Не знам какво да правя...майка ми го прави - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не знам какво да правя...майка ми го прави
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 10407 пъти
Здравейте
За първи път моля за съвет
Аз съм на 13 години
Израснала съм без баща
Той ме е изоставил
Живея с майка си

Тя си има любовник
Това го знам и нямам много голям проблем с това
Но той през седмица идва в нас
И всеки път се чуват някакви шумове от съседната стая...
Много добре знам какво правят
И като чуя майка ми как... пъшка
Се вцепенявам
Майка ми е на 38 любовника и е по малък от нея

Всеки път когато мама говори по телефона с него само се карат
И тя плаче... но иначе когато той е у нас се държат все едно нищо не е станало и после го правят

Не искам мама да е тъжна... защото само плаче когато говори с него по телефона... но просто и аз не искам те да го праят 2 пъти на ден
Не знам как ще издържа още но се претиснявам да не ми роди още едно дете и да ме забрави... и не искам майка ми да го прави с любовника си защото това не е нормално за почти 40-годишна жена... знам че ще има коментари че това не е моя работа и че тя си има нужди.... но това за мен изобщо не е нормално всяка седмица по 2 пъти на ден да го правят... бих я попитала нарочно дали го прави... но мен ме е срам защото съм на 13 и ми става неловко за такива теми... моля помогнете

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: ae27ccf085
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Разбирам, че ти е неловко и можеш да говориш с нея да не вдигат толкова врява. Но е нормално майка ти да прави секс, както и тя щеше да го прави, ако имаше съпруг. Приеми го за нормална човешка дейност. Майка ти не е престаряла на 40, хората правят секс, докато могат. Относно друго дете, да може и това да се случи. Ти би ли искала, като пораснеш, майка ти да тропа с краче и да ти налага колко деца да имаш? Не, нали?

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: b8ece1dc9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Ще ми роди още едно дете-от теб ли... Нормално е да има сексуален живот, два пъти седмично не е много, не се знае имат ли намерения да живеят заедно, от какво те е страх? Не искаш ли да е щщастлива?

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: dc57e7ce59
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Първо искам да те успокоя, че винаги ще бъдеш обичана и желана от майка си, каквото и да се случи! Помисли си, че има много многодетни семейства- нима в тях обичат само едно от децата!? Права си да се чувстваш неловко, ставайки свидетел на интимния им живот. Вероятно и на тях не им е особено комфортно и ако имаха възможност биха предпочели да са сами. Не си права в разсъждението си, че след като майка ти е на толкова години, тя няма нужда от любов и от човек до себе си. Като станеш на нейните години ще разбереш колко е абсурдно такова умозаключение. Всеки човек освен от работа и грижи, има нужда от обич, внимание, развлечение, забавление. А това, че се карат по телефона когато не са заедно, ме навежда на мисълта, че вероятно той е обвързан със семейство и тя много ревнува от това. Не се дръж нагло и неуважително с майка ти, защото тя е единствения родител, който се грижи за теб. Вероятно баща ти също има семейство или любовница, но към него ти нямаш забележки, възражения, очаквания!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e9fff3a9a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Мило момиче, опасенията ти не са на място.
Майка ти със сигурност няма да ти направи братче или сестриче, защото не е малоумна - любовникът и едва ли ще се грижи после за семейството. Тя няма нужда от второ дете без баща.
Освен това, глупаво е да смяташ, че една майка при раждането на второ дете зарязва първото си и го забравя:-)
Колкото до секса - една жена на 40 е в разцвета на сексуалността си и това, че го прави два пъти седмично е абсолютно нормално. Обратното би било ненормално, ако не го правеше.
Ти може би по-скоро ревнуваш, че майка ти обръща внимание и на друг човек освен на теб.
Нямаш причина за това, не можеш и не бива да изискваш майка ти да няма пълноценен сексуален живот. Но може би това ще го разбереш след време, сега мислиш още по детски.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2f90e67e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Мило дете, майка ти на 38 и е в цветуща възраст и тя има нужда от секс. Не бъди така осъдителна а прояви разбиране. Проблема е че я разплаква, а не че майка ти води полов живот, както много хора на 30-40-50-60г водят.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 784e966246
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Здравей!
Съжалявам за ситуацията, в която си.
Майка ти има право да има мъж до себе си.
Но няма НИКАКВО право да прави секс, когато ти си у вас и може да чуеш, видиш.
Не на теб трябва да ти е неудобно, а на нея!
Обясни й, че нямаш нищо против да има приятел, но държиш човека, с който е да я уважава. Както нея, така и дома ви. Щом я разревава постоянно, а после идва, правят секс и то около теб и си тръгва просто не е човек, който си заслужава и няма да я направи щастлива.

Трябва да си много спокоен, когато си говорите. Ако толкова те е срам - краен вариант е да й напишеш писмо, с всичко, което чувстваш и да и го оставиш.

Другият още по-голям проблем е да не би да е изпаднала в депресия, което е напълно възможно. Ако разговорът с нея не помогне и не се промени, то говори с някой роднина, който и двамата обичате - баба, дядо, леля или най-добрата приятелка на майка ти. Ако е в депресия трябва да помогнат да излезе от там.

И не се притеснявай, ако се скарате, за това, че си споделил. Първоначално може положението да бъде зле, но в един момент ще се оправи и тя ще се осъзнае.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: fe5cb1ab21
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Не е нормално да прави секс ли? хахахахах
Споко, на 38 няма да роди

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c907d52021
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   На 38 години тя е млада жена и е напълно права да го прави. Организма и го иска. Аз съм на 57 г. и с мъжът ми го правим поне 3 - 4 пъти в седмицата. Не се притеснявай, че майка ти може да роди. На нейната възраст и е много ясно какъв проблем ще е това.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: db91c55541
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съгласна съм с горните коментари, но за раждането е права Авторката да се притеснява. На тази възраст жените не случайно са много сексуални, защото тялото си иска една-две бременности още. Така сме програмирани. Моята свекърва е родила точно на тази възраст и приятел на баща ми се ожени за втори път и жена му забременя без всякакви усилия на 42 г. и роди чудесно и здраво момченце.
Всъщност това е основният проблем на Авторката, не сексуалния живот на майка ѝ. Може би испитва интерес и нарочно подслушва хората при секс, но най-много я е страх от бременност и да - ако майката е влюбена в новия партньор и той все още няма деца е нормално да работят за свое.
Действително трябва майката да е по-дискретна, но в крайна сметка не е работа на Авторката да слухти пред спалнята на майка си. На всеки му се е случвало да дочуе звуци от родителската спалня, но просто затваряш вратата на детската и спиш. Затова и деца като Авторката трябва да се пращат най-късно в 21 часа да спят и вече като са заспали дълбоко може човек да се отдаде на страстите си. Сексът не е нещо срамно или ненормално и преди хората са живяли всички в 1 помещение и е било нормално под завивките да си правят родителите секс докато децата спят. Авторката просто ревнува и я е страх, също изпитва интерес към секса и нарочно слухти.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 23a3019b4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз пък повече се притеснявам, че 13-годишни четат секс-форуми. Странно, че не е в разрез с правилата на сайта.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a301bc5eaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много добре те разбирам какво ти е! Нормално е да прави секс, но да я чуваш НЕ Е нормално. Когато го правят излизай на вън ако го го правят денем пък, ако го правят нощем надуй 1 силна музика, да се сетят тези хора,че не са сами....... Много е травмиращо от толкова малка да ставаш свидетел на такива работи, да пази Господ ама може и курва да станеш след години. Нали знаеш с какъвто живееш такъв ставаш! Затова определено говори по тая тема с нея!

-Ангела

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 830e052b35
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Бих казал, че не е нормално да го правят само два пъти в седмицата. Нормалните хора го правят по-често.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: da2f53ccc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Що не купиш на майка си един вибратор,само да уточниш размера с нея !

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 7246e1d221
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   С какво да ти помогнем по-точно?? Купи си слушалки и когато го правят си ги слагай за да не чуваш как майка ти пъшка това е, какво друго да ти се каже...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker