Секс без връзка или любов с един? (За необвързани) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс без връзка или любов с един? (За необвързани)
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 3319 пъти
Какво искате повече, да правите секс без да се обвързвате или да намерите човека на мечтите си?

Аз лично искам до 30 годишна възраст да се отдам на плътските удоволствия и на 30 да се кротна и да си хвана сериозна приятелка, на която да не изневерявам. Да създам семейство и да ги обичам. Но.. първо искам да си поживея и да постигна финансовите си цели :) А вие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: c54931cd72
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз искам в по-улегнала възраст да си имам мъж и деца. В момента съм на 24 години и от скоро имам добра работа, което ме кара да си мисля, че до една-две години ще съм готова за сериозно обвързване. И аз като теб мисля, че трябва да има няколко години само на удоволствие. Да се "наживеем" един вид. Моите удоволствия не са плътски. Аз обичам да излизам с приятели, да говоря, да танцувам и т. н. Няма да лъжа, че съм девица. И аз исках неангажиращи връзки, но с изненада открих, че секса без чувства просто не ми доставя удоволствие. Иначе подкрепям идеята ти. Щом това ти доставя удоволствие, действай. 30 години ми звучи съвсем разумна възраст за мъж готов за сериозно обвързване. До тогава си свободен. Но нали знаеш, какво го мислим, какво става, не винаги има съвпадение.
На въпроса какво искаме просто секс или любов. За момента не искам нито едно от двете.
Успех и весело изкарване :)

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: abfa4a918f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Необвързана на 27г., и към днешна дата не разбирам това оъношение към секса без обвързване. Наречете ме консервативна, но някак не го възприемам. За мен винаги връзката и създадени отношение предхождат интимността.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 21f2e27609
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво искаш, за какво мечтаеш и какво планираш, от една страна, и какво се случва в действителност, от друга, почти винаги са доста различни неща.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c8ec8ddcb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 2 Това е хубаво, значи си свястно момиче. И аз, автора, честно да ти кажа не го харесвам и знам, че ще е до време, но вмомента и не ми е до връзки. Искам да си намеря такова момиче като теб, като стана на 30 :)

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 711efb75be
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Още от малък съм си мечтал да срещна едно момиче за цял живот, не го разбирам това " да си поживея" да откриеш любовта не е ли най голямото преживяване в живота? Това звучи все едно като откриеш най подходящия за теб човек и живота ти свършва. Любовта е силно нещо и секса е силно нещо, а като се съберат става бууум, нещо велико. Не бягайте от любовта заради секса, обединете ги.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f98d9ace23
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Т. нар модерно консуматорство, напридобило широка популярност в световен мащаб и наложено като "мода" не само сред млади, ами вече и дядовците и бабите търсят
Първо авторе планове в тоя живот не си прави-днес ти ще консумираш, утре теб-сори брат, но това е закона на вселената. Ще си намериш майстора
Второ-хората умеят да живеят и във връзки, но тези хора очевидно са малцина, за които партниора не е пречка видиш ли за натрупване на доходи и подобни
Трето-не си прави сметка за години-ако ставаше така да щракнеш с пръстче и оп на 30 веднага хващаш някоя, дето да ти се върже на макарите-то света щеше да е уредено лесен, а не е
Внимавай авторе да не изпуснеш птичката, дето каца един път на клона в желанието се да консумираш мимолетни удоволствия. Мъдра приказка е че само със секс не се живее, ама кой да чуе. Консумирате се до затриване и после оп какво стана? !? Най лесен е мимолетния секс, а след като сте били кърпички за еднократна употреба, то едва ли бихте могли да оцените изобщо дълготрайни взаимоотношения
И авторе-на нас жените лесните мъже също не са ни приятни. Като жените чуем че някой е курвар, бегаме надалеч-нали не си вярваш че само мъжете ги мислите тия работи
Но късмет, пиши след някоя друга година дали си намерил коя да те търпи
Мъдра жена

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 070c478a98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Прави каквото чувстваш... макар че за мен това не е много ок. Все пак човек както свикне..

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c8ec8ddcb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 7.. да права си, че не бива да се правят планове за това, но за момента не съм срещнал момиче, което да е моята принцеса. Разбира се, че ако я срещна няма да я пусна и това може да стане и по-рано, преди 30.. но докато я срещна все пак имам и нужди. Жените също имат. Няма смисъл да си самотна и да се мъчиш, докато чакаш принца на бял кон.. Автора

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c3afc32703
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Доста наивно мислиш :) Ако света беше устроен така, хората след 30, никога не биха са развеждали.. но хората се развеждат и на 30,40,50г...

И след 30 въобще сексуалното желание не е намаляло (ако си здрав). При мен така се случи че на 26 се ожених и на 29 се разведох.. Мой приятел се разведе на 33. Сега и 2-та бройкаме жени на по 19-29.

Помисли го и от друга гледна точка, без значние дали си на 20, 30 или 40.. след 5г секссане с текущият ти партньор и 2-та ще сте си намръзнали сексуално.. Вече от вас зависи дали ще си търпите или ще се изневярявате и прочиите глупости.

Иначе нещата изглеждат "розови", но прекрай с 1 човек 5 години минимум и пак ще си говорим :) бтв разцъкай една книжа "the rational male".

И не го приемай остро и аз на 20 мислих като тебе ;D

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 517387b81b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Глупаво разсъждаваш, и то не заради чистосърдечно споделения предпочитан начин на живот, а заради това, че с много лека ръка говориш за неща, за които трябва да се мисли малко по- задълбочено. Какви са тези крайни срокове, какви са тези планове, какви са тези сметки, дето без кръчмаря си ги правиш?

Фиксиран си върху идеята да се „ наиграеш ”, а колкото по-фиксиран си, толкова повече няма да ти се получава, защото ще заживееш с надеждата нещата да стават точно, както си ги планувал, а те все ще ти убягват.

1. Никога, който каквото и да ти говори, не може да има секс без взаимна дълбока емоция, дори и да не е осъзната.

2. Харесва ти, или не, живееш в общество. Внимавай да не нараниш с това си желание някое читаво момиче, ще съжаляваш след години, особено, ако ти се роди дъщеричка.

3. Такива разбирачи съм ги виждал колко смешни стават, когато неусетно правейки се на плейбои, се влюбват до полуда в някоя неподходяща, и стават смешни и жалки заради собствените си приказки. Внимавай да не наранят и теб самия, ми е мисълта.

4. Не правиш услуга на никоя жена, декларирайки големите си от една страна, но неангажиращи мераци - от друга. Грешно е да смяташ, че си най-доброто на което могат да попаднат.

5. Вярваш, или не, жените не харесват този лековерен подход, обижда ги, и то с право. За да направиш впечатление на която и да е жена, тя трябва да види нещо като сериозност - не забравяй, че жената се отдава, тя те допуска, тя е тази, в чието тяло и сърце влизаш. Бързо им омръзват стойките на играч.

6. Сърцето се изхабява, не можеш да останеш невредим, ако си имал сто похождения - все по ти става еднакво след всяко следващо. Идва време, когато ще срещнеш жена, която ще ти осмисли живота, а в душата ти ще е пустиня. Няма да можеш да ѝ отвърнеш, и да искаш.

Няма рецепта, всеки човек си има собствен път. Не ти давам съвети, просто поне малко помисли, не съм стар, но имам леко горчив опит.
Смяната на партньорки е здравословна, ЕДИНСТВЕНО, ако е в интерес на търсене на първата подходяща за теб. Търси си подходящо момиче и не я изтървай, цял живот се съжалява! А времето следва неуморно еднопосочния си ход. Не чакай мъдростта да дойде с годините, не можеш да си спестиш болката на проумяването. В противен случай нищо не се променя, а младия глупак става стар глупак.

ПС: Ако смяташ да живееш, както каза, че ти се живее, ползвай презервативи, и не се прави на тарикат - не ти е толкова голям, не ти стяга.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d2e8e9e7c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Доста незряло гледаш на нещата. Няма никаква гаранция кога ще намериш подходяща жена.

Само една вметка - обикновено това желание да се "наживееш" води след себе си разочарования, защото не успяваш истински да се свържеш с партньор.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c8ec8ddcb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ефекта на вълната, един да напише коментар и другите като папагали повтарят..

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 160d411147
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторе, съвсем спокойно можеш да пропуснеш "съветите" на №11!

Не напразно не си е написала инициалите, щото е жена. Жените и мъжете имат различни "мисии" дори биологически ако ги погледнеш на нещата... Бях едва на 5-6 годинки и баба ми ги говорише тия неща на мен - "Когато пораснеш, да не сменяш жени, да имаш само 1 и т. н"

Реалността обаче е доста по-груба и има наложение двойни стандарти.. какво имам в предвид? Хвани един 50 годишен мъж дет изкарва 1000лв лв, ако се опита да заговори няква 15-20г по-млада от него, ще го изкарат изруд, педофил, дъртофел и кво ли още не.. Друг мъж на 50г че и повече, ама да е със адският стандарт, 20-25г по-млади жени от него ще му се хвърлят в обятията. Т. е няма да си стар глупак, пример Джанлука Вачи.

Т. е обществото ти казва - ако си беден, трябва си моногамен и скромен и да имаш добричка, дебеличка, женичка. Aко си "висша" класа ти е позволен да се занимаваш с жени, които могат да ти бъдат дъщери.

Иначе моят съвет е да се задомиш (ако това искаш) след 35. Освен ако не си суперзвезда, тенисист, футболист и т. н, най-вероятно ще направиш най-много пари от 27-28 нагоре. т. е тва са ти годините в които можеш най-много да пожънеш успех с жените и си в най-зрялата си възраст като мъж, физически поне.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 456d44f622
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До номер 14 - тук номер 11:

Имай предвид, че самия автор, по мое мнение е на не повече от 20г., за да задава такива въпроси. Поне от разсъжденията му това съдя косвено. Много е безотговорно толкова крайно да се изказваш. Човекът си зададе въпрос, който го вълнува и иска да види мения. Получи се интересна дискусия. Бъди така добър да не използваш конструкции от типа „прави това”, „не прави онова”, „слушай мен, а не еди-кой си”, защото не знаеш дали от желание да си максимално полезен, няма да навредиш неволно на някой човек. Аз, за разлика от теб се въздържам да давам преки съвети, тъй като не познавам човека. Единственото, което желаех е да му представя още една гледна точка, а вече момчето само ще си реши.

До автора - не слушай никого, но прочети всичко.

Не знам какво разбираш под финансова стабилност, имай предвид, че човек никога не се чувства стабилен. Различните хора различи неща си представят така че си изясни сам на себе си какво имаш предвид. Има и други важни неща в живота, само това да кажа. Когато човек е млад не се замисля, но когато започне да побелява и да се обръща назад започва да и прави равносметки, и не винаги е приятно. Не слугувай на временни суетни тръпки, защото.минават и заминават. С това спирам, защото има риск да направя поредния форумен спор, а не това ми беше целта.

Бъди здрав, една сутрин ще се събудиш и ще знаеш точно какво искаш.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8b38ea84cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   За да правиш с някой секс трябва да се обичате и да има чувства и да сте във връзка. Останалото е мода " приятели с привилегии" обаче това не е за всеки. Все още съществуват истински хора, които умеят да обичат а иначе курволяк бол и от мъжкия пол и от женския. А на 30 леекичко ще си стар за семейство, според мен.

М. К

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d138f94c2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Имах период от около една година, на която се отдадох на удоволствията, но усетих как затъвам емоционално. Аз съм човек, който има нужда от човек до себе си. Изпробвала съм доста неща. Имах две връзки от разстояние и направо издивявах, когато оставах сама. Мислих си, че ще ми е по-лесно, но явно не съм устроена така. Ако ти не изпитваш нужда от обвързване, от човек до себе си, ще бъдеш така и след 30 и никога няма да създадеш стабилно семейство. Може би ще си купиш жена, която да ти роди деца, но животът ти с времето ще се превърне ад. Ад, защото за децата е подходяща само нормална семейна среда, която ти няма да можеш да осигуриш.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0a1087a32d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   до 16:

на 30 ще е стар за семейство? тва да не е жена бе? Че някои жени дори се решават на дете след 30, а той е мъж! до 25 учиш с магистър и започваш кариера.. на 26 ли да ги направи, странни хора.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e6584eeaf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Всеки мъж иска да чука различни жени, но малко реално го постигат.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1375556420
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Да се обвържа сериозно с мъж, който ще. ме обича и уважава. Живях с един мъж, който много обичах. Беше първата ми любов. Живяхме заедно 7 месеца. Минах през Ада. Спеше с други. Имаше крясъци, алкохол, психически тормоз, само дето не ме биеше. В предишни връзки е биел жени. Той не ме обичаше, само ме използваше за секс и да му чистя безплатно. Отношеният ята ми с него ми оставиха травма. Не мога да имам връзка с друг мъж. Мнителна съм. Мисля, че всеки които иска секс ще. ме ползва като еднократна кърпичка. Не искам да лепна някоя болест. Не искам един ден мъжът на живота ми да се срамува от мен и също бъдещето ми дете. По-добре да си седя сама, отколкото да пускам на някакви загорели мераклии. Пишат ми по цял ден, обарват ме. Уж добронамерени. Близат ми под кожата като приятели и после ми се нахвърлят и ми изкарват акъла. Ще откача. Няма ли един нормален мъж, джентълмен. Всичко станало като помиарите, търсят да се начешат и до там. Гнус ме е от такива

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3588fb41bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Странно разбиране за наживяеване, според мен живеене е да пътуваш, да правиш нещо интересно. Да си с различна не е наживяване, дори ми звучи смешно. Не си мисли, че ако сатака нещата, ще те вземат на сериозно. Какво значение има дали си с 1 или 100, сексът си остава само секс, но да обичаш някого, това е друго нещо...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker