Не знам у мен ли е проблема.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не знам у мен ли е проблема..
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 3483 пъти
Здравейте, много ми е трудно но реших да пиша тук защото просто няма на кого другиго да споделя моята мъка. В началото на годината се запознах с едно момче, дори по-скоро мъж който е доста по-голям от мен. Аз съм от малък град и за съжаление тук всичко се знае. Той наскоро стана на 25 години. Запознахме се на един фестивал, адски много си паснахме.. Виждахме се много пъти, опознахме се. Ходехме си и на гости. Той живее сам, работи за себе си, . постоянно беше свободен за забавления. Ходехме в Пловдив, защото има по - малка вероятност някой познат да ни види, все пак това беше една забранена игра. Нито моите близки знаеха, нито неговите. Всичко беше между нас и клипчетата и снимките, които си правехме... Аз започвах да се влюбвам, никога не бях харесвала толкова много някого. Тази усмивка не ми излизаше от ума. Постоянно се шегувахме, казваше ми, че съм луда и обсебена. Аз го обожавах, той мен също.. поне така твърди де. Правехме секс рядко, но това беше най-хубавия и страстен секс. Той беше опитен и това ми харесваше. Знаеше кога и къде да ме докосне, как да ме погали и аз се разтапях. Още в самото начало той ми беше казал, че не иска да ме наради, че няма нищо против да се виждаме дори приятелски. Аз пожелах, но тайно не се отказах от него. Виждахме се с нагласата да е чисто приятелски, и така беше, лежахме си и гледахме телевизия, докато аз не го видя че е целия надървен и не спира да ме гледа с онзи жаден за ласки поглед. Обичах този поглед, знаех какво обича, обичах да го гледам как се разтапя от удоволствие..
Един ден той ми каза, че не обичал да прави много секс, веднъж в месеца му стигало и затова не искал да ме разочарова, защото аз съм била искала и знаел, че ще бъда незадоволена. Аз му казах, че ми е достатъчно. Правех му свирка, с такова желание, че той не можеше да прикаже колко му харесва и му личеше. Той ме опипваше, целуваше ме навсякъде, обичаше да ме наплясква и да мачка гърдите ми, да ги хапе. Винаги когато му правех свирка той ме галеше долу и пъхаше пръстчета там, аз обожавах това, свършвах жестоко. Колкото и да му казвах, че ми харесва той не вярваше и знаеше, че искам да усещам него, а не пръстите му. Никога не му е било скучно, белезници, О-рингове, каишки, какво ли още не. Обичахме да се снимаме и после да се гледаме. Много неща сме правили... Не спирам да се чудя защо не иска да правим секс. Чудила съм се дали съм широка, питала съм го какво ли не, но отговор нямам. Винаги ми е казвал колко съм секси, винаги когато отида у тях и той е надървен.. Казвал ми е, че свирките които му правя са най-добрите които са му правили до сега. Това не е важно, той много може да говори, но да каже къде е проблема не иска.
През юни се наложи да спрем да се виждаме но не заради нас, а заради мои. проблеми в семейството. В началото на август аз отидох да го. почерпя за рождения ми ден, той не очакваше аз отидох у тях и той адски много се зарадва да ме види. Тръгна да ме саблича надолу, но аз бях в цикъл и му казах да не го прави. Може би е искал да ме изчука. Хах, какъв подарък. Аз копнея за това, но не за секс, а за секс с него. Направих му свирка.
Беше много доволен, интересното беше, че ме е чакал и за тези месеци през които не се виждахме не е бил а друга. Той е искрен и знам, че ако го е направил щеше да си признае. От тогава не сме се виждали.
Не спирам да си мисля за това къде. може да е проблема..
Какво мислите?
Моля, модераторите да публикуват историята ми.
Надявам се да изразите мненията си, и да ми помогнете с някакви напътствания. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2a5f93dd9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не можем да знаем какъв е проблемът, но не е в теб. Много мъже в днешно време заради порното не могат да свършат само с вагинална стимулация. Не си „широка“ там долу, но той е свикнал да се стимулира с ръка и това може да му е проблем.
Като цяло мъжете предпочитат свирките, защото няма и психически натиск към тях да се контролират кога свършват и така нататък. Може и да го е страх да не те забремени ако е имал неприятни изненади в миналото.
Мисля, че тази тема трябва да обсъдиш само с него. Той изглежда е искрен човек и ще ти каже какво го притеснява,

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 32daa4c8ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти,

Не си казала на колко си, но това че се криете поражда у мен лошо предчувствие, че си по-малка отколкото му се иска и има морални задръжки. Чувства се един вид гузно, когато правите секс, но пък природата не пита. :) Едно е сигурно, доста си пламенна, а щом владееш свирките - няма да помисли за друга.

М32

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3a586adafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не пишеш на колко години си. Но така няма ангажимент към теб. А и може да не иска да те забремени или нещо подобно. Аз обаче си мисля, че той може да си има друга жена. Защото е странно на 25 г. Да иска да прави секс веднъж месечно. Няма приятелски секс. Обикновено ние, жените, се влюбваме. Мъжете могат да го правят и без да се влюбват. Не се връзвай на такива игрички като приятелски секс. Такъв не съществува.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0c4ee2d80e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ох, колко си сладко и наивно момиченце. :)
Моят любим, колкото да ми казва и доказва, че аз съм единствена, никога не би ме заменил, аз не му вярвам, а ти на някакви сладкодумни приказки си се вързала.
Мъжете могат да правят с.. с с различни, ще те разочаровам но на 25 години е в разцвета на сексуалните си преживявания.
Кой млад няма да иска, а ще бяга? ! След първото свършване на мъжа семенната течност се изменя, става все по-малко и по-прозрачна.
По това може да се разбере, дали ти изневерява или не.
Дано баткото не те нарани, защото си хлътнала до уши.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: deb1f163a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   На колко години си ?

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6ff092b189
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   От авторката: Да знам, малка съм, все още на 16. За забременяването не зная, винаги с презерватив, той не рискува.
За друга жена-не, в началото когато се запознахме имаше приятелка, с която не се виждаха и се разделиха. Била му омръзнала вече 3 години.
За порното да, гледа порно, дори сме гледали заедно, но много повече обича да гледа мои снимки и наши клипове и да мастурбира на тях. Това за мен е някак странно...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ccfeb93678
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Oт 2: Хо-хо, да, доста си малка... :) Определено бих имал задръжки с теб, ако съм на 25. Да знаеш, че те използва само за секс - реши си дали те устройва

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fb6f87aa44
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   На 16, а той е на 25? Може би има някакви морални задръжки и не може да преодолее мозъка си, не иска да спи с тинейджърка и се притеснява, че ще те нарани. Може би не се чувства надежден, не е съвсем уверен за връзка, защото осъзнава, че дори да е дълга, няма да е много сериозна. На теб криенето ти харесва, но него може да го потиска. Той е по-зрял има редица притеснения, които са ти далеч от ума, защото си малка и си хлътнала. Нормално е да не може да се отпусне, когато всичко е тайна и е тайна заради разлика в годините и хорски приказки.
Може би в миналото е имал някакво лошо преживяване. Веднъж с приятеля ми ни се скъса презерватив, бях в овулация, дадохме си последните пари за хапче, целият ми организъм се шокира, месеца беше тежък, гаден, кървях 2-дни, то цапаше само, това мина за цикъл, защото повече не ми дойде 1 месец, а трябваше да дойде след седмица, най-много две... събирахме стотинки за тестове за бременност. Бяхме пълнолетни, но не бяхме много самостоятелни и беше чудо. Абе, доста време никак не ми беше до секс. След това пък трудно се отпускахме и двамата. Ако приятеля ти е имал подобна история, може да го е страх да няма повторение и то точно с който най-малко трябва.
Във всеки случай ще е морална задръжка, защото иначе нямаше да се надървя. Няма мъж, който да е възбуден и да не иска секс, разбираш ли? Още повече, че говорим за младо момче с опит.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2adbdfb8b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторката съм... Да тайна е, крием се, но не се крием защото аз така искам или защото ни харесва да го правим. Крием се за да не си създадем излишни разправии със семейство и т. н. Аз се крия от моето семейство, защото не исках да разбира, въпреки че в крайна сметка майка ми разбра за това. Той никога не е казвал, че иска да се крием, дори спокойно понякога сме се разхождали, редовно сме се подмятали заедно напред -назад. За задръжките, нямам представа.. много се чудя защо да не иска да прави секс с мен, или да иска веднъж в месеца, при условие, че. всеки път не спира да ме целува, да ме гали, да ме докосва и да ми се любува. Да ми прави френска, и да си играе с пръсти. Постоянно целуваше гърдите ми и ме галеше по гърба. Обичаше да ми е хубаво.... Да иска да ми достави удоволствие по други начини. Винаги сме си казвали какво ни харесва и какво не. Нищо скришно няма. Не зная защо може да е така. Що за задръжки? Какво мислите? Нещо конкретно? А вие мъже? Адски странно ми е?
Преди време ми беше казал, че знае, че искам секс и затова не искал да ме нарани. Каза, че ще ми бъде малко по веднъж два. пъти в месеца. Не искал да ме нарани, но той бил таакъв.
И същевременно обожавал да е с мен, до мен, и обожавал свирките които му правя. Била съм богиня..
И мисля, че е странно и. това да гледа клипове на които ми свършва по. тялото или правим нещо и да мастурбира.. страннно..
Адски много противоречия мисля. Нямам си и идея..
Още мнения.. моля ви. :)'

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1a7d88b5c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, какво не разбра? Малка си. Аз съм вече на 30, сигурно и мен ще ме възбудиш физически, но си малка и би ми било гузно. Просто му се е*е, но има задръжки.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: deb1f163a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Боже, боже-богиня на свирките? !! Че то има ли свирка, която да е кофти, нещо не се сещам? Би ли описала една божествена свирка, че и ние да се научим?

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9d072211f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако му стигаше секс веднъж месечно, нямаше да се възбужда всеки път като те види. Така както описваш нещата той явно има особен фетиш, нещо от което вероятно се срамува. Поговори с него, увери го че може да ти сподели и подходи с разбиране каквото и да е. Може би предпочита да свършва върху теб, с ръката си или нещо друго. Друг вариант е да не му харесва с презерватив, но се притеснява да ти намекне за противозъчатъчни.
След като разбереш каква всъщност е драмата може да се консултирате със сексолог ако проблемите продължават.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 81e69ea034
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Благодаря за коментарите., номер 11-това са негови думи, бих казала че съм добра, но богиня в никакъв случей.
Номер12- казвал ми е че иска да започне да свършва в мен, аз му казах че не искам да пия противозачатъчни. Казвал ми е, че го е страх да рискува с която и да е било, затова винаги с презерватив го е правил.
Дали може да не иска, затова че не му давам да свършва в мен? Чак такъв голям кеф ли е? След като му отказах той повече не е повдигал темата. Попринцип най - много обича да свършва дълбоко. в гърлото ми. Незнам..
Номер10- След като проблема е в годините, защо ще продължава да се вижда с мен и да иска да прави някакви неща, когато прави нещо друго не му е гузно ли? :)

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f82eccd1bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   11 Има, питай приятеля си ...

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f2629ab77c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Не заблуждавайте момичето, защото ако я желаеше толкова възрастта не е пречка.
Ако не сте прочели добре, той прави секс с нея, макар и доста рядко, а вие коментирате, че въобще не я докосвал сексуално, само защото се страхувал.
Моля, драги читатели преди да коментирате прочетете, ако трябва по 2-3 пъти темата, за да ви се изясни и да дадете обективни съвети.
Всеки мъж подсилва желанието на партньорката си, като й казва че е богиня в секса, оралната любов, целувките и т. н
От своя страна жените също го правят, като им говорят мили или перверзни думи, ако на един мъж му кажеш- "Ти си уникален бебчо", Ти си единственият, който ми доставя удоволствие", разбира се че ще се нахъса и ще има огромно либидо.
Има си друга, като от своя страна ходи и с двете, само че нито една от двете ви не знае.
Или както казаха по-горе, използва те от време на време за секс, а си има сериозна приятелка от доста време, а знаеш че моногамните хора са рядкост.
Между сериозна приятелка и друга като теб, за отбиване на време и за физиологични нужди има огромна разлика.
За мен е ненормално да обичаш и да изневеряваш, но ги има в изобилие, за това може би не иска да го усетят и я кара по-лежерно с теб.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9d072211f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   "Дали може да не иска, затова че не му давам да свършва в мен? Чак такъв голям кеф ли е?" - Вероятно да. И да. Не е физическо удоволствието, всичко е на психическа основа, да се чувстваш напълно слят с някого в най-интимния ви момент. Презерватива също не влияе позитивно на интимността.
Пиенето на противозачатъчни толкова голяма жертва ли е за теб ? Ако е така помисли за алтернатива - например спирала. Разбирам че не е приятно да се наливаш с химия или да имаш разни неща в тялото си, но понякога подобни жертви са нужни за една връзка, ако не искаш тя да постепенно да умре.
Той със сигурност харесва секса, и в най-добрия случай често се задоволява гледайки общите ви клипове. В по-лошия има друга и ти си му допълнителното забавление.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 35b079d9f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   До 16 ––– От коментара ти личи мъж си.
Не си запознат с женската физиология, а защо препоръчваш спирала?

1- Спирала НЕ СЕ СЛАГА при нераждали момичета!!!

2- Противозачатъчните, НЕ СЕ ПРИЕМАТ току-така!!!

3- Мъжете са безотговорни и мислят за своя си кеф, като има такива като гаджето на авторката и коментар 16... НИКОГА жена няма да ви се довери!

4- Защо едно 16 годишно момиче да си съсипва здравето, само защото да угоди на "големия" си приятел? !


До авторката - Изобщо не се връзвай и не му позволявай да свършва в теб, защото ти ще си тази която ще пострада, като направите белята, как само ще си подпали обувките със сто км в час, а ти ще се чудиш и тревожиш.
Той няма сериозни намерения към теб! Мъжете имат тактика да се сърдят, като не получат дадено нещо, само че има наивни момичета и им угаждат.
Първо се увери че е сериозен, ходете с години и заживейте заедно, тогава едва може да му се довериш.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 514942f46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   От №16:

№17 права си - мъж съм. За спиралата не бях запознат в подробности, но мисля че изобщо се подразбира консултацията с лекар преди приемането на контрацептиви.
Колкото до темата за егоизма - и срещу двата пола има аргументи, както и изключения - мисля че спор по този въпрос е излишен.

Авторката задава конкретен въпрос - търси причината защо нейния "приятел" се дърпа. Съответно ѝ посочваме възможни варианти. Абсолютно възможно е да нямат никаква връзка с реалната ситуация.
Честно казано това че въпросния господин, не си е признал какво го кара да се държи по този начин, все повече ме навява на мисълта че може би крие и други неща. Един откровен разговор между двамата е задължителен, за да се изясни коя страна какво очаква от тази връзка. И дали изобщо са нужни някакви жертви да се поддържа нещо което вероятно няма бъдеще. Авторката да не бъде толкова наивна и доверчива - човек без тайни не съществува.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 13 часа
hash: 73e2e360bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   В абсолютно същата ситуация съм като авторката, само че сме на 27г. и 38г.
Той прави същите неща с мен, каквото прави този мъж с нея. Разликата е, че ние не сме стигали до секс все още. Аз откачих един ден буквално, защото той започна да ме игнорира... къде умишлено, къде не... пошегува се, че ще си пише с някакви жени от Фейсбук и после дори се пошегува за отворена връзка. Аз изпаднах в истерия и оттогава досега той ме наказва с физическо отдръпване. Не знам обаче дали не се отчуждава умишлено, но нямаше как да ми говори така и да остана спокойна. Интересно ми е какво е станало с авторката.

 
  ...
преди: 10 месеца, 28 дни
hash: 2379cbe659
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   До 20!!! Не зная какво точно да ти кажа!? Ако не се виждате достатъчно или не излизате заедно, нормално е нещата да се променят. Не, че не те харесва, напротив... , но ако се познавате от дълги години преди това и продължавате по този начин, то тогава рано или късно нещата започват да "изтиват", колкото и да се харесвате. Мисля, че всеки има правото да потърси щастието си, ако вижда, че в една връзка нещата не вървят. Относно с*кс.
Защо вие все още не сте правили такъв? Не може да няма причина? Не се ли привличане? Не ти ли харесва този мъж? А, ако сте били близо до това, че да правите, но ти си го отрязала, защото "ти е дошло" (по подобие на авторката на този пост), то не виждам нещо, което да не е нормално. Всяка жена има месечен цикъл и мнозина не биха се съгласили да имат полов акт точно по време на менструацията (това включва и самите мъже) дори и много да харесвате мъжа от срещната страна и да ви привлича с*ксуално. Това, обаче не означава, че трябва да го "нариташ" и да го изгониш, ако просто иска да се гушкате, да гледате филм или дори да заспите прегърнати заедно.
Споменахте, че не сте стигали до с*кс все още. Какво разбирате под тази дума? Само полово сношение ли?

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: 24e3c70cfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Този е импотентен. Нормален мъж при такива секс игрички се възбужда и няма как да го потисне. Има проблем с тестостерона или нещо друго. Не ти трябва импотентен!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 8b78852860
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   До номер 20

Какви са тия инфантилни мъже на 38? Да те дразни, че си пише с други, да иска отворена връзка? Не би ли трябвало вече да мисли за деца и семейство?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker