Не мога да се възбудя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога да се възбудя
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1880 пъти
Здравейте на всички :)

Момче на 16г съм. Както видяхте в заглавието, това е и проблемът. Никога не съм имал приятелка и не съм имал полов акт. Като цяло се самозадоволявам, което ми е достатъчно. Но дойде един проблем, в момента сякаш нямам мотивация. Вътрешно усещам, че трябва да се самозадоволя, за да се чувствам по-добре, но нищо не ме привлича - нито някое хубаво момиче, нито пък някое еротично клипче или извратена идея.

Това преди не ми е било проблем. Преди всичко посочено горе ме възбуждаше, но сега не. Принципно това стана, преди около 2 месеца, когато се запознах с едно момиче, с което се харесахме. Тя е доста по-малка от мен - на 13г. От тогава е така. Принципно съм момче, което, когато си хареса определено момиче няма друга за него. В момента е точно така. Принципно преди, когато си харесвах някоя, си въобразявах, че го правя с нея, но тук е различно. Не ми е въобще приятно (не че момичето не ме привлича, просто е твърде малка и се чувствам гадно, ако взема да си представя нещо нередно с нея). Чувствам се верен към нея и друга не поглеждам, но сякаш вече нищо не ме възбужда в другите момичета.

Идеи как да променя това, без да спра да харесвам въпросното момиче (защото това няма да стане)??

П. С. - зная, че темата е идиотска, но щом я пиша, значи че имам нужда от съвет.
Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 040bf2dc5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че е нормално в твоята ситуация. Влюбен си с момиче, с което не можеш и не бива да имаш секс и си моногамен. Не мисля, че проблемът е в теб, а по-скоро в нея, че е тръгнала на 13 г. с момче, но ако се обичате и харесвате лошо няма.
Като цяло е добре да продължаваш така, но след като тя навърши 14 г. можете при взаимно съгласие да почнете да практикувате Петинг / Petting. Това е техника за хора във вашето положение и възраст. Става дума за взаимно задоволяване с ръце, устни, но БЕЗ СЕКС (без пенетрация). Така започват да водят полов живот младежите на Запад, най-вече в Северна Европа и не само не им наврежда, но им помага да са с най-ниските нива на абортите и нежеланите бременности сред младежите в СВЕТА, не само в Европа.
До навършване на 14 г. не можеш и това да правиш, защото всичко, дори целувката с лице, ненавършило 14 г. е блудство според Наказателния кодекс, но след навършване на 14 г. приятелката ти може да има доброволен секс дори с когото пожелае, теоретично и с пълнолетен мъж. С две думи няма от какво да се притесняваш, но ако си отговорен няма да искаш секс от нея, а ще я караш спокойно. Чети за петинга и ще видиш, че всъщност е много красив и разумен начин за водене на сексуален живот при младежи като вас. Не рискувате нито нежелана бременност, нито някаква травма за момичето, нито болести. Така можете с 1-2 г. да отложите сексуалния акт и до тогава да се опознаете много добре, а и междувременно момичето ще е станало на 15-16 години.
Успех и спокойно!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 77523cc87b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм същия. Освен да започнеш да си представяш нея друго не мога да ти препоръчам. Важно е да правиш разлика между фантазия и реалност и д знаеш че не би постъпил така наистина. Може би това ще ти помогне да преодолееш вината. В противен случай силно вероятно сексуалната фрустрация да те стресира и да ти мине влюбването.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker