За пръв път при компаньонка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

За пръв път при компаньонка
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 7619 пъти
Привет на всички,

Наближавам 30-те години и все още съм девствен. Възниква въпросът как да загубя девствеността си?

Ще ми е за пръв път да отида при момиче срещу заплащане на час. Тъй като досега никога не съм го правил и се притеснявам дали ще се получат нещата. Чудя се изобщо дали да се занимавам с това? Страх ме е да не направя поредната грешка. Първите няколко пъти нещата все не се получават. Казаха ми да не се отказвам и да се явя на поправката. Човек винаги имал шанс да се реваншира.

Не ми свиди да дам пари за секс, въпросът е дали изобщо ще се възбудя? Притеснителен човек съм, а и като ги гледам сегашните момичета какви са и ми се отщява да се занимавам с това безсмислено начинание.

Ако ще ходя при компаньонка, мисля да не и казвам, че ми е за пръв път, за да не бера срам. Мисля също момичето да е по-малка от мен, за да не се притеснявам много. Досега винаги момичето е било по-голямо от мен и сигурно затова не са се получили нещата.

Според вас ще си проличи ли, че ми е за пръв път и момичето ще разбере ли това? Тренирал съм на сухо много години. Само дето не умея да използвам презерватив. Не ми се е налагало досега.

Чекиите са ми ежедневие. Възбуждам се на голи снимки, но на живо не се получават нещата.

Кажете ми къде греша?

Не обичам да съм нахален и натрапчив. Иначе съм се запознавал с много хора и имам дори приятелки и приятели. Ако има кажа за секс и ми се подсмиват. На тази тема вече спрях да говоря, за да не ставам за смях.

Разбира се, че това не е най-важното човек да е правил секс. Може да мина и без това удоволствие.

Освобождавам се чрез чекии и нощни полюции. Когато не си бия чекии, получавам полюции през нощта. Докторът ми каза, че било нормално през нощта да имам полюции.

Има ли и други хора в моето положение? Само не ми се смейте.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: e2781379fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

1.   Виж, когато ходиш при лекар си казваш болежките - така е и при проститутките. Това не е обикновена жена, която си свалил на улицата и очаква от теб удоволствие, а това е жена, която очаква от теб заплащане срещу определена услуга. Приеми, че тя е професионалистка в тази област, така както лекарят ти е в своята и ти си специалист в твоята работа. Ти си клиентът, а тя е продавачът на услугата.
Не може момичето обаче да си свърши работата както трябва ако няма информация ти какво искаш и от какво се нуждаеш.
Инвестирай също в по-скъпо момиче за над 110 лв. на час, може и за цяла нощ. Имай в предвид, че парите се дават в плик още в самото начало и тя няколко пъти ще пише съобщения от телефона си на някого, който я пази. Не се панирай от това и не се чуди. Можеш да ѝ предложиш вода за пиене, но нека тя да си отвори бутилката, за да няма съмнения някакви. Не се предлага алкохол. Може да предложиш шоколадови бомбони, но да са запечатани също и да ги отвориш пред нея.
Приготви твои кондоми и лубрикант, но най-вероятно ще предпочете нейните си.
Много момичета искат да се изкъпете преди това. Направи го дори да си свежо изкъпан и имай свежа кърпа и за нея.

Виждам обаче, че си много притеснителен и ще си загубиш парите, защото може би ще свършиш преждевременно. Не се съмнявай, че ще се възбудиш ако си здрав и хетеросексуален мъж. Момичетата са хубави и поддържани.
Момичето не си тръгва на 1 час, а веднага след като свършиш дори да си платил за 1 час. Съветвам те да платиш за 2 часа, дори 1 час да си говорите. Просто ще ти е по-спокойно.

Аз те съветвам за начало да не взимаш истинска проститутка, а да отидеш на еротичен масаж. Може такъв масаж да се поръча и за вкъщи - плати допълнително, за да се съблече момичето, за да видиш и пипнеш гола жена, но тя няма да прави секс с теб, а само ще те задоволи „ръчно“. Вече с този опит можеш да се пробваш и с по-сериозна поръчка. Масажите са като цена 1/2 и дори 1/3 от сексуалните услуги. Има приятни салони, които предлагат и нормални, и еротични масажи. Много хора предпочитат дори масажите и си остават при тях, защото получаваш много и плащаш сравнително малко. Не всички, но някои се съгласяват на фелацио срещу допълнително заплащане. Също момичетата са по-красиви и млади.
Успех и умната

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 406a08757f
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   Интересно ми е как си изкарал до 30 без секс, като знам какви са момичетата днес. Да имаш секс с днешните момичета е най-лесното, дори и не трябва да плащаш, освен някакви кафета и сладкиши.
Вслушай се в съвета на н. 1 , най-вече за еротичните масажи, които можеш да си поръчаш за вкъщи. Побързай, наваксай си за пропуснатото време, защото времето бързо отминава.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 74b987bbde
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   В никакъв случай не крий, че си девствен, за да знае как да подходи. Просто си намери някоя професионалистка, ако трябва по-скъпа, но която да те предразположи. Във форума на дата.бг има тема за всеки град поотделно коя става и коя не. Проучи първо, защото има и много, които злоупотребяват и не са коректни. Ако попаднеш на такава, ще е пълна катастрофа.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 632ac36759
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбирам те, и аз ако нямах някакъв невероятен късмет като бях на 23 да си намеря гадже за малко, и аз щях да съм девствен. На 29 съм. Правил съм секс 3-4 пъти, като единият път беше с проститутка миналата година. Така - като цяло няма какво толкова да го мислиш, проститутката взема парите и ще почне да се съблича. Същото се очаква и от теб. Аз обаче понеже съм като теб - притеснителен, ненахален и тн (типичен nice guy синдром, продукт на силната майчина фигура и слаб баща) започнах да си говоря с нея. Говорихме си 30-40 минути, онази постоянно се опитваше да мине към същинската част, но не. Впрочем ми стана интересно за нея - как и защо го работи това, харесва ли и, знаят ли близките й, какво учи и тн. Накрая вече си викам айде останаха 20 минути дай да почваме. На мен не ми беше станал, макар че момичето изглеждаше секси. Викам й кво прайм? И онази почна да върти едни свирки (с презерватив), понадървих се и почнахме. Клатих я малко и свърших. Минах през банята. Вика ми - трябва да тръгваш и се облякох и тръгнах. И това е. Нищо особено. Моята беше за 100лв на час. Интересно преживяване е и си струва човек да опита (ако му е нужно).

Иначе ако си пуснал темата защото искаш помощ по отношение на интимния си живот и съществуването ти като мъж като цяло, за там ти препоръчвам книгата "No More Mr Nice Guy" (на английски).

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 45129c1dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Човече послушай номер 1. Аз също загубих девствеността си с компаньонка тъй като имах проблеми с жените. Повярвай ми ще се почувстваш щастлив и истински жив.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: fca36d1d4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Всички му препоръчват проститутка, но като е притеснителен и наивен, а тези проститутки са обиграни, ще го излъжат и ще си вземат паричките, без да получи каквото иска.

Толкова ли е трудно от сайтове за запознанства да си намериш?
В сайтовете за запознанства гъмжи от каки и лелки жадни за секс.

Много по-добре е автора да започне първо с петинг, за да разбере какво е да докосваш, целуваш и да доставяш удоволствие, чак след това да се премине към същинската част.
Това ще стане единствено с момиче/жена, с която имате взаимно привличане, а не с проститутки и "масажистки".


Притеснението голяма шега ще му изиграе, колкото и да е секси проститутката, като не може да го вдигне няма и да стане, ако ще и 1 час свирки да му правят.
Не ти ли е твърд като камък, значи нищо не правиш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d9ae8fd671
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Съвета ми е ако имаш кола мини вземи си някоя магистралка, повечето са циганки повече се раздават и могат да ти направат по голям кеф, а и плащащ малко. Тия по сайтове и клубове са отракани, в голям процент не са те от снимките или снимката е много обратована с фотошоп и разликата е огромна, абе там е е едно надлъгване за единия секс и за пари... не си ли отракан, има голям шанс да се набуташ с една торба пари. Ще ти го лапне два три пъти, и ако не ти стане ще ти прави само чикии до като свърщиш. Да си с проститутка е да пиеш като безалкохолна бира. Утолява жаждата, но няма удоволствие от нея. Повечето са настървени до като им дадеш парите, вземат ли ти един път парите повечето гледат как по бързо да си тръгнат. Рядкост са момичета които се раздават на 100% на клиента. Ако решиш все пак да не от магистралата, съветвам те ескорт а не ти да ходиш при нея. Като дойде един път вече ще се е набутала за такси, не и давай парите предварително, кажи и че плащаш само след свършена работа и то качествено, според мен така ще се старае къде къде повече, и има по голям шанс да останеш доволен. Тия в порнофилмите да не мислиш че им плащат предварително. Подписва се договор какво точно трябва да прави и чак след като си изпълни нейната част от задълженията си получава парите. И за твойта ситуация е ок опцията, , проститутка, , може след това да се отпуснеш и да преодолееш голяма част от комплексите си. Но гледай да не ти стане навик да ползваш техните услуги. Че ще бачкаш само за тях, освен ако не разполагаш със сериозни финансови възможности. Ама пък тогава не ти трябва проститука, кифлочи които са готови да станат държанки срещу съответната издръжка с лопатата да ги ринеш. Успех! И пиши как е минало.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 74b987bbde
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   6, точно пък сайтове за запознанства не му препоръчвай, моля те. Точно с проститутка или масажистка трябва да го направи, просто трябва предварително да се поинтересува за мнения, защото малко са свестните, но ако си намери свястна, си заслужава, защото тя ще го предразположи. Ако не е свястна, ще има обратен ефект и не само че нищо няма да стане, ами и ще се спече още повече и после съвсем ще се травмира и съвсем няма да може да го вдигне със следващата, дори да е свястна.

Даже му препоръчвам да събере повече парички и да наеме за цяла нощ някоя, за да могат спокойно да си поговорят, да се отпуснат, ако трябва да хапнат, пийнат, изобщо да се създаде някаква близост предварително, преди да се пристъпи към същината.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 142fe0f1b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Охх, аз съм на 27 и май като гледам и аз до 30 и повече години, ще си стоя девствен. Просто днешно време момичетата са толкова комерсиални, а иначе претендират за някакви ценности. Иначе, съм барал жена и докосвал на вдин купон, всичко беше спонтанно и много полято с алкохол, но не се възползвах от момичето, за което не съжалявам, защото ми беше много близка, но пък от друга страна се чувствам ръпо, че изтървах шанса. Също така за секса, мога да кажа, че когато никога не си го правил, човек не изпитва много силна нужда, тя се явява след като вече си правил, това е доказано, то със всички неща е така.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 43f6281528
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Аз веднъж съм си поръчвал. Бях в командировка в друг град, на хотел. Като дойде момичето направо и казах, че не съм правил анален секс и искам да опитам. Тя само кимна. Съблече се и без притеснение пред мен си намаза гъза с безцветен лубрикант и си бръкна няколко пъти с пръсти. Сложи ми презерватив и седна върху мен. Намести си го в дупката и влезе целия, тя започна да си движи ханша. Сякаш усещаше кога ще свърша и спираше. На края казах, че не издържам и минахме в партер и така свърших. Мадамата се изкъпа, легна и запали цигара. Питах я ако друг клиент след мен поръча същото? Тя каза, че отпред няма проблем, но отзад само по един път на ден го правила. Пазила си дупето.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d2343ac32b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Не знам колко е добро решението с проститутка и като цяло платена любов аз все още не мога да се осмеля да отида на проститутка макар и да водя редовен полов живот. Не се виждам как ще ми се получат нещата, що остава за теб. Съвет от мен пропусни проститутката, и работи върху момента на правилната жена. Но преди да почнеш да правиш каквото и да било, вземи нещо стимулиращо, нещо от което да ти паднат задръжките. При мен е алкохола. Първите няколко пъти го правих под влиянието на алкохол, на 3-4тия път няма да ти трябва. Задължително трябва да си под влиянието на нещо иначе като те гледам няма да станат нещата. Но в крайна сметка всичко зависи от жената. Първите 10 пъти ми бяха неуспешни, добре че момичето имаше желание да чака макар и да не се получи в крайна сметка. В следствие на което следващото момиче с огромно желание за секс едва ли не ми се молеше, но травмиран от първата случка ми отне доста време да се нахъсам и в крайна сметка един ден джаснах 3-4 бързи ракии и заминах макар и там като пристигнах ме удари сценичната треска, 30 минути лъжех момичето че не съм сигурен, че си имам приятелка тя ме чака чака докато просто не ме съблече как майка ме е родила и сама си го сложи. После си дадох сметка, че съм се страхувал на празно. Общо взето всичко опира до първия път, жалко че не си се възползвал от момичето, не че е мъжка постъпка, но така хем няма да помни много много, хем ти нямаше сега да си на 30 и девствен. Пак казвам не одобрявам постъпката да се възползваш от пияна жена, но в крайна сметка всеки малко или много под влиянието на алкохол знае какво прави така, че щом си правил това с нея значи тя го е искала. Ако ще и цялата женска аудитория да ме оплюе си е така. Успех но да не е с платена жена няма да станат там нещата.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 32ceef743e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Интересно...! В тема където 25 -годишна беше девствена, много повече коментари имаше да си намери подходящия, а тук масово отиди на проститутка, та отиди.
Не е мъжко нито да се възползваш от пияна жена, нито да ходиш на проститутка.
Нещата обикновено стават, когато направиш някоя грешка, след това си блъскаш главата в стената.
Както вие не обичате курвенските номера, така и жените могат да не обичат бъдещите им мъже да са се възползвали от услугите на "жриците".
В днешно време не е трудно да се намери момиче за една вечер, а вие сте тръгнали да си давате парите на проститутка, която няма да изглежда като Памела Андерсън принципно.
Обявите в нета къде да истина, къде не.
Снимките на 98% са фалшиви, а описанието въобще не отговаря на реалността.
Много по-добре е да отидеш клуб, просто само да наблюдаваш жената, след още някое посещение да се доближиш до нея и да я докоснеш, така срама от жените малко от малко ще отмине, отколкото да си слагаш главата в торбата.
"Танцьорките" волно или неволно си ги опипват, дори без пари така че...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 8ceb811e84
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   В крайна сметка какво реши, авторе? Маправихме си труда да пишем тук, може поне да споделиш.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 99a18ad81e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   Излишно е да ходиш и то за единия срам. Като изключим излагацията с поставянето на презерватив, няма по какво да те познаят ако го играеш перде. Няма никаква философия в движенията и сексуалното общуване. Аз като го направих на 24 и лъгах, че преди това съм бил с две?

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1d2a77c17f
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

19.   Аз съм на 24 години, писал съм друг път в този сайт още, когато бях на 21 че съм девствен. Е днес още съм девствен на 24 години. На 22 с един приятел хванахме две 16-годишни момичета на вързано, (едната ако остави единия, другата приятелка оставя другия). Целта на хващането беше само и само аз да правя секс с едната, и да не съм девствен да ударя сефтето. Возих ги с колата една седмица бръмчах като луд 500 км градско навъртях натискахме се целувахме се, а на предната седалка, а на задната седалка, а във вкъщи без малко да го направим, но тя бързаше за даскало втора смяна и замина. А и другото момче с една година по-малък от мен беше с другото момиче в стаята, щеше да стане жива оргия. От тогава ни момиче съм целувал ни съм докосвал. Само на чекии всеки божи ден блъскам по две злобарки и заспивам така. Казах си, ако до коледа или до 25-тия ми рожден ден не хвана гадже ще ида на курва и не ме ебе. Сега започвам да заделям от закуски че нямам много големи доходи да събера до рожденния си ден напролет догодина. Не пия алкохол, не пуша цигари, страх ме е да не умра девствен на 40 години че като нищо току виж ме думнал някой инфаркт като наближа или мина 40-така. От темата и коментарите ме разубедихте засега да не ходя на проститутка а да се мъча да зарибявам те и без това излизат като една простутка докаато ги вкарам в леглото за първи път ма после секса е безплатен и тя си избива парите като го правим по три пъти на ден ще съм като животно Все малки ми се лепят на мене аз приличам на 19 годишен и те едни 15 16 годишни ми налитат ама аз бягам от тях нямам пари за адвокати. ама те вече са се проебали от 13 годишни няма значение българки ли са циганки ли са всичките се ебат сякаш са на гръцка олимпиада. Зодия овен съм много бързо паля и съм агресивен като ме ядосат аз настъпвам по принцип :D :P :D

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1f87ff0313
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   До №19:
Щом ти налитат малките хвани се с някоя 16 да си направиш сефтето. Щом са над 14 годишна възраст и е по взаимно желание всичко е законно. След като ти мине първия път ще си по-уверен и ще успяваш да привличаш девойки на твоята възраст.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker