Иска разнообразие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Иска разнообразие
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 4499 пъти
Здравейте, анонимни приятели. Не знам как да започна... Аз съм жена на 24 години. Мъжът ми е на 28. Заедно сме от 2 години и малко. Проблемът ни е... секса. В последно време нищо не се получава. Аз съм поддържана, имам добра интимна хигиена, хубаво тяло и не съм пасивна. Винаги преди секс му правя орална любов не само защото той много го харесва, а и защото и на мен ми доставя удоволствие и ме възбужда. Той не ми прави орална любов. Някак не му допада, незнам. Говорили сме за това, даже сме стигали до скандал. А аз много обичам. Била съм с 5 преди него, но не мисля, че бройката определя опита. Става с желание и опитване на нови неща. Никой не е оставил незабравими спомени у мен свързани с секса. Както и да е.. Темата не е за бившите ми. С мъжа ми от дота време усещам как охладняваме. В началото беше съвсем друго. Имаше случай, когато свърши 8-9 пъти за 1 ден, а сега е трудно и веднъж. Вече и свирките някак му омръзнаха и това личи. Сам казва вече 2 пъти, че иска разнообразие и му е еднотипно. Донякъде май е така и тук искам да поискам съвет от по-възрастни мъже и жени с повече опит-какво да направя? Трудно свършва, няма тръпка, няма целувки, няма гушкане, няма страст, няма го предишното желание... Всичко е като една и съща филмова лента. И за мен може би вече е еднотипно, както той каза. Но не искам да търся нещо извън дома, нито пък да допусна той да го направи, а искам да освежа и подновя някак интимния ни живот. Наскоро, незнам как стана даже, защото както вече казах-той не си пада по това да ми прави орална любов-та наскоро той поиска да ме лиже. Ок.. но аз поисках след лизането и секс, а той каза, че сега не му се прави и стана някак на сила. Започнахме, а на него му падна... Правих му орална любов и нищо. Отказахме се и дотам... Къде по дяволите е проблема.. Връзката ни сякаш се изчерпва... Това с ново еротично белъо или романтична вечеря на свещи надали ще му допадне защото той не е романтик. Не си пада по тези неща... Кажете ми какво да направя. Не иска да говорим по темата. Започва да се ядосва. Напълно изключвам мисълта за друга жена, защото от работа си идва у дома, не излиза. А ако излиза другаде е по работа и аз знам къде е. Как да го накарам да ме поиска както преди и моля за съвет дамите-кажете някоя женска хитринка или пък идея ми дайте за възобновяване на страстта в секса.
Моля, споделете историята ми. Наистина имам нужда от съвети и обмяна на опит. Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 45229ce9a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не смятам, че ей така, без нищо му е спаднал ентусиазма за 2 години. Според мен, се упражнява на друго място. На млад мъж, чиито хормони би трябвало да работят и без друго, не може, щото нямал разнообразие, да не му се прави секс. Не му се връзвай на претенциите, а се огледай малко за други причини.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 29929aa619
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Чука се с друга/и.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 97364466fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има нещо гнило в цялата история. Най-вероятно получава секс на друго място с друга. Може да не е всеки ден, но шанса е голям. Щом така те реже и казва, че му е омръзнало... Аз не му вярвам! Омръзнало му е с теб, защото е намерил нещо ново...

П. С. - Аз пък много обичам да правя френска, а партньорката ми да се гърчи от удоволствие в ръцете ми. Какво по хубаво от това...

>M. 31г<

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 938af3c330
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Хммм, определено има причина за целия този фарс.
Защо не минеш като на лента из последните събития?
Дали случайно не се е запознал с някоя хубава жена на семейно събиране, излизане, във фейсбук, някъде?
Дали напоследък пък не му се караш твърде много и не си прекалено взискателна? Това може да спадне всеки ентусиазъм при мъжете, гарантирам ти.
Премисли всичко и просто започни да се държиш по-женствено и мило с него. Мъжете обичат да се чувстват силните в една връзка. Ако постоянно трябва да се свива заради теб и да пренебрегва собствените си желания, няма как и да му се прави секс с теб.
Сготви му вкусна храна, поддържай дома ви чист, гледайте филми, които харесва, направи му малък подарък, отидете на екскурзия... Просто направете нещо заедно и се забавлявайте.
Ако и след това нещата не се оправят, човекът си има някаква лична причина, която трябва да ти сподели на четири очи.
Бъди внимателна, но и отпусни напрежението, опитай се да се радваш на връзката си.
Все пак взаимоотношенията ни с половинката са много повече от секс :)

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2fb1ec58f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Разкарай го! Не си губи живота с някой който не се интересува от теб и по всяка вероятност има друга или дори и да няма просто не те желае вече. А и като си тръгнеш сигурно изведнъж ще се сети че много те желае и си му много нужна но ако се върнеш пак ще почне старата песен. Намери си някой човек който ще ти даде нещата които търсиш вместо да си пилееш живота чакайки някой който явно не му пука за теб да се промени и да почне да му пука и да стане като едно време. Не живей в миналото то няма да се върне. Живота си е твой и най важния човек в него си ти! Не си губи най хубавите години с човек който не те заслужава! Не отавяи друг човек да пише твоя живот!

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d77ec3f012
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И боба писва.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f584b6cbf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   За 2 години няма как да си омръзнете ако наистина се обичате, изпадъл съм в подобна ситуация въпреки, че съм по-малък след 2 години и половина връзка секса запустя, 3-4 пъти месечно, оказа се че човека до мен си го слага с друг. И не желаеше секс с мен. Решението ако не ти пречи се разделяте за разнообразие ако е писано ще се съберете, ако ли не значи просто не сте един за друг. Няма незаменими хора колкото и да боли секста оказва много голямо влияние върху връзката, който квото иска да говори 70% е секс без значение възраста. Така, че според мен си е хлътнал по друга и за това така прави. Или го пусни да се разнообрази или се махни от него. Средно положение няма. Но щом за този кратък срок вече го иска ще го иска и пак и пак и пак. Така, че за твое добро по-добре се махни от него. Един път бръкнеш ли от кацата с меда спирка няма. Болката при разобличаване на изневяра е неописуема особено ако обичаш човека. Не се хаби млада си още, направих компромис веднъж и до ден днешен съжалявам.

M 24

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 539c0801bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Винаги съм се чудила на такива жени като тебе. Не ти прави орална, защо му правиш ти? Спри му свирките стани студена, ако трябва и в другата стая спи! Колкото повече молиш някой толкова повече те отблъсква! Ти явно, се стараеш за него прекалено много. Изпълни това, което ти казвам, така може да те пожелае отново! Но ако не стане... има и други..

-Бъди силна

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f78817c1ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От работа у дома и не излиза. Че това е най-стария номер на изневеряващите. Той излиза ходи при другата след работа, но преди да се прибере вкъщи. Доверие към партньор който е физически и психически здрав, но няма желание за секс - никакво.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: dae3e65101
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   9 пъти на ден да прави човек секс е малко преувеличено. Не знам дали има друга, но са прави хората, че винаги си намира човек начин. Аз бях любовница на женен мъж и идваше при мен след работа, а през почивните дни си измисляше някакви покупки - примерно, че търси нов диван и накрая след 2 месеца „търсене“ купуваше диван да кажем, но изобщо не беше търсил, а беше при мен.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 34804ea578
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Съглaснa съм с другите, че се "изчерпвa" нa друго място. След рaботa, в обеднa почивкa или докaто "знaеш къде е" но го прaви.
И е много вероятно дa не е връзкa, a секс срещи с някоя или проститукa. Сигурнa съм, че aко се рaзровиш и поигрaен нa детектив, ще нaмериш... причинaтa. A и щом те е лизaл скоро ( a не обичa дa ТИ го прaви) но пък е откaзaл секс и му е пaднaл при опитa... отскоро е нa друго място... чувствa се виновен... зa сегa.
Есе пaк aко решиш дa освежaвaш, рaзнообрaзявaш и т. н. бих ти предложилa нещо по- хaрд щом не е ромaнтик.
Примерно, купи си вибрaтор, може и двоен и се опрaвяй сaмa пред него, без дa позволявaш дa се включвa до кaто ТИ не решиш, дaвaй го мaлко доминaнтнa. Кaто го включиш, извaди вибрaторa у го удaри леко няколко пъти с него по нaдявaм се добре нaдървеният вече. Чукaй го ти, яхвaй го и го притисни дa седи мирен, дори може леко шaмaрче или сaмо дa му притиснеш ръцете. Експериментирaй! Клякaй директно нaд лицето му, но не зa дa те лиже, a зa дa гледa добре кaк търкaш вибрaторa по клиторa си, a после дa му дръпнеш ръкaтa и ти сaмa нaвреш негови пръсти в себе си. Ей тaкивa нещицa. Пробвaй и сaм ще си покaже кaкво го "побърквa" a после и сaм ще си кaзвa.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7da2863584
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здравей,
не знам от кога е темата, но аз не мисля, че ти изневерява. Много често когато се получава така мъжът има например проблем в работата. Според мен трябва да разбереш за какво фантазира. Мъжете имат три вида фантазии - ролеви игри, когато ти си мед сестра, учителка и т.н. , секс свързан с адреналин - например някъде където могат да ви хванат - всякакви нестандартни места - в съблекалнята на магазина и т.н. и тройки с друга жена обикновенно. Когато разбереш за какво фантазира ще бъде много лесно да разнообразяваш. С ролите е ясно костюмчета, преструвки. Относно местата можеш да започнеш да му правиш свирка на светофара, докато сте в заведение да отидете до тоалетната и тук опциите са много - важното е да е изненадващо. (много е приятно ако сте излезнали и си забравила да си сложиш гащички). а относно тройките ако не си готова на такова нещо можеш да го изиграеш - аз го направих веднъж - слагаш го да легне, завръзваш му очите и ръцете и започваш да му правиш френска, но спираш и излизаш, в другата стая бързо си сменяш бельото (за да ъсети той различната материя) слагаш токчета, парфюм който не познава, дъвка, каквато не изпоузваш и перука друг цвят от твоя и влизаш. Той ще чуе токчета - а ти не си била, ще усети непознат аромат, и т.н и тук можеш да продължиш със свирка или директно да се ка1иш но с гръб към него идеята е да се пробваш да направиш нещата разл;ично и той да се чуди това ти ли си или не. Успех

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b6df35a7da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Не е задължително да има друга, след като му е писнал секса. Аз съм на 24 и също не ми се прави вече секс със приятелката ми след 3-годишна връзка.
В началото беше супер сексуална, после взе да мързелува и аз да съм активния. Но при мен желанието изчезна най-вече, заради това, че през другото време постоянно мрънкаше за нещо и се държеше все едно ми е майка. Беше много взискателна. Както каза някой по-горе. Още от началото си беше такава, но с времето много ми дотегна.
Не живеем заедно и това също допринася за редкия секс. В началото правихме 2-3 пъти седмично, защото нямаше къде, сега и да има къде, правим 2-3 пъти месечно...
Та не и вкарвайте филми, че задължително има друга, на мен също ми бушуват хормоните, но предпочитам да си насоча енергията към нещо по-продуктивно.
Тук битува схващането, че някой щом не прави постоянно секс, значи си ляга с друг. В главата на хората не е само секс, явно повечето от пишещите тук само за това мислят.
Доста приятели имам на моята възраст и по-големи, които много рядко правят секс, а не са задръстеняци, нормални харесвани мъже са. Просто не им е до това. Работят, учат, развиват се, имат си приятни хобита...

Към авторката съветът ми да помисли какво и е държанието през цялото време и дали по някакъв начин потиска партньора и.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker