Защо се учите на секс от порното? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо се учите на секс от порното?
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 3090 пъти
Току що прочетох една история на момче, въздържало се от мастурбация и порно за дълго време, което казва, че това му е повлияло добре. Също така на някакво момиче, отвратено от секса. Да не говорим, че следя сайта от доста дълго време, за пръв път пиша тема, но съм прочела много сексуални истории тук, в които обаче няма грам романтика. Аз смятам, че не сексът, а порнографията е вредна и начинът, по който сексът в нея е представен. Това не е секс, а животинско чукане! Аз никога не бих правила този секс. Хора, за мен сексът е любов, дори да го правиш с човек, който не обичаш, трябва да е романтичен и красив, а не животински и груб. Като жена, уважаваща себе си, както и истинска християнка (не фанатичка), аз намирам за обидно да застана на колене и да правя свирки с извинение и той да ми свършва на лицето. Също така за мен е задължително да се гледаме в очите винаги повреме на секс. Не съм кучка, че да ме обладава като животно. Има си проститутки за тия работи... Искам да правя любов. Любов мога да правя всеки ден, просто чукане - никога! И това си е моето мнение. Преди да попадна на страхотния си съпруг, всички мъже, на които попаднах си мислеха, че сексът е като в порното. Е изненада, не ми харесват грубости и доминиране! На много други мъже и жени също това не се харесва. Правете каквото искате, но според мен секс културата не трябва да се обвързва задължително с гнусната шоу индустрия, наречена порнография.

Жена, 31

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0175fb0c64
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами то има и романтично порно, софт порно и т.н. Не всяко порно е животинско. Иначе няма лошо в романтичния секс, но проблема е, че ако си правил само такъв 20 г. и започва леко да писва и искаш нещо по-така от време на време поне за разнообразие. Освен това хард секса не е задължително индикация за липса на любов или за неуважение. Някои просто така им харесва и това не означава, че в реалния живот са такива. Ако става въпрос някои жени имат фантазия да ги изнасилват и искат да споделят тази фантазия с любимия си.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ea5364fc8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм жена и ми харесва точно секса, който виждам в порното. Харесва ми чукане и груби "ласки", много орална любив, шамари и доминиране от страна на мъжа и, и това не е защото гледам порно от много време. Още преди да започна да водя полов живот, колкото и странно да звучи, харесвах по- груби неща. Момчетата в детската да ме дърпат по- силно за косата и да ми казват какво да правя. Имах един приятел, на когото гаджето му беше точно със същото мислене като теб, много я обичаше, но и изневеряваше, точно заради сексуалния им живот. Просто хората се раждат мръсници, или си такава, или не си, не зависи от това дали гледаш порно.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0e1c82a560
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Мисля, че и друг път е писано, но ще си кажа мнението:
За мен порнографията е едно ОГРОМНО източване на сексуалната енергия на младите. Точно тази енергия, която би ги подтиквала отвътре да общуват с другия пол, да общуват изобщо, да изграждат маниери на общуване, да бъдат готини, да се учат на свалки и т.н.
Започне ли човек с порното, и не се ли усети навреме - ето го на 30 и девствен, неуверен, незнаещ защо момичетата/момчетата не му връзват?
Следва "сефтосване" при проститутка, а жените не знам какво правят - може би с краставица, или стават "асексуални", или започват да киснат по разни сайтове за запознанства.
Следват депресиите, асоциалността, или забиване в работата.
Ставаш на 40 и си сам. Вече е късно да свикваш и да се съобразяваш с друг човек в живота си, освен със себе си. Да не говорим за деца. Някои се пропиват и т.н.

Същото правят и филмите - ограбват емоциите ни. За час-два те тресва силно негодувание, омраза, романтика, отмъщение, любов и после? "Задоволен" преставаш да търсиш тези емоции и състояния в живота. Всичко става консуматорство - като да посегнеш към поредното парче поръчана готова пица...

Когато бях дете, ходехме с родителите си по планините. Те се събираха с колеги, с приятели за по няколко дена, по хижи, в които даже нямаше ток. Вечер на поляната палеха голям огън и ПЕЕХА! Пееха всички, не само тези, които могат. Печахме гъби и картофи на огъня, не пържоли и мазнотии. Денем правехме походи. Беряхме горски ягоди, малини и боровинки. Сега кой бере? Всичко се купува в бурканчета от супер-маркета.

Сега кой пее? Пеят певците, а ние само слушаме. Играят футбол футболистите, а ние само гледаме. Чукат се само порно-актьорите, а ние само мастурбираме.

Това ми е мнението. То не важи, разбира се, за хората, които си знаят мярката, но като гледам - все повече хора я губят. А за тези, на които родителите им още са я изгубили, и които кой знае как са успели да се размножат, може би са последно поколение човеци...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 05e459bb77
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   При мен е нa нaстроение. Прaвим си ромaнтичен секс- нежно любене, но си прaвим и хaрд секс. И си ни е ок.
Aз съм по-сексуaлнa и с повече желaния и фaнтaзии, обичaм дори по-груб секс от колкото прaвим, но той пък не може дa бъде груб с мен. Обрaтно...нa мен също не ми излизa от вътре дa бъдa толковa грубa с него, колкото съм билa с други. Тaкa че, сме в компромисен вaриaнт. Инaче си гледa порно понякогa, aз също. Той си гледa 2-3-4 жени с един мъж, неговaтa си фaнтaзия, aз гледaм няколко мъже (поне един негър) с еднa женa моятa пък си фaнтaзия. Не гледaме по време нa секс, тaм сме си сaмо двaмaтa и евентуaлно някоя
игрaчкa. Говорили сме преди време зa тройкa, но стигнaхме до изводa, че може и дa ступaме покaнените, ще си остaнем нa
фaнтaзия, не щем реaлно дa делим. И пaк кaзвaм, ок си ние.
Ти обaче имaш проблем, сочиш осъждaщо с пръст, поучaвaш, иксaш дa променяш интимният живот нa хорaтa според твоите си рaзбирaния. Хм...не ти е толковa проблемa кaкъв секс прaвят другите, a може би изпускaш конъролът у домa...помисли си и прегледaй домaшните нещa зa "ремонт" ние, другите сме си добре.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 4e2886bcd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Аз съм мъж. Напоследък започнах да гледам много порно и сега спрях. Мисля, че си права. Не съм религиозен, но съм на същото мнение. Мисля, че любовта между мъжа и жената са много духовно преживяване. Не крия, че това, което виждам от порното не ме възбужда.. възбужда ме, доста. Агресията, свирките и т.н.. но си мисля, че ако почна да гледам и детско порно, също ще започне да ме възбужда, ако почна да гледам гей порно също. Сексуалните желания нямат край, но това не означава, че трябва да се отдадем на всичко, което ни хрумне. Може да решим да правим и секс с животни един ден.. това са умопомрачаващи неща според мен. Порното изкривява психиката и те кара да харесваш неща, които не са за харесване. Всъщност какво е секса.. Секса е единия партнъор да доставя радост на другия. Да го прави щастлив и тяхното щастие и любов да доведе до появата на нов живот.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 728e7e37b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   И аз искам да правя любов, ама като гледам и секс няма да видя.
м33

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: fc9f50b3cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Порното е най-обикновен филм който се играе от актьори, а актьорите правят това което им кажат сценаристите. Това е работа, за която съответно получават пари. Не знам защо си мислиш, че на хората в порното им харесва това което ги карат да правят? Актьорите в порното са там защото им се ПЛАЩА, а не защото им харесва това което ги карат да правят!
Затова намирам темата ти за тъпа. Това е все едно някой да гледа "Междузвездни войни" и да се чуди защо Дарт Вейдър е толкова лош. Това са филми!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 114436404d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мен татко ми обясни как да правя секс. И ме насърчаваше още 15 годишен да си търся момичета за практика.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 114436404d
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

9.   3 Извинявай, но не сравнявай изкуствата с порнографията. Пеенето е отреден талант з малцина, и ако желаеш да го практикуваш, прави го в планината, където не можел да осакатил чувството за естетика на невинните хора. Браво, на родителите ти, че са се съобразили.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6958b3655b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Нямам нищо против, мъжът в който съм влюбена, да ме чука като животно. И не намирам нищо унизително, в това да стоя на колене, по гръб, по корем или в каквато и да е друга поза, докато той ми влиза и свършва, където си пожелае. Напротив, даже ми харесва и ме възбужда. Разбира се, никой друг не е длъжен да споделя или практикува, това което аз харесвам. Не ви разбирам тези хора, като авторката, трябва ли всички да правят като вас, за да ви е добре?

Ж, 29

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 24bbab9698
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

12.   *Това че на теб не ти харесва, не значи че и на другите не.
На мен пък ми харесва животинското, ако щеш ме съди с любовта ми правим само анален, защото ми харесва и ми доставя огромно удоволствие.
Правим го винаги с любов и по животински, не ми пука какво мислят другите за нас!

*Не плащаме данък обществено мнение, даже си го правим и на публични места, така е по-екстремно и по-възбуждащо.


*Уважавам твоето мнение написано в тема, но не слагай всички под един знаменател.
Може да се обичате и да правите див и неограничен секс, може да нямате връзка и да си правите бавния и романтичен секс.

*Никога не съм била повлияна от порното!
Обичам да гледам порно, обичам всичко в секса, не защото порното ми е размътило мозъка, а защото съм го почувствала.


*В 21 век, не мисля че трябва да се заклеймява порното и по-нестандартния секс.

*Проблеми в секса има, когато двамата партньори са несъвместими и са с различни вкусове.
За това има безброй теми в сайта, как тя/той не прави това, а пък на него/нея му/й се иска.
Ако се говори открито в началото на връзката, може би тези проблеми няма да са толкова големи.
Едно е да очакваш, а друго си е да си в течение на нещата, без да си правиш излишни "сметки".

*Не "съдете" прибързано, както не ви "съдят" вас, авторке.





-Meryjane

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: df3098d4d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Според мен не е толкова лошо от това, че хората се учат от порното, а че си изграждат нереални представи. Защото аз преди да започна да водя полов живот, бях много притеснена от факта, че не приличам на порно звезда и не съм перфектна, като тях. Защото всички знаем, че в порното всичко е перфе, жената е с идеално и стегнато тяло. Но реалността е различна. Не всички жени приличаме на порно звезди и имаме тяхната издръжливост, техните извивки и движения. Това е единствената причина да съм против порното. А иначе "животинският" секс, който правят сме го пробвали с приятеля ми и честно казано е мнооого по-добър от бавния и романтичен секс. Усещаш много повече удоволствия и влагаш повече в акта, докато при бавния секс всичко е монотонно и еднакво. Това е от мен. :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 573b7bc9cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ако ти показвам само зелен фасул по телевизията сигурно ще ти стане любимата храна?
Нормално е да променят представите на хората без характер и мнение от порното - за това как изглеждат средностатистическите жени/мъже, и как точно протича реалния секс. Но същото го правят и вестници/списания/"нормални" филми и т. н.
Та прави си какъвто секс те влече и недей дава много акъл. Както на теб не ти дават акъл какво да ядеш, къде и т. н. Аз лично, а и 90%(поне) от мъжете не биха правили секс с теб повече от веднъж, ако и до веднъж се докара. Та ако има някой нередовен в цялата схема, не са тия с "извратените" желания от гледане на порно.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e6c1c300da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   За всеки влак си има пътници и това, което за един е извращение, перверзия и т. н. за мен може да е прекрасно. Важното е и двамата партньори да се наслаждават на случващото се и никой да не кара другия на сила да прави нещо, което не му харесва. Аз съм БДСМ фен и съм ходила на много партита и ми направи впечатление, че на тях има доста хора около 18, не че има нещо лошо, но си представих същия този 18-годишен как се прибира и връзва 16-годишната си приятелка, която изобщо няма такива наклонности. Сигурно е, че момичето ще избяга с писъци и най-вероятно ще намрази секса и мъжете въобще. Така, че каквото и да правите, правете го само с човек, които му харесва. Ако намерите такъв няма нищо ненормално. И да, авторке, "животинския" секс може да е прекрасен, ако знаеш, че го правиш с човек, който обичаш и те обича. Всичко е просто една роля и след края на играта ние си ставаме съвсем нормална влюбена двойка, която си се целува, прегръща и всичко останало.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9d9648dcb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Напишете makeup porn в google дайте на изображения и вижте как реално изглеждат без грим любимите ви "звезди" на които толкова се дървите. Всичко е една илюзия . Номер 3 много добре ви го е казал но кой ли да го чуе :) Всичко е изкуствено силикони екстенжъни тежки гримове изкуствено увеличени пениси и т.н. Колкото повече гледате толкова по зле става за гледащия. Малко ли теми има "той/тя не ми обръща внимание предпочита да гледа порно"

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 21c3c0dd8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   17, именно - важна е илюзията. Не е важно как изглеждат без грим. На нас ни е пределно ясно, че всичко е игра на образи и емоции, но той живота сам по себе си е същото и всъщност нищо не се случва реално освен уроците, които учим. Като умрем ще го разберем по-добре.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker