Секс за пари - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс за пари
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 5173 пъти
Здравейте, аз съм момче на 21 години и имах късмета да си намеря добра работа, с която дойдоха и блага. Купувам си автомобили за удоволствие имам най-новия айфон всеки месец пътувам някъде итн, но единственото нещо, което не ми се получава са жените. Мислих че те искат парите, но май не е така, пробвах платен секс, с една с две, но не е особено приятно като знаеш че си я спечелил по грешния начин. Тренирам редовно и като гледам какви загубеняци излизат със супер красиви момичета се чувствам зле, чудя се защо се получала така по дяволите???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: d57cbc2397
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си писал много за себе си, а само за някакви външни обвивки, които ПРАВИЛНО си разбрал, че не са толкова важни, колкото се опитват да ги изкарат някои лузъри. Ти поне си видял сам и си се убедил, че хората не можеш да ги купиш в магазина.
Жените сме хора. Ако искаш да спечелиш момиче, ще трябва да се отнасяш към нея на първо място като човек, не като към стока. Жените не харесваме комплексари и мъже без самочувствие. Надушва се това от километри. Също негативни хора, мрънкане. Не пишеш обаче достатачно за себе си, за ситуации, за да може да се даде качествен съвет.
Също много хора се целят в цели, които са им над възможностите, но не знам дали при теб е така. Пробвай с онлайн познанства, но и бъди реалистичен по отношение на това какво момиче реално можеш да спешелиш.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 686ec5df12
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да си богат това не е достатъчно! Трябва да имаш подход или си привлекателен или не си, това е. Може би прекаленото ти самочувствие ги отблъсква знам ли? Всички си мислят, че жените искаме САМО пари, нека да видят мъжете, че не е само така. А и авторе не може на човек да му върви във всичко. : ))

КТ

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1811ef71da
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Очевидно не съм бил ясен, не търся сериозна връзка. Да разкажа за мен, тийнейджърските си години не излизах много с момичета имам чувството, че съм изпуснал нещо от онези години, но пък учех много, което даде резултат. Онлайн запознанствата винаги ми са се виждали като за отчаяни хора че отнема време, пък и не искам да рискувам, някой служител да попадне на профила. От време на време успявам да изведа, някое друго момиче, но никога не свършва както искам, трудно ми е да направя прехода и да я докосна, целуна, да и покажа намеренията си и след поредната разочароваща вечер си поръчвам момиче, след което се чувствам ужасно...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: dc63f90428
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Материално явно си успял, сега е време да обърнеш внимание на развитието на характера си и на вътрешния си свят (ако не е прекалено късно, разбира се).
Много на бързи обороти живеете младите и много консуматорски сте настроени. Изпускате важни неща. Сближаването, общуването, влюбването, сработването са процеси, които изискват ВРЕМЕ - месеци. Не трябва човек да е нетърпелив и прибързан. Това не е състезание или бизнес-конкуренция.
Щом не ти се получава, значи някъде сериозно грешиш. И недей да търсиш причината извън себе си. Погледни навътре - там е най-вероятно да я откриеш.
И помни - най-важното нещо на този свят са хората, и отношенията ти с тях. Всичко друго е декор и суета. Второто по важност е здравето - физическо и най-вече психическо, и чак след това всичко останало (бизнес, коли и т. н. ).

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5e953f9dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   И какво се хвалиш, с тия мизерни неща бе, дечко сечко? Аз имам Айфон 8 Плюс и Айфон 10 купени от Америка. Имам ауди S8, имам 2 къщи и 3 апартамента в София но не се хваля.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 82e5677c68
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   " аз съм момче на 21 години... Купувам си автомобили за удоволствие"... Какви, играчки ли?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: b73c043c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не пишеш какво си пробвал досега с жените. Много рядко ще дойдат сами - дори да си Брад Пит трябва да проявиш поне малко инициатива. А може нещо в характера ти да куца - например да нямаш чувство за хумор.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ee6e60bbfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Може би излизат с хубави момичета, защото по някакъв начин им дават това, от което имат нужда. Кой знае. Представям си как някой съвършен мъж ми носи огромен букет цветя, след като цял следобед е бил на фитнес, а аз съм го чакала, после ме води на вечеря, през цялото време говори за бизнес, телефонът му не спира да звъни, прекарва няколко часа с мен, а после се прибира със скъпата си кола. Накрая съм сама. И какво? Приятелят ми работи нещо нормално, не изкарва милиони, но вчера ми донесе кафе на компютъра, докато работих по проект, после сготви, приключих със задълженията и не бях сама, до мен имаше човек, който не плаща скъпи вечери, но ми дава време само и единствено за мен. Понякога ми откъсва цветя от градинката пред блока, радвам се, когато ми купи вафла. Опитай с такъв подход.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ced95ac999
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Нямаш увереност и самочувствие - работи над тези два аспекта и ще ти се получи, но имай предвид че трябва да правиш първата крачка с жените. Няма да започнат да ти се редят на опашка само защото си нацепен като батка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ced95ac999
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нямаш увереност и самочувствие - работи над тези два аспекта и ще ти се получи, но имай предвид че трябва да правиш първата крачка с жените. Няма да започнат да ти се редят на опашка само защото си нацепен като батка.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ead295efe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   "пък и не искам да рискувам, някой служител да попадне на профила"

Пич, как може да попадне служителя в "профила" ти, освен ако и те не са в Тиндъра?

А там е лесно. Отиваш на добър фризьор, правиш си яката прическа, навличаш се с добри дрехи, намираш си, някой, който да те снима, подбираш добрите снимки и и ги качаваш.
След това, като ти пишат, водиш ги на ресторант, напоявате се хубаво с вина и хоп я у вас, я у тях. После, може да си останете и дружки.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: bb660d01dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора, благодаря за коментарите, външния ми вид определено е поддържан прическа, дрехи итн. относно хумора ми - определено груб, прекалено даже. Имам тиндър и имам "matches" и съм си писал, но не съм стигал до среща. Не съм батка, няма и да стана такава. Карам го твърдо по етикет, доста съм консервативен, може би това не е хубаво, защото модерните момичета искат разчупено. Относно коментари 5 и 6 мога да кажа, че не си измислям, аз не разхищавам, автомобилите са ми хоби.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e4439cf3de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Авторе - материалните неща само могат да ти бъдат в плюс, но това не е гаранция за щастие!!! От теб зависи да се запознаеш с мацката, да я свалиш, да и покажеш, че си точния за нея. А не да почнеш още от началото да се хвалиш с парите и възможностите си! Така ще си докараш само беля на главата- ще привлечеш жени, които търсят само парите ти! Общо взето наблегни повече на комуникацията, шегите и закачките, от колкото да се хвалиш, че тренираш и имаш възможности. Искаш хубаво момиче - ами спечели я с душата си, а не с парите си! За нови запознанства, аз лично бих заложил на излизанията с приятели и запознанства с техни познати жени. В сайтовете за запознанства е малко по трудно на днешно време.

Успех!
>М.31г<

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: dc63f90428
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   На 21 няма за къде да бързаш. Само трябва да отделяш достатъчно време за другия пол и да го опознаеш.
Виж ако си на 31 и си все още сам - тогава вече е време да започнеш да се притесняваш.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6d5bc0cbcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Чакайте, чакайте, да не би някой да е повярвал на автора?
Който твърди, че имал 'късмет", да си намери високоплатена работа. :Д
Купувал си коли за удоволствие, красив бил, поддържан бил, а пък мацките не му връзвали.

1- на 21 години, не може да си преуспял, освен ако мама и тати нямат бизнес.

2- Това е измислена история, то ако има истина, ще е че си на 21 години, но беден и не толкова привлекателен.

3- Загубеняка си ти в цялата история, защото нито с пари, нито с красота, а пък още по-малко с интелект, ще успееш някога да привлечеш мацка.

4- Брат, хайде бъди с по-малко самочувствие в сайта.
Ясно е, че високата самооценка е заради сайта, иначе в живота си смачкан, и не можеш да завържеш разговор с повече от 1 дума.

-За протокола момиче съм! :)

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a6d2b7d457
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   А какво работиш?

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 71b84ca427
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Чуй се само как се представяш? ...момче на 21 години...купувам си автомобили за удоволствие, имам най-новия айфон, всеки месец пътувам някъде... но не ми се получава са жените.
Естествено, че няма да ти се получава!. Какво ме интересува мен примерно какъв ти е телефона? Всички имаме телефони някакви. Всички пътуваме, не сме затворници... Не ходим пеша, автомобилът е необходимост... Искам да кажа, че ти описваш себе си чрез вещите, които притежаваш, а не чрез личностните си качества. Би ме заинтригувал, ако започнеше така: ...мъж с добро образование.. обичам пътуванията сред природата и посещенията на интересни страни, имам голяма библиотека, любознателен, енергичен и възпитан съм... но бих искал да имам повече приятели.
Схващаш ли разликата? Проблемът е вътре в теб, момичетата нямат нищо общо с него.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 05974bd76e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   От автора, ок вижте няма причина да лъжа в сайт в който съм анонимен, факт е, че съм се справил добре, ок? Вие може да не срещате такива хора около вас, но около мен има доста, които са много по-успели от мен, но обществото е настроено като види млад човек с пари и веднага родителите... Иначе като говоря за образованието си пак звучи като хвалене, говоря 5 езика свиря на 3 инструмента успеха ми в университета е над 5. 70. Винаги съм се стремял всичко, което правя да е перфектно, но няма перфектни хора. Не съм запознавал родителите си с момиче от много време и това ме комплексира. Професията си няма да споделя но е в IT сектора. Не съм казал, че съм красавец освен за баба, но определено не съм грозен.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 24eddf9050
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Аз съм 18. След коментара ти имам още два въпроса. Би ли споделил какви езици владееш и на какви инструменти свириш? Анонимността няма да пострада, уверявам те.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ced95ac999
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Авторе колко пъти да ти се каже че парите, езиците и инструментите нищо не значат ако ти липсва увереност. Жените няма да тръгнат да ти се натискат защото са прочели мислите ти и знаят какви умения имаш. Ти трябва да бъдеш активната стрна и да не се притесняваш от провала, защото ще ти се случва и това е нормално. Ако само се хвалиш с нещата които притежаваш и можеш, не оставяш никакво впечатление освен това че си скучен сухар. Никоя дама не иска такъв мъж.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 71b84ca427
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Момко, никой не твърди, че лъжеш. Щом си в IT сектора и ако си имал късмет, със сигурност можеш да си позволиш коли за удоволствие. Бившият ми съпруг е голяма клечка в тази област и много добре зная, че дебне точно такива млади лъвчета из университетите и ги привлича като кадри във фирмата си още преди да са завършили. Така че аз лично напълно ти вярвам за стандарта. Това, което ме озадачава, е по какви, аджеба, причини си решил, че материалният статус е достатъчен, за да привлечеш и което е още по-важно - да задържиш, свястно момиче. Е какво като си добре платен? Ако обърна внимание, говоря за твоя колега, който може и работодател да ти е, като за "бивш съпруг". Защо? Защото нямаше чисто човешките, личностните качества да осигури, ако не щастие, то поне спокойствие, семеен уют и приятелство на една жена. Напуснах го и го смених с електротехник с 800 лева заплата, ако щеш вярвай! И вече три години направо не мога да повярвам, че най-накрая намерих истински мъж. За да не се чудиш, веднага описвам качествата на въпросния "истински мъж". Той е безкомпромисно честен, отговорен е, държи на думата си, покровителства жената, без да доминира над нея, страстен и умел любовник е, помага в домакинството, подкрепя ме, без да манипулира решенията ми, прощава грешките ми, уважава свободната воля на другите, гордее се с жената до него, показва любовта си с дребни, но мили жестове, чувства кога имам нужда от почивка или промяна, усеща настроенията ми и се старае емоционално да се впише в тях, старае се да опознае и обикне приятелите ми, спонтанен е, изненадва ме, разсмива ме, цялата организация на живота му е съобразена с връзката ни, мисли за бъдещето и е готов за промени, винаги намира време, щом е за нас, любознателен и информиран е, готов е да се развива, да учи и да се усъвършенства професионално. Не, не е холивудски красавец, но е мил, топъл и любвеобилен и това стига.
Видя ли сега кое натежава на везните? От едната страна на кантара стои доста по-богатото издание на теб самия, а от другата - човек, който вие с бившия ми мъж бихте оценили като загубеняк. Но аз избрах него и съм щастлива. Така че, ако искаш да привлечеш момиче, което да те оцени и да се свърже емоционално с теб, наблегни върху изявата на някое от качествата, които изброих. Иначе, ако това искаш, е въпрос на време да привлечеш някоя тъпоумна златотърсачка, но хем ще умреш от скука с нея, хем няма да получиш любов.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: bb660d01dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   За 21, говоря немски, английски, български, френски и турски. Свиря на Цигулка китара и барабани

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8ce21a0132
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   До 23.

НЕ съм автора, но мисля че те е страх от успешни мъже. Да, те си имат техни ръбове, но няма как, усепха си има цена. На практика твоят мъж, живее ЗА теб.. недей се учудва ако утре превърти или изпатка :) Мъжете не сме създадени да бъдем нечий роби, а цивилизацията е построена от нас.. можеш да бъдеш сигурна, че при наличинието на по-богат/красив мъж около него (и в твое присъствие), той не се чувства ОК.. макар и да не ти го казва.

Как да е.. със здраве да си ползваш домашаното кученце и дано не ти омръзне.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4c0c09da73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Ей, изядохте момчето... Авторе, без гаджета нема да останеш. Иди се запиши в някой университет психология, туризъм или икономика. Да видиш мацки. После направи купон у вас. Покани певец, ако имаш 5-10к. А да видим нема ли да имаш фенки.
Твой колега

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 71b84ca427
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Номер 32, аз съм 23 и връщам репликата. Мнението ти не е без основание. Мислила съм си го и аз. Да, аз също допускам, че мъжът ми, като всички други мъже се сравнява с останалите. И че когато отиваме на вечеря с преуспели наши приятели, му се иска и той да може да покани всички за уикенда на яхтата си. Но! Ако точно това - външното благополучие - го амбицира, аз ще съм разочарована. Повече ми харесва, че проявява интерес към естеството на бизнеса на тези хора, учи се от тях, създава контакти, приятелства и партньорства. Тук не става дума за надхвърляне - кой пръв ще извади кредитна карта да плати, а за дългосрочни контакти и отношения. И да - те работят. Радва ме, че започнаха да го търсят и да разчитат на него за сериозни дейности, за съвместни проекти. Радва ме това, че наистина се хвърля с цялата си енергия в работата, че разработва ефективни бизнес планове, които дават резултат. Малко по малко. Не ме е страх от успешни мъже. Точно обратното, харесва ми да съм музата на такива, да ги подкрепям, да съдействам с моите връзки и възможности... Но защото сме в тази тема, за да помогнем на автора, който я е задал, ще допълня, че картината в неговия социален живот ще се промени рязко след няколко години, когато вече няма да е в толкова млада възраст. Все пак, според западните стандарти, той току що е навършил пълнолетие. Съответно - момичетата, към които се стреми, са горе-долу на неговата възраст. Само като си помисля какво представлявах аз на 20 години, ми идва да умра от смях. Тогава не само не бях готова за пълноценни отношения, но и напълно не знаех как да организирам собствения си живот. Ако способен човек, като автора, се беше изпречил пред очите ми тогава, аз просто нямаше да го оценя. Нямаше да имам житейския опит да го оценя. Най-вероятно щях да предпочета някой квартален разбойник с китара. Такава бях, а и приятелките ми бяха такива. За да осмислиши истинския потенциал на един мъж и да си адекватна към него, трябва преди всичко да осмислиш своя собствен. Аз съм оптимист по отношение на решаването на проблема на автора. Смятам, авторе, че до две-три години нещата ще си дойдат на мястото и никога повече няма да се чувстваш самотен. Още мъничко търпение само и най-главното - постоянство. Не предавай себе си и собствените си амбиции. Няма да можеш да се отървеш от момичета!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker