Желирано вагинално течение? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Желирано вагинално течение?
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 4481 пъти
Здравейте. На 13 години съм и още нямам цикъл. Имам бяло течение вече от около 1-2 години. Всичко си беше нормално до скоро. Започна да ме боли корема, повечето пъти ниско долу. Попринцип си ям като за 5ма. Имам малко коремче отпред но не съм дебела или дори пълна, така че промени в теглото няма. Относно размера на гърдите - нося бюстиета. От както са започнали да растат са чувствителни и болезнени при допир, но вече по-малко. И сега към въпроса ми... вече два пъти бялото ми течение нещо не ми харесва. Прозрачно е, няма мирис, но е с консистенцията на желе. Чудя се дали е някъква инфекция или си е просто нормално течение. И също да попитам... на контролния ми преглед миналия месец лекарката ми каза скоро да очаквам цикъла си.. това желирано течение значи ли че скоро ще ми дойде? Моля помогнете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 263b8d2cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти, първо „бялото“ течение няма да ти мине до достигане на менопауза, което е добре така. Някои жени имат повече, някои по-малко, мени се по време на овулация, преди менструация, по време на бременност, кърмене, но вагината е лигавица, която непрекъснато бива поддържана мокра от специални жлези. Ако вагината ти е суха, тя почва да сърби и да прави инфекции - случва се на жени в менопауза и на жени с хормонални проблеми.
На твоята възраст може би е по-обилно течението и така нататък, но като цяло това е нормално. Мени се и гъстотата, консистенцията, цвета дори, но никога не бива да има лоша миризма, кафяв или друг цвят освен прозрачно до телесен цвят не бива да има сърбеж или парена. При теб изглежда всичко е ОК. Не знам защо ходиш и при гинеколози ако нямаш инфекции, не водиш полов живот, не взимаш хапчета и така нататък, но на 13 години доста момичета нямат менструация - на други им идва на 8 години, на трети чак на 16 години. Смята се, че ако до 16 г. възраст няма момичето менструация вече започва хормонална терапия.
Ти си на 13 г. и не знам какво си се загрижила толкова.
Просто си носи 1 дамска превръзка в теб за всеки случай, носи памучно бельо, сменяй го ежедневно или по-често. Мий се само с вода или с бебешки душ гел БЕЗ САПУНИ. Не ползвай душ гел, сапун за интимна хигиена, а прехвалените и скъпи интимни гелове често са фрашкани с парфюми и други неща - най-евтин и щадящ вариант е бистрата вода или ако толкова искаш - бебешки продукт без сапуни! И на мъжете препоръчвам така да поддържат интимна хигиена и да не си дават парите за интимни гелове.
Не препоръчвам ежедневните дамски превръзки - запарват, правят алергии. Ако имаш по-обилно течение е добре да сменяш бельото си по-често, но не и да ползваш ежедневни превръзки. Успех и умната

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3c5a6427f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря за отговора, просто се притесних да не е някаква инфекция.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker