Хъркащата ми приятелка... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Хъркащата ми приятелка...
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 5297 пъти
Здравейте!

Аз съм на 28г., а приятелката ми е на 23г. Заедно сме от 2г. и вече от месец живеем заедно.

Когато за първи път спахме заедно всичко беше наред до момента, в който аз станах, за да отида до банята. Бях потресен, не вярвах на ушите си - тя хъркаше!! Нищо не направих, просто си легнах отново до нея, но тук идва и големият проблем. Заспивам трудно, нуждая се от тишина, а с нея това не можеше да се случи. Пробвах с тапи за уши, не стана. А най-ужасното, е че понякога говоря насън. Разбрах, че съм казал нещо, което не е трябвало тя да чува, което нямах смелост да изрека на глас: "Знаеш ли, когато чух, че хъркаш ми стана много неприятно". Не съм искал да я обиждам по този начин, а тя се обиди много, не можа да го понесе. Събра си багажа и отиде при сестра си. От тогава мина повече от седмица, но с нея не сме се виждали, нито чували. Вярно, че сега спя спокоино и почти успях да си наваксам безсънните нощи, но тя наистина ми липсва. Помогнете ми. Нуждая се от съвет, как да си я върна, а ако се върне какво ще правим с нашия проблем.

ПП:
П, знам че и ти висиш в този сайт и ще прочетеш това, но нека да видим хората какви съвети ще ни дадат за теб и твоето хъркане. Искам само да знаеш, че те обичам, моя сладка П, въпреки всичко :*

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 380a95bdc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не забравяй, че това не е съзнателна дейност. Причините може да са различни, някои са лечими, други не - стеснения в носната кухина, алергии, слаба мускулатура на гърлото, трета сливица, умора, хроничен бронхит и т. н. В моето семейство е проблем с поколения. Баща ми хърка така, че се чува през стена, а ако е в стаята - заглушава телевизора. Питаш ли майка ми как 28 години спи до него? Тя самата преди няколко години имаше проблем със съня и беше станало нетърпимо.

Важна е позата, в която тя спи. Ако е по корем е по-малко вероятно да хърка. За да свикне човек и да не се обръща по гръбна сън съм чувала и даже да се зашива джоб на гърба на пижамата и да се слага тенис топка вътре. Не съм пробвала, но сама съм се тренирала да спя предимно по корем, за да не притеснявам околните. Живяла съм 4 години в студентски град и едната ми съквартирантка ме беше тренирала на сън да се обръщам по корем когато тя ми каже, защото тя имаше лек сън като твоя и спяхме почти глава до глава.

Имай търпение и не позволявай нещо такова да ти влияе на връзката. Щом живеете заедно, сте предприели сериозна стъпка и трябва да има диалог и компромис и от двете страни. Обикновено след време нехъркащият партньор се приспособява към звука и не му прави впечатление. Пак да се върна на студентски град - там се учиш да спиш на музика, бърборене, светната лампа и какво ли още не. Щом съм могла да свикна със всичко това, и ти можеш да свикнеш с едно хъркане.

G.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 99c400517c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Това не е болка за умиране. Според мен приятелката ти не бива да ти се сърди, разбира се, че за околните е неприятно, когато някой хърка. Ти обаче е трябвало да й го кажеш, докато си буден, а не насън. :) Посъветвайте се с лекар, трябва да има решение на проблема. :)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 69e1e8d030
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От автора:

Аз не съм искал да и казвам насън. Не знаех как да говоря с нея за това. Няколко дни събирах смелост, дори си бях подготвил цяла реч и накрая се случи това. Много ми е тежко.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 6770f0efc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   приятелю.. на тебе ти е тежко, а аз искрено се смях на тоя" проблем" ...
Дано мойчкия не го е написал, че се стреснах като видях как се казва момичето...
по същество... дърпай и възглавничката от време на време като я дочуеш... това все пак не е болка за умиране и не си струва даже обсъждането :Д

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 130e9041e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Какво си потресен, хъркането е нормално явление, дори и при животните. Не е болест, нито генетично заболяване, може да се" лекува" с масаж. Има специални книги за целта...

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a30b395e48
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Аз също имам опит с хъркащ партньор, а и майка ми навремето, с която спях в една стая по стечение на обстоятелствата, също хъркаше - трудното беше заспиването от моя страна, след това не съм се будила нощем от звука. Затова най-добре е да заспиваш първи по възможност, т. е. тя да те изчаква. Също така може да й потърсиш анатомична възглавница, може да помогне. Както някой по-горе е споменал, върши работа и леко да я побутваш по рамото и да й казваш да се завърти, помага и рядко остават спомени у спящия човек. Лично моите наблюдения са, че при спане по гръб задължително се хърка, на едната страна също често се случва, на другата - по-рядко. Открий коя страна й е" по-тиха" и я помоли да се опитва да заспива легнала така.

В общи линии, това наистина не е болка за умиране и лесно се свиква - казвам го като човек, който също много трудно заспива и е придирчив по отношение на това да се наспи като хората. Я си представи, че решите да си имате деца и ви будят по няколко пъти на нощ първите години, тогава какво ще правиш, ако не се приспособиш, ще я оставиш да се справя с това напълно сама, без никаква подкрепа ли? ? Ще видиш, че бързо ще свикнеш и вътрешния ти часовник ще се навие според обстоятелствата. Пак да кажа - най-доброто решение е да заспиваш първи. Късмет и всичко добро.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d06b9626a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Двайсетина години вече спя с човек който наистина хърка като дъскорезница е, и си спя, свиква се, а когато наистина ми пречи го посръчквам и той се завърта на друга страна. Но това не е болка за умиране имаме куче, ако знаеш то как страшно хърка... Понякога нощем не мога да позная кой от двамата хърка и ги побутвам ту мъжа ми, ту кучето докато не се спре. Намери подходящ начин да и се извиниш и ако наистина я обичаш свиквай.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 598d223ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И какво бъдеще имате вие щом заради такова дребно проблемче се разделяте. Утре ако ви налегнат сериозни проблеми какво ще правите... ще се стреляте ли хахахах

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a73d572caa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Мм.. авторе.. аз също съм момиче.. Хъркащо момиче!!! и знаеш ли.. не си позволявам да спя с приятеля си за да не ми се случи нешо като това на твоята приятелка..!! :С какво да ти кажа.. и аз самата имам нужда от съвет..!! :С :) а на теб успех..!! дано вс се оправи :))

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d56290761a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "потресен съм - тя пръцка" - шок и ужас? !? !? ! "потресен съм - тя пие вода"? !? !? ! хаха

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a73d572caa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   към номер 9..
нещо не разбрах какво имаш в предвид :? :)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2120c34f11
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   хахахаха номер 7 и номер 10 ме разбиха :D :D :D :D. към автора, разделили сте се за пълна глупост и тва, че хърка е напълно нормално ;] номер едно мн точно и ясно е обяснил :]

 
  ... горе^
преди: 13 години, 21 дни
hash: a73d572caa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   от номер 9.. до номер11 : имам същия проблем - хъркам, а съм момиче! по тази причиня не спя у приятеля си.. за да избегна подобна ситуация!

 
  ...
преди: 13 години, 21 дни
hash: b1165acf8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Ми... и аз го имам и се почувствах много зле, когато приятелят ми ми го каза. Каза го на шега, вмъкна го в разговора. Аз се засрамих, но въпреки това се засмях, казах му, че повече няма да спя при него хах. Дори не мисля вече за това, не ми го беше казал, за да не се притеснявам. Знаех, че хъркам от време на време, сестра ми е казвала, но не се бях замисляла дали като съм при него е така.
Не си го казал нарочно, ще и мине, а и трябва да и мине.. Не е болка за умиране. Повечето пъти жените се научават да живеят цял живот с хъркащи мъже, ще свикнеш и ти ако я обичаш. Вече 20 години майка ми спи до един такъв, който се чува понякога и в моята стая. Обади и се, потърси я пак. Обясни и, че не ти пречи, че искаш да се върне при теб.

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 21 дни
hash: 5e1d9029bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторе
-тя не го прави нарочно
-защо си мислиш че ти не хъркаш?
-гадно е прозвучало и аз бих се изнесла(въпреки, че не хъркам)
Аз лично съм живяла с доста хора мъже и жени и въобще не ми пречи хъркането, ама хич. Може би психически трябва да се настройш на друга вълна, вместо да те дразнят глупости. Например аз мразя тишината и обичам да ми похъркват и аз да си тактувам с крачета:)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker