Проблем с проникването! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблем с проникването!
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 2723 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 18. Имам сериозен приятел от половин година. Решихме да правим за първи път секс, но и двамата сме девствени и неопитни. Пробвахме един път той проникна с един пръст, имаше си малко кръв всичко беше нормално, но когато се опита да проникне в с члена си не успя даже и до половината да го вкара. Пробвахме няколко пъти но мен ме боли и не издържам на болката имам чувството че ще се разкъсам отдолу. Какво да правим? Моля някой по опитен за съвет, ще бъда много благодарна! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 015bdb430e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Определено трябва да си много възбудена, а приятелят ти да е спокоен и да не бърза. Затова те съветвам първо да му направиш фелацио докато свърши и чак тогава да ти се обърне на теб спокойно внимание. Ползвайте лубрикант задължително!
Ти самата трябва обаче преди това при мастурбация да си опознала тялото си и да знаеш кое ти доставя удоволствие, да можеш сама да стигнеш до оргазми чрез клиторна стимулация. Ако се възбуждаш от порно, гледайте, но трябва да знаеш ти самата какво те възбужда.
По принцип трябва да се освободиш и от идеята, че може да те разкъса. Няма такова нещо. През същото място един ден ще минат бебета от 3-4 кила, а за пениса на момчето няма никакви проблеми Ти сама се стягаш от страх. Преодолей страха...
Като цяло затова е трудно с неопитен мъж. Ако мъжът имаше опит, щеше отдавана да е заминало

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: bae6db4e89
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Опитен или неопитен, едно и също е. Вкарваш и после ритмично вадиш и връщаш, няма опити тука. :) Важното е внимателно да стане първото проникване.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: dfd4ecf892
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да, вземете лубрикант.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9914cc7d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Купете си лубрикант, че като взема една гьостерица и Ви подхвана.... големи сте вече... не се излагайте... четете малко!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 67be055c88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами по принцип усещането ти е правилно - ще се скъса хименът (девствената ципа), може и няколко капки кръв да има, но това е нормално. Има случаи, когато ципата е много здрава - тогава гинекологът ти може да я цепне с местна упойка и си готова за як секс:-)

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f710a38eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не се притеснявай. Аз не съм правила секс и не мога да ти кажа от личен опит (на 18 съм също), но две мои много близки приятелки са имали същата случка като теб - първия път не ставало, момчето не можело да вкара повече от главичката и ги е боляло много, но вторият път и при двете се е получило и е минало добре. Сигурна съм, че всичко ще е наред, не се обезкуражавай.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 498ec0e8af
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Общият съвет - силна възбуда и много лубрикант (не го пестете), а и гладък презерватив (по мои наблюдения, проникването с гладък презерватив е чувствително по-лесно, отколкото без, релефните пък изобщо не са подходящи за първи път). В допълнение:
1. Може да пробваш да си отгоре ти, за да имаш контрол върху "събитията" и сама да определяш кога и колко навътре да влезе. Макар че не съм много сигурен дали ще ви се получи - не съм пробвал. Самл веднъж съм бил с момиче, на което да му е за първи път... И на мен ми беше...
2. Може да пробвате първо анално (в дупето демек), ако не сте против това по принцип и като свикнете с близостта и движенията да се заемете с" основното". Познавам поне две дами, които са почнали така - едната ми даде съвета, на другата го приложих лично - преди години с тогавашната ми приятелка бяхме в такава ситуация, поисках съвет отдруго момиче и то ми препоръча да почнем "отзад напред" и след няколко пъти анален секс (с много лубрикант), вагиналният стана учудващо лесно, нищо общо с мъките от първия опит.
3) Последният вариант - ако прецените - да се отвориш сама с нещо (предмет/пръсти/играчка) и после да се наслаждавате на безболезнен секс.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker