Уроци по целуване от компаньонка?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Уроци по целуване от компаньонка?!
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 3806 пъти
Здравейте! Историята е истинска и имам нужда от съвет, затова ви моля модераторите да я одобрите. Благодаря :)

Момче на 22 г. съм от малък град. През живота си съм имал само 2 гаджета, като целуването с тях беше за кратко и пълен провал. Като цяло ми куца комуникацията с жените и въобще не знам какво е това да имаш връзка и т. н. Разбира се, факторите за това са много, но няма да ви занимавам сега с тях - всеки с проблемите си.

Обаче това, че съм нямал жена до себе си интимно много ми тежи. Имам някаква погрешно изградена представа за жените и трябва да направя нещо много спешно. За търсене на гадже в момента не мисля, нямам самочувствие, пълна 0.

Но ми хрумна идеята да отида при платена жена. Бих търсил някоя скъпо платена, която не предлага френска без кондом. А и се страхувам да правим секс, заради болестите. Това, което искам и повече ми тежи, е че искам да се науча да се целувам. Просто да имаме ласки, да се прегръщаме и такива неща.

Невеж съм, точно затова пиша тук, за да ми отворите очите. Какво мислите за тази идея. Опасна ли е от болести? Разумна ли е? Заслужава ли си? Трябва да направя нещо много скоро, иначе си оставам същия смотаняк.

Благодаря на всички, които прочетохте историята ми и ще се радвам да чуя вашето мнение. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: afad151afc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Виж, можеш да отидеш при комоаньонка за това, но не всяка ще се съгласи и трябва предварително да си напишеш какво искаш, защото точно целувката при повечето проститутки не случайно е табу. Не става дума само за болести, а по-скоро за това, че целувката е интимност, която те пазят само за мъж, към когото имат чувства. Болести особено страшни с целувка не можеш да хванеш - хепатит А би могъл, мисля някоя и друга венерическа болест, но не можеш да хванеш ХИВ да кажем или нещо сериозно.
Препоръчвам ти обаче първо да отидеш на еротичен масаж ако действително си по ласките и имаш нужда просто от женска ласка. По-добре убеди момиче, което прави само масажи да ти позволи целувки и гушкане, защото поне болести няма как да хванеш от такава жена, а и са добри и сръчни в ръцете - ако не ти е до повече, ще си останеш с гушкане и с масажа и не е нужно да плащаш сума ти пари за това
Също защо не потърсиш жена в сайтовете за запознанство или нещо такова? За гушкане и целувки ще намериш много жени и не е достатачно да плащаш за това. Ако изложиш проблема си точно както е, със сигурност ще намериш нормална жена, която да ти помогне напълно безплатно.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c672ed1002
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тези, които се целуват, са доста малък процент. Има вариант и да не предлага, но да й допаднеш и да направи изключение. Аз съм на мнение, че компаньонките реално са по-безопасни от 16-18 годишните квартални бръмчалки или колежките ти от университета, които имат ниска здравна и полова култура и не ги знаеш с колко се чукат без презерватив и колко са ги минали на пияна глава по кенефите на заведенията.

В последно време няколко приятели се хванаха с момичета на по 25-28 години, които никога в живота си не са били на гинеколог. Смятай за какво говорим.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: da26664056
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Използвам съм платените жени за много работи. Като например за психолог, приятел, съветник по някоя тема. Номер 1 е прав, че рядко дават целувки тези жени но това беше преди! Смисъл в момента не е толкова трудно поне от моя опит със платени жени. Другото, което е, че и без примерно да те целуват могат да те научат а до болестите повечето ходят през няколко месеца на прегледи. Да не говорим, че ми се е случвало да пише секс без кондом или пък, като се обадя и ми казват да няма проблем момичето идва и ми казва без кондом няма да го направя. Така че не си мислете, че не се пазят!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ba0d716525
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Пълна трагедия. Проститутка ще го учи да се целува. До номер две жените не стават понеже и мъжете не стават всичко е свързано. Едните не им се занимава и ги вълнуват само парите а другите пак не им се занимава и дават парите. Авторе по-добре вземи се стегни. Оправи си самочувствието от теб зависи иначе цял живот по проститутки ще я караш. Да повечето жени както и мъже не стават но ако почнеш да си задаваш въпроси като се видиеш един два пъти с някой от инфото което си получил се разбира лъже ли какъв човек е не е толкова трудно освен ако не си яко влюбен. Според мен не се занимавай с проститутки. Търси положителните си качества и води нормални разговори с жените. Както може да лафиш с мъже можеш и с жени. Проститутките са като cheat в някоя игра - лъжеш най вече себе си че си постигнал нещо. Другото е по-трудно но по сладко и по добро като опит.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 49dae9d99a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не ти трябва, ако една жена те харесва, с целувките се свиква, или с времето ще стане по-добре...

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 4e957445ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Не го прави! На 22 не си бил интимен с жена - голяма работа. Не се опитвай да подражаваш на другите. Целуването не е трудно, когато е с човек който обичаш - просто се отдаваш на чувствата си. Казва ти го жена на 26 г. НЕ ГО ПРАВИ!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker