Неопитен и уплашен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Неопитен и уплашен
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 2308 пъти
Хомосексуален съм и без опит, а вече ми е време да правя секс. Притеснявам се от това, че покрай гейовете болестите са в изобилие. Само веднъж правих и ми правиха свирка ( без кондом ) и сега прочетох някъде, че и от орален секс се прихващат разни гадости и още повече се наплаших. Всички гейове които познавам са започнали сексуалния си живот от доста рано, а аз съм вече на 19. Дали да си продължавам ръчно или да се виждам с хора..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 759650eefe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, Авторе, просто ползвай кондоми в 21 век. Аз съм хетеросексуална жена и 10 и нагоре години правих секс само с кондом и то със сериозен приятел, просто като метод за контрацепция.
Първо, трябва да знаеш, че 75% от ХИВ позитивните у нас са хомосексуални мъже. На Запад са и повече, просто у нас има и проститутки-жени, които са носители. Общо взето обаче у нас ХИВ не се разпространи много, защото едва след 89та се отвориха границите, а и у нас за разлика от Румъния и Украйна сме нямали масово заразяване с ХИВ чрез преливане на кръв в болниците. В Украйна в момента положението е излезнало дори извън контрол.
В 2017 г, освен това вече има медикаменти, които поддържат концентрацията на ХИВ толкова ниска (пречат на вируса да се размножи), че тези хора не са заразни (доказано). У нас последно горе-долу бяха към 3000 човека ХИВ позитивните и бъди сигурен, че си взимат медикаментите, защото са без пари. Дори толкова са малко тези хора, че само в София ги има медикаментите, а във Варна имаше, но спряха да доставят, защото ставаше дума за 5-10 болни и с две думи не си заслужаваше.
Не е случайно, че гей мъжете са най-голямата група, която има ХИВ. При анален секс просто има винаги малки наранявания и също анусът няма лубрикация някаква. За двамата мъже става опасно. За сравнение - вероятността мъжът да се зарази от ХИВ позитивна жена при вагинален секс е само 30 %, защото във вагиналния секрет просто няма достатачна концентрация на ХИВ. При анален секс с такава жена рискът е като при хомосексъалните. Анален секс затова винаги се прави с кондом и не само заради това, защото можеш да хванеш много агресивни анални бактерии и да развиеш много упорити инфекции на пикочно-половата система.
При орален секс обаче положението е съвсем друго. Слюнката не съдържа ХИВ плюс има дизенфекцираща функция, след това идва стомакът, който съдържа киселина, която е почти толкова силна като сярната. С две думи си най-защитен при орален секс и действително няма описан случай на заразили се от ХИВ хора при орален секс. Теоретично еди какво си, но до тук
Но при всякакъв сексуален контакт и при целувка дори можеш да хванеш много различни болести, които могат да имат и по-страшни последици от ХИВ - ЧПВ примерно може да те докара до рак на трахеята точно заради орален секс (виж рака на Майкъл Дъглас), хепатитите могат да те доведат до цироза на черен дроб и смърт, сифилис, трипер, гъбични и херпесни инфекции!
Ползвай кондом. Не предпазва на 100% от горните, но предпазва доста.
Иначе горните болести са еднакво разпространени и сред хомосексуални, и сред хетеросексуални. Не е нужно да се отказваш от секс, просто го прави разумно със сериозен партньор, който няма рисково поведение и ползвай кодном и при орален секс с НЕПОЗНАТ партньор. Ако имаш един ден сериозен приятел, може дори двамата да си изкарате медицинско и да правите орален секс без кондом, но анален пак трябва да е с кондом най-малкото заради аналните бактерии.
Застраховани иначе няма. Преди много години една колежка на майка ми си отиде мисля от трипер мисля, който ѝ беше лепнал собственият ѝ съпруг. Той беше гастарбайтер и бил по проститутки, лекувал се, но не казал на жена си, а тя явно се е срамувала да отиде на лекар. Е, умря по особено мъчителен начин, защото се побъркала на практика. В 21 век тези болести са лечими (освен хепатитите), но трябва да се лекува човек, така че се наблюдавай и ходи на лекари при най-малкото съмнение.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a236ed5f3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дa добaвя към н 1, освен ползвaнето нa презервaтив, ЗAДЪЛЖИТЕЛНО си прaвете aнaлизи поне веднъж в годинaтa с бъщият ти пaртньор.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7fb6e26aa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ужас, по-добре да си карам на чекий..

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1b4ca0e38f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също съм хомосексуален, на 25 съм, и ще ти кажа, че само с ръчна ще стигнеш до никъде. Т.е. трябва си и жив контакт с друг човек. Сексът е нещо, което ти е време да изживееш. Все пак си на 19. Риск от зарази, заболявания и т.н. има, без значение дали си хомосексуален или хетеросексуален. В това отношение сме в риск всички. Спри да четеш наляво и надясно, защото така скоро няма да имаш желание да правиш секс. Да, много е важно да се ползва презерватив. Без него може само ако изключително добре познаваш човека и сте единствени партньори един за друг. Започни да се виждаш с хора, иначе няма изцяло да разбереш какво ти харесва. Къде ти е приятно да бъдеш докосван и прочие. Няма да разбереш и как ти харесва секса, а по-конкретно - да бъде по-нежно и бавно, по-бързо и т.н. Същото се отнася и за позите. Неизбежно е първия път да ти бъде странно, да си нервен, дори да ти е неудобно. Съвет от мен - дори и просто за секс, подбирай внимателно партньора си. Вече има всякакви странни и откачени типове, дори сред гейовете.

Успех!

И да споделиш впечатленията си от първия път!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker