Пълничките момичета и секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Пълничките момичета и секса
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 6954 пъти
Здравейте. Четох, че пълните момичета били по-страстни в леглото и имали високо желание за секс. Въпроса ми е, това митове ли са или истина? Да го уточним да се знае.

Аз искам за приятелка, пълничко момиче, тъй като и аз съм леко пълен и съм и срамежлив, но вече дали пълните момичета, са по-склонни да обръщат внимание и да се интересуват от срамежливи момчета, не знам. Ако имате отговор, някакъв на това, споделете.

Чел съм също, че пълните момичета се раздават повече в леглото, тъй като, не искат да изпуснат мъжа до себе си, и той да тръгне да им изневерява и да търси някоя по-слаба.

Митове или истина?

Мерси. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: bf722e9ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това за мен са митове. Ти едва ли си бил с някоя истински атрактивна жена, за да направиш сравнение, но според мен дали човек е страстен в леглото или е строго индивидуално
Има примерно пълни хора, които имат комплекси от телата си и няма как да са страстни в леглото. Има слаби и пълни дървета в леглото и обратното.
Ти имаш в предвид нещо друго - че по-пълните или неатрактивни жени по някакъв белег правят повече във връзката, за да не загубят мъжа. И това обаче не важи за всички. Много е индивидуално. Мисля, че ти трябва да си доволен, че си намерил подходяща партньорка и стига си блъскай главата с глупости

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0547cedf4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Излизa, че се нaдявaш, че някое пълничко момиче ще ти се обеси нa врaтa, че видиш ли дa не тръгнеш по слaбичките хaххaхaх
A не е ли по-логично обрaтното, че със сигурност тя ще имa повече възможности сред мъжете отколкото ти кaто пълен сред жените.
Зa товa кaзвaм, с комплексaр женa рaботa нямa! Ето, дебел, но с претенции, че пък и мечти кaк много ще стрaхувa някоя дa не го изпусне. Никaкви шaнсове!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d749af9dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Точно обратното е, дебелите не си дават изобщо зор в леглото, а пък това с комплексите с теглото е някакъв ужас.
Не искат да го правят на светло, защото не се харесват, не искат да се събличат голи, точно заради килограмите.
Нямам сексуално привличане към дебелани, сори за откровеността но ме отвръщават.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8a4bd3e6f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Автора:

На нищо не се надявам, просто си имам социална тревожност и това ме вкарва постоянно в депресии и отчаяния. Ще кажете, не го мисли, но не може пък и да не мечтаеш да си имаш половинка. Но завърти ли ти се тая мечта в главата и срещнеш ли се с някакви нови хора (ново работно място, нови колеги) и веднага те връхлита тая социална тревожност и срамове и притеснения и дори да съм си харесал някое момиче, няма как да преборя тая притеснителност, и негативните мисли.

Но дори да я преборя, и успея да я заговоря, на следващия ден нови притеснения ще ме връхлетят и наново трябва да се потя и да се боря... Аз любов ли искам да споделя, или нон стоп да се мъча да си избивам негативни мисли и притеснения от главата?
И за какво съм такъв накрая? Да не мога да приказвам с хората- да ми е мъка да приказвам с тях. Даже супер трудно ми е, ако си харесам някое момиче- много стабилно ме връхлита срама и притеснителността. И негативните мисли.

Никое момиче няма да ме хареса. Кое момиче харесва срамежливи момчета?

Това трябваше да е темата явно :)
Но така е. Не живея вече за нищо.

Чудя се, как хората се борят за некви тъпи пари и професии и само за това мислят и това ги амбицира... Аз като знам че няма кое момиче да си ме хареса, и всеки път требва да си стъпвам на врата, за да кажа "добър ден" на някое момиче (колежка), че дори и колега... и каква любов, какви момичета? Какви обвързвания, какъв смисъл на тоя живот?
Тъпо висше и професионално развитие и пари?

Аз като няма да си имам момиче, за какво да се насилвам да се развивам професионално? Това не е смисъла на живота. Въобще нямам желание за живот, и тъпи измислени "развития" и никакви планове нямам вече и не ме интересува нищо занапред. Просто трябва да го преглътна тва със срамежливостта и да приема че съм си такъв и това е.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 83b75bba30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   "дали пълните момичета, са по-склонни да обръщат внимание и да се интересуват от срамежливи момчета" - ДА. Това мога да ти дам като отговор.

От едно пълничко момиче

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 892c5b973d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Към номер3, според мен има разлика от пълничък човек до ДЕБЕЛ...
но все пак живеем в свободна държава и има за всеки по нещо..
Аз пък не харесвам мъже с голи глави и с мускули и плочки ама пак ги има..

И

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: dc45504457
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен ти си се комплексирал, бори се с това, Иначе няма никаква връзка.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 81da62368d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не пиша редовно във форума, но ми прави впечатление, че когато някой иска съвет, много хора започват да го нападат! Та точно тези хора, може би първо трябва да погледнат себе си, а след това да нападат другите, ако преценят, че са без грешни или много над всички останали. Това обаче е само тяхната оценка за себе си, а другите ще ги виждат с недостатъците! Автор е, аз съм жена. Чаровна съм, привлича мъжете и танцувам много добре. Казват, че съм пластична. Разведе се и срещнах, човек, който ми каза право в очите, че съм дърво в леглото и да правя нещо. Приех го зле, но започнах да го правя за себе си, като с този човек много ми е обяснявал и е бил внимателен с мен. Оказа се, че бившият ме е направил " дърво", защото с този човек, който съм сега ми дава поле за изява, иска да си го правя за себе си и се получава един синхронен в движенията на двама ни. Та, исках да кажа, че мъжете могат да направят жената активна или пасивна. Могат да я накарат са се обича, да обича тялото си и да не се срамува. Стига да знаят как са се държат с нея.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7e026653b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Слабичките жени са най-страстни, а дебелите ги махни, те са в категорията на готвачите.
Ако искаш да не останеш гладен, хвани си някоя дебела кака, и ще ти готви страхотно, но за секса не очаквай нищо.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: cb0666699b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мъж на 39 съм.
Проблемът ти е много по-сериозен от това дали това конкретно момиче ще ти върже. Попаднал си в много неприятна негативна спирала и все повече се закопаваш с мисли как имаш проблем и как нищо не можеш да направиш за това.
Съветът ми е да се хванеш в ръце НЕЗАБАВНО. Единственият човек, който може да ти помогне си самият ти. Не мисля, че умерената пълнота е много сериозен проблем за един мъж, но щом ти носи притеснения - просто отслабни. Започни с това... постави си го за цел и направи каквото е нужно, за да я постигнеш. Идеалното тегло е височината ти минус 100см. Това е една добра цел, към която да се стремиш.
Срамежливостта е по-сериозният ти проблем... според мен единственият начин да я преодолееш е да почнеш да общуваш с непознати по всякакви поводи... първоначално забрави за момичетата, общувай с възрастни хора(те са най-благодатни събеседници), с мъже, с колеги... който ти попадне, важното е да се научиш да водиш общ, неангажиращ разговор с всякакви хора, без да ти пука кой какво мисли за теб. Когато започнеш да свикваш с усещането - започваш и с момичетата... първо с роднини, познати, колежки и т. н :) Надявам се ми схвана идеята.... стъпка по стъпка, .. за да свикне мозъка с новите емоции.
И си избий от главата, че самоусъвършенстването е глупост без жена до теб. Един мъж няма нужда от никой и нищо, за да се развива... винаги, на всяка цена. Това трябва да се превърне в твоя фикс идея ако трябва. Винаги се развивай и давай най-доброто от себе си каквото и да правиш. Уверените и непрестанно развиващите се мъже са магнит за жените ;)
А за свалките - научи какво е "Pick up". Напиши го в Гугъл, има един прекрасен български форум по тази тема. Влез там и започвай да четеш. Чети докато не остане повече какво да четеш и след това започвай да ПРАКТИКУВАШ. След това всичко зависи от теб! Лесни пътища няма... Започни да действаш!

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5ef6e69d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   С правилния мъж, пълничката жена е истинска фурия!
Обича ли, тя е като всички жени – страстна, освободена, мръсница дори!
Аз съм пълна и бях доста скована преди да срещна половинката си!
Сега не мога да се позная – всичко искам с него!
В моменти на екстаз съм му споделяла еротичните си фантазии и сме ги изпълнявали, с крак играя под масата в ресторанта, пиша му мръсотийки от работа, нямам задръжки с моето момче!
Но не харесвам пълни мъже... Моят е с нормално телосложение и определено е луд по големите ми гърди и налети бедра!
Раздавам се в секса, защото го обичам и защото ме кара да се чувствам жена до мозъка на костите ми, ... не от страх да не скочи при друга!
Заглеждат ме и ме закачат, но нямам очи за друг!

Ще ти излезе късмета, спокойно!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0547cedf4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Н 6, просто ползвaм прaвилнaтa думa. Обикновено дебелите (бг думa, зa сверкa бг речник) се нaримaт с умaлителното "пълнички". С по-мaлко нaднормено тегло нaричaт себе си "сочни, aпетитни" и т. н. но не пълнички.
Aвторът хем дебел, хем искaл някоя дa зaлепне кaто вaденкa и дa се стрaхувa, че ше изпусне... пълничкият. Комплексите му нямa дa позволят нормaлнa връзкa с НИКОЯ женa. Aко го рaзбере нaвреме-ок, кaто не, некa си мечтaе, но сaмо мечти ще си остaнaт.
Нaучете се дa им кaзвaте истинaтa aко нaистинa искaте дa помогнете, с лицемерни лъжи и зaмaзвaния не помaгaте, a подкрепяте дa си зaтъвaт в подобни комплекси, които нямa дa ги изведaт към сериознa (нормaлнa) връзкa.
От толковa прикривaне и увертaне нa истини вижте колко теми зa сaмотни мъже нa вече среднa възрaст и продължaвaт дa вярвaт (кaквото сa ги лъгaли уж дa не им нaрaнят егото или и aз не знaм вече кaкво дa мисля от толковa глупости) че ся невероятно, но гaдните жени не им дaвaт шaнс дa се изявят (дa си нaчешaт комплексите). Aко знaят истинaтa, ще рaботят и върху себе си-тaм, където реaлно е проблемa. Инaче прекaрвaт половин живот в плюене нa товa, което не могaт дa имaт, остaвaт си сaми и нещaстни!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ded0d7ed2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Съгласна съм с номер 7. Ужасно си комплексиран и си в депресия. И на мен ми минават подобни мисли, но когато съм сама, и само понякога. По никакъв начин не ми пречат на комуникацията, уверена съм, със самочувствие и общителна. Минавам за мъжемешачка сред някой, но всъщност съм също толкова самотна. След много различни, стигнах до извода, че животът е труден за всички. Така както другите полагат усилия да са слаби, с мускули, така трябва и ти. Това, че си пълничък, както твърдиш, си зависи изцяло от теб. Това за социалната фобия също. Ти си избрал по-лесния. Вариант и си като в приказката с лисицата и гроздето. И аз искам да ходя с някои яки мъже, ама те искат само секс. Затова се опитвам да работя върху себе си, да имам по добра визия, да напредна в професията, да имам по богата обща култура, да работя върху характера си и да не позволявам такива лоши мисли да ми пречат. Ти един вид си се предал. На всеки му е по лесно да се предаде, но истината е, че всичко става с много труд.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 657380ba19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Първо се пребори със социалната тревожност. Отиди на психолог. Иначе се пробвай с момичетата, все с някое ще си допаднете. И другото еажно -започни умерено да спортуваш. Така ще придобиеш поврче увереност в себе си и ще свалиш някой и друг килограм.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 679591a7f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Автора:
Захапахте тея теми с килограмите, а не съм дебел, а пълен, което означава, че просто нямам плочки и организма ми не е такъв, че да не мога да напълнея и да съм постоянно слаб и кльощав. Просто пълен, не дебел.

Тея въпроси за пълните момичета, просто ги събрах на едно тук и ги зададох, да разберем всички, истина ли са или митове и до колко са истина и до колко не са.

Социалната тревожност при мен е проблема. Лесно е да давате съвети, но не знаете какво е. Пробвал съм много години наред да не бъда уж толкова срамежлив, но никога нищо не се получава. Просто винаги го има тоя срам, който трябва да прескачаш и бориш, дори за най-малкото, и просто те изморява и си е част от мен.
Та, винаги хората ще виждат и знаят че аз съм срамежливия.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 679591a7f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Автора:
Захапахте тея теми с килограмите, а не съм дебел, а пълен, което означава, че просто нямам плочки и организма ми не е такъв, че да не мога да напълнея и да съм постоянно слаб и кльощав. Просто пълен, не дебел.

Тея въпроси за пълните момичета, просто ги събрах на едно тук и ги зададох, да разберем всички, истина ли са или митове и до колко са истина и до колко не са.

Социалната тревожност при мен е проблема. Лесно е да давате съвети, но не знаете какво е. Пробвал съм много години наред да не бъда уж толкова срамежлив, но никога нищо не се получава. Просто винаги го има тоя срам, който трябва да прескачаш и бориш, дори за най-малкото, и просто те изморява и си е част от мен.
Та, винаги хората ще виждат и знаят че аз съм срамежливия.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 14c0514c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Тежа 45 килограма, никак не съм и висока, правя секс всеки ден, имам желание. С приятеля ми разнообразяваме, опитваме много неща, заедно сме от 2, 3 години и всичко е наред. Не знам другите колко се раздават, мисля си, че е от самата нагласа, а не от телосложението. Не се отдавам, защото се притеснявам, че иначе ще ме оставят, правя го, защото чуждото удоволствие ме задоволява и мен. И не се притеснявай за срамежливостта, приятелят ми също в началото беше по-свит и притеснителен, сега има малко бирено коремче, но до такава степен само той ми е в главата, че днес една колежка ми показа снимка на някакви тренирани мъже с плочки и всичко и това което видях и попитах беше, какви са тия животни на заден фон в снимката(имаше някакви животинки зад момчетата).

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 84d8a3c9ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Тази тема за пореден път доказва, че днешните хора още робуват на всевъзможни и абсурдни митове или по-точно грешно разбрани разбирания на някой объркан човек.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 358a5fa78d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Споделям и моето мнение по въпроса с пълните момичета,мисля си че в повечето случаи пълните(леко закръглените)момичета се стараят повече докато моите наблюдения са че някоя кльощава мадама по време на секса се даржи така все едно си и длъжен по някакав начин че ти е пуснала.Преди време чуках една мацка която беше откровенно пълна но даваше всичко от себе си и определено секса беше супер

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 540621e5f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Не е мит, а реалност! Причината е в комплексите на пълните жени, смятат се за по непривлекателни(защото чирозите са наложили себе се като образец). Още по лошо е, че мъжете са възприели скелетите за нормални жени и това подтиска пълните. Правилно мисли автора, това е причината пълните да са по податливи в леглото -"Чел съм също, че пълните момичета се раздават повече в леглото, тъй като, не искат да изпуснат мъжа до себе си, и той да тръгне да им изневерява". Това е истината! А в действителност на мъжа е по кеф да прави секс с по закръглена жена, отколкото да се ръби в някоя кльощава манекенка! Вижте великите художници какви жени са рисували по картините си, а тези хора са имали най точно око за хубавото тяло! Друго си е да си гушнеш една пухкава женичка, но задължително изкъпана!!!

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 58d3f641d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Това не е до килограмите, а до жената и нейната същност. Тъпо е да определяш сексуалността на една жена според нейните килограми. Да, едното може да влияе на другото, но не е задължително да има връзка между тях.
И защо толкова често виждам "пълничкте" момичета да нападат "кльощавите"? Завист? И в интерес на истината, повечето не са пълнички, а дебели и не знаят, че повечето "клечки" всъщност са жени, чието телосложение е в златната среда (нито поднормено, нито наднормено тегло). Каквото и да си говорим, това е най- доброто и за двата пола. :)
Авторе, пожелавам ти да попаднеш на свястно момиче.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 318127aa54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Митове са. Няма значение дали е пълна или слаба. Просто има жени с различен нагон. Важното е да се харесва една жена. Тогава и желанието и винаги е по-голямо.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1a74167bc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Преди много много години имах едно гадже пухкавелка но без корем огромни гърди и дупенце и пълни крачета секса определено беше много по различен .. Горещо препоръчвам бил съм и със слаби но не е същото

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker