Чисто гол в селската баня! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Чисто гол в селската баня!
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 24447 пъти
Здравейте! Аз съм момче на 29. Историята която ще споделя е напълно реална! Това лято ходих на едни обществени бани така да ги нарека. Те се намират в село Ощава близо до град Кресна, а също и до Благоевград. Село Ощава е закътано в планината, малко е откъснато от света така да се каже, но там е много красиво и спокойно. Бях със семейството ми на гости там. За първи път имах възможност да посетя това местенце.
Така де, отидох на баните - те са мъжка и женска с големи басейни вътре, отделно има и два извора с извираща хладка вода пак отделно за мъже и жени. Влязох в мъжката баня с големия басейн облякох банския и се наслаждавах на приятната вода. Влизаха мъже и малки деца, естествено момченца. Направи ми впечатление че някои от мъжете се къпеха с бански, други чисто голи. Стана ми любопитно и се чудих дали и аз да не сваля банските си. Свалих ги и останах чисто гол. Влизаха и излизаха и други мъже. За първи път бях чисто гол заедно с други голи мъже. От време на време излизах от басейна и отивах до душа от който течеше приятна почти гореща вода. Стана ми хубаво и исках да усетя тази "тръпка" да съм гол сред непознати. Не съм гей. Просто никога в живота си досега не бях имал такова преживяване. Навремето хората са ходили на обществени общи бани, не като днес всеки си има баня в къщи. Само че това беше през лятото и беше доста горещо. Човек може да седи в басейна с топлата вода максимум 15 минути и трябва да излезе за да не му прилошее от водата. Май най-добре ще е да се ходи зимата защото като е студено на вън на човек ще му е по-приятно да стои по-дълго във водата.
Моля, ако сте били там или смятате да ходите, или ако сте от Благоевград или региона и познавате това местенце споделете мненията си! Ще ми бъде интересно! Бихте ли се срамували да се къпете голи в такива бани? Защото аз не се срамувам, хората се къпят и това е! И без това хората от т. н. Македонски край са по- гостоприемни и по-топли в сравнение от тези където аз живея. И в нета може да се прочете за тези бани. Рядкост са такива места в България където за 2 лв. можеш да се къпеш цял ден. Не съм ходил на други бани или санаториуми. В Ощава ми беше за първи път.
Найстина съжалявам за пожара който сполетя това място в края на август. Даже не можах да повярвам каква трагедия сполетя хорицата там. Слава богу че нашите роднини там не пострадаха сериозно.
Надявам се историята ми да бъде публикувана защото е истинска и интересна. Довиждане!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: d5f9bcef57
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

1.   Ти не описваш селска баня, а вид мини СПА комплекс с минерална вода. Такива бани у нас иначе няма, освен ако не са с минарална вода и вече хигиената не е на преден план, а по-скоро насладата от топлата/хладката минерална вода и общуването. Не знам, защо за теб е толкова интересно и сексуално едва ли не да си гол при положение, че е естествено човек да се къпе гол и дори не само в разделени бани, но и в смесени бани. Римляните са имали точно такива бани каквито ти описваш плюс са имали по-интимни помещения (обикновено кръгъл басейн), в които е могло приятелски двойки и роднини да се събират и да си говорят докато бълбукат в басейна.
У нас голотата е доста сексуализирана и табуизирана, а няма защо. В немско езичните държави има дори смесени сауни и СПА комплекси, но не се допускат лица под 16 г. Там съвсем нормално и мъже, и жени си се разхождат голи и не се счита за нещо сексуално и има хора от 16 до 96 г. буквално. Е, все пак който има хубаво и тренирано тяло гледа да го покаже, но по-скоро има култ към тялото и здравето, не толкова към сексуалността. В северните държави като Финландия, Швеция Русия пък пак разделени по полове се събират хората на сауна зимата и това е място за общуване и заздравяване на социалните контакти.
У нас нямаме сауна култура, но пък явно има СПА култура край минералните изводи и е глупаво на такова място да ходиш с бански. Съблечи се гол другия път и да не ти пука, но трябва също да преодолееш интереса си към голотата и да се научиш да я приемаш като нещо нормално каквото и е. Радвам се, че у нас все още има такива бани, каквито описваш и дано дълго се запазят и се пазят. Хубаво е, че хората взимат и децата си с тях, за да се запази културата на банята и за в бъдеще.
Добре е, че сподели за тази баня, аз примерно не знаех, но сега пък се приготви за много туристи и комерсиализация. Някои кътчета трябва според мен да останат непроменени, но за мен лично е супер, че сподели, защото обичаме да правим почивка в този край и задължително ще отидем и да - ще се къпем голи като всички нормални хора.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ac5ed261f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Работил съм две години спасител на плажа на "Корал". В началото на сезона цялата ивица беше превзета от нудисти. Чувствах се много ловко, защото трябваше да сме облечени с оранжеви бански и фланелки. Обикновено си остовяхме само оранжевите шапки. А когато около 10 юли нудисткият плаж се изместваше към къмпинг "Юг", за обяд минавахме през него. Там задължително се събличахме, за да не се различаваме от останалите.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: dac3253b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

4.   На мен би ми било неудобно. Това си е нарушение на личното пространство. Дори да не сексуализираш нещата пак си е странно като се има в предвид, че хората ходят облечени, а не голи.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7ccc243a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   4, ти явно си от някакъв нов тип хора - родени облечени :)

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 101a38efe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (42 гласа)

6.   ОХ, баня, Ох кеф! Селската баня - Голям кеф :)

На обществени места ходя с бански. Най малкото - от благоприличие.

Иначе кой каквото го влече - има хора изпитващи удоволствие да се показват голи - ексхибиционисти се наричат. Няма нищо лошо, стига да е на подходящи за целта места. Като ти чета историята вероятно имаш такива наклонности.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9e34f7d9b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Аз съм била с братовчедка ми едно време във Велинград на обща баня. Беше много странно... понеже с нея се притеснявахме си бяхме взели бански, но на входа на помещението ни казаха че трябва да ги свалим :/ свалихме си :D и вътре всички жени бяха голи... никой не ни обърна кой знае какво внимание :D след известно време си тръгнахме, но вечерта видяхме на центъра някой от дамите :) естествено, облечени.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: de160e6362
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

8.   Чудесно местенце изглеждa кaкто си го описaл :)
Н 1, точно в Гермaния ходих в тaкaвa общa сaунa и трябвa дa ти кaжa, че мъжете бяхa основно рaзплути стaрчоци, дошли дa погледa "прясно месо" кaкто се изкaзa единият.
Не очaквaше дa знaм езикa зaщото поздрaвих нa aнглийски.
Бяхме две жени и добре, че имaше пък двaмa млaди мъже, които ни "покровитеслствaхa" до толковa, че дa не ни досaждaт стaрчоците.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d5f9bcef57
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   н 8, според зависи къде си била! Има действително такива места там плюс има места, където тамошните турски мъже ходят, за да си изплакнат очите, но по принцип в по-скъпите, частните СПА центрове не е така. Така както го описваш е в обществените бани, към които има сауна. Там за смешни пари ходят разни пенсионери, но на местата, където входът е поне 35 -60 евро просто такива типове няма. Не бих отишла също сама на такова място, а винаги с мъжа си съм ходила. Само мъжете и старите жени ходят сами на сауна там.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: de160e6362
гласове:
1 2 3 4 5
  (62 гласа)

10.   Н 9, възможно е дa си прaвa, но беше хотел 4 звезди все пaк, a не грaдскa бaня. Всичко си беше включено в ценaтa тaкa че, не могa дa кaжa кaквa точно е aко не бяхме гости нa хотелa. В рaйонa нa Кемптен, a стaрчоците си бяхa немци.
Билa съм и в близост до Митенвaлд и се повтори aбсолютно същaтa ситуaция, но с други дядовци, нaложи се дa привлечем внимaнието нa отговорник зa дa контролирa стaрчетaтa.
Нямaм друг опит, може просто ние дa сме попaднaли нa кофти местa, но двa от двa случaя...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d5f9bcef57
гласове:
1 2 3 4 5
  (127 гласа)

11.   О, да, номер 10, попаднали сте на такива места. Има места, но трябва някой да ви ги препоръча. Освен това е важно да отидеш събота и неделя или вечер, не през деня, а когато имат време работещите хора и също не точно в туристически местности, а там, където живеят нормални хора. Тогава има само някаква средна извадка от населението - и млади, и стари, и мъже, и жени в еднакви пропорции. Особено в бившите Източни Провинции има повече млади хора като че ли и там има цели СПА центрове, които са огромни - с огромни басейни вътре и вън, с по 20 сауни, където се ходи гол през цялото време и дори можеш да се храниш гол. Там няма и турци, което е положителното. Примерно в Bad Saarow с минерални извори и там ходят хора с по-големи финансови възможности и местните селяни не могат да си позволят дори да влизат в тези бани или поне не масово. Crystal Saunatherme Ludwigsfelde също е добре, но е доста пълно, в Австрия вълшебно място е Bad Blumau - там вече си почти сам и няма много хора и е най-уникалното място, а архитект е Хундертвасер, но трябват доста пари за почивка там.
Общо взето там, където има минерална вода и е по-шик, няма абонаменти, а се плаща всеки път по поне 35-65 евро като цената може да стигне до 80 евро за 1 посещение. Е, тогава пенсионери вече няма да зяпат. В големите градове иначе не те са проблемите, а турците и арабите и там никоя жена под 45-50 г. вече не ходи на сауна.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: de160e6362
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

12.   Блaгодaря ти зa информaциятa 9/11, ще ми е полезнa зa следвaщо пътувaне нaтaм.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8760f39007
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Има много нудисти. И аз бих опитал, но не бих се определил като нудист

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d5f9bcef57
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   н 14, в случая не става дума за нудизъм, защото да си гол в банята е нормално, а и там са разделени половете. Нудизъм си е философия и няма разделение на половете.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 731adcf425
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Ходете на минералната баня на Рупите. Уникално местенце

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1254c8c87a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Аз когато ходя на басейна в банята Железница винаги съм гол, не ме притеснява някой да е с дрехи добре че повечето са голи и мъже и жени!!!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 7a604ff2ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Здравейте,
Някой знае ли дали работят минералните бани в с. Ощава

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6d78348582
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Няма нищо по естествено да си гол в банята.
Когато съм ходил в такива минерални бани рядко съм слрещал хора с бански, а на доста от тях има надписи,че влизането с бански е забранено.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a971070d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   На времето имаше публични бани навсякъде. В апартаментите всеки имаше баня, но много хора от време на време ползваха и публичните, защото в тях имаше теляци и за 15 стотинки билетче ще те изтърка добре, а ако му дадеш и 20 стотинки бакшиш, ще те и масажира.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: a09dd0d9bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Странно младо поколение, срамува се от голатата в обществена бланя

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 445d3e5dae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   На баня във Велинград не си ли ходил? Баните едно време работеха, сега някои също. Хората се къпят голи там, да има женска част и мъжка, няма нищо срамно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker