Не изпитвам нищо с приятеля си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не изпитвам нищо с приятеля си
преди: 15 години, 10 месеца, прочетена 6663 пъти
Незнам защо, но от доста вре насам неизпитвам абсолютно нищо в леглото с моя приятел. Заедно сме от 2 години. Мисля си, че преди ми беше хубаво с него. Вазможно е защото съм го обичала и на някаква психологическа основа да съм изпитвала оргазми.... Незнм, въпроса е, че сега не ми доставя никакво удоволствие. Не смея да му го кажа, а и как да го направя, какво точно да му кажа ??? Не мисля, че сексът трбва да бъде водещ в една връзка, но и без него неможе. Той никога не е в синхом с мен, неправи това което аз искам, по начинът по койтои аз го искам и точно в субливният момент за мен той решава да смени позата, че му се пие вода, че му се е схванал крака или нещо от подобен род. Това ме изкарва извън равновесие. И сякъш това ме прави по-нервна и разочарована, незнам може и да си внушавам. Незнам дали все още го обичам, но със сигурност съм свикала с него и не ми се иска да го напускам, нито пък да му изневерявам. Напълно объркана съм и незнам какво да правя. Нямам и намерение да се задоволявам сама.... Благодаря за вниманието, ако някой би могъл да ми бъде полезен със съвет, моля.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 10 месеца
hash: b974b22fc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вариянта е да опиташ да поговориш с него много спокойно, опитай се да му кажеш какво искаш, как го искаш, колко искаш и т.н. Ако е възможно да се говори с него по този въпрос, защото има хора с които просто не може да се говори нито по този въпрос, нито по друг, но ти най добре си го познаваш и съм сигурна, че ще избереш най- правилния начин. Успех ти пожелавам.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: e5941f9d22
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами кажи му какъв е проблемът де, поговорете. Опитайте се да го решите заедно. Не бива да се мълчи, защото рано или късно ще избие нанякъде.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 252705fc69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм женен и имах известно време подобна връзка
с една ........
Трябваше ми известно време докато и свикна.
Когато почнах да я задоволявам и стигаше до два
пъти оргазъм, чисто и просто си обуваше гащите и
си тръгваше. Никога не ми каза една нежна дума.
Такива като вас нямате сърца.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 4b04ff47af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   (от автора) За номер 3. Моля, че аз какво съм виновна че си ходила с борсук без чувства. Аз винаги съм нежна с приятеля си една лоша дума не съм му казала, дори напротив винаги му казвам колко ми е хубаво, а дефакто не е така. Винаги симолирам оргазми, а всъщност такива няма. Така че, миличка не ме слагай под общ знаменатил с бившата си любовница. Просто неизпитвам нищо вече с него, нито съм тръгнала да му изневерявам, нито съм тръгнала да го обиждам или по някакъв начин да му подбивам самочувствието. Е, това не мисля, че говори за човек без сърце, както се изказваш ти. Много съжалявам за несполучливата ти връзка, но това не значи че може да си изкарваш негативната енергия на мен. Като неможеш да помогнеш със съвет просто непиши коментар. Щом това толкова ти тежи напиши си история и я пусни тук.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: f14cf7fade
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Говори спокойно с приятеля си.

 
  ...


...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 5d704b7a56
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От 12 години съм омъжена и да си призная моя съпруг, когато поиска може да накара всяка жена да получи оргазъм, но проблема е че почнахме да го правим много нарядко. Разбрах какво означава да няма секс-КОШМАР. Кой какво иска да разправя секса е най-важен, ако той не може да ти достави удоволствие значи не си пасвате сексуално и точка-НАПУСКАШ ГО. Като по-млада и аз мислех, че ако има проблеми аз ще отстъпя и ще вървят нещата, но знай, че жената след като стане на 26 години узрява сексуално и може до тогава да не и се е искало толкова много секс, но след тази възраст секса е водеш, затова мисли за времето, когато ще ти се иска секс, но ако си с него ще знаеш, че няма какво да получиш и неизбежното ще дойде изневярата, а ако ви се народят деца до тогава става много сложно. Затова говори с него като изгледате, ако трябва няколко порно филма, в които да има това, което ти желаеш, обсъдете ги и ако той не се промени поне малко в леглото- КАЖИ МУ ЧАО. Нямам много сексуален опит /само 5 мъже/, но съм попадала на такива, които не са ме задоволявали и знам, че този който го може го може, а некадърника колкото и да се старае няма как да го стигне. На някои не им достигат сантиметри, на други фи, а на трети изобретателност, на всичките тези субекти трябва да се каже е.м.ние не искаме да сме с вас. Не може жената да е 100% в леглото, а мъжа само да каже ето ти го отражяй се. Има със сигурност мъж, който може да задоволява жените в леглото и този мъж да е само трой, но трябва да го намериш. УСПЕХ:)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 9e08ebeae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   (от автора) Номер 6 много ти благодаря за искрените и житейски съвети които ми даде. Да може би си права, но до някъде. Аз много обичам приятеля си въпреки че, не ми доставя това удоволствие от което имам нужда. Сега като седя и си размишлявам, честно казано немога да си представя да го оставя заради това. Понякога си мисля, че не го обичам и съм склонна към тази крачка, но като се сетя за всичките ни хубави дори прекрасни моменти заедно... Вече разбрах какво искам. Дори след време да ми стане съпруг готова съм да стоя цял живот незадоволена от към сексуалните си нужди, но ще съм с човека когото обичам може и в леглото да не си пасваме, но точно днес разбрах че във всичко друго сме идеални. Така че ще го превъзмогна все някак :) Благодаря много на всички за вашите съвети и коментари :)

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 43d5965fee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз съм 6-залъгваш се, не напразно казват че лубовта е сляпа, но когато лубовта премине и остане уважението и търпимостта почва да се усеща много силно липсата на задоволеност. Живота сие твой ти и само ти трябва да решиш дали можеш да живееш без сексуално задоволяване, но аз само искам да ти кажа от собствен опит, че сега мислиш така, но след 2-3 години няма да си на това мнение.

Поне обещай да помислиш върху това: не бързай да правите деца та като навлезеш в момента, когато ще почнеш да имаш нужда от задоволеност може и да си промениш решението. Оргазмът е страхотно изживяване-не го махай от живота си нищо друго в нашия скапан живот не може да го замести. Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 45ecea2ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Недей да си проваляш живота с времето ще стане по-сложно... семейство и деца. Ти по скоро си приварзана кам него и си свикнала и го обичаш като прятел не като мъж...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 64eb5e50c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Браво момиче! Точно така не го оставяй. Вие сте един за друг, ако всички жени бяха като тебе думата курва щеше да престане да съществува. Щом живеете добре и си прекарвате весело няма причина да се разделяте, а и още много хубави мигове имате да изживеете заедно. Не си мисли че ако го замениш с друг той ще е по-добър от твоя във всяко отношение! Моят съвет е (бил съм с много жени), по скоро се опитай да се нагодиш към неговия стил на секс и отделно говорете за секса без задръжки, кажи му кое ти е харесало, питай го на него какво му харесва и ще видиш че нещата ще се оправят от само себе си! Желая ти успех и всичко най-добро!!!

 
  ...

...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: a0011b154f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Привет, аз сам кажи речи в твоята позиця омажена от доста време, а мажа ми се разбираме чудесно, прекрасно можем да си прекарваме времето заедно и да ни е хубаво. Когато доиде момента за леглото...... за мен понякога е мака, рядко ми е хубаво или много хубаво. В началото на връзката не беше така всичко си беше ок, след първата година нещата започнаха да се променят за мен да осъзнавам че тои не ме възбужда достатъчно, ползва ме само за да се задоволи, опитах се да поговоря с него от далеч, без да засягам чувствата му и самочувствието, с една идея нещата се подобриха.

От друга страна аз просто се опитвам мен да настроя към неговя начин и каде с шеги каде с хитринки да извартя така нещата че и на мен да ми е добре. Няма да си крива душата, че бих искала да е по друго яче, но неможе всичко да е наред нали? :)

Замислям се за момента когато доидат децата дали номер 6 няма да е права..., Но това времето ще покаже.
Ти ако не искаш да го напускаш не го прави, но се замисли ако не поговорите може ли да си сигурна че и тои не е в твоита позиця и се чуди как да ти каже? Или един ден да ти каже омразна ми с теб... как ще се почувстваш ти? Така че поговори с него по някакав начин, нещата от самосебе си няма да се решат.
Усепх ;)

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 14f52c8c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До авторката: 1/Преди да направиш нещо трябва да решиш- обичаш ли го, искаш ли да сте заедно и занапред, кога и как престана да ти е хубаво и какво искаш от секса с него. Ако продължавате така, рано или късно, ще стигнеш до изневя, а ти сама казваш, че не желаеш това. Не се оставяй на течението, защото не можеш да си сигурна къде ще те отведе.

до №11:Не му говори отдалеч, с намеци. Говори му направо и ако държи на теб ще се промени към по-добро. Ние, мъжете, често забравяме за удоволствието на партньорката, и ако тя не ни го напомня се самозаблуждаваме, че това и стига. На теб това стига ли ти ? Ако е НЕ-тогава карай направо, и да го заболи няма да умре ! Късмет и на теб !

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: b82b86f30c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Всичко е възможно - но става само с положителни действия и мислене и взаимна поддръжка. Можеш да наблюдаваш какво ти носи удоволствие и ти харесва и после, между другото, да включваш в разговора си с приятеля си тези неща. Така и двамата ще се почувствате всъщност по-добре, защото не вярвам да няма поне едно нещо, което ти носи удоволствие, а той ще започне да се стреми да ти го доставя все по-често, когато разбере какво е то.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: e2e12da4d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Mоита жена когато е незадоволена си казва веднага и иска френска без да се притеснява.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: e39d668b70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ами, добре де... Като с него не изпитваш нищо с други изпитваш ли ? хех.. Шегичка... Да ти кажа май просто не сте в синхрон. Колкото и да не искате да си признаете секса е 50% от една връзка... Като няма синхрон там отпиши положението. Гледайте да се пригодите един към друг... Той трябва по-внимателно да се "вглежда" в това, което става в леглото изглежда му е непосилно да те следи.

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 829c2993be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Aвторката: Към № 14 проблемът ми не идва от това че не практикуваме орален секс напротив. А и оралният секс не е в състояние да ме задоволи както вагиналния. 1-2 пъти съм съгласна, но от там нататък не е същото.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: b4232aba24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   И аз имах същия проблем с бившия си приятел! Само в самото начало секса беше добър, но след това изобщо не си пасвахме! Много се обичахме и двамата и си говорехме на тази тема, но то като не става не става. Позледната година беше кошмар! Когато чуех че иска секс се депресирах и изнервях! Направо ме отблускваше, но лошото, че незнаех с какво! Той се държеше прекрасно и много ме обичаше, но просто сексуално въобще сякаш не си пасвахме (немога да обясня защо). Сменяли сме пози и сме се съобразявали един с друг, но на мен не ми беше хубаво и това е! Връзката завърши с раздяла, аз просто не издържах, защото тормозех и него и себе си. Той нямаше самочувствие заради това и аз обвинявах себе си! Прецених, че връзка градена 5 години, трябва да приключи преди да имаме деца, защото тогава щеше да стане още по-зле! Така, че мили хора, секса е едно от най - важните неща за една връзка и ако не върви тя е почти на 100 % обречена!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: fa4e8982f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Какво е мазга? И ЗАЩО КАТО ПРАВЯ секс.. Постоянноо от доло тече бяля лепкава секреция? ?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 997b01d7f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Отговарям на 19. Изтекъл ти е мозъкът, ужас! Затова задаваш такива тъпи въпроси. Сега изяснили ти се?

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 9105bd5e73
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Аз имам малко по-различен проблем, знам кога ще правя секс, в смисъл, ние се виждаме през ден и винаги когато се видим правим секс, или ако остана да спя при него никога не го правим и на следващия ден, все едно се движим по някакъв гаден график.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker