Дали съм бисексуален или просто садист? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Дали съм бисексуален или просто садист?
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 3989 пъти
Първо, моля без хейт и глупости, защото поне съм си честен и казвам нещата както са си. Аз съм мачо и всички, които ме познават го знаят, така че анонимните да не обиждат, а просто да се опитат да разберат.
Харесвам ЖЕНИ, телата им, извивките, лицата. Харесвам всякакъв тип жени и в почти всяка мога да намеря красота и да правя секс с нея. Не съм играч, просто не ми е до сериозна връзка, на 27 съм само. Но един ден мога да си се представя с жена и деца, дори го искам. Сега обаче искам мацки. В леглото съм жребец бих казал. И съм привлекателен мъж. Мога да мина от нежно на грубо, обичам игричките и нямам предпочитания, защото съм готов за всичко (с жените). Мъжете външно никога не са ме привличали. Не мога да си представя гадже мъж примерно. Не ги оглеждам дори. Но имам някаква фантазия да доминирам над друг мъж, да му покажа кой е алфа мъжкаря. Докато тренирах бойни изкуства всъщност осъзнах това. Как си мечтая да завържа някой мъж, по-скоро такъв, който ме дразни или парадира с мъжество и да правя с него каквото искам. Не да го ч*кам задължително, но да го накарам да чувства болка и удоволствие едновременно. Мислел съм си да пробвам, ама веднъж гей, завинаги гей. Не мразя гейовете, имам дори приятели такива, но ми е малко странно. Възбуждам се примерно да бия мъж (не да го пребивам), да го душа и обиждам, идва ми адреналин. Та мислех да си намеря някой мазохистичен гей с по-мъжествена външност или би и да правя каквото си искам, много ясно да ми даде той де. Ама не съм сигурен. С жени съм го правил много пъти, но алфа мъжкарят в мен иска някой равностоен, който да подчиня. Зодия Овен съм и имам доста черти. Не е измислена историята, сериозно е. Много ми е странно и на мен, но ми идва адреналин.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0eec55dd63
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Интересно. Според мен няма значение какъв си точно. Аз мисля, че си бисексуален с по-голяма наклонност към хетеросексуалността. Изживей си фантазии с хора, които също го желаят. Лошо няма. Няма да станеш гей от секс с мъж. Много мъже в затвора, в армията имат опит с други мъже и пак не стават гей. Спокойно, но задължително ползвай предпазни средства - кондоми и не се срещай с непознати хора направо за секс. Друго е да се видиш с мъж, друго с жена. Ти можеш да се мислиш за голям мъжкар, но навън има истински психопати. Внимавай с кого се срещаш и къде ходиш!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1d08b88225
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Според мен прекаляваш с порното. И аз съм попадал на извратени филмчета, но ги приемам с насмешка. Ти обаче искаш да ги приложиш в реалния живот, което не е добре.
Приличаш ми на дете което е гледало Кеч и иска да приложи някоя хватка на съученик.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3a4a264303
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Пич, един истински алфа мъж няма нужда да се доказва по примитивни начини, че е повече. Описаното ми звучи като комплекс, че някъде дълбоко в себе си не си се самодоказал като значим мъж. То и нивото на разсъжденията (емоцията) е като от тийнейджър на 16-17. Помисли върху това. Значимостта не идва от това физически да се наложиш над някого, а от това да създадеш нещо, да водиш, да те следват защото искат да са зад лидер като теб. С насилие над някого... ако попаднеш на грешен човек, после може да ти пратят бригада и последствията да са доживот. Така че не се прави на герой по тъпи начини.
За евентуалната ти бисексуалност - съмнява ме, по-скоро е нещо под влияние на адреналина. Якото чувство те нахъсва за още.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9dd573144d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Батка сбий се, щи мине

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9d4b0382ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   За съжаление романтичните фантазии много бързо умират, когато се сблъскат с реалността. Затова е и пълно с жени, които си мечтаят да бъдат брутално изнасилени и третирани като парцали, но когато това им се случи наяве, и покрива едва само 10% от фантазиите им, изпадат в истински емоционален шок и години наред след това не могат да се възстановят.
Та това твоето повече ми прилича на момчешки глупости, от сорта на "Знаете ли кой съм аз? ", отколкото на реална линия на поведение в живота.
Много хубави съвети са ти дали всички по-горе.
А пък ако не дай си Боже сбъднеш някоя от мечтите си против волята на някого, не ми се мисли какво може да ти се случи после.
Иначе сигурно има клубове за такива като тебе - да си играете игрички и да влизате в роли. Ако си над 18 потърси такъв. Може това да е решението на проблема ти.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 8baa8353af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   След като искаш да се докажеш като алфа мъжкар, най добре е да отидеш в циганската махала и кой къде го хванеш, бой до побъркване. След това, всички брикети ще те уважават и викат бате. Това ще ти помогне да си начешеш игото.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 93a9871247
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хм... В твоето семейство вероятно е имало насилие, когато си бил малък. Останала ти е връзката между насилието, доминацията и удоволствието... интересно.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: b71cdbfab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Според мен не си бисексуален. Мисля, че самото чувство да упражняваш власт, да бъдеш силен, неуязвим, непобедим те кара да се чувстваш по този начин. Вероятно това е нещо на подсъзнателно ниво, което обаче ние тук няма как да знаем. Бих те посъветвала да се консултираш с психолог, за да откриеш причината, но в България всеки, който ходи на психолог, го смятат за луд. А и не съм сигурна дали ще попаднеш на добър специалист, който да вземе насериозно случая ти и да работи с теб, а не само да ти вземе парите и да ти наговори общи приказки. Не се запознавай с хора само с цел секс, защото може после да има непредвидими последствия. Не се вглъбявай толкова в тази фантазия и не я приемай толкова насериозно. Отклонявай си вниманието с по-полезни неща.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0f454d5296
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   може ли аз да съм мъжа? Обожавам такива като теб.
Жена

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3f60151611
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не вождам как ще се доказваш чрез бой. Боят е израз на безсилие. Някъде дълбоко в теб има комплекс или травма може би от детството ти. Може би са те били и ти понеже си бил малък не си могъл да отговориш. Били са те момчета или мъж. Затова сега ти идват такива мисли.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e657277f61
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, разбирам те и аз тренирам кикбокс от 10 годишен, сега съм на 23 и изпитвам огромно удоволствие да побеждавам противниците си, има нещо много интимно в това двама мъже да си мерят силите на ринга, подушваш миризмата, потта на другия, искаш да го направиш безпомощен и това наистина вдига адреналина, според мен е нормално, защото и аз го изпитвам. Никога не съм мислил за секс с тях, но наистина е огромна тръпка, бих пробвал един спаринг с тебе :)

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2fadbecd07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Може да си бисексуален, в което няма нищо лошо. Може просто да имаш фетиш да доминираш и при това мъже. Бих те посъветвал да експериментираш, щом толкова го желаеш, ако наистина го изпробваш със сигурност ще ти хареса. Личните ти нужди преди всичко.
П. С. Напомняш за Крисчън Грей от 50 Нюанса Сиво, така че има и други хора, които изпитват подобни желания и нужди.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3dece0f496
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Според мен имаш нужда да си активен гей, няма лошо. Опитай!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 41e9ddb319
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Ако се възбуждаш сексуално от доминацията над мъж, значи харесваш и мъже, ако ли не - значи си доминиращ със садистични наклонности... потърси отговора в себе си - защо мъже, равностойни ти били, не е задължително... физически, да, но на другите нива? Знам мускулести мъжаги, искащи да лазят в краката ми или да ги ритам, да ходя по тях, да забивам игли в зърната им... , така че - мъжкар не е някой здрав физичеси...
Потърси психо-емоционалната си връзка с мъжете... баща ти, приятели... там е отговорът, също и пробата - доминирай мъж и виж какво ти харесва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker