Голям проблем с мъж с малък размер - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Голям проблем с мъж с малък размер
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 14273 пъти
Здравейте, отново същата тема-РАЗМЕРА. Тъпа история запознах се с едно момче преди известно време, прекарвахме добре заедно
Свикнахме един с друг. Вече се виждаме почти всеки ден
Много го харесвам, призна ми че е обрязан поради инфекция като малък. Стана ми странно, но го преживях една вечер малко се заиграхме повече. През панталоните не усещах нищо. Когато си го изкара беше малко чушле. Поиграх си малко
Но нямаше голяма разлика. Стана ми гадно беше мек малък. Тестисите са му като орехи. Хора момчето е добро харесва ми. Но незнам дори как ще го вкара. До акт не се стигна. Свърши за 10 мин. Това нормално ли е 10 см за 190 ръст. Имали някаква връзка с интервенцията, която му е направена като малък? Възможно ли е някъде във времето да е остамал недоразвит. Размера е около 10 см. Какво да правя харесвам го. Но все пак секса е взаймно удоволствие, а на мен ми се пивдигаше от тази гледка. Как да продължа с тази гледка? Той не е виновен и няма го промени. Не искам фа се разделяме за такова нещо. Но когато го видях ми стана гадно. Цял ден ми беше кофти. Кажете дава ли отражение обрязването на това колко се втвърдява. Но все пак свърши бързо, но през цялото време беше мек. Посъветвайте ме моляви се!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 00e7720426
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, не е от обрязването, но той е имал друг проблем, който не иска да ти сподели - с хормоните, Заушка? знам ли. 10 см. иначе се води ОК размер /не е микропенис/, но ти както го описваш той не е достигнал до нормална ерекция, което е по-големият проблем според мен.
Жалко. Не знам какъв съвет да ти дам, но моят първи приятел имаше проблем с ерекцията и горе-долу същия размер. Разделихме се, защото може би заради това имаше много комплекси. Горд беше, че винаги приятелките му били девствени (сигурно да нямат база за сравнение) и избиваше комплексите си като унижаваше жените, освен майка си. С две думи малкият размер е единият проблем, комплексите и злобата са по-големият проблем. Истинска злоба изпитваше към другите мъже, но и към жените, към мен, към целия свят.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2b43517ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Ръстът и размерът не са взаимно свързани.

Обрязването може да доведе до по-малка стимулация за мъжа и да има проблеми с ерекциите и свършването, но като е свършил за 10 мин. не знам какъв е проблема, най-вероятно просто е бил притеснен и това е довело до ранно свършване. Иначе има много материали в нета как да издържа по-дълго време по време на секс и как да има по-силни ерекции.
Но размерът си е от ген, той не е виновен и няма какво да направи, за да го промени. Ако смяташ, че това е толкова важно, за да скъсаш с него давай - живота си е твой.
Иначе съм чел за мъже със сравнително малки членове (10-13 см), които успяват да докарват жени до няколко оргазми (с члена си, не само с език) по време на секс.

Ще те посъветвам да скъсаш с него, ако никога няма да успееш да приемеш този негов недостатък. Не оставай с него ако постоянно ще имаш мисли как искаш да го правиш с някой, който е с по-голям размер от него. Никой не заслужава това. Същото се и отнася за жени, които имат малки гърди. Аз лично никога не бих оставил едно момиче само заради размера на гърдите ѝ.

И моля да пишеш какво решение си взела и как са се развили нещата. :)

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e1f8a3a101
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   На мен ми е 14 см и мислех, че ми е малък. Сега се чувствам по-добре.
По темата:
Разбира се, че обрязването е вредно, особено ако момчето е малко (на години, не на сантиметри). Реже се част от пениса която после не зараства, това според теб нормално ли е, авторке? Все едно на теб да ги отрежат клитора. За да придобиеш представа - в много части на Африка обрязват и малките момичета, не само момчетата. Исляма така ги задължава. Провери в Интернет. Представи си какво е да ти се случи това - по същия начин се чувства и твоето момче.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 78e13fece9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Наистина много тъжна история! Този човек може би ще си умре сам щом не ти харесва половия орган не виждам как ще карате! Ти си го харесвай пак но щом секса ти е важен... значи няма да си ок с този човек.
Иначе нали знаеш гордостта на един мъж е тоя орган но ти каза теб те е отвратила тази гледка! Защо да се мъчиш? Бъдете приятели и скъсай с него.. след време може да си го уголеми вече живота и медицината са напреднали ако не го направи ще умре самичък. Нямаш никаква вина, че не ти харесва половия орган... според мен го напусни. НО по много деликатен начин не знам измисли нещо жена си. Но не позволявай да разбере, че... причината е половия му орган. Много отвратена звучиш, не се измъчвай просто човека не е за теб. Моля те пиши пак какво е станало.

- Спокойно..

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 047244329e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Няма какво да направиш, каквото и да му имало някога. А и той може да не ти казва истината. Евентуално, размерът би станал по-голям, ако беше еректирал напълно. Може да се е притеснявал от твоята оценка и ако не е имал скоро секс, за това да е свършил бързо.
Премисли вариантите и реши дали искаш да се пробваш до край.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 41b648e04b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Любовта се случва в главата, а не между краката! Всички химични процеси водещи до оргазъм се случват в мозъка. Погрешно е схващането според мен, че малкият пенис не е способен да задоволи жена. Той и Наполеон е бил с около 8-10 см пенис, но се е представял доста добре. Лично аз също не блестя с огромна дължина или дебелина на моливчето си, но пък имам хубава визия, доза чар и подход - ето така жената достига до оргазъм, а не само с пенис! От мен не са се оплаквали, макар че на практика разполагам с един малък дребосък. Смятам, че е уместно да поговориш с приятеля си и да го понаучиш как да подходи според това кое точно те възбужда и предразполага. Имай търпение - ще се научи и тогава ще си една истински щастлива дама. Също така искам да добавя, че това момче изглежда наистина те е харесало и иска нещо да се случи между вас, иначе защо ще се открива толкова пред теб? Мислиш, че няма комплекси и не го е срам ли? Дай му шанс!

П. С. Една жена спира да мисли за половия член на мъжа до себе, едва тогава когато той започне да я задоволява пълноценно всеки път. Стискам ти палци по-скоро да спреш с терзанията около тази тема.... Успех и на двама Ви!

М26

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 047244329e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Трябва ли пак да споменаваме, че размерът има значение?

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 167133f8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Нямa кaк дa се получи при товa положение. Дори и дa продължите, след кaто се успокои, че ти си го приелa тaкъв, ще зaпочне дa тъсрии други възможности зa дa зaдоволи комплексa си... тaкивa сa зa съжaление, веднъж върже ли им еднa сигурнa, тичaт зa още зa зaдоволявaне нa болното его.
Поинтересувaй се из форуми, мaлко психология aко щеш и сaмa ще се убедиш, че нaй-курвaрите сa мъжете с мaлки пишки и не зaщото могaт, a именно зaщото НЕ могaт, комплекс им е и тaкa го "чешaт" нищо, че обикновено женaтa не повтaря при тях, броят, не гледaт кaчеството.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 00e7720426
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   От 1 към 8 - много важен аспект заговори ти. Не исках да изпадам в лични подробности, но затова и се разделихме с моят приятел - оказа се, че ми е изнверявал с най-добрата ми приятелка. Изневерявал е дори ...грешната дума, защото в този период не можеше никаква ерекция да постигне. След това дори се ожениха, но ...изненада...нямаха деца и след 5-6 години се разделиха. Истински го обичах този човек, така както Авторката го описва, но накрая просто изпитах огромно облекчение като успях да се оттърва от него, а като се ожени още по-голямо облекчение, защото знаех, че няма и да ме търси така. Е в грешка бях - много пъти се опитваше да установи контакт с мен, макар че беше вече женен мъж, така че по едно време всеки ден му блокирах фалшиви профили във фейсбук, с които се пробваше да установи контакт с мен.
Не казвам сега, че всички мъже с малки членове са такива, но имайте едно наум

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 59a53dfdc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Това ми напомня на една моя история в миналото. По принцип съм с голям член, с който се гордеех. Бях правил секс с разни момичета, но нямах голям опит. След това се запознах със страхотно момиче, в което се влюбих и от там започна моя кошмар, който продължи около година. Стана така, че като се стигна до секса, аз толкова се притесних, че оная ми работа се сви до неузнаваемост, след дълги опити да достигна до някаква ерекция, накрая свърших. Никога не се бях чувствал толкова нелепо, този случай се вклени в съзнанието ми и всеки следващ път ставаше все по зле, но момичето не се отказа от мен и сега вече 9 години сме заедно. Много се радвам, че не се отказа от мен, сега си водим пълноценен сексуален живот и не се сещам за този случай.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: dbc36dba76
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Размерът е 8-10% от височината, но има и отклонения.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 33591d9647
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Давам гледната точка на мъж с малък пенис, минал и през еректилна дисфункция.
Първо, номер 8 не е права да обобщава. Пенисът ми е малък, имам комплекс от това разбира се, но не е болка за умиране. Знам, че има какво да дам на една жена и да я направя щастлива. И сексуално задоволена, въпреки скромните ми размери. Ако обичам една, съм само с нея.
Доколкото разбирам, мъжът има три проблема: размер, ерекция и преждевременна еякулация. Вторите две нямат връзка с размера, така че ще ги разгледаме отделно.
Относно размера - 10 см е малък пенис, но не е нещо нечувано. От медицинска гледна точка е близо до долната граница на нормалното, не е микропенис. Тоест съвсем нормално може да изпълнява сексуална функция и да задоволи жена, ако е здрав. И проблемът с размера е козметичен - все едно жена да има малки гърди. Не знам с какви си свикнала, може да имаш опит само с някакви супер надарени. Така или иначе размерът е какъвто е, няма какво да се направи. И с лекари съм говорил, операциите за уголемяване са пълна глупости.
Сега за ерекцията и преждевременната еякулация. На всеки мъж може да му се случи да засече. В добрия случай това е еднократно заради притеснение и пренавиване. В лошия може да е траен проблем. И в двата случая нещата са поправими. Това, което той може да направи, докато се излекува, е да вложи всички усилия с език и ръце. Имал съм случай да засека, но такава френска извъртях на мацката, че ми пращаше СМС-и колко добър съм бил. И се върна за още. Научи го къде и как да те докосва, как да те лиже. Бъди откровена с него, води го. Покажи му, че пишката не е най-важното и си готова да го подкрепиш. Опитайте с играчи от секс шоповете. Гушкайте се, пипайте се. В добрия случай, това ще го успокои и ерекцията му ще бъде нормална. В лошия - това е траен проблем. Много е вероятно да е предизвикан от порното (минал съм по този път). В такъв случай потърсете помощ от лекар и НИКАКВО ПОРНО за момчето.
Горе написанто е в случай, че решиш да останеш с него. Та, ако проблемът ти е в размера му и си убедена, че не може да те задоволи, дори при пълна ерекция, по-добре го остави и си измисли друга причина, за да не го комплексираш. По-добре, отколкото да отровите връзката със сексуална незадоволеност.
Ако те притеснява най-вече слабата ерекция и бързата еякулация, вече трябва да решиш - харесваш ли го достатъчно, за да се бориш заедно с него и да го подкрепиш по пътя на възстановяването му. Минете ли заедно през това, може много да заздрави връзката ви и впоследствие да се радвате на прекрасни отношения - както извън леглото, така и в него. В днешно време много трудно се намират качествени хора, с които да си паснете.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e23ed22b9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   В студентските ми години се запознах с един тип в дискотеката. Отидохме у тях. Пичът висок, добре сложен, елегантен, кавалер... Абе супер ми харесваше. Като стигнахме до акт... Ами... миниатюрна работа. Не знам дали имаше и 10 см в ерекция. Е... Компенсира с ръце и език, но наистина не усетих нищо, когато проникна в мен. А аз, като цяло, съм доста тясна...
Ж26

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 39e3d4023f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Авторке, не ти вярвам на историята. Много нелогично си описала всичко. Било малко чушле... 10 см. Ако беше казала беше малка пиперка по щях да го приема, но да го наречеш малко чушле не ми харесва. Момчето ти е казало, че са го обрязали заради инфекция, но това не значи, че са го скъсили. Ами всички евреи и мюсюлмани ги обрязват по традиция именно за да не получават инфекции. Когато са се скитали из пустините където са живяли в далечното минало не е имало достатъчно вода за да поддържат полова хигиена и затова това обрязване се е превърнало в религиозен обред. И те обрязват само кожата която покрива главата на пениса. Чудиш се как щял да го вкара защото бил мек, а казваш, че си поиграла малко с него. Как си поигра с него, свирка ли му направи или ти го мастурбира! Чак след 10 мин. се изпразнил. Аз не зная как с мек пенис ще се изпразни. Затова ти казвам, че няма никаква логика в историята ти. Нека тези мъже, които са коментирали да кажат дали те са свършвали (са се изпразвали) с мек пенис. Глупава история.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3029b921b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

15.   Много е неприятно! Аз попаднах на един такъв, ужас! Неговият беше малък, но не беше мек. Беше го надървил и дори опитаахме, но изобщо не ставаше. Чак презерватива пада няколко пъти. Той усети какво става и очите му се насълзиха. Исках да му помогна да свърши, но ми беше гадно да ми правя свирка. Самат гледка, някакъв пич с хубаво тяко, и едно пишле стърчи. Предложих му да правим анален секс за да свърши. Така и направихме.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 00e7720426
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

17.   Радвам се, че има хора като н. 12, но ти си изключението. Повечето мъже с малък пенис дори не знаят как по друг начин да задоволят жената и през 99% от времето трябва жената да прави челни стойки, за да стигнат те поне до оргазъм чрез някакъв вид стимулация.

„Сега за ерекцията и преждевременната еякулация. На всеки мъж може да му се случи да засече. “
От 15 г. съм със съпруга си и почти всеки ден правим секс, но не е „засичал“ никога. Случва му се като е много уморен да не може да свърши лесно, но запазва ерекция и постига винаги ерекция на макс, а ако не може да свърши след 20 минути го стимулирам орално и готово, но винаги съм задоволена като жена. Няма какво да го въртим и сучим. Ерекцията и задържането са най-важни, след това идва действително размерът и не говоря за огромни размери, а за нормален размер. И да, 10 см. от медицинска гледна точка са нормални, но нищо не се чувства дори да е в ерекция, а ако има и някакви проблеми забрави просто. И да, такива мъже са много често злобни и комплексирани. Има и жени, които са такива заради малък бюст, но бюстът при секс не играе толкова важна роля все пак и такива жени могат да си правят поне нормален секс или да се напомпат. При проблеми с пениса почва едно страдание. Както вече писах, 3 години търпях такъв мъж и го зарязах, защото ми „изневери“и се отнасяше към всички отвратително. Съжалявам, но си има граници и вярвайте ми, че дори да обичаш някого много, след време просто любовта се изпарява при такава връзка.
От чисто женска перспектива, да - етоистична перспектива, мога да посъветвам всяка жена просто чисто за себе си и да си избере мъж без такива проблеми. Навън има много мъже и жените сме тези, които избираме. Няма по-хубаво от редовния и хубав секс с мъж без проблеми.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0ba59832f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   Ужас, имах същата ситуация...И то с човек, в който мислех, че съм влюбена и познавах от години...Просто като се стигна до леглото...Първо нищо не усетих през дрехите...след това като си свали гащите направо ми се доплака, никога няма да го забравя...Малък и тънък, 10см в ерекция. То и една ерекция...
Освен всичко друго не се дори и опита нито с пръсти, нито с уста да ме задоволи!!! Направихме го 2 пъти един след друг, като свърши за не повече от 5 мин и двата пъти, почивствах се адски унизена от незадоволителния секс!!
Каквото и да казват хората, сексът е важен, размерът също!! Незадоволителният секс показва, че всъщност на партньора ти не му пука особено за теб. Излишно е да казвам, че след това го оставих. Търси си и ти някой друг по-добре, всички имаме право на щастие !!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a566df0c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

19.   ужас е това да имаш малка пишка по добре да са хомусексуални такива мъже как ще задоволи жена с такава писалка камоли и мека намери си някой с голямо парче иначе цял живот ще му изневеряваш чак не ми се вврва че ина мъже с такива малки ужас

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 167133f8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Н 12, aз съм 8, кaжи колко време ти е билa нaй-дългaтa връзкa?
И aз не обобщaвaм, обобщaвaт го проъчвaния, психолози, a и лични опити нa много жени били с мъж с мaлък пенис. Освен, че при възможност скaчaт с която с може, по прaвило се оглеждaт и зa жени с големи гърди, товa е кaто знaк зa "мъжрство" зa тях. Не лекувaт комплекситр си, дори в много случaи откaзвaт и при нуждa уролог дa посетят, не приемaт проблемa и не го лекувaт или усъвършенствaт до колкото може.
Преди време учaствaх в едно проучвaне по сaйтове зa зaпознaнствa. 80% бяхa с мaлки пениси, но големи мерaци, (междунaродно беше проучвaнето) повечето откaзвaхa в нaчaлото дa го покaзвaт или прaщaт снимки нa пенисa си, но обешaвaхa "нaй-якият" секс, който някогa съм прaвилa. После, когaто успявaх дa ги убедя, че хaресвaм сaмо мaлки и дрън-дрън глупости зa дa им погaля егото, вече нaстурвени ме зaливaхa със снимки и си го веехaкaто бaйрaк нa кaмерa. Почти всички бяхa женени!!! И всички говорехa зa "див секс"
Тези със среден или голям рaзмер определено общувaхa по-лесно, интересувaхa се от нещa извън секс, питaхa ме зa хобитa, кaриерa. Кaнехa ме нa кино, теaтър, нямaхa подобни комлекси и действително искaхa дa опознaвaт човекa, a не дa търсят дупкa в която дa си нaчешaт комплексa.
Кaзвaм го грубо може би, но товa е истинaтa.
Aз не бих билa във връзкa с мъж с мaлък пенис именно зaрaди комплексите, a не зaрaди "не можене". Сaмо зaрaди тези негови стрaхове, ще лъже, ще "боде" винaги когaто и където може, ще е нервен и стрaхлив, че aз пък ще търся някой по-нaдaрен... т. н.
Може би би се получило aко човекът от сaмото нaчaло кaже, покaже и докaже, че е приел проблемa си, че е усъвършенствaл техники зa зaдоеолявaне нa половинкaтa и МНОГО вaжно-имa цели в животa, хобитa, сaмочувствие нa можещ мъж във всеки aспект.
Инaче ще го избие точно тaм дa се "докaзвa" чрез бройки, a не кaчество! Предпочитaм леко дa се съобрaзявaме с голям пенис и внимaвaме с товa, вместо с всички остaнaли проблеми, които ще ми нaтресе един комплексирaн с мaлък!
Много жени отричaт товa, но истинaтa е, че всички си го мислят!
Не виждaм причинa дa продължaвaме дa лъжем, че товa нямa знaчение... имa и пще кaк!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 33591d9647
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   От 12 до 17: не разбрах защо си зарязала приятеля си - заради малкия пенис или заради изневярата? И на мен да ми изневерява една жена или да се държи зле с мен, ще я зарежа, ако ще в леглото да е Афродита. За това, че 99% от мъжете не знаят - има едно нещо, нарича се комуникация. И доставянето на удоволствие е взаимно. Насочваш мъжа как да те задоволи, той насочва теб. Аз не съм бил с две жени, на които абсолютно едно и също да им харесва.
Относно това какво чувстваш при 10 см. си е до физиология, зависи колко си широка. Досега приятелките ми не са имали оплаквания, но аз си падам по джобни гаджета метър и половина. За тях всичко ще е ОК като размери. Радвам се, че със съпруга ти имате добър сексуален живот. Не съм казал, че проблеми с ерекцията има всеки, но са масови. Според мен заради порното. Това е страшен бич и ми се ще едно време да съм знаел това, което знам сега. И повече мъже да го знаят.
Относно нагласата, че жените избирате - така е до към 30-та година. И от много избиране... познавам жени, които вече си мечтаят някой да ги вземе. И мъже познавам такива между другото. Авторке, ако си срещнала човек, който се държи добре с теб, обичате се и си допадате, поне опитайте да подобрите секса, преди да го разкараш. Такива хора се намират много рядко. Аз имах щастието да попадна на прекрасна жена, докато се борех с еректилната дисфункция. Подкрепяше ме, обичаше ме, преодолях го и имахме страхотна пълноценна връзка. Разделихме се по съвсем различни причини впоследствие.
Успех момиче и не търси перфектия. Търси си твоя човек.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0e3729fd81
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Е, моят е 13 см в напълно еректирало състояние, и сега какво? Да се гръмна ли?
Според мен същината на нещата е как ползваш инструмента, а не толкова какъв е размерът му... Досега нямам партньорка да се е оплакала нещо. Имам две деца, жена, любовница.
Не се вторачвай в тези неща! 10 см. си е долу-горе в нормата (не е 6, примерно, та да се притесняваш). Виж, ако е много тънък, примерно колкото пръст, това вече е проблем.
Ако наистина обичаш човека - помагай му, свикни с него, научи се да извличаш удоволствие с него. Може би му е необходима психологическа подкрепа. 10 минути не са малко. Статистически един полов акт трае 5-7 мин. Разбира се има и техники за удължаване (на мен любимата ми продължителност е около 40 мин), но това са екстри и се учат с времето.
По едно време имах приятелка с много малки цици. "Плоска като дъска", дето се вика. В началото, понеже не бях свикнал, това ми беше "голям" "проблем". След няколко месеца обаче свикнах с тях, престана да ми прави впечатление колко са малки всъщност, и започнах да ги намирам за крайно симпатични - винаги стегнати, щръкват само като ги погалиш... А и тя беше страхотен човек, бях влюбен в душата ѝ.
Разделихме се по независещи от нас обстоятелства. Сега тя има 3 /три/ деца. Случи се скоро пак да се почукнем катп се видяхме, и да си припомним добрите стари времена. Питах я, между другото, и тя призна, че никога дори не ѝ е минавало през акъла мисълта, че ми е малък.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 39e3d4023f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   Н.13. Какво интересно изказване правиш. И ти звучиш като авторката объркано. Казваш, че като цяло си доста тясна, а нищо не си усетила когато е проникнал в теб. Даже не е имал и 10 см. когато е бил в ерекция. Ти щом от пенис под 10 см. нищо не усещаш, когато прониква в теб не ми се вярва ти да си толкова тясна каквато се описваш. А какво усещаш, когато надарен мъж със 16-18 см. проникне в теб. Нали казваш, че си тясна, би трябвало тогава да ревеш от болки. Я се коригирай малко.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: bad77112ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Тъжно е, но не ''проблемът'', който вълнува авторката, а отделеното време да се обсъжда нещо което не подлежи на промяна. Живеем във време на нежелана показност, на определени критерий, във време в което мисълта и любовта не са за предпочитане...

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 63147a304e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Като чета написаното ти почти си се разделила с него в ума си, макар и още да не е реализирано. Наумила си си, че му е къс пишока, че свършва бързо, че е комплексар и така нататък.

Начи, мъжът не е толкова зле както го описваш. Как е свършил за 10 минути като не е имало акт само не разбрах, но може да е бил толкова възбуден, че да е свършил само ако си си играла с члена му с ръка например. Аз съм имал и такива свършвания без да искам, не е кой знае какво. Става особено ако не е правил секс от много време.

Според мен може да му дадеш шанс. Още няколко пъти поне. Нека той да опита да те лиже и да е малко по-активен и мъжествен в секса. Най-добре е първо да те лиже до свършване, после да те чука, тогава и на двамата е най-добре, лично според мен (и моят член не е от най-големите).

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 4a6accce57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Авторке, само да ти кажа, че тестиси с големината на орех са нормални....

1017

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6627c65c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Както казват много от авторите писали преди мене, проблема с ерекцията може да е заради притеснение. Може да е заради много сериозни проблеми с кръвоснабдяване и т. н. Но може да е заради хормонални смущения и в този случай има голям шанс да се оправи. Всъщност хормона е един и се казва Тестостерон. Трябва да си направи изследване, проста кръвна проба. Ниското ниво на тестостерона е дава директно отражение на ерекцията, общата дееспособност и дори на самочувствието. Ако лекарите констатират ниско ниво на тестостерона, ще предпишат инжекции (слагат се на няколко седмици) или крем, маже се всеки ден. Малките тестиса може също да са следствие от ниското ниво на тестостерона и дори да предполагат проблеми с производството на сперматозоиди. Това също трябва да се изследва.
Всичко това го пиша на базата на собствен опит.
Късмет!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9039c32bb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   10 см наистина са малко. Колко са достатъчни? 13, 14, 15?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 00e7720426
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   От 17 до 12 - Първо, моят първи приятел не само имаше малък пенис, но и проблеми с ерекцията. Не съм го „зарязала“, а скъсах с него. В интерес на истината бих скъсала с него дори да нямаше проблеми със секса и да не ми беше изневерявал. Просто си показа гадния характер след известно време. Бях влюбена в него по някакъв много странен начин, нещо, граничещо с манията и изтърпях много неща, докато не си направих равносметка, че от тази връзка само негативи извличам - лош и никакъв секс, унижения, лошо прекарване на времето като цяло с него, отгоре на всичко вече много доказателства имах за изневярата му, но той отричаше. Общо взето дори да имаше 25 см. пенис бих го зарязала, но дали щеше да има такъв гаден комплексарски характер ако имаше нормален и функциониращ пенис, е тук въпросът.
Самият пенис извън леглото не играе роля си мисли човек, но това май не е точно така. Срещала съм и крайно комплексирани жени заради малки гърди или лоша фигура. И при двата пола го има като се стига до злоба и крайности като човек не се харесва. Партньорът нищо не може да направи
Интересното е, че не ми беше ясно, че липсата на нормален секс ми се отразява и на мен много зле и физически, и психически. Чак след като се запознах с днешния ми съпруг и изпитах какво е да имаш нормален секс, си дадох сметка, че съм имала своите нужди през цялото това време.


Интересно е това, което каза 20. Аз съм жена с много големи гърди и може би съм била възприемана от този компелксар като вид трофей. Всеки прави грешки, особено в младостта си, но ако остана някога сама и трябва пак да си търся мъж, никога не бих направила компромис вече и не бих се лишила от качествен секс. Съжалявам, но един живот живеем.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3db0eee3f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Загубих девствеността си на 18 от батко, който бе с пет години по-голям от мен и имаше член 21 сантиметра в ерекция. При някои жени това може да им се струва страхотно, при мен имаше обратната реакция. Всеки път щом го видех оголен и щръкнал ме избиваше студена пот. Два месеца бе натискане и галене, уж да ме предразположи. Да, ама не! И когато най-накрая ме дефлорира, не мога да опиша каква адска болка изпитах. Два дни кървях, все едно бях в менструация. Вторият ми приятел пък имаше малък пенис. 10 сантиметра са много за него. В един момент не знаех дали ми влиза или се търка на входа. Така и не изпитах удоволствие от секса ни с единия, ни с другия. И с двамата не смеех да поговоря откровено, да им призная, че нещо куца. Платоничните отношения ми бяха окей, особено след като опита ми се ограничава с двама мъже, които не успяват да ти помогнат да свършиш. Така в един момент от осемнадесетата си година си помислих, че съм от онези фригидните жени, които не изпитват нищо. Пробвала съм и мастурбация, но и тя ми доказа този кардинален извод.

От всичко казано до тук се примирих. Докато не попадна на съпруга ми. Пенисът му не е крещящо голям, нито пък прекалено малък. Мисля, че той е от онези със средните размери, но той единствен успя да ми достави страхотно удоволствие в секса. Направо главозамайващо. До толкова, че вече петнадесет години съм с него и нямам стимул да изневерявам или да пробвам нещо странично.

Едва при раждането на сина ми доктора, който ми проверяваше разкритието на шега подметна, че съм от онези чудесни жени, които имат много малка и стегната вагина. Каза: ''Всеки мъж, дори и този с малък размер, ще се почувства като в рая! '', което обясни защо аз кървях толкова много при първия си сексуален акт.

Та на въпроса за малкия член. Моят съвет е да го напуснеш. Щом за теб това е важно и намираш гледката за отвратителна е по-добре да си спестиш продължаването на този фарс. Както направих аз и не съжалявам за избора си нито за миг. Успех! :)

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 00e7720426
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   n 34, попаднала си на некоректен доктор или може би е искал да те разведри и да се пошегува в такъв момент.
Като раждала жена обаче знаеш, че вагината не е един джоб едва ли не, а е обхваната от много мускули и самата лигавица има вътрешни гънки, които ѝ позволяват да се разшири за дете, камо ли за голям член. Просто не си попаднала на мъж с добра техника или си нямала достатачно лубрикация, което пак е трябвало той да се сети като по-опитен как да преодолее. Действително само член не е достатачен.
Подкрепям те иначе, че средният член си е най-добре. Можеш да сменяш и позите колкото си искаш, но мъжът все пак не може да си избере размера. И все пак за мъж с голям размер мисля, че е по-лесно да достави след известно време на жената удоволствие, защото вагината ще се напасне към размера му, но мъжът с член 10 см и по-малко не виждам как ще може да свърши „работа“. За мен лично след 13 см. вече можем да говорим за среден, норамелн размер, а между 10-13 см. е малък членът колкото и да го въртим, под 10 см говорим вече за микропенис.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3db0eee3f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Номер 35, тогава бях момиче и естествено за мен размерът да е от значение. Но и сега след толкова години като видя голям пенис в порното, което гледаме и двамата, ме избиват тръпки. Просто ми е супер некофортно да си представя това нещо между краката ми, пък може и вече психологически да съм се напаснала с мъжа ми и за това и съвета, който давам да е погрешен.

Може и опита, който го имам да е неправилен и грешен. Но наистина попаднах на единия и другия вариант, и в крайна сметка ме задоволи средната работа. Колкото и смешно да звучи сега. Пожелавам успех на авторката в разрешаване на дилемата й!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d601fc4e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Здравей, това че му е малък не влияе ако си неопитна.
Аз бях такава с първото си гадже, бяхме много влюбени и имахме връзка една година. Един ден дойде момента, в който станахме по интимни и не ми правеше впечатление тъй като ми беше първият и не знаех какво трябва да изпитвам и дали го правим правилно. Не съм изпитвала огразъм, не съм изпитвала никакво удоволствие. Правя сравнение със сегашния ми приятел с който съм от 4 години, с него усетих истинското удоволствие от секса.
Не казвам, че на него му е много голям, но е нормален среден размер да кажем и е особено важно как мъжът ще те предразположи и дали правилно използва пениса си.
Щом толкова го харесваш принципно можеш да останеш с него и да пробваш, но мисля че това ще те притеснява и няма да се чувстваш добре в тази връзка. В любовта секса е много важен поне аз смятам така.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6c69cd74d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Да си кажа и аз като сме тръгнали да споделяме. Вторият ми сексуален партньор беше с малък член. Него не го интересуваше моето удоволствие. Беше ужасен егоист в леглото. Аз нямах нищо против скромния му размер, защото бях хлътнала по него. Поемах сама инициативата за моето удоволствие, тоест аз да съм отгоре или с ръчичка. Това, което ме накара да го зарежа беше, че най-нагло реши да сваля сестра ми. Споделих му, че сме се скарали един ден с нея и той реши да действа. Пълен малоумник... Как реши, че сестра ми няма да ми каже или да ми покаже смс-ите от него, не мога да си обясня. След има-няма месец слес раздялата ни той се хвана с една моя "приятелка". Стигнах до извода, че и на нея, както и на сестра ми, е свалял звезди докато е бил с мен. А може и други да е имало. Мисля, че отговаря на горните описания за комплексар.

Имам и още един случай. Отново мъж с много скромни размери. И отново пълен егоист. По това време той беше на 25 години и нищо не беше научил за секса. Нито ме докосваше с ръка, за орална да не говорим. За него самия акт протичаше по следния начин - сваляме си дрехите, правя му няколко минути орална и почваме да се мушкаме. Бях с него известно време. Опитвах се да го насочвам, после си му казах в прав текст, че една жена рядко се възбужда само от гледката, но все пак резултат нямаше. За него ми беше вече тъжно, че не се получават нещата. Четох по форумите, че уж мъжете с малки пениси компенсирали с техника, а аз на такъв не съм попадала...

И понеже е анонимно, мога да си кажа, че съм спала с 10-ма мъже. Двама от тях бяха с малки размери и те бяха най-големите егоисти в леглото. Имах и двама, на които им бяха много големи. Те не са си помисляли и да започнат преди да ми направят орална. Останалите 6-ма бяха със средни размери и отново бяха с пъти по-внимателни и отдадени на самия акт, спрямо онези двамата с малки.

Това е моят опит, за съжаление. А аз самата не съм от перфектните жени, че да искам мъжете да са перфектни. Никога не бих се отказала от някого на когото държа, защото му е малък. Стига да има желание и начин ще се намери за да се компенсира размерът, но без желание няма как...
Ж25

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 00e7720426
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   oт 35 до 37
Мерси, че сподели. Не смятах да изпадам в подробности, но точно ти описа точно „секса“, които имах с първия ми приятел - първо орална за него, за да достигне някаква ерекция все пак, после пенетрация, която в 90% от случаите не беше успешна, защото ерекцията се губеше. Цялото време бяхме заети с него, с неговото удоволствие. Интересното е, че след акта се чувстваше много горд. За 3 години връзка може би 2 пъти с ръце нещо е правил. И при мен беше първият и аз си нямах представа как трябва да се чувства и какво трябва да чувствам при секс.
Нямам твоя опит с мъжете, защото попаднах на мъж още при втория. На практика за пръв път правих истински секс и дори в началото страшно много ме болеше и кървях, така че е напълно възможно едва тогава да съм загубила „девствеността си“. Не ме е срам да си го призная, че поне първите няколко седмици сексът беше най-важното във връзката за мен. Направо беше като да намериш някакво съкровище. Не твърдя, че съпругът ми е Бог някакъв в секса, но има нормален пенис, винаги постига ерекция, обръща внимание и на моето удоволствие. Може би навън има по-добри в леглото, но не ме интересува. Малко ми трябва всъщност. Елементарно отношение в леглото и извън него.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f98f8326b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Докато чета последните няколко коментара си мисля "баси, как може такива идиоти да имат гаджета, а аз да съм сам".
Пустия му срам ми провали живота.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ba597ee6f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   От номер 34. Тази тема ме върна назад във времето и си спомних доста подробности, които някак се обезличиха с течение на времето. Казват, че първият мъж в живота на жената не се забравя никога и е напълно вярно. При мен самото дефлориране бе болезнено и може би за това съм обезличила останалото. Всъщност той беше много внимателен и чувствителен. Два месеца това натискане почти го бе подлудило. Аха да ми го вкара и аз се свивам и ме заболява, а той спира. Сега с годините, в които съм сексуално активна и имам съпруг, чиито щения са неизчерпаеми, мога да си представя какво му е било на душата това въздържание.

Някак вътршно подозирах, че много ме обича и е готов на всичко за мен и за това никога не съм говорила с него, че сексуално не ме задоволява. Смешно си е от страни, разберете го. Повечето жени умират да ги лашка голям член, пък аз съм отвратена и ме боли. Не исках да го наранявам изобщо.

Същата история и с този втория с неговия осем сантиметров, ако не и по-малък. Как да му кажеш, че не го усещаш и че не можеш да разбереш дали го правите или той се търка отвън?

В един момент предпочитах аз да приема, че не ставам, че съм фригидна и нечувствителна, отколкото да намеря вина в тях.

А сега като се сещам ми става едно носталгично. За това и пиша. Ех, спомени, спомени...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9fd708807b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Това ми напомня малко на една моя история. Като цяло имам не малък пенис - 16 - 17см когато съм възбуден, но при невъзбудено състояние е около 10см че понякога дори и по-малко.
Също така ще споделя, че при всяка връзка в началото съм имал проблеми с ерекцията заради притеснение. Обикновено просто отбягвам да правя секс до момента, в който се почувствам спокоен и всичко си дойде на мястото - тогава вече нямам никакви проблеми.
И трето - еякулацията е възможна дори без ерекция. Знам че звучи странно, но такива нещо ми се е случвало веднъж. Бях в ужасяващо лошо настроение и за да се почувствам по-добре приятелката ми реши, че сексът може да помогне. Ерекцията ми беше почти несъсществуваща, но достатъчна за проникване. Усещах, че съм мек, но въпреки всичко някак актът се осъществи. Имаше еякулация, но никакво удоволствие - и от двете страни.
Да си кажа честно - единствената причина, поради която не спрях беше заради някакво тъпо мъжко его. От тогава ако усещам, че нещата не са наред просто си казвам (а то се случва много рядко).
Поговори с момчето - може да е нещо подобно. Дано съм помогнал с нещо и всичко бъде ок!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d052b6e820
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   10 см е нормален размер ако е мек, надървен трябва да е поне 17-18 см. дай боже 20 см. Този хич го няма, така че зарязвай го докато е време.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0463394114
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

45.   Пълен смях. Разни мъже с малки пишки обясняват как размера няма значение и как им се радвали жени 1.50см... Продължавайте със самозалъгването. Като гледам тия дето защиват мъжете с малък член са мъже с малки членове. Май повечто жени понеже тук е анонимност си казват истината за размера. Също е смешна и основната логика на повечето жени които си мислят че щом някой е 1.90 или е нацепен с мускули и пениса му е голям и дебел. Да ама не в почти всички случай е точно обратното :) Айде замислете се някой ако има нормален или голям член ще влага ли товлкова енергия и време за да става релефен и нацепен? :) И да колкото на някой му е по малък толкова е по-комплексиран.Но пък става успешен в живота доста често коменсира малкия пишок с пари и големи коли:) Както са комплексирани ниските жени и все се натягат да постигат нещо в живота и характера им е много "готин" така са и мъжете с малки пишки. Пък вие си повтаряите мантрата "размера няма значение важни са други неща" Успех :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 167133f8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

46.   Н 45, подкрепям коментaрът ти зa което ти "чукнaх" 5 звездички, но зa ниските жени не си прaв/a :)
Aз съм 158 см и съм много доволнa от ръстa си, имaм много предимствa, които високите жени нямaт. Много е лесно зa мен дa избирaм сред високи (или ниски, но не ми хaресвaт) мъже, винaги се включвaт дa помогнaт с нещо, зaщото се отключвa чувството им зa зaщитa с нaс, по-дребните. Дори елементa изненaдa aко щеш, никой не очaквa от нaс дa бъдем силни или пък дa можем дa се зaщитим кaто силни, е, можем ;)
Зa другото съм съглaснa.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 329a2f8d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   12-13 хич не е малко, за България се е към средния размер който у нас е 12-16.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 4ebc9fb605
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

52.   Абе, чудя ви се на акъла и коментарите. Хора това е природа. Всеки се ражда с някакви физически характеристики, за което няма вина. На един му е малка пишката, друг е по - нисък на ръст, трети е по колест и скулест, четвърти има големи уши и т. н. При жените е същото ниски и трътлести, с големи и малки гърди, че има и без гърди даже и т. н. Това не е най - страшното, по страшно е човек да се роди празноглав без капка мисъл в главата и да си остане такъв. Аз мисля, че една жена, когато си избира мъж не го кара първо да си свали гащите, за да му премери пениса. Помислете как се влюбват хората! След като една жена иска мъж с голям хуй да си търси такъв, никой не я спира. Мисля обаче, че една връзка се крепи преди всичко на качествата, които притежават двама души, а не колко са дълги, къси, широки, тесни и дълбоки.
Общо взето тази дискусия показва интелигентността на коментиращите и като цяло погледа им към желания партньор.
M30

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 33591d9647
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   Номер 12 към 45 - Не защитавам хората с малки пениси, понеже не смятам, че имат нужда от защита. Доколкото съм запознат, това не е престъпление, нито пък нещо, което зависи от човека. Да си прочел някъде някой да пише, че размерът няма значение? Има разбира се, ама какво предлагаш - да се самоубием ли? Имам комплекс, да. Но аз не познавам човек без комплекси. Един от пишката си, друг от теглото си, трети от финансовото си състояние. На теб ти личи по коментара, че имаш цяла колекция, при това от най-богатите. Вече е въпрос на избор дали човек ще овладее комплесите си или ще си ръководи живота от тях. Казах ви, че не съм изневерявал на приятелките си, който иска да вярва. Все едно да кажеш, че пълните жени са злобни. Ами познавам и злобни, и прекрасни хора сред тях. И има мъже, които ги харесват. И разбира се, че размерът не е единственото нещо от значение. Има и фактори като техника, държание, отношение, финансово състояние, външност, интелект. Човешката привлекателност се състои от много фактори. Ако си намериш идеален партньор, евала. Аз идеални хора не познавам. Не виждам и защо успял човек с пари трябва да е непременно с малка пиша. Не е нужно всички да сме безработни неудачници. Някои хора просто са амбициозни и добри в работата си. Проблем са не хората с малки пишки, а с малко акъл и много неовладяни комплекси.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0463394114
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

55.   Номер 45 към 52 и 53! Май истината боли? Написах нещо и почнаха да се защитават мъжете с малки пениси. Не били такива не били онакива у-а. Ако вие се приемахте каквито сте нямаше да се оправдавате. Продължавайте да се самозалъгвате че жената не го избира по пениса :) Обърни сега нещата и си представи на нейно място - колко време ще издържи с някой с който нищо не усеща? Не знае вътре ли е вънка ли е? Ок има ръце и език ама неможе да се кара само на това. Или жената се примирява със това понеже някой с малък размер и предлага други неща като пари и "сигурност" и затова е с него въпреки липсата или кофтия секс или изневерява или си тръгва. Както написах продължавайте с мантрата "размера няма значение друго е важно" да друго е важно в бизнеса в общуването и т. н. но в интимната връзка секса е най-важен. Ако няма секс сте просто приятели или познати които живеят заедно. Чесно казано не знам какво да правите с макия размер. Ако сте намерили някоя за която размера няма значение в което силно се съмнявам стойте си с нея и я карайте да се чувства добре и щастлива. Но според мен това ще е някое момиче на което сте първия и не знае нищо за секса и си мисли че 10см е нормалното.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ae2fc3c938
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

59.   Прочетох доста теми и никъде не видях има ли някакво решение. Аз съм с 13 см. не знам средно ли е малко ли е, но бих искал 2-3 см повече(кой не иска). Някой ползвал ли е хапчета или някакви упражнения за уголемяване? Работят ли наистина или само гледат да ти вземат парите?

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 905d3913b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

60.   Моя пък е 23 ст, ама не съм правил секс от 5 години.. така, че ква файда..

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 83ac9eb377
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

61.   Вижте сега, хората са различни. Нека всеки е с този, с който му е добре - независимо дали му е малък, дълъг, крив и прочие. Въпрос на РАЗЛИЧЕН избор. Моя съпруг е с ок. 14 см и за мен е супер, а имам база за сравнение. Просто ми е точен. Имах гадже с една с палка салам, ами кофти е. Имала съм и с нещо като пенис, зарязах го, разбира се. Но той си намери жена, имат си две деца и са хубаво с-во. Да не се караме за глупости.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 995d226cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

62.   Изпитвала съм същия проблем. Преди 3 години се запознах случайно на едно парти с един мъж. Там ме заведе приятелката ми и не познавах никого. Беше добре сложен, вдъхваше увереност и самочувствие. Покани ме на среща след 3-4 дни. Започнахме да се виждаме почти всеки ден. Разхождахме се, качвахме се на Витоша, излизахме край града с колата му. Мина седмица, минаха две, а той не се и опитваше да предложи секс. Целувахме се и... толкоз. В началото бях доволна, че не бърза, че иска да се опознаем по-добре преди да се любим, но когато наближи месец вече си мислех, че не го привличам сексуално, че си има друга и т. н. А отгоре на всичко просто имах желание. Реших аз да поема инициативата и при поредното излизане го поканих в стаята си. И преди се бе качвал, така че обстановката му бе позната. Помолих го да изчака, да се преоблека и го сторих, като сложих най-секси домашната си дреха - един къс халат, който скрива само най-същественото. Ходих насам натам и забелязах, че впиваше жаден поглед в красивите ми крака и стегнатото ми дупе. Те си бяха и моя чар, защото не мога да се похваля с едри и пищни гърди. Уж непринудено седнах до него и започнах да го целувам. Той ме притисна до себе си, а аз само това чаках. Започнах леко да го хапя по врата и прекарах ръка през гърдите до корема му. Усетих ръцете му върху дупето си, надигнах се леко, за да освободя халатчето, което се разтвори. Когато сложи ръка между краката ми бях вече цялата мокра. Пресегнах се и мушнах ръка под дънките. И тогава почти замрях. Членът му бе еректирал, но бе малко по-голям от цигара. Освен това бе и тънък. Колкото свещ. Обзе ме паника. Притесних се и най-лошото беше, че той го разбра. Уж започнах да дишам пак учестено, но вече го правех насила. Възбудата ми отмина. И сега като си го спомням, ми става гадно. Докато се преструвах, че пъшкам от страст, мислех бързо и знаех, че трябва да реша на минутата. Казах си - ще правя секс, каквото и да става! Легнах по гръб, като успях да мушна някаква дреха под дупето си. Той си свали дънките и вероятно и двамата се радвахме, че бе тъмно и не можехме да срещнем погледите си. Опита се да го вкара без да използва ръцете си, но не успя. Вдигнах краката си нагоре и го насочих с ръка. Почти не го усетих, защото бях много влажна. Опита се да ме чука, но нямаше как да стане дори и в тази поза за дълбоко проникване. Хванах го с две ръце за задника и го притиснах към мен. Прошепнах му да стои така и започнах да се движа, като внимавах, да не го изкарам. След малко той понечи да излезе, защото свършвал. Казах му, да не се притеснява и продължих още по-силно да трия областта на клитора ми и след секунди свърших.
Връзката ни продължи. Най-често го карах да застане на колене, а аз лягах странично. Влизаше между краката ми така, че едното му бедро бе на корема ми, а другото зад гърба ми. Така нямаше опасност да излезе въпреки малкия му размер и притискаше клитора ми. Хубавото беше, че 5 минути след като е свършил, беше отново готов и понякога сме го правили по 4-5 пъти на вечер. Но така и не можах да свикна с пениса му. Не обичах да го лапам, въпреки, че спокойно го събирах целия в устата си. Не исках, но загубих влечението си към него и не можех да си го върна. В един момент се усетих, че го правя от съжаление и го зарязах. Сега съм с друг човек. Не е особено надарен, но съм доволна. Имаме възможност да го правим по много повече начини, върнах си и вагиналния оргазъм.
Така, че съветът ми е - ако не си доволна (а то е ясно) в леглото - остави го. Инъче ще мъчиш и себе си и него.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker