Приятелката ми не ми дава секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелката ми не ми дава секс
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 4268 пъти
С приятелката ми се обичаме и живеем от няколко години заедно, но не правим никакъв секс. За нея сексът не е най-важното.

Тя не желае да загуби девствеността си, но аз желая. Не мисля да изневерявам само заради един секс.

Разбирам, че сексът не е най-важното в една връзка, но ние с приятелката ми сме млади и още нямаме 30 години. Не се оплаквам от това, но само споделям.

Тя смята, че сексът е нещо вредно и не трябва да се прави под никаква форма. Уважавам нейното мнение. Важното е да се обичаме, уважаваме, помагаме и да сме добри другарчета.

Иначе се радвам много на връзката ни. Досега не съм срещал толкова подходящо момиче. Събрахме се с нея, защото се обичаме, харесахме, имаме общи интереси и идеи. Доволен съм от връзката ни. Знам какво е самотата и бих предпочел нея, отколкото да остана сам.

Няма да я моля за секс повече, защото знам нейното мнение. Дано един ден да си го промени.

Интересно ми е има ли други двойки, които живеят заедно и не правят секс?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 8a6e5cae23
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Тя смята, че сексът е нещо вредно и не трябва да се прави под никаква форма. Уважавам нейното мнение. “

Сериозно? Ти да не си монах и да си се влюбил в монахиня???
Приятелката ти не е за светски живот, не е за мъж изобщо - да ходи в манастир и да си живее по нейните убеждения.
Вие на практика нямате любовна връзка, а сте просто приятели. Ако бяхте на 14 години - ОК, но хора на по 30 години? Ало? Уважавал нейното „мнение“.
Авторе, приятелката ти е асексуална или е жертва на сексуално насилие - може да е била изнасилвана като дете от някой роднина. Често такива жени не искат да правят секс и имат страхове.
Тя определено е за психолог.
Няма да си промени „мнението“. Има страх от секса или гнус от секса и така както някои хора са хомосексуални, така и нейната сексуалност няма да се промени. Може да ти пусне един ден колкото да направите деца, но толкоз. Отделно ще те наказва за твоята сексуалност всеки ден, ще те кара да се чувстваш нисш, неперфектен, неморален и изобщо - ще се извисява над теб като някоя Дева Мария на олтара.

Не можеш да промениш такъв човек ако той не реши сам да се промени - в нейния случай терапия при психолог.
Дори да се ожениш за нея, да спиш някога с нея - същото ще си е, но цял живот. Все някога ще ти дотегне, тя ще стане една от многото стари вещици навън, които по цял ден хокат и тормозят мъжете си и ще си намериш любовница
Не създавай деца и семейство с такава жена - само ще страдат децата заради твоите глупави избори.
Затвори очи - ако си готов да прекараш целия си живот с нея, такава каквато е (Дева Мария), то стой си, ходи си с нея, ожени се за нея.
Ако обаче искаш тя да се промени, искаш да имаш секс и нормален брак и живот - това не е жената за теб.
Средно няма

Жена

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 80d9488758
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен не те обича. Ако те обича не би ти отказвалаблизост. Аз обичам секса и да ме гушкат, да целувам, да ме целуват. Не знам каква е тази извратенаваша връзка. В днешно време хора, които не се обичар се женят и раждат деца, та това няма да ме учуди. Жерва на секта ли е, фанатична христианка ли е. Не знам по-добре се разделете. Това за мен не са нормални отношения.

Ж29

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f48bed2a66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Наистина е много странно всичко това да сте били години заедно и никакъв секс! Това е невъзможно тази история не може да е истинска, но ако е истинска момичето има голям проблем! Поне виждал ли си я гола? А тя теб? Ти си мъж... как си търпял толкова години без секс? Като ви зная, че мъжете повече го искате. Значи.. историята ти е много заплетена или те лъже че, е девствена или е брутално изнасилена!
Може да е тормозена сексуално от някой? И от там да е намразила секса, секса колкото е приятен толкова и вреден може да стане.
Познавам 1 момиче, изнасилиха я и тя полудя...
Тя има проблем, бъди сигурен опитай се да и помогнеш.. Ако тя не приема че, има нужда от помощ напусни я..
Един ден ще пожелаеш ДЕЦА ( което е НАЙ-нормалното нещо в тоя свят) но жената ако каже НЕ! Какво ще правиш? Или разбери с нея какво става и, и помогни или я остави...

- Учудена

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f48bed2a66
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тя е жертва на сексуално насилие бъди сигурен! И помни,проблема не е в теб нито в нея, просто е наранена и наплашена..

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d5cd354d4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Бий й шута, тя не е нормална. Честно! Ядосах се като прочетох изречението с вредния секс. Аз ако разбера, че моята приятелка, с която съм се запознал преди няколко дена е същата повече няма да я потърся. Евентуално е комплексарка и се срамува.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0a82b4a111
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Напротив, сексът е ужасно важен и който твърди обратното, просто се опитва да убеди самия себе си. Сексът с твоя човек е любов, интимност, топлина. Полезен е. Сближава, премахва стреса, премахва всички задръжки и несигурност. Ми това е. Една връзка без хубав секс просто няма как да съществува. Малките, почти невъзможни изключения, граничат с научната фантастика и сладникавите булевардни романи. Не е нормално жена ти да мисли така. Това не е мнение, а психически и/или физически проблем. Здравите физически и психически хора обичат секса. Това е.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7b78870c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Секса е част от връзката, чрез него се отдавате един на друг в нещо повече от просто приятели, разликата между връзка и приятелство е точно това, даже в повечето случаи приятелството е по-силно, но там няма секс иначе нямаше да е приятелство. Но да не правиш секс цял живот си е малко кофти ще почне да ти тежи, ще започнеш да се чувстваш като затварян. След време като видиш жена по пътя ще си представяш как си лягаш с нея просто защото изпускаш едно от най-прекрасните чувства за човека. Но си има и добра страна, поне няма да ти изневери поне не физически. Има решение на твоя въпрос или се опитваш да оправиш нещата като си до нея и отидете заедно на психиатър или сексулог, или ако толкова много държиш да си с нея и не искаш да се разделите и тя не желае да се промени. Рано или късно ще изневериш, в това съм на 100% сигурен. За това за да си начешеш природния нагон ти предлагам да се възползваш от платени услуги, колкото и неприятно да ти звучи там поне няма как да се породят чувства защото се виждате само за това и нямаш време да ги опознаеш, вярвай ми много лесно ще се влюбиш в някоя друга ако те задоволява. Ест. на последно място е да се откажеш от секса и евентуално поколение да отидеш в манастир да дадеш обет за въздържание, после да се склопиш за по сигурно и да си живуркаш така. Шегата на страна, човек това не си е работа или работи по въпроса или бягай докато е време, колкото и да я обичаш нямаш 20 живота ще остарееш и ще си кажеш ех колко бях прост. По принцип всеки човек е различен, дали ще срещнеш друга като нея се съмнявам, но в крайна сметка незаменими хора няма. Успех :)

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9f966e96f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Наближавате 30 години, а не правите секс! Ооо, боже мой!! Да речем, че тя е асексуална и за нея да е ОК без секс, а ти нямаш ли нужда от секс бе пич! Как може да живееш с жена и да не правите секс!! За мен това е не-въз-мож-но. А ти как си утоляваш сексуалните нужди? Мастурбираш ли, тя прави ли ти свирки или каквото и да е само и само да се освободиш от натрупаната сексуална енергия. Или и ти си асексуален като нея!! Щом живеете заедно това ще рече, че и спите заедно. А като се допираш до нейното тяло не се ли възбуждаш, не получаваш ли ерекция на пениса и ако да, тогава какво правиш!! Ами ако я погледнеш ГОЛА пак ли нищо не усещаш!!
Или с тази шантава история си решил да ни бъзикаш всички.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 82816e993e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   За мен една връзка без секс, не е връзка. И тук не става въпрос за самия акт, а за това, че секса сближава и те кара да чувстваш човека до теб по-близък. Ако приятелката ти наистина те обича, тя трябва да те желае и да иска да прави любов с теб. Всичко останало, както и тези нейни убеждения, не са нормални. Поеми инициативата и я накарай сама да пожелае да прави секс с теб, като тук не става въпрос да я насилваш по някакъв начин. Ако и това не стане, значи проблема при нея е на психологическа основа и има нужда от специалист. Успех :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 756f208cf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Смени жената!

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3875de7ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ама, как сте се намерили само! Не, че не може всеки да си живее както иска, но това е противоестествено. Не смятам, че приятелката ти е жертва на сексуално насилия, по-скоро жертва на някакво тъпо възпитание. Щом си стигнал да пишеш по сайтове и теб нещо те съмнява, че не е наред работата. Няма лошо приятелката ти да стои без секс, след като тя така мисли, но защо ти стоиш с нея?

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a1bd5fee9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "С приятелката ми се обичаме и живеем от НЯКОЛКО години заедно, но не правим никакъв секс. За нея сексът не е най-важното.

Тя не желае да загуби ДЕВСТВЕНОСТТА си, "

Моляяяяя!???

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 8817bf7817
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Познавах двама в това положение и не стигнаха до секс. Привличането и чувствата са взаимни и ако ги има, има и секс.
Това се случва още в началото на връзката, а ти говориш за години..
Прекрати това и не си образувай излишни нерви. Ти си чакал достатъчно и си доказал, че не си с нея заради секс, но тя не е сигурна дали иска да си този, който да я дефлорира за пръв път. Как да ти го кажа сега, ами не си избран, специален, единствен или там какъвто и да е за нея. Не си го причинявай и търси дуга. Интимностите стават още първите дни от запознанството, не след месеци и година. Ако тръгнеш с няколко жени и чакаш всяка по три години? 15 години без секс ще седиш, вярвай! Не стане ли първите дни бягай

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 64f558ce54
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Здравей! Аз и приятелят ми също живеем от няколко години заедно и връзката ни е подобна на вашата, с изключение на това, че ние си правим орален и се пипаме с ръка. Приятелят ми също не би отказал повече, но и това му е достатъчно. Тези занимания не ни носят абсолютно нищо друго, освен физическо удоволствие. По никакъв начин не влияят на връзката ни, нито ни сближават, нито се обичаме повече. Досега не съм срещала по-здравословна и обещаваща връзка от нашата (планираме да остареем заедно), така че ето доказателство, че сексът (или липсата на такъв) може изобщо да не е фактор във връзката. Също така нито съм била жертва на сексуално насилие, нито пък възпитанието ми е включвало каквото и да е настройване против сексуалното. Това са изказвания на неподготвени хора, които въобще не са запознати със спектъра на човешката сексуалност. Повече информация за това може да се намери на asexuality. org. В България мнозинството от хора имат закърнели виждания по повечето въпроси и са крайно нетолерантни към различното от тях, така че не им се впечатлявай. Струвате ми се интелигентни и готини хора с приятелката ти, така че ви желая щастлив и пълноценен живот! :)

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c37b1fd51d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Че до сега щом сте изкарали, значи не ти пречи особено. Продължавайте си така. По някое време пишете на щъркела да ви донесе и някое дете да си имате занимавка. Че и секс ако не правите съвсем скука ще е.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 8efe68b249
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Историята ти е странна. Но ако е истина всичко написано, е вероятно да има комплекси от външният си вид или нещо такова. Да не иска да я виждаш гола. Има и друга вероятност да е интересчиика. Или трети вариант да прави секс с друг и затова да не ти дава. И 4 вариант да обича много някой друг мъж. Или в миналото и да е имало някаква травма.
Страх я е. И най вероятно има комплекси. А когота тези двете са едновременно.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9f966e96f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Мислех си точно като н. 18. Авторе ти погледнал ли си я гола там между краката. Може да изглежда много странно, да не кажа грозно, затова да не иска секс. Ако това е вярно тя не би правила секс с никой мъж. Някога познавах една такава, никога не е имала приятел и си остана стара мома и след 50 годишна. А може да има и нещо друго, нещо хермафродитско и затова на никого няма да се покаже, включително и на теб. Някой ти беше задал въпроса, дали имаш сексуални нужди и ако да, как ги задоволяваш. Хайде кажи нещо повече за твоята сексуалност. Такава жена аз не бих я държал повече 2, 3 седмици.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 6268ab8561
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Това някаква шегичка ли е, или поредната провокативна историйка, написана с цел повишаване на интереса към сайта?

Ако това, което пишеш е вярно, значи и двамата имате някакви много сериозни психически отклонения.

Търси спешно (психологическа, сексологична) помощ!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3b0de21ab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Авторът на тази история не иска да му четете морални лекции какво да прави, а иска да сподели неговата история и да попита дали има други такива двойки, които не правят секс, а живеят заедно.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 681c2eb52c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Аз познавам такава двойка. Момичето ми е най-добра приятелка и знам, че няма да ме лъже за такова нещо. Момчето до нея много я обича и й е казвал, че никога няма да я остави. Тя ми е споделяла, че й е много гадно заради това, но я е стах да не забременее. Връзката им е дълга, нямам представа дали са правили други неща.
Аз много не мога да й помогна, защото и аз съм девствета, но поне никой не съм мъчила, защото нямам приятел. Реших, че няма смисъл да имам приятел, ако не правим секс. Сега обаче имам желание, но няма с кой. Скоро едни ми предлагаше да сме само приятели за секс без връзка, но не искам така. Пълно щастие няма.
Авторе вие на ко

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 074d6d4c48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Връзка без секс??? От няколко години??? Абе тук нещо не е наред. Хора моля Ви не правете такава жертва със себе си в името на другия! То бива, бива любов, но това си е цяло наказание!!! Да е някаква платонична любов, хайде до някъде го разбирам, но да сте заедно всеки ден и да няма секс... Че аз по добре да сложа край и да си стоя сам - хаха, поне няма да се мъча по тоя начин.

>М. 31г<

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 16a3ecfe46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   мисля, че и двамата сте за музея!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker