Секс от разстояние? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс от разстояние?
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 3540 пъти
Здравейте. Наскоро се запознах с едно момче, всичко вървеше перфектно, имаме връзка. Той не живее тук. Замина си, разбрахме се да продължим това, което започнахме. Всичко добре - интернет комуникация, ще се чуваме всеки ден, ще си говорим, ще си изпращаме снимки, и стигаме до темата за секса. Имам много познати в такава ситуация и ми казват, че правели секс по телефона и т. н. Да обаче изобщо не си го представям, дори ми звучи доста.. странно? Имали ли сте такива случеи, и как протича всичко?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: d3f2e94734
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Пълна загуба на време и много ядове са връзките от разстояние. От горчив личен опит го казвам.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 73596ac38e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Връзка от разстояние не ти трябва! Това е една гадна и глупава заблуда а секс от разстояние може една приятелка така правеше с един от разстояние дълго я гаврех! Питах я как стават тези работи..и по-телефона двамата си казват какво иска да направи на другия..и се пипат това е секс от разстояние. Ако питаш мен..изобщо заеби я тая връзка и си бъди с истинско момче с което ще сте заедно всеки ден! А голи снимки на никого не давай...защото много хора изгоряха заради тях все някога ще се скарате и той може много нагло да злоупотреби с тях..


-Против връзките от разстояние

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0af9ed4dfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не съм го практикувала, но ми се струва, че е като да си много гладна, на масата да има намазани филии с лютеница и ти да обереш само лютеницата. Ако приятелят ми замине на командировка някъде далеч, може би бих се замислила, но не съм изпадала в ситуация. Все пак, ако не познаваш добре този човек, примерно да не сте прекарвали много време на живо или пък изобщо връзката ви да е изцяло от разстояние, имай предвид, че може и да те измами някак. Вероятно ще иска снимки и видео, това са неща, които лесно могат да бъдат записани, запазени и извадени от контекст пред аудитория в социална мрежа. Рисковано е и ако бях на теб, в никакъв случай не бих се доверила толкова на някой, който не познавам добре и не съм била достатъчно време с него на живо. Още повече, ако сте в тинейджърски години и ви тресат хормони, защото е по-вероятно някой пубер да направи нещо подобно, отколкото улегнал мъж, с когото си била дълго време.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 65de65198b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ох, Господи. Вие ли сте тръгнали да говорите, че след като на вас не са Ви се случили връзките от разстояние, трябва да коментирате за всички останали връзки, че нямало да се получи? Че чак и да сте против такива връзки. Аз съм имала връзка от разстояние и човека с който бях не ме уважаваше достатъчно и точно поради тия съображения се разделихме, но сега имам втора връзка от разстояние и не съм била по-щастлива в живота си, вече две години сме заедно. Виждаме се през седмица, две и не мога да опиша чувството когато остава съвсем малко време докато го видя и прегърна.
Ако усещаш вътре в сърцето си, че този човек е за теб било то от разстояние или не, бъди с него. Хубаво е да говориш с момчето да се виждате през някакво време, тогава няма да имаш проблем със секса.
Поздрави!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5d392b523b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   До № 8-
Връзката от разстояние е невъзможно!!! Казвам го от личен опит, трябва да си тийн, за да отделяш време на виртуалното гадже, защото започнеш ли работа, захванал ли си с с много ангажименти, той/тя ще си намери друго развлечение в очите на друг/друга.
Ако до 1 година не заживеете заедно, няма смисъл да си губиш времето в разните му виртуални, невъзможни връзки.
А да не говорим, колко зрели жени по на 30-40 години чакат "принцовете", онези принцове които са оковани в затворите, които лъжат жените че ще ги пуснат скоро и ще са заедно. А милите жени, само си губят времето и парите, да пари защото виртуалните гаджета (затвориниците) ги примамват, да им пращат пари под предтекст, че като излезнат ще им ги върнат и ще са заедно.

Както по-горе казах един зрял човек, не би се занимавал с подобни връзки, защото времето лети рано или късно, а младостта си не можем да върнем.
Към №8- Дано да не се заблуждавате така още дълго време, защото накрая ще станеш стара мома, която цял живот чака принца.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b692d96c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В момента имам връзка от разстояние и всичко върви по план. Ако имате взаимно уважение и доверие и най-важното ако си споделяте всичко и сте честни един с друг нищо не може да ви раздели. Обсъждайте проблемите преди да са станали по-големи,тъй като и най-малкото би се превърнало в пречка с това разстояние.
Колкото до секса, не съм го опитвала. Ако се чувстваш комфортно с човека отсреща вероятно би било приятно усещане. Пробвай все пак няма какво да загубиш стига да си уверена, че човека е точния.
Данo всичко е наред! Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ff7a1295ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   По повод на връзките от разстояние да кажа, че съпругата ми, с която сме заедно вече 12 г., преди да се оженим имахме връзка от разстояние 3 г.

Ама такова чдо като секс от разстояние не сме правили. Питай познатите си, дето са го правили, защото аз не виждам как ще стане това чудо.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 30315e64f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Поддържах такава 3. 5години. Ами пропилях ги тия години. Е да тогава не мислих така, но сега съжалявам, защото бяха най-хубавите ми от 23 до 27 години. И накрая след всичките копнежи и всеотдайност се разочаровах.
Секс по телефона много смешно беше в повечето случаи описваш какво ще му правиш. Нещо като секс разказ. Другата страна трябва да отвърне със същото, но в замяна ти трябва да " попъшкаш" като" проникне" наужким в теб. Смях и тъпотия. Пък се чудя на тия къде правят секс по скайп. В смисъл мастурбират пред камерата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker