Възможно ли е да няма желание за секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Възможно ли е да няма желание за секс
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1889 пъти
Здравейте,
наскоро прекратих 2 годишна връзка с едно момиче, но я прекратихме само на думи реално продължихме да се виждаме и да се чуваме всеки ден. Единствената разлика е, че не живеем заедно и не правим секс. И така вече 4 месеца. Стигнахме до общо решение да си дадем втори шанс, но просто да изчакаме да мине малко време за да загърбим миналото и да почнем на чисто. Всеки ден ми повтаря колко ме обича, но през този период съм се опитвал да сведа нещата до секс но без успех. Казва, че няма желание. Ще си кажете така е защото спи с друг. Да и аз имах тези съмнения, но сам се уверих че няма друг по принцип не следя половинките си, но това ме доведе да го направя. Възможно ли е да е изгубила желание за секс все пак е на 20 години не на 50. Странното е че се съблича пред мен, къпем се заедно и когато е гола не ме отблъсква като я пипам, но до там. В момента все още сме разделени, и не знам така ли ще е за напред. Да вметна, че раздялата ни беше доста тежка и двамата допуснахме грешки които накараха другия да страда. Възможно ли е защото й е все още кофти от случката за това да няма желание? Как мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7e7f6b6987
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Как така уж заедно, пък уж разделение. Говорете и се изяснете.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e72ec1888a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто самия човек не е сексуален това е. А преди да се разделите правихте ли го често? Ако е било същото момичето просто не е сексуално и така. Има такива хора макар и да са малко, но ги има.

Клеопатра

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 847aa55fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Или не е сексуална, или действително е много наранена и на подсъзнателно ниво това блокира сексуалността й спрямо теб.
Ж29

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 59e1de134a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вероятно заради случващото се е загубила желание за секс в момента. Докато се натискаш и я мъчиш да ти пусне, няма да се получи. За мен лично, като жена, няма по-отблъскващо от мъж, който ми се умилква като 18-годишна пияна в дискотека. Дай и малко време, вие не сте се изяснили, а вече искаш секс и това оставя впечатление, че това е основното, което искаш от момичето. Щом е казала не, значи не, спри да я опипваш и гледай как до седмица-две тя сама ще започне да те иска. Като се съблече дори не я гледай, прави се, че не ти пука, пък ако ще и да си се надървил, в един момент желанието й ще скочи, или пък ще ти се издразни и ще дойде сама при теб.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 6a9d9264ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Депресията влияе силно негативно на либидото, особено при по-чувствителни личности. Поговори с нея дали нещо не я притеснява сериозно.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: abcb3df237
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Автора - Не е асексуална, даже по средата на връзката ни го правехме всеки ден и то поне по 3 пъти, имаше момент в който не излизахме само и само за да правим секс по цял ден, за нея не беше проблем но при мен се появиха проблеми с ерекцията. После в последствие работа стрес стана по 1 път на ден, после 1 път на 2-3 дена и така до 1 път на месец. И двамата имахме вина за да се стигне до там но реално от женската аудитория разбрах, че май си е от раздялата. П. С за да се добие по-реална представа, това което аз сторих е че й сринах целия сват и го обърнах на обратно, защо ли? Защото я оцених след като я загубих, в продължение на 6 месеца тя плачеш почти през ден, а аз като най-големия глупак не знаех защо е. Е вече знам, но тя никога няма да бъде същата макар и да ми дава втори шанс аз го виждам. Съвет към читателите, ценете хората до вас, докато са там после може и да не се върнат.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 22b9b57656
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В тази перспектива - сам си оплескал нещата. Откровеността винаги е добра политика, а ако имаш проблеми със стреса е редно да потърсиш помощ. Това че си го оставил да повлияе на връзката ви е голяма грешка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker