Болка при секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Болка при секс
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 2451 пъти
Здравейте аз съм момиче на 17 години, което наскоро загуби девствеността си. Проблемът е, че в началото изпитах рязка болка, което си беше нормално, но след като опитахме няколко пъти на другата седмица пак ме болеше. Приятелят ми казва, че съм ужасно тясна отвътре, но ми се иска да намерим някакво решение, защото е много некомфортно и ми омръзна вече да го режа пък и той се чувства виновен. Моля помагайте.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: c2eb62849f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първите няколко пъти ще те боли. Вече от 1 година го правим с моя приятел и още си ме боли.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e2d1c5eb43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Според мен си твърде притеснена. Отпусни се, това е само един психологически дискомфорт.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 503cecf06c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си тясна!!! Просто не си правила достатъчно много секс, за да се отпусне вагината, а и психическата нагласа е най-важна.
Ако се притесняваш всеки път заради болката, никога няма да свикнеш и все ще те боли.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5180dbd4df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не споменаваш какъв вид точно болка усещаш, но има няколко причини за нея, които съм усещала по себе си:
1. Не си достатъчно възбудена и влажна (а да те възбуди е работа на партньора ти - дали с пръсти, дали с език, важното е да се случи. Отделете си време за форплей. На жените ни трябват поне 15-20 минути за да се възбудим. Лубриканта също играе важна роля. Купете си на Durex - чери-то и няма да имате проблеми :) )
2. Болка във влагалището се получава и когато при по-груб секс, се разрани лигавицата (след като си загубила девствеността си скоро, предполагам тепърва ще се сблъскаш и с това)
3. Получава се лека болка и дискомфорт и когато пенисът е много дълбоко (ти сама ще го усетиш). Налага смяна на позата.
4. Понякога лично аз получавам болка и в най-ниската точка на малките устни, пак от неудобна поза, сухота или протъркване.
Като цяло е това. Но след като приятеля ти усеща че си тясна, значи трябва да вложи усилия преди всичко във възбудата ти. Все пак влагалищата ни са създадени да раждат, колко да са тесни :)
Успех ти пожелавам и използвайте презервативи всеки път (пак на Durex), поне докато приятеля ти не се научи да си контролира изпразването и не си имате достатъчно доверие което да изградите във времето за да започнете да го правите без.
Ж, 24г.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e696a9d1c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Това е защото не се навлажняваш достатъчно. Трябва да имате по-дълга любовна игра, за да се възбудиш достатъчно преди същинската част, но на твоя опит това не е много лесно за постигане, така че може да използвате лубрикант. Спокойно, с натрупването на опит този проблем ще изчезне - просто все още не си опознала тялото и нуждите си достатъчно добре, за да знаеш кое ти носи удоволствие.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2313b6fd84
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Здравей. И от скоро и аз съм на 17 и го направихме за първи път месец и половина преди да ги навърша. Не правим секс често, но винаги в началото ме боли. Бяхме заедно на море и в началото бях в цикъл и нямаше как да правим и изчакахме да ми звърши. Като го направихем мн ме болеше и го помолих да спрем и даже на презерватива имаше машко кръв. След 1 ден пробвахме пак и ме болеше само в началото а после за първи път усетих удоволствие. След това не бяхме правили нищо около месец. Аз от време на време се самозадоволявах сама вкъщи. След тва той ме изпращаше след купон и бяхме малко пияни и преди да се прибера почнахме да се натискахме много и се желаехче адски много. Аз му духах а той прокара пръсти под полата ми, но мен ме заболя и го спрях. Като се прибрах имах малко кръв по гащите. На следващия ден отидохме у тях и правихме секс, но мен пак ме болеше и то доста.
Не се притеснявай това не очевидно не се случва само при теб или мен, а и на много момичета. Според мен става, защото не правим секс често. Друг варян е също да не сме достатъчно възбудени. Бях чела разни неща и се надявам да нямам някаква инфекция, защото наще не знаят и не мога да им кажа да отида не генеколог.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a5b83b66cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 9 - надеждите не са лек за инфекции. Ако кървиш извън цикъл, по-добре посети гинеколог.
На авторката останалите вече го казаха - нейния приятел да не се грижи само за оная си работа, а да се погрижи тя да е предварително възбудена или да използват лубрикант.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d683fd4266
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз имах възпаление на влагалището. Мен също ме болеше. Вагинит ми е диагнозата. Изписа ми глобули. Та с това си го обяснявам. Беше ме срам да кажа на гинеколожката, че докато правя секс ме боли.

В.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 14836aaded
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   След първия ми път, когато доста си ме боля мисля че чак на осмия опит усетих нещо друго освен болка и дискомфорт. А някои момичета съм чувала, че и по-дълго, зависи от структурата ти предполагам. От пет години съм сексуално активна и понякога ако не съм в настроение или момчето не е отделило достатъчно време да ме подготви пак има болка. Звучи ми сякаш проблема ти е по-скоро на психологическа основа както беше и при мен - не можех да се отпусна, притеснявах се и се стягах и оттам и проблема с болката. Разрешихме го с търпение и доста опити, за което е важно партньора да е наясно и най-важното - комуникация. Та, по същество - отпусни се и не се стягай в очакване, че може да те заболи, а просто се опитай да се насладиш на любовната игра, в един момент ще си стане от самосебе си. Знам, че е лесно да се каже, но е и постижимо. Успех, и дано да съм помогнала!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker