Уж опитна, ама не точно. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120496)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7269)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Уж опитна, ама не точно.
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 3567 пъти
Здравейте,
от 2 години съм с моята приятелка която по нейни думи трябва да е с много опит. Опитвала е на различни места, с различни хора няма лошо като цяло. Още от самото начало ми направи впечатление, че е доста пасивна. Искаше си секс като се обърне с гръб към мен и почне да ме бута. Няма да поеме инициативата ами се налага аз да я предразположа я със свирка я със стимулация, след което в продължение на 1 час(липсваше ми желание изобщо да правя секс с нея) се мъча като грешен дявол, дори и малкото пъти където е била върху мен пак съм работил отдолу. С времето това започна адски много да ми тежи, по едно време поемаше инициативата да си поиска по адекватно а не като ме бута, като куче. Но в момента ако аз не я предразположа може да не правим секс със седмици. Не искам да и казвам защото първата свирка която ми направи при въпрос как беше? С отговор има над какво да се работи забравих за свирки за 6 месеца. Сега ако ме резне и с малкото секс където правим направо не знам. Възможно ли е хем да си опитна хем да не поемаш инициатива или аз съм си виновен, че я научих така на готово?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: df036b4e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Опитът в леглото ако беше до бройки, лесно. Аз самата съм била само с двама мъже като първият дори не мога да го броя, защото от 18. 5 годишна съм с мъжа, с когото сме вече и женени - 15 години с един и същи мъж и би следвало да съм пън в леглото ако зависеше от бройката. Не съм му изневерявала също и по бройки нямам опит теоретично, но реално аз съм активната в леглото и поемам по-често инициативата за секс дори. Много чета за нови техники, интересни неща и си фантазирам какво бихме могли да опитаме следващия път. През седмицата сме уморени и имаме по-скоро „нормален“ секс, но редовно и почти всяка вечер, а през почивните дни експериментираме повече и също по време на отпуските. Имам желание да опитам дори повече неща с мъжа си, но трябва все пак и двамата да го желаем. Правили сме тройка и дори четворка с други жени примерно, защото той ми сподели някакви такива негови фантазии. Надценено е. Правили сме го на обществени места, дори в една царевична нива, в колата, басейн и в съблекални също и сме практикували различни по-интересни неща, понякога разочароващи.. Знам как се прави специален масаж на простатата при мъжа и изобщо как да организирам по-интересни забавления.
Познавам жени, които са спали с много мъже и чакат на мъжа само. Познавам жени с 5 бройки да кажем и още не са намерили мъж да ги задоволи и решават да не правят с години секс, защото мъжът им не ги задоволявал, познавам жени с мъж и любовник и пак не са доволни. Според мен тайната на добрия секс е желанието, фантазия да има човек, да желае партньора си сексуално, а от мъжа най-важно е да може изобщо да получи ерекция и да я задържи. Първият ми приятел имаше такива проблеми и честно казано никакви техники не можаха да ми помогнат като жена тук, но се разделихме и по други причини. Обвиняваше мен обаче за проблемите си, подобно на жената, която чака мъжът да я задоволи.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3f4ceeada7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, авторе. Не съм приятелката ти, но в общи линии се припознах в описанието. Малко над 30 съм, но нищо не умея в леглото и понеже съм много старателна и винаги искам да се справям добре, предпочитам да нямам изобщо сексуални контакти, за да не се излагам. Така или иначе никой мъж не би имал връзка с жена, която не умее да го задоволява в леглото. Харесвана и поддържана жена съм, но ме е срам да стигна до интимност с мъж и да бъда като дърво. Би било разочароващо и за двете страни. Не знам как да се движа като съм отгоре и затова предпочитам изобщо да не се опитвам, за да не проличи "нивото". Защото на 16 или 18 е чаровно да си неопитна и невинна. На 30 обаче нещата изглеждат по съвсем различен начин и се налага партньорът ти да се измъчва и пише по форумите...

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6cbd1778f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Сещаш ли се за израза "приятел на всички, приятел на никого"? Може да имаш много бройки, но това не те прави разкрепостен, свободен и сексуален. Имам позната, която е спала с над 20 мъже, но чак с последния се отпусна за орална любов и то след като го обсъди с всичките си приятелки и няколко пъти с гаджето си. Същото момиче все говори, че е активна и прочие, но от нейни партньори съм чувала, че само се бута, след което чака момчето да свърши работата. Всъщност има доста такива жени. По-скоро е до това да се отпуснеш и да имаш желание. Спала съм само с един човек, не съм му изневерявала и още сме заедно, но от самото начало имах огромно желание с него. Не му пуснах за 1 седмица, както му се беше случвало с последните му приятелки, но в последствие се оказа, че с мен е правил много повече неща, отколкото с тях. Бях в шок, понеже си мислих, че е пробвал много неща и е натрупал много опит, но експериментите ги правихме заедно и ми сподели, че с мен има много повече желание и го правим много по-често, отколкото е свикнал с други. Всъщност, той е много сексуален и ми доставя огромно удоволствие. Бил е с момичета, които са спали с много момчета и вярвах, че ще са по-интересни и по-добри от всичко, което аз мога да науча и да направя, но... Той беше човекът, който ми каза, че не бройките имат значение, а желанието и старанието да доставиш удоволствие на другия. Приятелката ти има бройки, но това не я прави добра в леглото. Може и да е добра, но да не си пасвате. Реално погледнато тя очевидно не знае как да те възбуди и да започне акта, лошото е, че убива и твоето желание да спиш с нея.
Поговори с приятелката си, дано те разбере и да се оправите. Има някаква надежда, просто се опитай да не си груб с нея и да не я насилваш в разговора, за да приеме нещата добре и да се опита да подобри интимността ви.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: b51ff3c5a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знам за какво говориш. Няма да се променят нещата, просто си е такава. Правил съм секс с 4 жени досега, като всеки път търсех секса, който имах с първата. Първата не ми беше "голямата любов" или нещо такова. Не беше нищо особено и на външен вид. Но може би заради това страшно се стараеше в секса. Супер спонтанна. Изненадващо събуждане със свирка? На мен също ми беше кеф да я събуждам с орална. Абе беше адски кеф. Супер спонтанен секс. Супер желание за секс и интимност. Навсякъде сме го правили (за малко и в един асансьор). Връзвал съм я за леглото. Връзки за очите и други секс-играчки (не съм фен на дилдотата - все пак аз доставям истинското "дилдо").

И както казах в следващите 3 жени, с които съм бил, търсех този секс, но уви. Едната не правеше свирки, ок - не държа толкова на свирките. Но не искаш да й правя и орална и не разбрах защо. Аз обичам да лижа. Нямаше инициатива за секс. Всъщност никоя от следващите не беше особено инициативна. Едната отначало (първите 3-4 седмици) искаше. После като позакрепи връзката и започна да разрежда. Едната всеки път ме питаше "Искаш ли да ти направя свирка сега?". Като го каже така и ми спада желанието - сякаш нещо насила прави. Аман бе, кой мъж не иска свирка сега?

Та те така - страстните жени, с които сексът е кеф, са рядкост. Но те са и нож с две остриета - моята 1-ва мацка беше толкова сексуална, че чистосърдечно си призна, че като има възможност за як секс с друг би го правила. Може би не всички са така, дано има повече като номер 1.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a1671e254f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз имах такъв случай, с една красива мадама, Капчица, да ти потекат лигите. Ясно беше, че е минала през много легла, но се оказа много пасивна. Иначе като я подхванех и личеше, че е добре разработена и на двете места.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 27727eaed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   До №2:
Колкото повече чакаш, по-зле ще бъде твоето положение. Опитай се да се отпуснеш и да бъдеш отворена към нови нови неща и похвати. Ако трябва гледай порно и наблюдавай какво правят девойките там. Да първите няколко пъти сигурно няма да се справиш добре, но ако си в сериозна връзка с време и желание ще наваксаш. А в крайна сметка нищо не пречи и да попиташ мъжа срещу теб какво харесва. Откровената комуникация може да помогне във всякакви ситуации.

Не се превръщай в стара мома заради единия срам. Ако искаш да обсъдим по-подробно притесненията ти - може да обменим контакти.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 04c8fea098
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте номер 6. Благодаря за коментара. Много мило! Както казах имам желание да се поправя и бих юоложила усилия просто много се стеснявам. Бих също дискутирала по темата, но тук не мисля, че се позволява размяна на контакти. Чувствам се и неудобно да отвличам вниманието от темата на автора, който има проблем с жена като мен. Благодаря!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 27727eaed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До №7: Проблема на автора е с различна жена, която изглежда няма желание да се усъвършенства. Освен това той е подходил нетактично с изказването си. Бих му препоръчал да разнообрази репертоара като се консултира с Кама Сутра например. Друг вариант е откровено и спокойно да обсъди с половинката си това което го притеснява, но по такъв начин че тя да не се чувства обвинена.

Не мисля че отвличаме вниманието от темата, защото ти имаш подобен проблем, но от другата страна. В крайна сметка сайтът е създаден именно с цел споделяне и взаимопомощ между коментиращите.

Ако имаш желание можеш да ми пишеш на nhk3 във abv bg.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker