Приятелят ми не иска да ме лиже. В мен ли е проблемът? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелят ми не иска да ме лиже. В мен ли е проблемът?
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 14327 пъти
Здравейте, от няколко месеца си имам сериозен приятел. Вече правихме секс няколко пъти и той казва че е доволен и му харесва. Аз му правя орална любов но имам чувството че той не иска да ме лиже. Прави го първите няколко пъти, но винаги като слезе долу го прави за съвсем кратко време и след това ме възбужда само с пръсти. Според вас в мен ли е проблема. Срам ме е да говоря с него и не знам какво да си мисля. В началото той много искаше да го прави но след втория път спря и вече изобщо не ме лиже. Моля ви да ми дадете съвет, за да знам в мен ли е проблема?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 56

преди: 6 години, 8 месеца
hash: fc7f3175dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може да не му харесва, питай го, ако не примири се...

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3c6830f8fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Според мен трябва да поговорите сериозно. Отвори темата за лизането по някакъв начин, впоследствие му кажи, че ти харесва той да го прави и изчакай отговора или реакцията му.При предишните ти връзки имала ли си проблеми с това, усещала ли си нежелание от страна на партньора ти, ако и преди се е случвало, може би проблема е в теб. Аз съм момиче на 21, и съм се опитвала така да се каже и вкуса не ми харесва. Като цяло на мен не ми и харесва лизането и не ми носи удовоствие, затова за мен това не е проблем, и дори бих възпряла партньора ми да го прави, просто защото не се чувствам комфортно, и не мисля, че на момчето ще му е приятно.Успех :)

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4002dea49b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Ми всъщност тук можем само да гадаем, най-добре ще е да вметнеш, че много ти харесва и би искала да го прави по-често. Освен това може, когато е там долу да хванеш главата му и да го притиснеш към себе си, аз много обичам, когато приятелката ми прави така защото е много страстно и така ми показва, че й харесва в този момент и не иска да спирам :). Ако и тогава се дръпне ще си в позиция да спреш и да поискаш обяснение :) Успех.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1844b576b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   М'чи и мен ме е гнус от това там.... Колкото и странно да ви звучи не ме кефи да бъркам, лижа, смуча, целувам и квото и да е....

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f88506eee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Здравей, този проблем според мен е психически. И не се възбужда достатъчно, и много мисли. Всеки нормален човек има фетиши, но и предрасъдаци, и когато нещо недостига, натделява другото. Ти ако не си въбудена, би ли правила неща които правиш когато си разгорещена. Явно приятелят ти има с това проблем, и неможе да разбере колко е хубаво да доставиш удоволствие на човека до теб по този начин. Аз го обожавам.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9554ce5245
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Ако мъжът не обича да те лиже. разкарай го. Всички мъже се възбуждат супер много от лизането. Щом той не иска значи нещо не е в ред. Или пък не се бръснеш. или пък имаш увистнали срамни устни.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: fcf9c5389e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   И аз съм така, вече в близо 2 - годишна връзка... и ми го прави само като почна да го питам защо не го прави, че искам да ми го прави, когато много почна да говоря по въпроса. Ако го направи, е за 1 минута. Аз на него мога почти всеки ден, а той на мен не... това е егоизъм. Само 1 такъв като него имах.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 45b2b4628b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Аз обикновено реагирам така, ако партньорката ми не поддържа добра хигиена или просто има някакъв проблем отдолу - миризма, бяло течение и т. н.

Просто като погледна там отдолу, че хигиената не е на ниво, си казвам "не може да е чак толкова зле, ще пробвам", ама като почна и ме лъхне миризмата и "гадост, айде стига толкова, по-добре с пръсти, че да не лепна някоя инфекция".

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d0f10e2b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Мъж съм. Спокойно щом приятелят ти не иска, аз бих желал много да те лижа. При мен няма проблем. А сега сериозно! Бих те питал на колко си но нали казват че жени не се питат за възрастта. За да не иска приятелят ти да те лиже има някаква причина. Може да го е гнус, да не е на "ти" с лизането или просто да не му харесва. Трябва да поговорите за това и да разбереш причината поради която не иска да го прави. Друг начин няма.
Срам не срам трябва да го питаш! И дано си решите проблема за да се навие да те лиже. Ако се навие ти пожелавам приятно лизане! Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5a28593c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Лизането на вагината е нещо уникално. Но един мъж за да му прави удоволствие да лиже вагина тя трябва да му хареса в общ смисъл. С това искам да кажа че жената трябва да има изключително добра интимна хигиена. Това ще рече да няма никакви бели течения и както н. 2 е казала вкуса на нормалната безцветна слуз да не бъде неприятен, а да е неутрален. Ако трябва дори жената леко да се подсуши там където езика ще лиже, да остане само някаква влага. Също така вагината трябва да е обезкосмена. Като гледка вагината трябва да е приятна за гледане, да има малки срамни устни в добра пропорция, а не както н. 6 казва дълги срамни устни. Понякога не само устните са дълги, но са и накъдрени и когато ги отвориш приличат на крилете на прилеп. Някои мъже може да каресват необръснати вагини, това си е техен вкус, но не вярвам да има мъж, който харесва бяло миризливо течение. Затова момичета ако искате приятелите ви да ви лижат там долу поддържайте изключително добра интимна хигиена. Вие бихте ли целували приятеля ви ако суполите му са потекли върху устните му. Ами така е и когато искате и вас да лижат. Лично аз обичам да лижа, но не всяка и съм ги докарвал до оргазъм, но при споменатите по-горе условия. Отлична хигиена и липса на миризми. Тогава е щастие.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: b9f8b8f296
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   В началото говорихме за това и той много искаше да го прави, но след първите два пъти спря. свирките и всичко друго е супер, но спя да ме лиже. Млада съм и не мисля че срамните ми устни са увиснали, а до бръсненето винаги съм чиста. Смятам че след като аз му правя орална любов е редно да отвърне със същото. Поправете ме ако греша

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1914094be1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако двама души си пасват наистина сексуално, от нищо не ги е страх, нито гнус. инаме става думи за безкрайни компромиси, които водят до хапчета срещу депресия или раздяла.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2ea80b1b0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   #10, какви са тези претенции, твоя... да не е златен и хубав на гледка? !
Няма значение, какви са срамните устни, само комплексар може да има претенции, без да погледне своите особености.
Като цяло са ти го казали по-горе, трябва безупречна хигиена, да няма косми, а и може редовно да ходиш на гинеколог, защото понякога има вътрешни бактериу, които причиняват неудобствата, дори и да не се вижда нагледно.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: b00ee7a712
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Здравей!
Моя приятел е по същият начин.
Правил го е 2-3 пъти откакто сме заедно... ама на мен ми е супер неудобно. Не ме е гнус от мене си. Хигиената ми е на доста добро ниво. Не мога да си представя да не съм се къпала и някой между краката ми. Отврат!
Но и той спря с това. Само че на мен не ми е проблем. Не съм привърженик някой да ме лиже.
Аз пък от друга страна, му правя свирки когато аз искам.
Ако 5 пъти правим секс, то поне 2/5 ще му направя. Защото аз искам, защото на него му е хубаво... а и защото ми е "табу".
Срамежлива съм, и ми е странно, защото той е първия на когото правя. Но ако е чист всеки път бих му правила...
Той е спокоен, аз също. Хигиената в това отношение ни е като фикс идея. Той не ме пришпорва за свирка, аз за лизане.
И сме направили някакъв среден вариант.
Аз задоволена, той също.
Но да ми каже, "духай ми"... не да му духам... а ще изгубя желание за каквото и да е!
Поговорете си, в това няма нищо срамно! Не можеш да чакаш кога му скимне, а и от друга страна той не е врачка!
Ако иска- ок. Ако ли не, нищо не можеш да направиш.
Така както си го написала, на теб ти е хубаво ако те лижът и моя вариант, само ти да правиш орална не те устройва!
В една връзка трябва да се говори! А не да чакате..
Аз с моето "чакане" и "теории" за малко да си загубя връзката!
Но това си е твое решение!

Впрочем. Ти ако правиш орална, не значи, че и той трябва да те лиже.
Ако е така всеки път, отдавна да не правим секс с приятеля ми!
Всичко идва на момента..

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f8e64aedd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Добре де, ти 2 пъти вече каза, че първо е искал много, а след няколко пъти е спрял. Очевидно е, че нещо, там долу, не е наред.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 6b7f81b1c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Историята може да е провокация! Преди дни имаше МЪЖ който не желае да прави френска на жена си, а ся тука жена се оплаква от същото! ХМММ!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f2b53b0e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Не знам за приятеля ти, но и аз съм категорично против лизането. Е, не съм лицемер като твоя и съответно не очаквам да ми правят свирки - няма за тях, няма и за мен. Неговото е малко като онзи виц за съдиите, които трябвало да се съдят един друг.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f629e0d58c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Много обичам да лижа жените, доставя ми удоволствие и се надървям на макс.
Обаче има жени които колкото и да се мият просто си имат проблем с миризмата там долу и колкото и да се напъвам не мога и немога.
Отврат, направо ми спада и всичко за деня приключва.
Наскоро срещнах такава приятелка, опитах два три пъти и се отказах.
Просто не става!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d0bcf91600
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Здравей, мила..
Какво да ти кажа, аз имам приятел от 2 години. Той е перфектен във всичко друго, но не и в оралната любов и в секса като цяло.. От друга страна мен това започва да ме депресира все повече и повече, а по дяволите поддържам страхотна хигиена, постоянно се мия, мазала съм се с разни подслаждащи кремчета, правила съм си прически само и само да го провокирам да ми достави удоволствие... дори и не съм си помисляла да НЕ се измия долу преди да правим секс... СУПЕР много се старая, правя му свирки всеки път преди секс и виждам колко му е хубаво и си мечтая и аз за такова удоволствие. Винаги трябва да си прося и винаги се получава нещо като отбиване на номер, а аз искам да усетя страст, желание.. да ме поглежда в очите докато го прави, да казва колко му е хубаво да ме лиже... да го прави така сякаш живота му зависи от това, мисля че го заслужавам по дяволите.. Но уви, оставам си само с мечтите.
Изводът ми е, че каквото и да направиш на него ако не му харесва и не го кара отвътре - не се занимавай. Или се примири (както аз) или си намери някой друг, който ще ти го прави с кеф! :)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5952b431bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Момичета, не се примирявайте с това нежелание на мъжете ви да ви доставят това сладко удоволствие. Вие правите всичко за тях в леглото, стараете се, за да им доставите наслада, а в замяна какво получавате? ! Такива действия са страшно показателни - егоизъм и незаинтересованост за задоволеността на партньора в леглото. Пиша това от личен опит. Предишният ми приятел хич не го биваше нито в секса, нито пък ми правеше орална. Често двете вървят ръка за ръка - като си дърво в леглото, си дърво и в сексуалната игра. Със сегашният ми мъж е тоталната противоположност - напаснахме се още от самото начало. Докарва ме до разтърсващи оргазми с език и пръсти, а и сексът е страхотен. При добрият секс /особено когато има намесени и чувства/ няма място за погнуса /стига хигиената и при двамата да е на ниво/!
Моят съвет, след като сте опитали вече да говорите без резулат, е, оставете ги и тях без орална, за да разберат за какво става въпрос. Ако и това не помогне, си задайте въпроса дали това е човекът за вас.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ff1e142973
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Приятелят ми постоянно изявява желание да ме лиже обаче на мен не ми доставя удоволствие каква може да е причината?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 205a3db9d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Не всички жени обичат да ги лижат.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b60b95d000
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Уф, и моят е такъв! Опитвам се да го стимулирам. Обещавам му да му пусна отзад ако ме прави френска и за сега това върши работа.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2f1100dda3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Да ви имам и проблемите! Аз да имам приятелка пък да съм луд да откажа. Явно има такива презадоволени дето не оценяват какво имат!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: c1250ffae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Явни хора различни. Моя толкова много обича, че винаги първия път ме свършва с лизане. И след 10=15 минути ме започва пак с език и след тоеа прониква. Супер ми е. Ж 46г. не съм имала много обужатели в живота ми(5 бр. ) но всичко са обужавало да ме лижат. Даже и по младите.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1fc2d1835b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Стимулирането с език е преди всичко техника. Защо веднага "не иска" а може ли? Това упражнение с подкани не става. Трябва първо да му е в главата като усещане и нагласа. После неговата възбуда да се предаде на жената с която го прави. Във всички други случаи е отбиване на номера или да "върне услугата". За хигиената- тя е задължителна. Интимен душ се казва- особено след цикъл. Добре оформената "прическа" също е причина за качествения орален секс.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: cfd9684294
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   До 23. Абе какво значи момичета не се примирявайте с това!!! Ами ако наистина има проблем с някоя бактерия и мирише, на мен ми се е случвало… никога не съм отказвал, дори ми харесва да усещам жена ми кал се гърчи когато я лижа, ни тя самата отказва понякога когато знае че има някакъв проблем ( не се е случвало често, но се е случвало) Към Авторката, мисля, че просто трябва да му намекнеш, че много ти харесва когато го прави и виж реакцията му, а като цяло посети и гинеколог! А може пък наистина да не си пада по това, което е малко вероятно!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 833052eaa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Бах ти гнусната тема, и то от преди пет години. Дали жената ще прави свирка на мъжа е допустимо и то само ако мъжът го иска. Мъж да ближе онова гнусно женско нещо е извращение. В миналото това се е прилагало като наказание за подчинените мъже-слуги, на богати жени, като унижение за неподчинението им. Как може мъж да ближе гнусните аклоални женски отвърстия, и то по негово желание, от където излизат отпадъците от женското тяло, което добре знаем каква гнусна слуз, че и смрад са?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c2a16b88ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Напълно подкрепям номер 33!

-Чистофайник

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 83a0fa6ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Много интересно!!! Към авторката, какво стана след това? До останалите момичета (и жени) тук! Как показвате на мъжа, че искате да ви прави френска любов?
Аз нещо искам да споделя! Имал съм две връзки преди години! От известно време се харесваме с едно момиче (млада жена), което май е девствено (??? ). До този момент не съм бил с такава жена. Още не сме оставали сами, но ми е интересно как, ако стигне до интимност и иска да прави с*кс да ми покаже, че иска да пробваме като начало орален? Явно ще е притеснена, защото не е правила никакъв до този момент, а кунилингуса е нещо доста интимно. Вие (жените) как показвате на мъжа, че искате да лиже?

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 28adbe8f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   33, защо да е гнусна темата?? Ти също си излязъл от същото място, както и всеки мъж, и всяка жена. Значи жените са задължени от вас, да правят свирки без значение, дали иска или не, но вие не можете да направите същото за нея? Оная ви работа, много ли е хубава и приятна? Не е определено. След като искаш нещо, трябва първо да дадеш. Мъж, който категорично отказва френска лубов на жена, значи и той не трябва да иска свирки от нея. Ето ти справедливост. И какво, ти се гнусиш от всяка твоя приятелка така ли? Защото има путка, друго няма..

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 058de43862
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Ето ти истината в прав текст - смотльо. :)
Не търси проблем в себе си и не мисли глупости, просто се научи да си търсиш и да ходиш с мъже. Не е достатъчно развит мъж или има женски хормони в повече. Никаква друга причина. Сигурно е някакъв смотан дето няма косми по тялото или не се занимава с никакъв спорт и е кекaвел и компютърен бавняр.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 833052eaa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   37, няма значение от къде съм излязъл, онова женско нещо си е доста гнусно и мръсно. Неговото природно предназначение е точно това, да излизат деца от там. Как мислиш, дали слуз и кръв омесени не са гнусно нещо? Или жълта, като суроватка течност с отвратителна миризма изтичаща от там е приятна за близане? Не напразно и казват "слива миризлива"! Трябва да знаеш, че жените сами искат да правят свирки на мъжете, без да им е поискано. Ето това е разликата и е така защото няма опасност от забременяване или венерическа болест, като се знае, че вагината е инкубатор за венерически болести. Братовчед на мой колега, понеже го раздава много "разкрепостен" е хванал гъбички на гърлото и езика от такава простотия. Ей ти голямото удоволствие за жената. Вместо да я опънеш трябвало първо да я изближеш. Хайде без такива гнусни упражнения! Задай си въпроса, защо в повече от 3/4 от света, жени не се допускат от мъжете до свещени за обществото места, нищо че от "онова нещо" са излязли и самите мъже

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 28adbe8f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   39, Всички религии са направени за контрол, и вече трябва много хора да са го разбрали! Също си чувал, че историята се пише, няма никаква истина в религиите, всичко е направено за надмощие! Нищо не е гнусно АКО бъде поддържано. Остави си оная работа без да я чистиш 1-2 седмици, да видиш какво ще стане с нея. Дали ще бъде гнусна или ще мирише на нещо хубаво. До колкото оня братовчед, така се е случило защото хората водят развратен живот. Секса е станал буквално като " Здрасти" и от там идват всички болести. Жената не я познавам, не знам каква е била. Нито пък вашият братовчед. Но когато човек, е с отлична хигиена, и не води развратен живот, а си стои с човека с който е, няма болести. Но, недей да обиждаш всички жени, заради онея парцали, които чакат мъжете да им платят всички сметки. Аз съм млада жена, а издържах трима души, повече няма какво да ти кажа. Вие мъжете, харесвате боклуци, долни жени, после се сърдите на всички от женски пол. Това е.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2f1100dda3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   38. Това че ти си явно някаъв космат пенсионер без грам разбиране не означава че трябва да слагаш всички под един куп. Обезкосмяването няма нищо общо нито това дали е на компютър. Просто може да е пееал

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 833052eaa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   40, възможно е всички религии да са направени за контрол, въпросът е, кой ги е създал и защо? Като говориш за надмощие, как го виждаш надмощието на жените срещу мъжете. Дали, ако ги няма религиите жените ще имат надмощие над мъжете? Знаеш, че няма как да стане, защото физически са много по-слаби. Днес става само чрез феминистичните закони за репресии над мъжете и жените имат юридическо надмощие, което в същност е гавра с по-силния пол, наложено от САЩ по света. За това има огромно насилие над жените и ще продължава да се увеличава, като за някои жени се стига до летален изход. Казваш, нищо не е гнусно, ако бъде поддържано, е не съм съгласен. Хайде тогава мъж да не се къпе два-три дни, и жена да не се подмие два-три дни. Кой ще смърди ужасно, я си помисли. Нямам намерение да обиждам всички жени, просто казвам истината за женския пол, който не е равностоен на мъжкия. Наместиха се и в армията, като ликвидираха боеспособността и. Винаги могат да осъдят някой мъж там, като го обвинят в сексуално или някакво друго измислено от тях насилие. Не напразно в минали времена не са допускали жени на корабите, които с присъствието си са носели само нещастия. Няма как да познаваш братовчеда на колегата ми нито пък жената. Но фактът си е факт, и мъжът проклина деня в който това му се е случило, нищо че ти винаги можеш да кажеш, че историята е измислена. Колкото до това какви жени харесваме ние мъжете, отдавна вече трябва да си намерила отговор. Аз моята съм си я харесал преди 29 години и никога не бих я замени за днешните женски боклуци, заразени с феминизъм!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: fceddb3200
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   43 номер е яко комплексиран човек! чак го съжалявам какво отвратително мнение има за жените. аз съм мъж и съм феминист айде нападайте ме

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 31f1135b39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   н. 43-пропускаш ФАКТА че ти си заразен със сексизъм!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: aaf1c2d483
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Щом е имал желание и след втория път не иска, може би имаш лош вкус - пробвай се и ще разбереш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: b6e1667446
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Имаш смотан приятел.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 833052eaa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   44, никакъв мъж не си ти, а си стара закоравяла феминистка, която се представя за мъж. Кой какво мнение има за жените е без значение. По-важно е какви са фактите.
1. мъжкият пол по-силен ли е от женския? - По-силен е!
2. женският пол по-слаб ли е от мъжкия? - По-слаб е!
3. мъжете създадоха ли всички блага и условия за живот, които имаме днес? - Създадоха ги!
4. повече от 150 години жените са с изравнени права в "демократичния свят", могат свободно да творят и да правят открития полезни за човечеството. Направиха ли нещо съществено? - Нищо не направиха, Стив Джобс, Бил Гейтс и др. са все мъже, няма нито една жена, допринесла с нещо съществено полезно за човечеството.
Няма как жена да сътвори нещо полезно освен някоя простотия, защото и липсва вродена интелигентност. Майстори, занаятчии, строители и прочее са все мъже. Винаги е било така, и пак така ще бъде. Поради тази причина жените не са равностойни на мъжете, от където следва да не са равнопоставени. Само че това не се харесва на архитектите на "златния милиард". За това измислиха и наложиха феминизма, за да блокират творческия подем на мъжете и човешката репродукция да се ограничи значително, щото видите ли природните ресурси се изчерпвали. Велик световно известен философ, който и днес е актуален с мъдростта си е казал!

"Жените съществуват единствено за продължението на човешкия род и с това се изчерпва тяхното предназначение! " - Артур Шопенхауер!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 28adbe8f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Номер 44!

Вземи се разкарай, вече ми стана пределно ясно колко пари си! ТОВА Е ПОСЛЕДНИЯ отговор от мен! Така, че го прочети ВНИМАТЕЛНО!
Един от тези които си написал, е убил с ваксини, и увредил множество хора и ДЕЦА! Кои са починали, кои са осакатени ЗАВИНАГИ! От този който възхваляваш! Останалите, може да са същите! Като видях, какви харесваш, ми стана още повече ясен! Този който си цитирал, също го видях. Жалко за тебе, ама много жалко. И всеки, ще си плати за всичко! Нито, ще те чета нито ще ти отговоря. Не си ми на нивото, не си ми на разсъжденията. Отивай сега, в кухнята, да си направиш салатката и си сипи ракията! И започвай да псуваш политиците, следващата година ПАК, за същите хора гласувай! Прекалено много внимание, ти се обърна. До тука си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 35526a1bc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Ще падна от смях! Особено от т. нар. ''мъже'', на които не им харесва лизането. Имат пълното право. Но.... защо не вземте да си правите свирки един на друг, след като не ви харесват жените? Защо не вземете да си го слагате отзад един на друг, след като се изказвате така, по този начин за жените? Изобщо, вие нормални ли сте? Разсъжденията ви не подхождат на нормално разсъждаващи мъже, дори и не сте такива. Изключително грозни изказвания от ''мъже'', които са се пръкнали от ''това място''. Лично на мен, ако ми се падне такъв, е заминал в трета глуха до седмица. Да, и да не ви харесва, жените МЪЖЕ харесват, а не жалките мижитурки, които харесват собствения си пол и презират другия. Хахах!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 237a13f794
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   42, ама те са свързани взаимно тези неща. ;-)
И в този сайт се съмнявам да влизат мъже над 40г.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c1250ffae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   Оффф. Искам да ти имам проблема. Моя пък иска постояно да ме лиже. И на мен ми е доста хубаво, и свършвам бързо. Но той продължава и ме възбужда отново и ме повтаря с проникване семеина Ж 47г.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8d6b81c747
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   51, ти ще си падаш от смях, а аз сигурно ще започна да повръщам! Как искаш да ми харесва лизането, като знам какви гнусни отпадъци излизат от там? Представи си че си с някакво течение-гъбички или нещо друго. Колкото и да се подмиваш, дори и с круша да го правиш, пак ще остане мръсотията от течението. Дано тези лизачи, дето се хвалят колко добре го правили да попаднат на някоя умирисница, дето току що се е изходила по голяма нужда ида я изближат. Тогава ако знам аз ще си падна от смях. Вагината е инкубатор на множество болести и никак не е добре да бъде лизана. Ето ти извадка от уикито!

"Болести, предавани по полов път (БПП) или Сексуално предавани болести (СПБ) се предават между партньорите посредством някаква форма на сексуална активност, най-често при вагинален, орален или анален секс. "

Има много информация, за да разбереш за какво иде реч! Знам, че искаш жените да сте особено важни и да сте над-мъжете, щото можете да раждате през "онова нещо", но не сте. И е точно обратното. Мъжете са по-висши от вас и това отдавна е доказано, няма нужда да ти давам примери, намери си информацията в нета сама. Ще ти кажа за да знаеш, че по ДНК само от мъжки индивид днес може да се определи произходът на раса, или общество, от кой континент е и къде е обитавано преди хилядолетия.

 
  ...
преди: 1 година, 27 дни
hash: 2f1100dda3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

56.   56. Явно е че си задръстеняк! Дори и да са възможни нещата които описваш ЦЯЛ СВЯТ ги прави тия неща? Всеки ли според теб нищо да не прави, всеки ли се заразява? Явно си монах или си за манастир ако още не си отишъл там

 
  ...
преди: 1 година, 27 дни
hash: 12ef6243f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

57.   56, 55 съм! Защо се отнасяш така непочтено към мен? Дори и номера си ми сгрешила, защото ти си си номер 56. Какво значи задръстеняк? Дай дефиниция. Не вярвам в цял свят да правят такива гнусни неща масово. Казват че, във всяко стадо има "мърша", така че девианти ги има навсякъде, само че са малко. Не казвам, че всеки задължително се заразява. Казвам че е възможно да се зарази. Папилома вирусът също е заразен, папиломи по лицето е много грозно нещо. Нито съм монах, нито ще ходя в манастир. Не е красиво изказването ти по мой адрес, ти не си културна. Женен съм отдавна и съм се размножил.
Сега да те питам и ми отговори честно!
Кое ще ти достави по-голямо удоволствие, лизането с език или дълбоко проникване с мъжки пенис?
Чакам да ми отговориш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 26 дни
hash: 35526a1bc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

58.   Нито е задръстеняк, нито монах. Дори и тези две изказвания са уважителни. Ама обратен(това меко казано), вероятно е. Отнасям се с уважение към хора, които не обичат това. Но не и към хора, изказващи се така. Умирисница, както се изказа, не е всяка. Нито някоя ще започне да прави секс без да се е измила. Опитва се да каже, че колкото и да се мие жената, все си мирише. То е защото и мъжете на това място миришат на рози.

 
  ...
преди: 1 година, 26 дни
hash: 2f1100dda3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

59.   от 56 до 57. Лизал съм и анал и вагина какво? Да не ми е зелянясал езика и пъпчасал? Това с лизането е почти като невъзможно да го няма заедно с другото. Коя не я лижат по света? Проникването е за мое удоволствие, лизането само за нейно. Бих го правил за да уважа нея ако знам че и харесва

 
  ...

1-50 от 56
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker