Неприятно ми е да й правя орална любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Неприятно ми е да й правя орална любов
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 8005 пъти
Здравейте,

Темата е насочена най-вече към мъжете. Търся съвет как да се преборя с проблема описан в заглавието. Психологически имам нужда да го направя, най-вече заради нея, за да изпита истинско удоволствие, но проблемът е, че ме е гнус от интимните части на приятелката ми, които са доста месести (въпреки слабото й тяло). Вече няколко пъти се пробвам да отида натам, но щом се приближа, започва да ми се повдига при самата мисъл и се отказвам. 2-3 пъти ми е казвала, че иска да опитаме, но е достатъчно умна за да не настоява постоянно.
Другата пречка е, че преди време имаше бяло течение и гъбички, което не ме окуражава и помага особено.
Има ли мъже, които са се сблъсквали с този нелеп проблем? Успяхте ли да се справите с него и какво мислите сега?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 78eb80e07b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Не мога да ти дам съвет, но мога само да ти кажа, че изпуска големи удоволствия и за двама ви.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 43f3335b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много мъже имате този проблем! Обаче на вас искате да се прави всичко... щом се гнусиш от нея, не я обичаш и дано скоро го разбере това!
Ако моето момче се гнуси от половия ми орган ще го оставя, това изобщо не е нормално. На колко сте години вие? А теб как те е гнус като я обичаш? Това е много странно. Ако ти не и правиш орална любов тя, също трябва да ти спре свирките ама те сигурно ти харесват...

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1e1b4889d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Никой не те кара насила. Както има жени, на които свирките са им неприятни и такива, на които им харесват - така и при мъжете.
Ако го пожелаеш - добре, но насила - само ще се отвратиш.
Дай си време, в което не правиш опити, пък виж по-късно след душ и чаша-две-три алкохол как ще ти е.
Ж29

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 163af02768
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Здравей, няма да те упреквам. Имам два въпроса към теб. Ти практикувал ли си кунилингуис досега и тя прави ли ти фелацио? Според мен, ако ще се насилваш, дори и да подтиснеш някак си отвращението- няма смисъл. Аз, лично не бих искала подаяния.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: df5e3be4ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   1, 4, знам и не желая да е така. Странното е, че мисълта за това ме възбужда много, но изпълнението не.
5, не съм. Тя ми е първата партньорка изобщо. Не става въпрос за подаяние, аз искам да се чувства добре, защото държа на нея. Това не е милостиня или съжаление. Просто искам, но имам вътрешна преграда, която искам да разбия. Иначе, тя ми прави фелацио, по свое желание, но без щастлив завършек, ако е от значение.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 11a523fe0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   За да не искаш да й правиш орална се сещам за две причини.
1) нямаш натрупан опит в секса
2) не си бил интимен с жената, в която някога си бил влюбен, т.е тя не е отговорила на чувствата ти , камо ли да се е стигало до секс.

Аз лично не мога да си представя да не съм напълно интимна с човека, който обичам. Няма как да стане. Или сме едно цяло или всеки по пътя си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c9b459da0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Коя жена не имала гъбички, ти за не би да нямаш нещо. Просто проблемът е във възприятията и бариери в резултат може би на семейството ти. Чети по темата от специалисти и може би ще намериш отговорът. Това означава близост.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5d79f6d8b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Бъди честен и и кажи, че не е твоето нещо, но я попитай с какво би могъл да компенсираш и какво друго нейно сексуално желание можеш да изпълниш. Можеш да използваш играчки, за да и доставяш удоволствие.
Просто бъди деликатен при разовора.
Момиче съм, не смятам, че това е важното в една връзка. Изобягай думите- гнус ме е, няма да и стане приятно.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: dc846b1893
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Това, че е имала преди време гъбички и бяло течение, не виждам какво общо има, ако се е излекувала? !? ! Ако все още има - нормално да се погнусяваш, не е приятно, защото има специфична миризма и течение и т. н. , но ако се е излекувала значи е глупаво да го споменаваш това като причина. Все едно ти да си бил болен от грип, да си имал кашлица и храчки, и примерно след 1 месец, вече като ти е минало, тя да каже - еми той имаше кашлица и храчки и затова ме е гнус да го целувам по устата.
Аз също съм жена, на 21 год., слаба - 48кг съм, но с доста месести интимни части, и също съм минала през тези неща - бяло течение, гъбички., имам си приятел от 3 години, и разбира се докато съм имала тези проблеми не ми е правил орална любов, но през другото време си умира от кеф да ми прави, сам изявява огромно желание, не ми се е налагало никога "да го карам" да опитваме. Аз съм на мнение, че не обичаш тази жена... По-добре се разделете, хем тя ще си намери някой да я обича такава каквато е, хем ти може да си с жена която обичаш и да правите всичко без погнуса и притеснения

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3ec252debc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   От автора:

Дами, моля ви, спрете се малко. Забелязахте ли, че търся съвет от мъже, които са имали същия проблем и са успели да го решат? Знам, че всяка (или почти всяка) жена го иска. Това ми беше ясно и преди да пусна темата. Разбирам, че е важно за вас и затова търся решение. Аз също не се чувствам добре, че не й доставям това удоволствие. Но темата не е за това. Не е за това дали някоя от вас би била с мен, ако не я лижа. Не е и за това как да го обсъдя с приятелката си. Не е и за това дали тя ми прави свирки. Не е и за търсене на компенсация към нея, с други забавления. Темата е търсене на решение, което трябва да ми се даде от други мъже (!), които не са го правили, но вече го правят.

Наистина, нека спрем с локумите, как можело да не го правя, колко ми бил опита (достатъчен е, но не и за това точно, очевидно), колко съм лош и подобни. Не сме от скоро заедно, обсъждали сме го, най-вече по едно време, когато аз се бях надъхал да го направя и бях проявил сам желание. Тя никога не е настоявала, само го е споменавала. Въпреки това, знам че ще й хареса и го иска достатъчно силно.

Надявам се, че съм бил ясен.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d9f6730c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Прочетох, че не искаш повече жени да коментират, но не мога да се сдържа. Дори и само да се "абонирам" за темата за да видя какво ще кажат другите.
Мен ме е гнус да правя орална любов на приятеля ми. Не ми е първи. Държа на него, но и аз като теб се гнуся. Доста му е голям и окосмението около основата не ми се нрави и други такива. В общи линиии си има добра хигиена, няма нищо особено, но ме е гнус. Не мога да дам смислено обяснение. Преди обичах да правя, най-вече за да наблюдавам удоволствието, което доставям, а с този е различно...
И аз се чудя дали някой е преодолявал такъв проблем.
За протокола държа на приятеля си, харесва ми секса с него, всичко друго ни е наред, освен това. Той си мисли, че не обичам да правя орална любов, защото няма как да му кажа, че ми е гадно само с него.
Ж24

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f33ad14a20
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Жена съм разбирам те. Женският полов орган е по-гнусен от този на мъжете. Като жена, на която са и правили орална мога да ти кажа че хич не ми хареса. И най-вече ми беше гнусно като визиолизирам какво става в момента.. И на порното превъртам тая част. Мъжът ми също го е гнус, не съм го и карала. Щом приятелката ти не настоява изобщо не се напъвай и не си втълпявай, че е голямата загуба. Но ти искаш, зора е веднъж да се решиш. Това е като изядеш нещо което не обичаш. Какво правиш, казваш си "айде стига съм се лигавил само една хапка " за първи път като правих свирка и на мен ми беше гадно, даже и вонеше щом го налапах замалко щях да повърна но се сдържах. После " аромата" беше от моите слюнки т. е. изчезна. Та същата работа и с "женската работа" Може и да си затвориш очите докато близнеш 2/3 пъти и установиш дали ти харесва или не.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 912cd0fdcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Вече го съжалих автора. 200 пъти повтори, че иска мъжки мнения, та аз като мъж да спася положението поне временно.

Аз също не можех с предната да и правя френска, а по начало никога не съм харесвал и на мен да ми правят. Просто не и правех, макар че тя искаше. Пробвах 1-2 пъти дали ще ми хареса. Ами не става, не можех да се напъвам.

Може би не съм я обичал достатъчно, може би не съм я намирал за достатъчно сладка, може хигиената и да ме е притеснявала, не знам точно, но не ми беше приятно и нямаше как да се напъвам.

Обаче като срещнах сегашнат си съпруга, нещата се промениха значително. На нея просто ми идваше отвътре да и правя и си ми харесва до ден днешен. И не само отпред, а и отзад и правя и си ми харесва. Може би ми е по-сладка, по-близка някак, не знам.

Така че поне при мен много зависи от отсрещния. Ако подсъзнателно имаш някакви предубеждения относно хигиената му или нещо друго у него или просто подсъзнателно не ти е толкова близък (макар че може да си мислиш, че не е така), няма как да ти е приятно. Все пак това да бъркаш в нечии интимно дупки с език, си е интимно и си иска определено ниво на преимане на човека.

В на случаен човек дупката едва ли би си тикнал езика.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: cebf58edba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Само не прави нищо насила, че ще се погнусиш завинаги и все ще ти е лош спомен. Много жени са имали гъбички, това щом се излекува, не е опасно да й доближаваш интимните органи. Нали сега е здрава? Няма течение, няма полипи, мие се често, поддържа добра хигиена?
От самото ти обяснение оставам с впечатление, че не те гнуси някаква миризма или нещо подобно, а самият вид на приятелката ти там долу. Повечето хора се оплакват от миризма. Затвори очи и пробвай щом имаш мерак да го преодолееш, ама не трябва да го мислиш. Ако ти е много гадно недей. А'бе , гледай да не си увредиш психиката заради една определена вагина. Имам един приятел, който за година смени 3 жени, с първата- понякога било гадно, втората била мизерна и не я е доближил с уста, а с третата самият той е поискал да го направи и сега се забавляват нонстоп. Пробвай там за малко, пък виж дали ще ти допадне. Може точно с тази жена да имаш проблем.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 43f3335b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Не се насилвай да правиш орална любов, но не карай и тя да ти прави и проблема е решен. Със номер 19 не съм съгласна, че женския полов орган е по-гнусен мене пък мъжкия полов орган ми е гнусен и грозен. За които и мъж да става въпрос..

- Не се мъчете а се обичайте

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fdc16031eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   От автора:

Благодаря, че последният ми коментар беше взет по-сериозно и няма изцепки след него. Да, имаше и женски мнения, но също бяха полезни, така че съм доволен и от тях.

Имаше въпрос какво ме притеснява най-вече. Да, най-вече ме притеснява визуално, но има и някои хигиенни навици, които не ми се нравят. Струва ми се, че не отделя достатъчно време за измиването си. Аз моя пишок го мия по 3-4 пъти, докато съм сигурен, че ухае идеално. Тя се изплаква веднъж и казва, че е достатъчно. Филмирала се е, че иначе убива естествената си защитна флора, което е вярно, принципно, но все пак. Иначе миризма не съм долавял, но и не съм заравял глава толкова близо.
Отделно, когато я задоволявам с пръсти, понякога попадам на косъмчета, които са останали след бръсненето. Аз обичам да е идеално гладка. Като й кажа, се прави, че нищо не е станало и следващия път е пак така.
Гъбичките и бялото течение - по принцип е вярно, но все пак ми пречи психически, сякаш подсъзнателно не вярвам, че се е излекувала.
Може би наистина не е добре да се насилвам, а да дебна за спонтанен момент, когато сме много възбудени. Бих експериментирал и с някакви плодови сиропи или и аз не знам, за да е по-вкусна. :)
На мен също ми се иска да имам happy ending след като ми прави орална, но за съжаление няма такива екстри. И също, като нея, не настоявам.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5a29afbb0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Помисли дали това че са месести е нещото което ти е неприятно или има друга причина. Имай предвид че е нормално по време на секс половия й орган да набъбне заради възбудата.
Ако те притеснява нещо в хигиената й - изкъпете се заедно и го направете още докато сте под душа, може би това ще ти помогне да преодолееш резервите си.
В крайна сметка може всичко да е въпрос на предпочитания - всеки харесва различни неща и ти предпочиташ интимни части които са по-съразмерни с телосложението на приятелката ти. Вариантите са да отидеш на сексолог или да гледаш порно с подобни неща, което да ти помогне да възприемеш че нейното положение е нормално.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 115e828ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Не съм чела другите коментари, само видях че искаш мнение от мъже. Хрумна ми обаче нещо. Защо не опоташ да й сложиш там нещо вкусно за теб- примерно сладолед, шоколад, сладко от ягоди, сметана... И да я оближеш. Така ще се престрашиш, на вкус ще ти е приятно и ще свикнеш. Опитай.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5ed9467c67
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Момиче съм, ако искаш ми прочети коментара.
Имам приятел повече от 5 години. В началото сам искаше да го прави, с времето просто му омръзна или забрави.
Не обърнах внимание първоначално, но започна да се забелязва. Говорила съм с него, казвал ми е, че му харесва, че ме харесва, но до там. Спрях да искам. Имаше моменти, в които не мислех за това, в други мислех себе си за изрод, че имам израстъци и какво ли още не.
След много време с този човек, просто си промених. Отношението ми към секса се промени, отблъснах всичко свързано с него. Дори си легнах с непознат, от яд или от мъка не мога да ти кажа. Следователно се погнусих още повече от себе си и се изолирах.
Не мисля, че е нормално да говориш така за приятелката си. Половият орган е такъв какъвто е. Не може да се промени, това е.
Има пухкави срамни устни, има леко увиснали, има най-различни. Пенисът е по същият начин. Има малки и големи има и тънки, и леко криви. Хората отслабват, напълняват, структурата им е такава, понякога наследство. Аз лично когато обичам, го правя истински. Изживявам момента. Ако го искам - го правя.
Щом имаш приятелка (само разсъждавам, ако греша-грешката е моя) предполагам поне от известно време, е трябвало до сега да си я приел. Дори най - малкият и недостатък. Ако си започнал с времето да и намираш лоши качества, значи съзнателно или не, ти се отказваш от нея. Казваш, че има пухкави устни или телосложението и не е както ти мислиш, че трябва.
Няма от какво да те е страх от едно малко коте, както се казва. Ако не ти е приятно просто не го правиш, това е. Не е нужно да има грандиозна причина, поради която не искаш. И аз не обичам варени моркови и не си ги слагам в супата. И край. Защо трябва да варя моркови и да се напъвам да ги ям и да си повтарям, че моркова, когато е сварен е мек и лигав и мазен и ме е гнус да го дъвча, все едно ям октопод?
Това, че ти намираш визуални недостатъци в тялото на приятелката ти, ме води на мисълта, че просто си търсиш извинение защо не ти харесва и не искаш да го правиш. А това не е нужно, послушай ме. Момичето ще те разбере, ако и обясниш. И аз бих разбрала, ако ми го беше казал по рано. Все още не ми го е казал, вече и не чакам.
Обожавах да му правя орална любов. И не спрях от злоба или заради отмъщение. Спрях да го чувствам редно, спря да ми бъде приятно.
Следователно и сексът намаля, не ми беше нужен, дори беше ненужен.
Рядко се хващам да си мисля за секс, не мастурбирам. Усещам го сама и разбирам, че съм наранена и много объркана. Никога не съм настоявала, опитвала съм си вкуса сама, бельото ми винаги е чисто, мия се сутрин и вечер. Не мисля, че имам нещо нередно там, аз съм се приела. Това съм аз. Едновременно ме е срам от друг човек, не мога да се отпусна, чувствам се унижена.
Не мога да намеря баланс и усещам че добивам нещо като проблем.
Аз не бих постъпила с никого, така, както постъпи той с мен.
Хората обичат да усложняват много нещата, а всичко е толкова просто.
Можеше да ми каже така и така, няма да го правя, ако искаш ти прави на мен. Това е.
Не знаеш какво е чувството да се чувстваш като изрод когато си свалиш бельото. Човека пред теб не ти казва нищо, не разбираш какво казва изражението му... Искаш да се отпуснеш, да почувстваш удоволствие, само че не можеш... да си разтворя бедрата и до почувствам ръката му, как ме гали и разтваря устните ми, вкарва пръстите си в мен и се чувствам негова, да усещам, че е възбуден, да го чувам, предавам се....

Знам, че повечето не приемат нещата като мен, всеки е различен. Но казвайте нещата докато е време, после всичко се нарежда.
Когато стане късно.. вече си е късно.
Поне си поплаках докато пиша това, олекна ми, благодаря.
Не правете просто секс, него по всяко време можете да си го уредите. Но сексът със страст и малко емоция е изкуство и е неповторимо.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: feb32aecdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

27.   Не знам вече колко пъти е казвано, че сексът не е за гнусливите и любовта не е за страхливите...
Жал ми е за вас, нещастни души, постоянно блъскащи се в стените на собствения си затвор. Вие никога няма да познаете нито истинската страст, нито истинската любов... Задоволявате се с трохи и огризки от пищната трапеза на живота, защото ви е СТРАХ и ГНУС, и не сте способни да преодолеете тези си дефекти.
От тази гледна точка ми приличате на тези, които си мият ръцете по 50 пъти на ден, да не би да ги споходела някоя бактерия или вирус. Не по-различни сте от тях, разберете го най-после и се лекувайте. Или поне психолог посетете.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: bd75472231
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Нападате автора, все едно я описва като чудовище, а масово се интересуват от външната обвивка на човек.
Автора си е признал, без да шикалкави, а вие...
Не на всеки му е приятно визуално, като мен например, аз не харесвам несиметричните пръсти на краката на някои хора, хайде съдете ме сега!

До автора: Като е непукист в това отношение, кажи й че само под душа, след като се измие ще й правиш френска.
Водата отмива, но не отмива и миризмата, за това може да й подариш интимен душ гел, мокри интимни кърпички и т. н, за да й докажеш че ако се погрижи за хигиената си, може да стават чудеса и най-вече да не е неприятно и за двама ви.
На мен са ми споделяли мъже, които дори са повръщали от миризмата, когато са правили френска на жени, а един дори ми сподели, че първият му опит за френска е било с космата п... а, което не е било приятно, но той е продължил.
Споделяйте съвети и не нападайте, щом не се отнася лично до вас.
Ако усетя гадна миризма, много ясно че ще спра да правя френска на мъжа до мен. На ден 3 пъти, трябва да се мият половите органи, а не след това да се обиждате, че не искат да ви доставят удоволствие.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 76451168b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Искаш мнение от мъже, ето давам ти моето най-искренно. Орална любов на жена за да ти харесва трябва някои неща да ти харесат както на очите, така и на вкуса ти и обонянието ти. Поне аз съм такъв. Разбирам те много добре. Аз също не харесвам каквато и да е форма на вагината, но ако е нормална за зрението ми тогава всичко е ок. Имал съм жени на които вагината им мирише и от такива дори съм се отказвал от секс с тях. А видя ли нещо бяло да излиза от вагината направо се погнусявам. Имал съм много жени, които са поддържали идеална интимна хигиена, но това става когато жената осъзнава, че тази част там долу трябва да е чиста. За тази цел аз винаги имам в резерва интимен душ за жени. Едно измиване на влагалището няма да избие естествената й защитна флора. Това по-скоро са оправдания на мързеливи жени. Имал съм и такива. Добре, няма миризма, но какво ще стане докато я лижеш ако нещо бяло и потече от вагината. Пак ли ще продължаваш да я лижеш? Влагалището трябва да се измие отвътре за да няма изненади за теб. Затова са създали тези интимни душове. Иначе за формата на срамните й устни трябва да пробваш да свикнеш, ако всичко друго е наред. Знаеш ли, когато съм имал жени с чисти вагини съм ги лизал с най-голямо удоволствие и толкова продължително, колкото те са искали или кажат, хайде вкарай ми го вече. Много често съм ги докарвал и до оргазъм само от лизане. Имах едно девствено момиче, след като я отворих и след известно време когато я лижех тя винаги стигаше до оргазъм. Ама тя беше толкова чистичка, че съм си пъхал езика колкото може по-навътре в сладкото й вагинче. Или ще си вкарам пръста във влагалището й и след това го облизвам пред нея, после пак го вкарвам и го давам на нея тя да го оближе. Питал съм я приятно ли й е да си гълта собствената прозрачна течност и винаги ми е отговаряла, ами да. Такава хубава любов имахме цели две години. И за двамата ни секса беше направо нирвана.
Купи на приятелката си интимен душ за промиване на влагалището и нека го направи пред теб за да си сигурен, че добре се е измила, а не само да се изплакне. Кажи й че това са необходими неща. А за месестите срамни устни гледай да свикнеш.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 43f3335b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   Номер 26 стана ми наистина много тежко за теб, този лайняр ти е свалил цялото самочувствие! Не заслужава нито орална любов, нито целувка по бузата... той психически те е сринал надявам се, да си се разделила с това лайно! Защото такива хора разболяват..

А към Автора :

Сигурна съм, че не обичаш това момиче! Ако бях на нейно място нямаше дори да смея да се съблека пред теб.. Ти не я обичаш, скъсай с нея, не измъчвай нито себе си, нито нея! Раздели се с нея, тя може да намери някой друг който да я обича такава каквато е! Виждам, че си човек с много претенции стана ми интересно оная ти работа толкова ли е идеална? И дали изобщо тялото ти е идеално? Сигурно си някой фитнес маняк с мускули и плочки нали? Всички сте едни и същи пуста мода! А колкото до момичето... 100% съм сигурна, че не я обичаш. Позволи и да намери нещо по-добро от теб!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 7c5b2b3658
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

31.   Да бе пич, ама и вашите ташаци миришат на километри понякога.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ee6e869388
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   просто не я харесваш достатъчно и това е очеваден признак

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 02846bd530
гласове:
1 2 3 4 5
  (49 гласа)

33.   Истината е или поне моята истина е че в една връзка винаги единия дава повече. Единия искарва повече пари, единия обича повече единия прави чисто практически повече неща за къщата ако живеят заедно. Имал съм същия проблем със жена и по принцип съм си гнуслив, но на мен обичат да ми правят всичко включително и да и свършвам в устата. И винаги съм намирал начин да го постигам. Важен е подхода и да и покажеш че ти си доминантния а не тя. Много от днешните жени много си завишиха изискванията, и започнаха все повече да изискват от, , мъжете, , , които пък от своя страна все повече почнаха да клякат на някакви фусти и в един момент се стига да там че трябва да лижеш вагина, която на всичкото отгоре не е добре измита... Пич прояви мъжки характер, като не те кефи няма да го правиш. Но пък го компенсирай с други неща, , , защото за да получиш винаги трябва да дадеш, ,

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 43f3335b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   33, за каква любов говориш? Не трябва да има доминиращи в една връзка, значи ти си много нахален,гнус те е от вагината на жена си, а ти как може да и свършваш в устата? Тази жена намали мнение в тази история? Това момиче трябва да те остави, а не да ти търпи желанието да контролираш. И поне си признаваш, искаш всичко да ти правят,а дали другия човек е доволен от теб? Не се знае. И ти не обичаш приятелката си като автора свършваш и в устата, може и тя да я гнус от теб? Но да си мълчи. Мразя доминанти ,добре,че моето момче не е такова...

;/

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 43f3335b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Както на едни мъже, им е гнусна вагината така, на някои жени им е гнусен пениса например. :)

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5d207ea75b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Да то защото твоя пенис не е гнусен. Аман от такива момчета, можете само дя искате от жените ама вие няма да се сетите да доставите удоволствие на половинките си, нещото което е доста трудно и повечето жени се преструваме за това. Съвета ми е да посочиш към мъжкия пол, там сигурно ще ти хареса ануса.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: eae38b158d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Моят приятел ми прави по свое желание, понякога съм си искала друг път се дръпам и не искам изобщо.. но такава съм си, абе общо взето ако знам че на партньора му е неприятно не държа да ми се прави.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5c900c763b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

38.   Ха-ха, както има емоционално осакатени и музикални инвалиди, това е темичката на сексуалните дегенерати, на които всичко човешко им е чуждо! :)
Съчувствие, снизхождение и съпричастие към вашата тъжна съдба!
Амин!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 81c1bd6c53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Не съм сигурен дали любовта тук е толкова важна. Аз лично не се сещам за нещо, от което така да ме е гнус, че да ми се повдига но ако това нещо беше на приятелката ми, сигурно и аз нямаше да успея. Тук става дума за подсъзнателен рефлекс, нещо като ерекцията, не можем да я държим със силата на волята така, както стягаме мускул например. Аз лично никога не съм имал проблем да доставя орално удоволствие на жена, попадал съм и на миризливи и на солено кисели и на някои, чийто вкус е тежък но не мога да го определя :) Това което винаги ме е дразнело обаче е че докато един добре измит пенис има вкус и аромат на добре измита ръка например или просто кожа, то една вагина отделя смазочни и други секрети дори под душа, как така ние мъжете трябва да сме ок с тези вкусове но 90% от жените ги е гнус от единствения наш секрет спермата и ни отказват да я опитат???

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 02846bd530
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Винаги има доминираща страна... ама много двойки се преструват и казват изкуствено, , при нас няма доминиращ, , Само че по природа мъжа чука жената и това само по себе си го прави доминиращ. Както и жената изисква мъжа да е физически по силен да я защитава, така той може да изисква тя да му прави свирка без той да мусе налага да се, , навежда, , след това... , ако той изкарва повече пари това също го прави доминираща страна. Не случайно за двойка при която женатата е доминища, на такъв мъж му викат, , чехльо, , тогава наистина ще му се налага да духа... За съжеление все по често почвам да го наблюдавам като явление макър и в нашите балкански ширини...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 43f3335b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Аз съм забелязала, там където жената контролира семейството, то е щастливо а там където мъжа контролира семейството е нещастно. Има бой разводи и куп проблеми. Знам, че някои мъже няма да го признаят, но аз съм свидетелка на много такива семейства каквото съм видяла това пиша тук. А за свирка, никой на никой не е длъжен разберете го трябва да дойде това от сърце не, на сила. Както има мъже които не искат да правят на жени, има жени пък не искат да правят на мъже, толкова ли е трудно?
И двамата ако се обичат ще има равновесие един път ще отстъпи единия после другия. Никой няма право да насилва другия в нищо.. има всякакви хора важното е, да намериш подходящия за теб. И тогава идва истинското щастие. И пълноценната любов другото е една глупост и една игра, истинската любов е само една.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0a4bbea3ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Вагината не мирише, когато е здрава и чиста.
Ако има дори и малък намек на неприятна миризма - жената трябва да посети лекар.
Естествените аромати на здрави органи са приятни и възбуждащи. И няма нищо по-хубаво от една пълноценна любов във всичките й варианти.
Относно формата - това са глупости. Каква трябва да е идеалната форма според автора?

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5c900c763b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   41, ха-ха, като Ангела Меркел ли?
Или като Мег Уитман - каквото направи с HP...
Или като Хилъри Клинтън каквото щеше да направи със САЩ и със света...

Не говори глупости - където жена мине трева не никне! Каквото и да си мислите за себе си, имате още около милион години да се учите от мъжете, и да осъзнаете, че фантазиите и реалностите почти никога не се пропокриват, а самомнението на жените почти никога няма общо с реалните им качества...

А и нали знаеш - пътя към Ада е постлан с добри намерения...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3b918002a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

44.   40, не би доставил орални ласки на жена си, защото си "доминиращ"? Ега ти мисленето… Съжалявам, но не си мъж, щом не можеш да задовилиш жена си, а колко жени изкарват прехраната си и правят всичко сами, без да чакат на мъжа до себе си да ги издържа. Какви сте такива "мъже", дето само искате, а не давате?


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0151162b03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Ами не й прави, нито тя на теб! ПРАВЕТЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ВАГИНАЛЕН Секс!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 02846bd530
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   номер 44, номер 40 съм, няма да ближа дупка от която всеки месец излиза мръсна кръв и ще се роди детето ми. Това е под всякакво мъжко достойнстово. Първо такива като вас се научете да се самоуважавате като мъже, и тогава няма да си просите свирка като ближете вагина а жената ще ви направи свирка само защото притежавате истински мъжкарски качества, различни от виртоузни изпълнения с език по полови органи, това са по скоро женски качества:))))) То и в гръцката митология на боговете го пише че жената е тази която трябва да приеме мъжа в цялата му форма, тоест и пенисът му в устата и, както и спермата му в устата и, а не обратното. Ама такива като теб толкова сте чели и книги, еле пък гръцка митология:)))))

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 43f3335b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

47.   Към номер 46

Що за нагъл трябва да си, че да напишеш такава простотия?
Никой не е задължен да прави като НЕ ЖЕЛАЕ няма значение дали е мъж или жена. Вече сме 21 до кога мъжете ще се мислят за по-великия пол? Кога най-после ще се освободите от тоя предразсъдък? И жената и мъжа имат еднакви права престанете с тея арабски разбирания! Като ти гледам разсъжденията отивай в Арабските страни... там ще мачкаш и ще тормозиш и няма кой да ти каже СТОП.
Защо да е унижение мъжа да прави на жената?
Значи и за жената е унизително... И никога няма да приема мъжа в цялата му " форма" защото има хора не искат такива работи.
Единия като не прави, защо другия да си дава зор?
Двамата като не са сексуално съвместими - ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ!
Няма значение дали си мъж или жена всички сме еднакво важни за Бог! Освободете се от тоя предразсъдък, че мъжа е по-великия и по-важния пол.. Имате по-голяма физическа сила от нас, за да ни пазите, но на нас Бог ни е дал повече разум за да ръководим. Колко пъти сме решавали скандали с ума си? А вие мъжете само с бой се разправяте дивашка му работа. Господ обича всеки, няма значение дали е жена или мъж. Щом за Бог сме равни тоя мъж има ли право да се мисли повече от жената? Според мен НЕ. Освободете се от тоя предразсъдък или ходете в Арабските страни там мъжа управлява и мачка... нали е велик мачка и тормози!

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7352b812d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Не е истина, че за една орална жени биха зарязали приятеля си. Първо наистина не е яко опитвал съм и на мен не ми е много приятно, това са пълни глупости с опита и т. н. просто има хора, които наистина не им доставя кеф да го правят. Както има и жени, които не правят свирки, никога не съм бил нагъл да искам свирка, а де не правя орална. Пък и не смятам, че свирката е най-върховното нещо, отделно правя доста други неща в секса и разнообразявам, например обожавам да действам с пръсти. Това, че не правя орална по никакъв начин не ме прави по-малко добър.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3b918002a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   От 44 до 46, приятелче, първо, момиче съм. :) Второ, колкото и да пишеш, че си великият мъжкар, вероятно не си нищо повече от един гнуслив лигльо, който не може да задоволи жена. В природата мъжа дава, а жената трансформира това, което ѝ е дадено. Какви сте такива "мъже", че пък и "себеуважаващи" се, дето се гнусите от жените си и не можете да им дадете удоволствие, след като това е един от основните начини за задоволяване на жена?
Аз съм девствена, но не разглеждам секса като гръцка митология, както го правиш ти според твоите задръстени виждания, а като изкуство, в което двама души си доставят удоволствие взаимно и това удоволствие няма да се получи при голямо его, замаскирано като "мъжкарски" качества. Не знам за какви свирки ми говориш, но ако те надуша, че си такъв егоист, спокойно ще те пратя да си купиш макарончета от магазина и да си гледаш свирките през тях, защото свирки от мен няма да получиш, понеже нямам намерение да лапам едно грозно и стърчащо нещо, наречено пенис. :) Естествено, не го мисля наистина, но това биха били ответните ми думи.
Не знам откъде се навъдихте такива дръвници, но ако във връзката ми няма лизане, ще си го потърся при друг, защото куцат ли нещата в секса, куцат и в цялата връзка и тя рано или късно се разпада. Но така или иначе по дървета и егоисти не си падам.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5c1bf4e740
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Аз съм мъж и съм абсолютно съгласен с №50.
Самия акт на женската кулминация може да се разглежда като доминация на мъжа, понеже жената няма контрол върху себе си в този момент. Това как е постигнат резултата е без значение.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f3b2c7a9de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   Ако той спре да ми прави орална любов, аз ще му отказвам аналния секс.
ж 34

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 43f3335b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   Номер 50, Харесва ми как разсъждаваш и аз съм момиче като теб. Много правилно му го каза на онзи.. ще се радвам да се запознаем мисля, че имаме сходни интереси.. като ти гледам " Black Sabbath"
Аз съм номер 47 ако желаеш нека опитаме да се свържем..

..

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: fe192ffc62
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

54.   Простичко е-ти не я обичаш!

Аз досега свирка не съм правила...
И знаеш ли защо? !
Все още не съм се влюбвала...
Не са ме и лизали... просто досега не са ме обичали!
И да си призная, не ми се е искало да ме лижат...
Знам, че ако обичам и съм обичана един ден, ще се пожелаем спонтанно по този начин без изобщо да мислим за секрети, окосмяване и т. н.. Когато обичаш искаш най-доброто за другия... и ще го желаеш така, че от главата до петите ще го оближеш... и няма да те е гнус да изгълташ и всичките му сокове, отделени благодарение на старанието ти.... и няма да има по-естествен копнеж от този да поемат и твоите сокове.. с любов!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3b918002a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   51 и 53, благодаря. :) 53, трудно можем да се свържем. Мога да дам линк към профила си във Vbox7, но не знам дали ще го одобрят.

Black Sabbath

Moдератор: Няма да го одобрят :)

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 43f3335b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

57.   Към номер 55, Тихата Стъпка в ф ..... стил готик лилава коса!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3b918002a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

58.   Няма ме там. Nuclear Assault - Save The Planet в V... , аватар на същата група.

Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3e23ff3f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

62.   Какво стана, авторе? !
Успя ли да преодолееш предубеждението си? !

Изкъпете се заедно, насапунисай я ти, погали нежното място... , възбуди я на макс с пръсти докато я целуваш... , после полягате на леглото, затваряш очи и нежно засмукваш пустите месести устни; пускаш език и се заиграваш с клитора... ;
тя като простене и ще те въодушеви, няма да искаш да спреш!
Не е виновно момичето, че така се е родило!
Не я наказвай така!

На следващия път пръсни малко сметана на розичката и я ближи мнооого дълго и страстно, докарай я до мощен оргазъм и така ще преодолееш задръжките си!

Никога, никога не споменавай пред нея това, което сподели тук!!!
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker