Искам да правя секс! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам да правя секс!
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 4396 пъти
Здравейте, пише ви един доста загорял мъж. На 26 години съм и не съм правил секс от 6 години. Преди шест години сексуалния ми живот беше супер, но след това изперках ли не знам какво ми стана, но всичко спря, когато бях на 20. Вече 6 години се побърквам още повече, не знам за другите, но аз имам много силно сексуално влечение и тези 6 години ми се струват 6 години АД. С времето сякаш съм забравил какво е това да правиш секс.. толкова отдавна беше, че вече не помня. По цял ден само за това мисля.. сигурно изглеждам като някой маняк, не знам. Но всички момичета, с които се запозная ме възбуждат. Възбуждам се дори от разговор с жена, от нейния пърфюм, а ако я докосна сигурно ще свърша. Преди ги избирах, хубави, умни... а сега сякаш и най-грозните ме възбуждат.. Почти всяка нощ сънувам секс. При всяка евентуална възможност за секс аз започвам да се притеснявам, сякаш ще изнасям реч пред 5000 човека. Чак вече не мога да повярвам, че това може и да ми се случи.. Не знам как се стигна до това, че да се сдухам толкова много. Всичко това, което ви пиша, много се срамувам от него и ако този сайт не беше анонимен, може би никога нямаше да го споделя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 543235c6db
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Уф, просто спри да подбираш - виж се в огледалото и си избери жена, която ти е сходна по атрактивност/неатракривност. Отиди на еротичен масаж или при проститутка дори щом си такъв маниак, че ще вземеш да изнасилиш някоя случайна жена навън както си тръгнал.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 28a2d66d8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Би следвало да се опиташ да се върнеш назад, да анализираш, да идентифицираш вероятната причина и така да намериш отговора на въпроса защо аджеба е настъпила тая суша.

Причини много. Ние няма как да знаем и е безсмилено да даваме съвети на сляпо.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5e32a785da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мога да ви кажа каква е причината. Като цяло имах проблеми с наркотиците, бях в лоша компания и извършвах престъпления, занимавах се с хазарт и много други неща. Един ден се отвратих от всичко това, което правя и зарязах всичко. Зарязах приятелите си, заразах наркотиците, алкохола и цигарите.. толкова много се отвратих, че минах в другата крайност. Случи ми се нещо като катарзис в който абсолютно промених живота си. Започнах да се въздържам от много неща: секс, наркотици, лоши мисли, през по-голямата част от времето си бях сред природата, започнах да медитирам и т.н.. Общо взето минах в другата крайност. Сега вярвам, че човек не трябва да е нито в едната, нито в другата крайност. Все пак не знам какво общо има причината с въпроса ми, но ето че ви споделих. В крайна сметка фокуса е върху това, че не съм правил секс от 6 години. Искам нещо да променя, нещо да направя, но желанието в мен е толкова силно, че прецаква всичко.. Може би трябва наистина да отида на някой еротичен масаж за да се заситя малко поне, за да не изглеждам като идиот, когато излизам на среща с момиче..

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ae0edca2cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напълно познато, аз съм в същия период, само 4-та година карам така. Не знам защо се получава така. При мен стана случайно първият секс не съм го планувал, дори нямах приятелка, просто на едно парти с една моя дългогодишна приятелка (в смисъл не гадже), си доставихме наслада, тя го желаеше, аз също. След това нищо, понеже успех със момичетата въобще нямам, си стоя така, даже ако не го бях правил, щях да съм по-добре

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 4f26e9742a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Започни с платените жени. Има ги за по 20 лв. За да се сексуализираш малко. После ще нат рупаш самочувствие и ще ги навържеш.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0224193afc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Правилно ли разбирам, че 6 г. не си правил секс? Защото ако е така, е нормално да се чувстваш по подобен начин. Аз по принцип не съм ЗА компаньонките, но в случая мисля, че ще ти помогне. Защото в момента си под такова напрежение, че ще ти е трудно изобщо д аводиш нормален разговор с момиче. По-добре отиди няколко пъти на проститутка да тушираш малко напрежението и едва тогава вече с по-ясна мисъл се ориентирай към някоя мома. Ако трябва първите 1-2 пъти отиди само на масаж, ако смяташ, че така ще ти е по-лесно да се отпуснеш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a661b314d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не мога да си представя,че има човек ,който не е правил секс 6г това е много време секса не е от лошите неща които изброи не е трябвало да го спираш.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 690990cc04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Стига с тия платени жени. Това е най голямата тъпотия която може да се направи. Просто намали важноста на секса. Почни да общуваш с жени нормално интересувай се от тях като хора с интереси а не като предмет за удоволетворяване на нагона ти. Нещата ше се наредят. Казваш че медитираш и т. н. Използвай този път да намалиш манията си по секса. Жените усещат когато някой е много загорял и бягат. Намали по някакъв начин тази фикс идея на този етап (не чрез платени услуги) излизаи и общувай и нещата ше се оправят. Всичко е в твоята глава и всичко си зависи от теб! Успех

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 04d186c903
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Запомни - ти си роб на своя ум и тяло които диктуват желанията ти -
тялото ти го иска и ти не можеш да го укротиш - истински талант е да можеш да разсъждаваш трезво въпреки подобни като този дразнители които те разконцентрират - и без секст се живее - дори да ти кажа благодарен съм (за сега) че не съм толкова загорял както някога - това ми помага да оценя истински качествените момичета - не според тялото им а според душата им - иначе "пенисът" само ви залъгва - мислите за него - за да удовлетворите него - гледате там на където е насочен - но не и на където здравия ви разум се рее - разбира се това са хормони - не може с чиста воля да се овладееш - но помисли си върху казаното ми - Мисли!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1de1a0a2be
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Аз пък съм жена на 26 и не само от 6 години, но никога не съм правила секс.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d197428d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   И през тези 6 години не си мастурбирал? Не вярвам, никой мъж не би издържал!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 4f26e9742a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   15 - според теб защо? Рядко чувам за хора над 22 които са девствени. Това се счита за ненормално, но не и осъдително. Интересно ми е какъв характер си и как изглеждаш, както и в голям или малък град си?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 209bdfb97b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   И аз се присъединявам към хората тук, вече станаха 4г. от както не съм го правил, интересното при мен е, че с времето, желанието ми за секс намалява, което е още по лошо. Ако се случи чудото някой ден, ще трябва да си припомням какво се правеше хахах...

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5e32a785da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Мисля си сега, колко жалка е цялата тази гледка в тази тема и изобщо
навън. Колко много хора имат нужда от малко любов и от интимност. Как според вас, могат да се променят нещата?

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ae6fc51778
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Срамота как може млад мъж да не прави секс? Ако не сега кога?

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 006a0ec7eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Моля хората, правещи секс, да не си мислят, че сексът е някаква даденост за всички. Някои хора имаме трудности в намирането на партньор за секс (и за връзка като цяло). Коментари от типа на "не мога да повярвам, че на 26 не си правил секс от 6 години, ако сега не правиш секс - то кога? " въобще не помагат, а само събуждат ярост, поне в мен.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 4a61dedb3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Здравейте и от мен, колкото и на някои хора това да звучи странно или дори невероятно, аз пък съм на 28 години и никога не съм правил секс. Причините най-вероятно се коренят в това, че не умея да общувам с жените на интимно ниво, а само като приятел, притеснявам се и ми липсва увереност. Колкото повече време минава, толкова по-демотивиран се чувствам изобщо да опитвам и в някаква степен загубвам желание да променя ситуацията, а и явно не знам как. Авторът казва, че е започнал да медитира и да прекарва време сред природата, бих го посъветвал например да се запише в някаква група, която ходи на походи в планината, може би там ще намери сродна душа. Доколкото разбирам обаче, преди да мисли за сериозна връзка, авторът иска да задоволи нагона си, затова на първо време би могъл да опита сайтове за запознанства или мобилни приложения като Тиндър, където има доста жени, които търсят същото. Авторе, успех и се надяваме да споделиш дали и как си решил проблема си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker