Приятелят ми иска тройка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелят ми иска тройка
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 5696 пъти
Ако може мнения само на сериозни хора, защото наистина се нуждая от истински съвет.
Та - на 18 съм, а приятелят ми скоро на 20. Заедно сме от почти една година, като цяло връзката ни започна много бързо и на шега, но се оказахме един за друг и нещата наистина вървят страхотно. Отначалото сексуалния ни живот си върви добре, винаги когато имаме възможност го правим, на различни места и не се срамуваме да изпробваме нови неща.
Миналата вечер бяхме на събиране и двамата бяхме попийнали, при което той ме дръпна в нашата стая и започна да ми се натиска. Почнахме да го правим, но по-скоро любовна игра. Почнахме и да си говорим и изведнъж той ми каза, че не му е проблем ако искам тройка с момче, че нямало проблем и ако искам даже може същата вечер. Аз също не бях много в състояние, но не поисках това да става, защото преди ми е казвал, че би се издразнил. Той ми каза, че щом това ще ми хареса не му е проблем. Попитах го дали той иска тройка с момиче, а той ми отвърна че много би му харесало. И двамата искахме да пробваме нещо различно и си говорихме, че дори вбъдеще стане нещо такова ще бъде абсолютно без чувства и просто за забавление. Попита ме с кое друго момче би ми харесало.. като цяло нямам набелязан, но му казах за един, който си е симпатяга и има хубаво тяло. Попитах го и аз същия въпрос и той ми каза, че моята най-добра приятелка го кефила, но без лицето. Бил видял нейна снимка във фб по бански и му харесало. Това никога не би се случило, защото аз не искам да бъде с познат, но ме очуди факта, че почна таз тема..
Иии питам се омръзнало ли му е наистина всичко. Не сме много време заедно, че да иска такива неща. Като цяло не съм се обидила, защото и аз имам такива желания и ми е наясно, че всичко ще е без чувства. Знам, че ме обича наистина го доказва, но да се притеснявам ли, че иска такова нещо от мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: bc643cb3a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Mисля, че не сте зрели за подобна стъпка. И двамата. Многото порно ви е заблудило, че тези неща са кой-знае какъв връх на тортата, но при вас няма как да се получат добре нещата - много сте неопитни още и сексуално, и чисто човешки. Още сега сте почнали да се карате и съмнявате сигурно един в друг при избора на трети хора. След това не е много сигурно, че няма и двамата да се разлюбите заради нещо, което просто не ви е нужно.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8365f5606f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Не виждам причина за притеснение. 90% от мъжете искат тройка с друга жена. По-малко са тези, които са готови на тройка с още един мъж, но ги има и в това няма нищо лошо. А най-добрата приятелка често си е фетиш. Вече си е ваше решение дали ще го направите.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6ecf0aca27
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Ха, ха. Той веднага ти е казал какво всъщност иска - да преспи с най-добрата ти приятелка. Работата е че веднъж започне ли се, после спирачки няма и е силно вероятно да продължат самостоятелно зад гърба ти. Изобщо не се е загрижил за твоите интереси толкова колкото смяташ. Направи си сметка предварително дали искаш да бъдеш с човек, който се опитва да те манипулира по подобен начин. Няма две тълкувания по темата.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: eb0f5a70f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило момиче, искаш мнение на опитни хора. Е, аз съм жена на зряла възраст и ще ти дам следния съвет: щом и двамата искате нещо, направете го. Питаш дали си му омръзнала? Не. Просто мъжете, а и жените имат фантазии и колкото повече, толкова по-добре. Важното е двойката да мисли еднакво. С моя приятел сме заедно от три години, имаме изключително страстна, сексуално и емоционално пълноценна връзка, луди сме един по друг и именно затова обичаме да правим... хм, пакости. После се чувстваме като палави деца. След като за първи път се озовахме в тройка с наш познат, след това цяла нощ правихме любов само двамата. След това ни изчезнаха всякакви задръжки. Каква ще е конфигурацията - двама мъже и аз, или той и още една жена, няма значение. Това обаче не се случва всеки ден. Може би веднъж на три-четири месеца. През останалото време всеки е напълно верен на другия. Често казано, понякога си мисля, че именно подобни приключения са мерило за доверието, което двамата във връзката имат един в друг. Ще те предупредя обаче, какво не трябва да правите. Недейте да каните в леглото си свой близък приятел, но недейте и напълно непознат човек. Задължително предупредете третия партньор за това, което ще се случи, иначе може всички да изпаднете в неловка ситуация. Използвайте презерватив. Когато дойде момента, първо правете любов ти и приятеля ти, а след това приобщете третия партньор, важно е да знаете, че вие сте водещите. В никакъв случай не пренощувайте тримата - това е авантюра за няколко часа и толкоз. Уверете се, че мъжът или жената са дискретни. Не се напивайте, това ще ви развали удоволствието и ще превърне едно еротично преживяване в безсмислена пиянска оргия. И последно: признай честно пред себе си готова ли си за това. На 18 години аз не бях, но допускам, че днешните младежи съзрявате по-бързо.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2b6dd3ad50
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Какво ви става бе хора? Малко е смешно - обичаме и ми го доказва, ма иска да е*е друга... Сериозно...? !
Колко да те обича пък..
Тройките се правят с непостоянен партньор - това с гадже, което обичаш или мъж, с който се виждаш в бъдеще е колосална грешка!
Ако си фри, начеши си крастата, опитай - няма лошо. Но да делиш мъжа до теб с друга, или той теб с някого е предпоставка за раздяла. Сериозно ли ще ти е ок да правиш секс със гаджето си и с някой друг? !
В една тройка трябва да си гост, никога хостеса!!! Представи си да започнете и гледката как посяга към друга ти стане неприятна? ! Ако те нарани? Ако направи на нея неща, които за теб никога не е правил... Помисли си.
Или пък той да те гледа с друг..
Любовта е нещо свещено, интимно, там няма тройки, има отдаване, доверие...
Секса с човек, които не обичаш може да е всичко - похот, перверзия, егоизъм. Чисто и просто за кеф.
Никой мъж не би делил момиче, което обича с друг мъж. Мъжа е първичен и горд, от друга страна щом го предлага не само, че не те обича, а е повод да поиска да нае*е най-добрата ти приятелка, която харесва, убедена съм, не само в тялото.
От друга страна пък защо не - млади сте, едва ли е любовта на живота ти, така че давай смело.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: b55dd96b91
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ти хем сърби, хем боли, хем питаш дали ти е драго!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d5c35c887a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Н 5 е нaпълно прaвa. Aз съм достa либерaлнa и съм се зaбaвлявaлa достa... но с човекa, който обичaм, не могa. Искaм си го сaмо зa мен, не искaм и той дa се чувствa, че ме дели. Любовтa между нaс е твърде интимнa, личнa, нaшaтa си енергия сaмо, нaшите си фибри, емоции. Всеки е излишен, ненужен и би бил нaтрaпник.
Говорили сме си по темaтa. И двaмaтa сме си "попaлувaли" преди, кaзвaли сме си, че може би някой ден бихме включили трети човек, но и двaмaтa знaем, че нaпрaвим ли го ще знaчи крaй нa товa, което имaме сегa. Нямa никогa дa се върне оновa "нaше си".
A в твоят случaй особено е ясно, че момчето просто искa дa чукне приятелкaтa ти и не, не те обичa достaтъчно зa дa си стисне чушкaтa, a дори предлaгa теб дa подели с друг сaмо зa дa стигне доцелтa, a и дa зaпaзи теб кaто сигурнa. Хем и ще лови с теб и други... зaмисли се сериозно.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e890e900f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Прочети коментара от номер 4, ако е нужно два пъти. Той те съветва и насочва много правилно. Премисли добре, преди да вземеш решение и бъди предпазлива!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1f549aa377
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Според мен няма уважение между двойки като вас! Съжалявам, намирам го за пошло и гнусно. Пък за любов ми говорите... И намалете това порно най-накрая!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 241ccf2842
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тройката щом се прави, правило номер едно е третия човек да не е близък на никого!!!!

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2af14dd4df
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Порното ви проми мозъците.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ce7f21d4ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей!
Предвид, че преди ти е споменавал, че ще се издразни, има два варианта:
1. Пробва те дали се поддаваш, за да види дали не си фантазираш за други.
2. Иска секс с приятелката ти и това му е поводът.
Мисля, че второто е по-вероятно.
Вие сте млади и ако и двамата го искате - пробвайте. Може да не ти се вярва, но така или иначе вероятността това да е Човекът е малка.
Ако си навита, но искаш с непознати - кажи му го.
И аз съм правила тройка, но не съм била в сериозна връзка. С любимия човек не бих! Но пък други го правят! При едни това води само до положително, при други - отношенията се разпадат с времето.
Важното е да прецениш какви са ТВОИТЕ желания! :)
Ж31

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ce7f21d4ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   И принципно иначе сега ви е времето да опитвате. Но само каквото желаеш! :)
Ж31

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3de3766e64
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Ами просто харесва много най-добрата ти приателка и иска да спи с нея. Той е хитър -знае, че ако тръгне да я сваля, тя ще ти каже, ти ще се разсърдиш и ще го изгоните и двете. Ето защо той е използвал хитър подход-да те примами уж че иска тройка и ти да избереш мъж, пък той ще избере жена-най добрата ти приятелка. Така хвм си постига целта да спи с нея, хем ти нищо не може да кажеш.
Не се връзвай на номерата му. Той не те обича. Харесва приятелката ти.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c495bc3289
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Мисля, че му е любопитно и се възползва от факта, че и ти нямаш против да опиташ. Ако ще пробвате, нека да не е с много близък познат, че после вероятно ще се ревнувате и тримата ще се гледате навсякъде, но не и в очите.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c8e4405d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Хората сме много пъстри и шарени. Много е важно да носим в себе си добро и най-вече да го показваме. Не мисля, че вкарването на трети човек в една ЗДРАВА връзка м/у двама обичащи се може да развали техните взаимоотношения. Важно е всички участници освен да са съгласни, да са и трезво мислещи.
Конкретно за този случай; не забравяй, че това трябва да ти донесе само положителни емоции. Ако смяташ, че това няма да стане-отговора е ясен.
Посъветвай се с главата си и действай със сърцето си!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker