Операция на големи малки срамни устни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Операция на големи малки срамни устни
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 5556 пъти
Здравейте, интересува ме дали мога да си направя операция ( лабиопластика) при гинеколог? И най-вече колко ще ми струва? Проблема ми е, че малките срамни устни са доста големи, месести, увиснали и набръчкани. Създават ми дискомфорт. На 20 съм, девствена и устните ми са комплекс и не бих се съблякла пред мъж.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: f77e296550
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, такава операция се прави при пластичен хирург. Второ е много болезнена, защото там има много нерви. Тук вчера писа мъж, който не си харесвал външния вид на половите органи, сега жена. Хора, спрете с това порно, моля ви! Всички хора имат различни гениталии.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2d3c88588f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е какъв е проблемът. Ако много държиш направи го, но и на моята приятелка са доста големи и месести. Жени най-различни, въпреки че е рядко срещано и аз се изненадох доста, защото не бях виждал, но в никакъв случай не е проблем.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2e0be51cf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ако мъжът те харесва устните не биха го спрели да спи с теб. Моите не са като в порното, не са еднакви и пак ме харесват мъжете. Пък и техните п.. ниси не са изляти като по калъп. На всеки мъж е различен, ако това ще те успокои.
Чела съм във форуми мнения на мъже, които харесват като твоите, хора всякакви, вкусове също.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f1a2815e3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Това, което искаш, се нарича лабиопластика и се прави при хирург. Може да разгледаш форума на тялото. бг, където има много мнения и коментари. Цената е около 2 хиляди лева.
Съветът ми е да посетиш повече от един специалист (дори извън твоя град), а да не се хвърляш веднага на първия срещнат. Разгледай, помисли.
И не се успокоявай с баналности, че всички имаме различни генеталии, нормално било и прочее красиви думи. Въпреки че всичко това е вярно, всеки има право на вкус и щом нещо ти създава комплекси, си е в правото си да го промениш. Сигурна съм, че всички лицемери, които защитават "естетсвената красота и разнообразие", не точат лиги по ушати и кривоноси момичета с несъръзмерни гърди и обратна захапка... Айде малко по-сериозно.
В рамките на естетичното пластичната хирургия е чудесно решение. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f9e3fd3cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Мила, на никой мъж не му е важно как точно изглеждаме отдолу. А още повече, ако в този момент има супер момиче, което е голо и един вид ще му се отвори късмета :)
Това изглежда безумно болезнена процедура. Ще ти отнеме месеци да се възстановиш.
Според мен обичай се повече, цени се каквато си и не забравяй, че стойностните мъже не се печелят така. И ако събереш парички - изхарчи ги за нещо, което ти носи удоволствие. ПП: Не, не се прави при АГ.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f9e3fd3cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   При нас, дамите се се случва " претъркване " от сухота или някой път в ранните години на сексуалния живот по-невнимателен партньор.. тези устни се подуват и боли много - няколко дена ни бельо се трае, ни ходенето е възможно. След операция с упойка със сижурност ще имаш оток поне 10 дни, реална рана, която подлежи на инфекции. Не мисля, че ще можеше безпболезнено да ходиш по малка нужда. И пиш това, не за да те плаша, а за да те предупредя, че този романтична представа как ще се съблечеш той ще се възхити и ще прекарате приказна нощ може да се окаже далеч от реалността. Ако направиш нещо толкова голямо и после се разочароваш, това може да окаже влияние на отношението ти към мъжете като цяло. И последно, защо не обмиалиш варианта първо да спиш с някой да видиш как ще мине, как ще се държи той и тогава да ходиш на операции.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b9f1039099
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5 - Не е точно така...

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2d3c88588f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Както вече казах моята е така и беше девствена наистина не е проблем. То когато сте възбудени с момчето не мисля че някой ще обърне внимание на това. Някой дори това повече ги възбужда, и аз не съм идеален моя е прав, но само 13 см. Мн хора биха казали че ми е малък, но приятелката ми е доста дребничка и е тясна аз лично го усещам като го правим и тя се чувства отлично дори в някой пози я боли. Така че както казах има различни хора не мисля че е необходима хирургическа намеса.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d4b1783a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мило момиче откажи се от това. Аз съм жена на 40 и моите са също големи. С приятеля ми имах притеснения в началото, но той изтъкна, че това го възбужда повече. Така че дерзай и не си създавай проблеми. Още повече това е допълнителна площ за по-голямо удоволствие...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 320a324fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Номер 2, не е рядко срещано.
Авторке, мое бивше гадже втория път, в който бяхме заедно интимно, изръси цветущия коментар: '' не ти ли пречат? ''
Какво мислиш направих - оперирах се, или смених гаджето? :)
Той имаше интестинална херния и това създаваше илюзията, че има три тестиса, но не направих забележка, за разлика от него.
Това не е деформация, а особеност на женската анатомия.
Не мисли за това, като а дефект, защото не е. :)

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3e24ed8acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Никога не бих се оперирала, за да се харесам на мъж!
Никога!
Ж 45

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b352e2ca65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   12 - То си е и малкокъсно за това...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2702f0c40f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Единственото логично опрaвдaние зa подобнa оперaция е, че създaвaт дискомфорт нa ТЕБ, a не, че се срaмувaш зaрaди мъж.
Бaх... един ще го хaресвa тaкивa, друг-онaкивa, a ти ще тичкaш според вкусовете нa всеки дa си ги оперирaш, ли? !
В зaвисимост от степентa нa. личен дискомфорт (болки, неудобни позиции и нaлaгaщо се нaпaсвaне при сядaне и т. н. ) прецени дaли нaистинa ТИ имaш нуждa и чaк тогaвa търси подходящи медици и клиникa. Aко плaнувaш дa имaш децa, след рaждaне пaк ли смятaш дa се оперирaш и aко дa, не е ли по- добре дa изчaкaш дотогaвa? Помисли ги тези нещa.
Aз родих двa пъти, двaтa пъти се нaложи дa ме режaт до aнусa зaщото не се рaзшивярвaх достaтъчно зa дa мине бебето ( нормaлното рaзширение е 10 см, a aз стигнaх първият път до 4 и вторият до 6 сн) и беше зaстрaшен животът им.
Тaковa кaлпaво и грозно шиене не знaм дaли имa при другa женa.
Сaмaтa ми вaгинa от вътре продължaвa дa си е тaкa тяснa (дори тaзовите ми кости не се рaзширихa/отворихa) но отвън е грознa гледкa. И не, нямaм и не съм имaлa нaмерение дa се оперирaм. Не съм монaхиня, рaзведох се с тогaвaшният ми съпруг, имaх връзки, които не искaх дa превръщaм в сериозни въпреки, че те опитвaхa. Вече съм в дългa, сериознa връзкa. И знaеш ли, никой не ме е върнaл зaрaди грозният шев долу, знaм, че гледкaтa не е приятнa, но всички, без изключение сa ме лизaли, не знaм кaкво имa в нея или aз попaдaм нa пристрaстени към френскaтa, но никогa не се дръпвaли или нещо тaковa. Не го прaви зaрaди комплекси, не зaрaди мъж, a сaмо зa себе си и то aко действително ти създaвa физически дискомфорт.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 756f5bfd96
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Мъж съм на 45 с много жени съм бил, това не е проблем или недостатък, жената те възбужда заради самата жена , а не заради срамни устни, малък или голям клитор. Ти например един мъж ще го пожелаеш преди да си го видяла гол, нали? Той като се съблече може да е с малък, голям, крив, прав, обрязан или не, розов или тъмен на цвят и т. н. Така че смело, никой не се интересува дали срамните ти устни са малки, големи, розови или тъмни, дали клитора ти е малък или голям, просто се наслаждавай на компанията, която имаш в момента.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8b1e9b9ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Преди, имах едно готино гадже с със страхотни страмнш усни, големи и добре оформени и изразен, хубав клитор. Много ме възбуждаше. Живота ни раздели, аз заминах за чужбина.. Преди няколко години се омъжила за някакъв малопишлест мухльо, който й казал, че не била хубава така. Тя отишла и се оперираала и ги бяха изрезали. Спах наскоро отново с нея и секса за мен беше отвратителен, едвам ми стана, кято я видях. Язък за хубавата мадама. Така интервенция еветуално е подходяща само за застаряващи жени 50 .

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f4f067a3eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Да попитам по друг начин. Някоя би ли отказала да прави секс с новия си партньор ако го види, че му е крив? А да речем първия път е станало в тъмнината, при получила се силна възбуда от обстоятелствата преди това и е било много яко... Та при втория път ако му го видите, че му е много крив, ще се замислите дали да му се отдадете? Да не говорим, че някои биха му се и зарадвали... особено ако е нагоре ;) Лично на мен големите лабии ми действат особено възбуждащо. В кръга на шегата: снимаи си ги, качи някъде и дай линк. Бас държа, че "харесванията" ще бъдат повече от неодобренията!
Изгони глупавите мисли от главата си. Търси си гадже. Много път има да извървите, докато му разрешиш да види какво имаш там долу. И вярвай ми, точно тогава последното нещо на земята, което ще го интересува е големината на срамните ти устни. Виж - косата, очите, устните, физиката като цяло имат значение и с тях е обяснимо да се занимаваш. Как да се държиш - пак. И за после в леглото е важно. И най-фините срамни устни не биха провокирали завръщане към "дърво"...

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2da225b324
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Да не си посмяла да си осакатиш "котенцето"! Бил съм с 4-5 такива жени и на 20 и на 40г. В момента в който усетих че устните им са силно изразени било то по-големи, дълги и както казваш ти *набръчкани" откачих. Само при мисълта за оодобни устни съм в ерекция. Винаги когато су легна с жена задължително я докарвам до оргазъм с френска любов и не спираме после докато не ни омекнат коленете. Обожавам големи срамни устни! Ако зависеше от мен партньорките в секса щях да ги избирам именно по това. Не си осакатявай тялото! Ако срещнеш олигофрен който да ти каже, че е грозно; това е джендер!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c95171461b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Обожавам младо момиче с доста големи малки срамни устни, месести, увиснали и набръчкани.
Жена ми е с такива, на 52 г. е и продължавам да се възбуждам, докато я лижа и я докарвам до оргазми!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a912cd7568
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Напълно е възможно това, което разказва №16.
Момиче, тези операции си ги правят порно актрисите, за да им изглеждат на всичките извадени от калъп. Ти сигурна ли си, че устните ти са МНОГО големи и каквото там си написала? Колко чифта устни си видяла извън порното? Аз съм виждала само своите собствени. Нито правя секс с жени, нито съм гинеколог. Мъжете тук от друга страна са виждали и ти казват, че големите устни им харесват. Освен това въпросът е чисто естетически,
докато,
17, ако му е крив, никаква тъмнина няма да му го прикрие. Веднъж ми влезе един особено крив и избягах с писъци от него. Човекът реши, че съм девствена. После имах болки една седмица и едва ходех.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4192846bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Бляккк отвратително е... като на петел в джуките са. Веднъж тъкмо да си легна с една и като я видях от долу направооо... ужасно е. Станах и си тръгнах. Никога не съм я търсил повече тази жена.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 804dbb9a4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Не го прави! Поне не и преди да си сексуална активна. Болката в тази област може да те травмира и да не можеш да се насладиш на секса после. Първо го почувствай и тогава. Същата съм като теб и много ме беше срам. Но се престраших и видях, че не е болка за умиране. Нямам партньор, който да не ме е лизал и да не съм била обожавана. Когато човека до теб те уважава това е без значение.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0a6167878d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Не се излагай. Доста хора харесват точно такива и ще се побъркат като те видят. Първо изреди 3-4 и после пак се оплачи.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b8521b7806
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Аз съм жена по същия начин като теб. На 18-19 години отказва щх да дам на мъж да прави нещо там долу, защото си представях, че ще се отврати. Нищо подобно. Сега... Вече на 24 г въобще не ми дреме от това. Напротив. Харесвам се така и не бих променила как изглеждам там. На приятеля ми му харесвам така. Казвал ми е, че е страхотна. А предишния го обожаваше. по-скоро мисля каква съм била глупачка да имам комплекси от това. На мъжете наистина не им пука за това. Обичат разкрепостена жена а за големината на срамните им устни им е все тая....

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e573b35e64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   На мене едната ми е по-голяма от другата, което също ми създаваше комплекс и си мислех, че не е нормално. Но всъщност, след проучване в интернет, научих, че срамните устни в повечето случаи са такива - големи, вълнисти, тъмни, общо взето най-различни.
Моят проблем обаче е, че след първият ми секс, ме боля точно по-голямата ми устна, което ми създава дискомфорт като седя. Няколко пъти момчетата са си играли и само с пръсти там долу, като след това също усещах дискомфорт. Това нормално ли е и ще отшуми ли след като правя секс още няколко пъти?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 2da225b324
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   26 Не си права, че на мъжете не им пука как изглеждат прелестите на жената! Може да има такива, но лично на мен ми харесват големи срамни устни, било то малки или големите. Клитора също е от значение как изглежда. Не умираме за "едното черво".

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9d5bc744f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Не си струва, според мен. Ще мине време и няма да ти бъде комплекс и проблем това. Освен това, мъже всякакви - както ние не гледаме на ляво или на дясно отива пениса (поне аз не гледам :D ) така и те според мен не го отразяват или поне повечето. Аз съм го питала моя мъж (а той си е мъж и са му минали доста жени през живота му) винаги ми казва, че съм луда и че стига жената да се възбужда, устните не го интересуват какви са. И че това ние жените си го гледаме, а не те.
По въпроса и темата - не знам къде и колко струва операцията. Но съм сигурна, че не е безболезнена и че пак няма гаранция дали ще ти хареса крайния резултат. Пък и още веднъж ще се повторя - не мисля, че си струва ;)
Успех от мен!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: db8d3f8923
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Здравей. Момиче на 18 години съм имала съм една сериозна връзка, а общо съм спала с 5 човека. Моите срамни устни също са по-големи и на мен и на сестра ми. Мислела съм го и често ми е ставало неприятно, чак неприятно силно казано. Но като правиш секс с мъж, той никога не гледа това. Хора сме, както не всеки е толко умен, не можем да бъдем еднкви. Така че да не ти пука. Живей си живота, а ако имаш мъж до себе си, ако те обича това нещо не трябва да му е проблем. Ако те остави заради това, значи този човек не те заслужава.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2da225b324
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Ако можеше да попаднеш на мъж! Такава операция ще ти направи с език, че няма да си помислиш за тази простотия. Като ги обрежеш ще си красива ли? ! Или белезите няма да си личат дълго време докато не станеш на 50? Тогава ще те е срам още повече на какво са те окастрили. А аз когато видя подобни устни направо се побърквам от кеф. Дори смея да твърдя, че предоочитам такава жена.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker