Нещо не съм наред - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120501)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14292)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7269)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нещо не съм наред
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 3014 пъти
Здравейте! Моля модераторите да публикуват историята ми, наистина имам нужда от мнение.
Момче на 18 съм, досега не съм имал приятелка. Ще започна малко по-назад... Миналата година се бях влюбил силно в едно момиче хубава и скромна, дотогава не бях изпитвал чувството да си влюбен, да ти се разтупка силно сърцето щом я видиш.... Правих много опити да се запознаем (много рядко я засичах), но за съжаление когато това стана тя не поиска да излезе с мен (а ми казаха, че ме харесва гледа ме влюбено, щом съм минел ме гледала, а щом съм се обърнал аз да я видя веднага си местела погледа... ), може би бях твърде директен когато я поканих да излезем и тя ме отряза, тя беше доста срамежливо момиче.
Та мина вече повече от година от тогава, а аз след това влюбване и силно привличане към нея станах по-безразличен към другите момичета. Нямам сексуалния нагон, който го имат моите връстници. МНОГО ТРУДНО ДА МЕ ПРИВЛЕЧЕ ЖЕНА... Иначе се заглеждам редовно, но...
Контактувам нон стоп с по-големи от мен 30-40 г, та те ми разправят сега да съм на твое място... трупай опит, слагай презерватива и ги почвай на ред и тн. (баща ми също ми го казва) Гледам моите връстници всички зажаднели за секс, независимо с коя.
Просто аз не мога като другите, не съм за единия секс с някое леко момиче. Не ме интересува опита, нито просто секса, но започвам да си мисля напоследък че не съм ок.... За мен е много по-важно да откриеш правилния човек, да се допълвате и да си имате пълно доверие, а не просто да правиш поредната бройка...
Моля за мнение, какво мислите? Ок ли съм? Защо не ми се прави секс както на всички останали познати? Дали пък нямам някакъв хормонален проблем?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: e7b0ffc754
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напълно си си наред. И племенникът ми е като теб и точно на тази възраст. Големият ми доведен син също е така, но на 21 г. си намери приятелка - е, тя го нарани като му изневери и го заряза, но такъв е животът. Не може да сме еднакви всички хора и мисля, че с твоята нагласа си много по-нормален от другите

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 85b49159dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си ок, тези които действaт сaмо нa нaгон сa по-зле от животни. Дори животните си имaт някaкъв кодекс, просто хорaтa инволюционирaхa много бързо. Бих кaзaлa, че дори мaймуни имa по-интелигентни от някои човеци.
ТИ си добре, тези които дaвaш зa срaвнение- НЕ!
Не се променяй по съвети и зaрaди по-нисши от теб!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6a63ee147b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Малко прекаляваш с обобщенията за "другите". От тези "всички други", сигурно поне 1/3 са като теб. Аз бях(съм) такъв, много други мои познати също. Просто забелязваш тези, които се натрапват и привличат внимание, но такива като теб и мен са достатъчно голяма част.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 29b3f9e283
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм на 17г. и като чета, все едно чета за себе си. :D
Напълно си наред. Това да искаш да изградиш връзка с дадено момиче отколкото просто да се чукате като зайци е чудесно. НО трябва да внимаваш с кого ще започнеш връзка, защото в днешно време хората си мислят, че безразборния секс е без последици, а много проучвания и дори самата история показва, че това не е така. Предполагам, че не би искал гаджето ти да е някоя с много бройки.

Иначе това с трупането на опит е според мен най-тъпото оправдания за безразборен секс.
Кой според теб ще има повече опит: човек, който е имал 1 сексуална връзка през живота си, но е правил 100 пъти секс с нея или човек, който е имал 20 сексуални партньора, но е правил само 2 пъти секс с тях?
Всичко си е проста математика.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4249e7c489
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм момиче на 20 и познавам момче като теб на моята възраст, което има същият проблем като теб. Даже ме отхвърли, когато си признах чувствата към него от страх, че ще сгафи нещо и ще ме нарани.
Както съм на 20 и съм имала само една сериозна връзка.
В университетът ми повечето момчета са като теб - съвсем си нормален наистина.
И още едно нещо - първата ми сериозна връзка приключи, защото той беше спал с повече жени от мен и ме сравняваше с тях. И това не е хубаво. Мъж, който е преспал с доста жени, не е за всяка, но повечето няма да са щастливи, ако разберат.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 96aeb93ad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Всичко ти е наред. Не слушай другите - те не знаят какво правят. На 23 съм и след 2 месеца имам сватба. Заедно сме вече от 2. 5 години и тя, и аз направихме за пръв път секс заедно. Преди бъдещата си жена съм имал само 1 приятелка. Не сме дебели, грозни, аутисти и т. н. Искам да кажа, че това, което другите приемат за "нормално", не винаги е таково.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5ab8c61be5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ти си много стойностно момче ти си 1 на милион! ТИ СИ НАРЕД, другите не са! Ти си я обичал наистина, но тя явно.. не го е разбрала изобщо не се притеснявай сърцето ти е влюбено и не искаш друга това е всичко.

Бял ангел

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c6e9e3cdbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм момиче на 18. Също съм на мнение, че нямаш проблем. За всеки влак си има пътници. Не се насилвай, за да се харесаш на някой. Лягай, трупай опит и т. н. Изчакай и ще си намериш сродната душа!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 018e8d5b3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Докъде стигнахме.
Скромен и явно романтичен млад мъж да се чуди дали е нормален, защото не прави любов с когото му падне. Напълно нормално и човешко е твоето поведение. Да правиш секс е физиологична необходимост, но преди всичко - общуване, интимно сливане и отдаване. Сексът не е игра, не е състезание. Разбира се, че си прав да не искаш да го правиш безразборно.

Сега виждаш ли момичето? Казал ли си ѝ, че я харесваш? Можеш ли да опиташ да ѝ направиш някакъв мил жест, просто така, без да я ангажираш с нищо? Може би ако се срещате от време на време, прекарате малко време или поработите над уроците заедно, момичето ще те опознае по-добре.
Желая ти късмет и дано отношенията ви се развият в положителна посока.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9b430d3a5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Почти всички момчета на твоята възраст мислят така, но в последствие са станали нерези.
На всеки се е случвало да му разбият сърцето, ти поне си нямал връзка и не са ти изневерявали или лъгали, иначе щеше да станеш същия от онези които само секса им е в главата.
Грешна е представата че мъжете нямат чувства, всички имат, но не всеки и показва видимо.
Предаден ли си един или два пъти, ще си караш жените заради бройката.
Не всеки се ражда 'звяр', такъв го правят в последствие.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7e4aa28eea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравей, аз също мисля като теб и искам да ти кажа, че един ден ще срещнеш правилната за теб и тя ще оцени факта, че си различен от другите и не се вписваш в стадото.
До 22-годишна възраст имах само две връзки и двете краткотрайни. С първата бяхме заедно два месеца и не правихме секс, втората ми връзка продължи 4 месеца и тогава беше първият ми път на 20г.
Казвам ти, че момичета са искали просто секс от мен и съм им отказвал тъй като не съм търсел това, и приятелите ми ме бъзикаха много. Докато един ден случайно не се запознах със сегашната ми приятелка, с която сме заедно вече четири години и връзката ни е уникална, такава каквато всеки търси, но не всеки намира. И също така искам да те посъветвам както и всички останали, ако един ден намерите любовта я пазете и не я изпускайте.
Не се променяй, отстоявай себе си и възгледите си без да се сравняваш с останалите и без грам да ти пука.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6ada658782
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Как така дали си наред!? Разбира се, че си. Това е правилното мислене. Казат, че човешкия мозък е един от най-добре развитите, а повечето хора в днешно време се държат като същински животни. "Давай, да я из*ба тая и приключвам." Да, много дълбоко наистина. Дотам стигнахме, че хора като теб си мислят, че нещо не е в ред с тях, когато истината е, че нещо не е наред с онези хора, които само за секс мислят. Нали трябва действително да имаш чувства към дадения човек, за да му се отдадеш. Това стана твърде дълго и сигурно звучи банално, но, все пак, знай, че има много други хора като теб. :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a76aedc227
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Пич, попринцип си ок, но годините ти са малко, та, на тея години не търси сродна душа, това е невъзможно поради редица фактори. Та, живей си живота докато си млад, слушай старите - говорят от опит, а пък за сродната душа - рано или късно ще се намери стига силно да го искаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker