Съществува ли дългосрочната, интимна любов? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120987)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Съществува ли дългосрочната, интимна любов?
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 3148 пъти
Здравейте! Реших да пиша тук, защото от известно време се въртят разни мисли из главата ми относно това дали съществува дългосрочната, дълбока, интимна любов между мъж и жена? Тази, която сме виждали из разни истории из фейсбук или по телевизията за баба и дядо, които са заедно 50 или 60 години.

Аз съм на 25г. и имам връзка от 2 години. Партньорът ми е на 27 и ме обича с цялото си сърце и душа. За него съм на първо място. Той за мен също, до някаква степен. Няма очи за друга и ми е казвал хиляда пъти че за него съм единствена и достатъчна.

Живеем заедно от година и половина. Всичко е наред, говорим си и изчистваме проблемите и дребните дрязги по межуси, още в зародиш. Говорили сме си, че искаме да останем колкото се може повече време заедно, защото и двамата сме наясно, че хората с времето се променят, страстта угасва, рутината омръзва... Наясно сме, че в един момент ще се разделим...

Проблемът е, че аз започнах да усещам тези неща. Той е обикновен тип момче, няма кой знае колко голямо въображение относно романтика и спонтанни изненади, не е филмово романтичен...а освен това и в сексуално отношение не е креативен. С 2 думи обича еднообразието в леглото. Когато му предложа нещо ново, го изпробваме - не се дърпа.
Но аз имам нужда от разнообразие. Харесвам по- грубия секс - с пошляпване, душене, поемане на контрол и доминация от мъжа, а партьорът ми е точно обратното на този тип.
Само да вметна че той ми е първия и единствен сексуален партньор.

След последния ни секс, той сподели че е усетил че не ме е задоволил и е разочарован от себе си, но и аз го виждам че нищо не прави по въпроса. Казвала съм му че искам да е по-страстен, по първичен, а той отвръща че това не е неговото нещо, не се вижда в такава роля. А и моментите в които се опитва да е такъв си личи че го е страх да не ме нарани по някакъв начин.

Казвала съм му че съм отворена за идеята някой ден да направим тройка - дали със още един мъж или момиче, все ми е тая, но той като че ли не е въодушевен от идеята.

Скоро гледах и филма "Диваци" с Блейк Лайвли в който двама мъже и тя се занимават с отглеждане и разпространение на дрога. Мъжете си бяха най-добри приятели а О (Блейк) спеше и с двамата (дали едновременно или поотделно) и те нямаха нищо на против. Единия от мъжете беше точно този, бунтаря, първичния, агресивния, лошото момче, готово да застреля всеки, който заплаши О. Другия - духовно открилия себе си, който даваше на О точно тази нежност и тръпка на сливане при две души, когато правят секс. Зачудих се дали наистина е възможен подобен съюз за определено време? Както се казва най-доброто от двата свята.

Не искам да изневерявам на гаджето си сексуално зад гърба, не искам да го наранявам по никакъв начин, но след всеки нежен секс, си се представям как в едни момент рано или късно му изневерявам и това много ме тормози. Играчките и порното ми се струва че няма да ми помогнат да си набавя тръпката в това отношение и така....

Точно и затова се чудя как са издържали тези съюзи едно време,-да си заедно с един човек толкова много години, да правиш секс само и единствено с него. Да нямаш очи за никой друг... Как са се справяли с еднообразието?

Съжалявам ако мислите ми са хаотични и неподредени, но много неща ми се въртят в главата....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0aa7088b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може ли да ми го ''подариш'' този твой приятел?
На мен ми е писнало от мизогонисти и непредвидими бастуни.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7a481267fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отговорът на заглавието- Да.
За теб- и откъде знаеш,че обичаш по-грубия скс, след като НИКОГА не си го правила!??
Също така- хората не стоят заедно, защото си били обещали "да стоят колкото се може по-дълго заедно!)! Стоят, защото се обичат!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 4544393ca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Конкретно с теб мисля, че не е възможна дългосрочна връзка. Ценностната ти система не го позволява. Толкова разкрепостена е една категория жени, които стават за друго.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7363a90355
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С еднообразието се справят като знаят, че времето им изтича. Сега си на 25, но на 35 ще даваш мило и драго за такъв мъж, дето да иска да е с теб, дори и да не те чука мъжки.

Работата е, че мъжете започват да се усещат - в прайм тайма на младостта си жените се оправят или поне си мечтаят да се оправят точно с "бунтарски мъжаги", а като вземе да им изтича времето си търсят някой "стабилен и сериозен" за семейство. Само че този стабилният все по-често се усеща, че взема използвана стока.

Моят съвет е да не изневеряваш никога на никого. Ако си преценила, че не изпитваш това, което искаш, вече с него, първо късате и ЕДВА ТОГАВА започваш да се предлагаш. Най-мразя жените дето скачат от мъж на мъж като маймунките - хващат се за следващия клон преди да са пуснали предишния.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c9787cce79
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Ти просто си осъзнала своята женственост. Ние, жените, сме многопластови същества. Според една теория, природата на психически здравата жена включва в себе си целия пантеон древногръцки богини. Т.е. тя е и Афродита - богинята на любовта, и Атина Палада - богинята на войната, и Минерва - богинята на занаятите, и Хера - богинята-майка и т.н. Ние сме всичко. Носим всички качества в себе си, въпросът е как ги интегрираме. Аз напълно разбирам за какво говориш. Имаш нужда от изява на подтиснати желания. Идеалният вариант е да осъществиш тази потребност с мъжа, с който живееш. Той обаче очевидно има друга нагласа спрямо интимните отношения. Преживяла съм същото и просто смених мъжа (в никакъв случай не те съветвам да го правиш необмислено!) С новия ми партньор се оказахме на "една дължина на вълната". Просто мислим еднакво и сме готови винаги да експериментираме. Приобщаване на трети в леглото - да! Ролеви игри - разбира се! Никакви задръжки, никакви предразсъдъци, но това е в главите и на двамата. Иначе... човекът просто ще се мъчи, за да ти угоди, но това няма да му доставя удоволствие, а интимност без удоволствие разрушава връзката отвътре. Не зная какво да кажа... може би имаш нужда от по-разкрепостен човек. Минала съм по твоя път. Ужасна скука беше. 16 години скука!

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f6cf4de740
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Защо вместо да се опитваш да го променяш, не намериш някой подходящ за теб? По написаното човек ще каже, че сте по на 40 и се опитвате да спасите брака си заради децата.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8fc62fa14b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не можеш да имаш всичко, не и от един мъж. Подреди си приоритетите и прецени кое ти е по-важно - след 40-50 години да има кой да те чука страстно или да има кой да се грижи за теб, когато започнеш да остаряваш и да се разбиляваш.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: dd292efb91
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Това порно ви проми мозъка. Всички искате да се чукате като животни, защото в порното така правят. Много сте елементарни.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3d7154dbc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Номер 3, мислиш, че жените, които харесват грубия секс не стават за дългосрочна връзка? Каква е тази простотия? Чак ме изби на смях, като го прочетох. Това би го казал само нежен мъж, като възлюбения на авторката, за когото е непосилно да е страстен. Просто, за да е далгосрочна и здрава една връзка, трябва да си пасвате във всяко едно отношение. Секс, възгледи за живота и бъдещето, хобита, интереси.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 4161c6a77c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хaххa, приличaме си с теб до някъде.
Ние си говорихме зa около 50 г дa сме зaедно, пък после. ще си търсим "млaдичко" нa по около не повече от 60 годишни. Имaме мноооого време още до тогaвa. Aз съм решилa, че ще бъдa хрaд бaбa с Хaрлей и Моргaн зa случaите, когaто пожелaя дa съм екстрaвaгaнтнa. Той ще е пиперлив дядо с Хaрлей и Хaмър :)
Зa сексa е подобно, уж и двaмaтa обичaме по-хaрд, но не ни се получaвa толковa хaрд, колкото с други преди се е случвaло. Винaги нaдделявa онaзи нежност, която имaме между нaс, притеснението дa не нaрaниш другият и т. н.
Фaнтaзирaлa съм си с други рaзни нещицa... знaм, че и той, нямa моятa фaнтaзия, зa товa пък си гледa понякогa порно "много тaйно". И двaмaтa сме нaясно, че винaги имa и ще имa хорa "ПО" от нaс в нещо си нaвън, едно в повече, друго в по-мaлко, но същите кaто нaс-НЕ. Aми обичaме си се тaкивa, кaквито сме, с доброто и не толковa доброто. След години връзкa продължaвaме кaто сме нa рaботa дa си звъним по няколко пъти нa ден, дa си прaщaме смешни емотикончетa и се лигaвим кaто децaтa.
Не знaм дaли ще бъдем зaедно 50 г. но нямa и дa мисля до когa, просто си живея животa с него СЕГA, после никой не знaе кaкво ще стaвa. Рaзнообрaзявaме си с него, зa сегa поне никой не ще други хорa нaстрaни.
Ето, в моментa съм в "роля" и го чaкaм всеки момент дa се прибере, ще aтaкувaм от врaтaтa още и ще го "потъркaлям" в коридорa до бaнятa. После следвaт рaзговори зa деня, гушкaне пред тв, нaшите си зaдушевни рaзговори зa световнaтa политикa (чекнем рaзни конспирaции :).
Aз мисля, че сте си ок, вероятно си в онези кризистни/преломни моменти когaто човек се зaмисля сериозно зa сериозни нещa и вземa сериозни и кaтегорични решения.
Мисли, но рaзумно!

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3d7154dbc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Хората, които не харсват грубия секс, НИКОГА не могат да разберат, че това не е видяно от порното, това е изкуство! Самата мисъл да имаш доверие на някого и да му дадеш свободата да те унищожи, а той да не го направи, е нещото, което възбужда. Това да си доминиран и да се чувстваш беззащитен. Като не го разбирате, не пишете излишни коментари! С това няма нищо общо порното или модата. Това е въпрос на предпочитание. Хайде души жена и я бий без да харесва такъв тип секс, да видим дали ще ти стои мирна и ще си мълчи, въпреки, че е модерно. Това просто е клише!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f771902bf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много правилно го е казал номер осем. Всичко идва от порното и филмите и хората им се изкривяват представите, както е и при авторката

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6a314b6041
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Така си е!
Ние с моят съпруг също сме го преживяли това. яма как да се избегне. Нарича се рутина и когато тя се появи, почват главите ни да работят като мелници. Още когато решихме да се оженим, този въпрос излезе на дневен ред. Просто си говорихме и той се появи от само себе си. Тогава попитах бъдещият ми съпруг, какво мисли. Отговорът бе наистина неочакван, но желан:
- Заедно сме от деца, познава ме се чудесно! Което ще рече, че решението ни да създадем семейство не е просто прищявка. И когато този момент настъпи съм убеден че и двамата, ще имаме консенсусно мнение. И то в полза на двама ни.
Тук не пропусна да го попитам:
- Ами ако не те възбуждам, какво ще направиш?
Отговорът бе може би най- добрия:
- Ще намеря нещо, което ме стимулира, ще ти кажа и при одобрение, ще го доведа в къщи. Не бих могъл, както знаеш да го направя без теб. Разбира се то е реципрочно!
Често сме си говорили разни неща- фантазии, кой какво и т. н. Бях вече бременна в 5-я месец. Страхотно ми се правеше секс, но честно казано виждах друг в мен. Все си представях, как друг някой ме оправя, а мъжът ми си го слага в устата ми. Винаги съм обичала да му правя свирки. Явно той схвана, че нещо не е на ред и ме попита, какво искам да направи, за да ми повдигне самочувствието. Много не му мислих и изтърсих:
- Трябва ми здраво ебане, ама много здраво, поне двама да са.
Почна да се смее с глас. Накрая каза:
- Вярно? Да търсим някого тогава? Имаш ли пред вид някого?
Смехът му ме зарази. Докато се смеех се стих за брат ми, който винаги ме гледаше много особено и често ми подхвърляше, че ако не съм му сестра с голям кеф щял да ме опъне. Интересното беше, че винаги когато ми подхвърлеше тези думи се подмокрях.
И тъй като това бе първата мисъл дошла в главата ми, отговорих:
- Може би Дими... Той винаги ми се предлага.
- Димо-брат ти? Става, защо не! Веднага мога да го поканя. - продължи с доста мутиращ глас.
Мутацията и потреперването в гласът му ясно ми дадоха да разбера, че е възбуден екстремно. Стана ми много забавно и без да си давам сметка какви ги върша му казах:
- Викай го! Дано успеете двамата да се справите с мен...
Преди да съм завършила фразата си, той вече говореше с него. Не знам какво му каза, вече горях. Но накрая разбрах, че брат ми идва. Вместо да се взема в ръце и да го спра, аз взех, че влезнах в банята. Брат ми живее през две къщи от нас. След около няма и десет минути и двамата се показаха на врата на банята, голи. Дори не се замислих, че брат ми е приел нещата от раз. Коремът ми ясно стърчеше, бях влязла в петия месец. Двамата се озоваха до мен. Съпругът ми се оказа зад мен и почна да си търка нещото в задните ми части и да ме целува по врата и ушите, носейки се на горе-на долу по гръбнака ми. Усещах, че ще експлодирам. В това време Дими без да се притеснява от факта, че сме брат и сестра, взе да ме гали по гърдите, смучеше ми зърната и накрая се свлече на клитора ми.
Скимтях и охках от удоволствие. Направих няколко оргазми преди да Дими да си го вкара в мен. За първи път изживявах подобно нещо. Беше уникално, неописуемо с думи. Сменяха през известен интервал. След началното проникване на Дими в мен се наложи да минат на задна, това ги накара и да се сменят. Иначе със сигурност щяха да ми направят сандвич. Но това стана няколко месеца по- късно.
И така решихме тогава проблема. В по- късен период включихме и други в тези занимания. Но всичко това е само един стимул и разнообразие. Аз продължавам да обичам много съпругът си и никога нямаме проблеми в това отношение.
Винаги има решение на проблема и то в добрият смисъл на думата. Така че от вас си зависи. Просто е препоръчително в такива моменти да се споделя и търси общо решение на проблема. А що се отнася до по- грубия секс, това си индивидуално, то не би могло да бъде проблем.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 57c8d63e1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   14, има си раздел за твоите фантазии - "Измислени истории" се нарича.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 73738216d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   С кратък съвет, ще те те спася от мъките. Зарежи горкото момче. Ще ти олекне.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9449a63a1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   До автора: Не казвай голяма дума! Защото не си опитвала груб секс и не знаеш дали ти харесва.
Често по порното ни го представят по един начин, а като тръгнем да пробваме е различно, случва се да не ни хареса или да не е нашия тип секс.
Типичен пример ще дам със себе си, като малка и девствена, толкова ми се правеше секс, че си представях само тройки с двама мъже, но когато правех секс за първи път истински кошмар преживях.
С мъжа ми обичаме груб секс и си го правим, но аз мога да твърдя от първо лице.
Не толерирайте себе си, като по-по, а партньорите ви като фригидни, защото съм убедена че твоят има много повече желание за секс, има повече фантазии, но не ги прави с теб.
Това че те обича, не значи че не може да прави секс с други мацки.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 30b6698552
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Aма, разбира се! Страхотно сте го решили проблема, а и теб те бива в късите фантасмагории.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1ba4a5a848
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   до 20
Ами ти напълни сайта с кръвосмесителни глупости. Сънуваш ли, фантазираш ли си, или си измисляш, все тая.
Моля, модераторите да обърнат внимание на епитетите "посерковци" и "Ганьовец", които ми лепна коментиращият с номера 14 и 20. Определено са в нарушение на правилата.
По темата: Не сте един за друг, мила, прекалено сте различни. И двамата трябва да си намерите партньори със сходни сексуални предпочитания, съжалявам.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 590c3bb804
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   От авторката:
Благодаря на всички за коментарите.

След като написах този пост си поговорихме с приятеля ми и както и предишни пъти ми е споменавал, така и този каза, че са му минавали разни мисли, че след време може да му омръзна или изневеря, защото няма да е способен да ми даде конкретно нещо в секса.
Аз така или иначе не искам да го променям, а това че не правим груб секс ще е последното нещо заради което бих го зарязала.

Както е написал номер 4, АКО някога се стигне да раздяла, първото ми нещо ще е да си поговорим с приятеля ми, че се е появил нов човек, че вече не се чувствам щастлива с него и чак тогава ще се разделим.
Както съм му казвала и друг път на приятеля ми, прекалено много го ценя и уважавам (а и себе си също), за да тръгна да спя с когото и да е зад гърба му и да си правя разни номерца. Не съм такъв човек.

Относно номер 11 - донякъде съм наясно за какво става въпрос (зодия Скорпион съм ако има значение) понеже съм влизала в няколко форума за БДСМ, но тъй като нямам реален/физически опит, затова само порното визуално може ми даде бегла представа за какво иде реч.

До номер 12 - добре, от порното идват всички проблеми, от къде обаче аджеба да видя различни стилове в секса ако не от там, би ли ми отговорил? При положение че нямам голям опит и водя полов живот от 2 години с един и същ човек? !

Относно номер 3 - Кое ме прави разкрепостена? Това че искам да опитам и "шоколадова торта", вместо да ям всеки път "ябълки"?? (за който не схвана алегорията "тортата" е грубия секс, "ябълките" са нежния)

Забелязах, че никой обаче не успя да отговори как са се справяли бабите и дядовците ни с еднообразието в секса и дали цял живот са били само и единствено с половинката си. Номер 4 беше засегнал темата, но не напълно, защото аз говоря за хора с брак от 50 -60 години, което значи че възрастните са заедно от деца - били са на по 18-20 години (че и по-малки)а тогава не са си мислели че времето им изтича... и със сигурност либидото им е било високо.

Решението на моя проблем с изпробването на различни стилове в секса, може би се крие или в тройки или в суинг семейства, по простата причина, че не искам да зарязвам партньора си а едновременно с това искам нови интимни преживявания!
Може би след години, все пак той ще се навие да пробваме и това :)

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9548321933
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Някои хора явно не разбират че човешката сексуалност идва от първичния мозък, а не от порното. Всеки го предпочита различно, а ако беше иначе щеше да е пълна скука.
Авторке на теб бих препоръчал да се изявиш ти като яростна и страстна, за да усети твоята половинка че няма да те счупи ако е малко по-груб в секса. Когато теорията не помага, практическата демонстрация може да го вкара в правия път. Ако пък той е критично против идеята и не му харесва, може би наистина е време да смениш партньора. Защото въпреки обичайните глупости че секса не е най-важното, всъщност е от голямо значение за здравето на една връзка. Ако партньорите не се чувстват сексуално задоволени, фрустрациите започват да избиват в ежедневието и отношенията между двамата.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f1241e445d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Авторке, приятелката ми е скорпион и ми е споделяла за същите наклонности и по-грубото отношение. Пада си по BDSM гледа такива клипчета и се възбужда много, особенно докато го правим през това време. Повярвай и това омръзва - заедно сме от доста години вече. Повече от година и намеквам да направим тройка или суинг но категорично ме отрязва. Мисля си че би го направила обаче без мое участие. Дай съвет как да я предразположа. А моя съвет към теб е да говорите повече по темата. Дори можеш да му покажеш как се развива темата тук и на база на коментарите да вземете решение как ще я карате на татък

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 642e431183
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Привет
Ти писа по моята тема, сега аз ще пробвам да отговоря на теб.
Бабите и дядовците ни са живели друг живот и ти много добре го знаеш. Светът се променя и ние се променяме с него независимо дали го искаме или не. Важно е да намерим своето място под слънцето. Вече ти писах, че е редно да правим компромиси. Ако можеш да пренебрегнеш тези твои желания всичко ще си остане по старому, но ако желанията са по-силни от компромиса, то тогава не изневерявай на себе си.
Отново ти напомням, че ако не сме добри за едни, то сме перфектни за други.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker