв.
Била си карък, да срещнеш мъже които не са те харесвали, които са искали само едно ч... не.
Но не всички са такива, да броят се на пръстите на ръцете, но все пак ако имаш късмет и не се отчайваш, ще го откриеш може би.
Типичните свалячи, като № 1 и № 2, не се заблуждавай по тях.
Написали са коментарите, защото искат да те впечатлят, защото искат да имат девствена, а не ми се вярва те самите да са такива.
По тяхната логика, тези които не са девствени не са хора, не са добри, нямат сърца и е срамно. Ха-ха-ха
Да си девстен/девствена, не е срамно в никакъв случай, но и като си правил с.. с също не е срамно.
Много често първите пъти на момчета и момичета, не са с човека когото обичат, но желанието за с.. с и порастването на години си оказват влияние.
Аз също си признавам, че го направих само защото минах пълнолетие, не мислех че някога ще срещна любовта си, но след първия ми в с.. са се появи любовта на живота ми, такъв за какъвто съм мечтала и сънувала.
Преди първият ми път са ме сваляли на живо и са ми писали, все момчета/мъже е.. чи.
Уж искат да те опознаят, уж те харесват и искат връзка, а гледат да минат по-бързо към целувките и евентуално, ако позволиш с.. с.
Имало е мъже, които като разбраха че съм девствена и не се отказваха, докато не ги блокирам или им кажа обидна дума.
Все едно правех кастинг, "кой е по-достоен да ми бъде първи", беше смешно но и ужасно трагично, за това като станах на 19 години се реших на крачката.
Не ти казвам да бързаш, но и не стой до зряла възраст, защото след някоя година, ще искаш семейство и деца.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3573887eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Оставам с впечатление, че имаш един куп очаквания към бъдещия ти приятел, с когото смяташ да се прежалиш. Може да ти се наложи да це лунеш доста жаби, докато се появи идеалният кандидат. А колкото повече стават годините ти толкова по-съмнителна ще изглеждаш. Не казвам, че не е възможно да срещнеш някой, който ще ти се израдва на въпросния факт. Казвам, че можеш да го направиш с някое приятно момче и толкова. А дали и кога ще срещнеш някой, който да отговаря на въображаемите ти критерии, е друг въпрос. Имах приятелка, която го направи на 35 с мъж на 42, който доста се чуди как да реагира на този факт. Т. е не я оцени, тя както очакваше. Едва го придумаха да стане зет, ама без брак.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a096f30d9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Изобщо не ти трябва никой до теб. В началото може да е приятно, но бързо ще дойдат дните в които ще ти се повдига от този човек. Почват лъжи изневери абе ужас. Ще си омразните до толкова че няма да може да се гледате. Ще съжелаваш един ден че си искала човек до теб. Знам го на 100%

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c6106ae4ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   И аз съм студентка на 20 без гадже и девствена. Просто, защото на училище нямах приятели и сега просто не знам как да говоря с момчетата и съм срамежлива. Иначе за секса искам някой който да харесвам, защото мисля, че по този начин ще ме боли по-малко отколкото ако правя с първия срещнат.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 91f0d57d40
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   11 ти е дала на-точен отговор, ще посъветвам авторката да прочете текста и да си помисли внимателно.
Подбираш ли много, ще си останеш сама чакайки "принца на бял кон", а като станеш на 30 години няма да се котираш толкова.
Прочети внимателно историите тук, има жени по на 32 години девствени, а сега отново ми кажете че е гордост и безценност.
Не девствеността те прави човек, а ти самият!!!
Технологиите след 10 години, все повече ще ни смачкат и ще има 10000, като теб които са загубили всякакви способности за контакти, които толкова перфектни образи са си изградили в съзнанието, че реалността не покрива това което те искат.
Като имаш комплекс в теглото, ами отслабни трудно ли е?
Това че излизаш по срещи, не означава че ще се породи връзка, с който и да било от срещите.
А и друго, това че си "нахакана", напориста или както щеш му казвай, не означава че знаеш, какво искаш от живота, не бъркай двете различни понятия.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d9a900a4be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От авторката. Определено повечето хора не са ме разбрали правилно, защото аз не търся принца на бял кон дори не вярвам в това определение, нямам кой знае какви критерии просто ми е по-трудно да се запозная с повече момчета. А до номер 15- явно ти влагаш съвсем друг смисъл в думата напорист, защото тя определено не е синоним на нахакан. Никога не бих се определила като нахакана. Има разлика от това да знаеш какво искаш от живота....

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b5a7c3edd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Хората са си коментирали, така както са прочели написаното от теб.

Не са били искрени с теб, за това си се подвела, че са доволни от срещите с теб, а пък не те търсят след това.
Кое е по-хубаво, да излъжеш или да кажеш истината? !
Бъди такава каквото си, не се натрапвай, комуникирай първоначално по приятелски, за да разбереш повече за тях.
Не очаквай нищо от срещите, защото когато очакваш оставаш разочарована.
Не хаби нерви и притеснения, само защото нямаш човек до себе си.
Колкото повече желаеш нещо, толкова повече не става и не става.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 4dc948837f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 2 съм. Не, че има някакво значение, но не мога да се направя, че не съм прочел 11-ти коментар. Яд ме е, че ме слагат под общ знаменател, със някой "типични свалячи". Защото нито съм свалял някой, нито пък тук е мястото за това. Явно мадамата, стигнала до тези изводи, които е написала, или е попадала все на на " типични свалячи" или не знае какво иска от мъжете.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f51f238ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   До 18 и 2, който са един и същи човек, та как би определил думите от теб

-"Но аз съм единичен случай и си представям перфектното момиче да бъде точно като теб".
"Какво да промениш? Ами според мен нищо"

Това ако не е свалка, аз да стана пилот на самолет! ;)

Перфектни хора няма, а за да пише авторката на темата тук, значи има проблеми в себе си, но ние не я познаваме лично, така че няма как да разберем, какво не й е наред.

Уверените в себе си, знаещи че са по-различни от другите, не злобеят и не се интересуват от странично мнение.
Ако беше така, както го описваше, дали щеше да се обясняваш на непознат човек, м? !

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e7e221da9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Аз съм мъж на 26. В днешно време има много мъже които не могат да си намерят гадже дори за секс, а да не говорим за нещо повече. Аз не съм от тях. Над 3 години ми е най дългата връзка други 2 общо година, а преди това имам десетки краткотраини връзки и забивки. Казвам всичко това за да знаеш че съм някои които разбира от отношенията с другият пол, не ти говоря неща на изуст и мисля че коментра ми би ти бил много полезен.

Стигнало се е до това да си девственна и без серизона връзка на тези години заради характера ти. Външноста не е чак от такова значение. Ако ме изкефиш като човек стига да не плашиш в тъмното бих се хванал с теб. Но малко да ме издразниш особенно в началото и нещата са до там. Сега това че си девственна е пробем. Доста жени с връзки от по няколко години има които да не ги бива в леглото а ти сега да прохождаш е много лошо. Най хубавото е да го направиш с някои които обичаш и имаш чуства, но тоя кораб е отплавал. Ако продължаваш така не те чака нищо хубаво. Не мисля че ще умреш сама но ще се хванеш с някои пълен кретен просто защото няма да е навит никои друг.

Опит се наваксва. Недеи да подбираш много. Почаваи като те изкефи някои излизате и му пускаш. Теб ти трябва опит. Сега не ти е целта да се омъжваш. Не може от началото и директно някаква връзка с години и после брак и деца. Нещата не се случват по този начин. Трябва да имаш бивши и да имаш съпруг някои ден. Всички момичета са минали по този път. Те минават по него на 16-19 години, ти си изпуснала. Ако можеше да се прескача и не се искаше опит всички щяха да си седят девственни.

Другото което е не можеш да имаш някакви високи изисквания към момчета. Никои които има опит няма да се хване с теб за серизно. Момчетата които биха се хванали с девственно момиче на тези години са отчаяни които не могат да си намерят ебане. Едно девственно момиче ще те разиграва над 6 месеца преди да си легне с теб. За тея 6 месеца мога да си намеря 15 момичета с които да спя.

Не се отказваи от критериите си, но ги забрави за известно време. Малко да те раздва някои деистваш. На нас ни се налага същото. Всички сме минали през хора които да сме знаели че не са подходящи, но ни е трябвало опит. Успех в живота.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker