Искам да правя тройка с приятелката ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6461)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18474)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам да правя тройка с приятелката ми
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 11737 пъти
Привет на всички отворени, но и отговорни хора, които правят това, което обичат. Пиша с молба да получа само точни и искрени мнения от тези от вас, който имат опит или са поне в положение близко до моето.
С приятелката ми сме заедно от 4 години и смело мога да кажа, че се обичаме и уважаваме един друг. Проблема ми е (ако въобще имам такъв), че от известно време си мисля за тройка. Секса ни е хубав и в никакъв случай не е скучен. Тя е красиво и страстно момиче, което е изцяло задоволено. За себе си мога да кажа същото (красив и страстен мъж и напълно задоволен), но защо си фантазирам за тройка с нея и друг мъж или жена? Споделих с нея своите фантазии и разбира се тя беше първоначално стресирана и объркана. Уплашена ми каза, че и тя си е фантазирала подобни неща преди да ме срещне. Аз се усмихнах и получих огромен "прилив" на енергия! Но все пак отговора и беше "НЕ" въпреки фантазиите и преди да ме срещне. Точните и думи бяха; "искам само теб да докосвам и искам само ти да ме докосваш". Мина известно време от моето предложение, а аз не спирам да мисля за това. Секса ни си е все така хубав, но мисля, че може да достигне до нови висоти с трети човек. Никога не съм правил тройка. Тя също. Има ли начин тя да загърби тази ревност или по-добре да си остана само с фантазията?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: b7f681c00a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Някой хора винаги са недоволни.. според писането ти имаш прекрасно момиче, което те обича и иска само теб. Можеш да правиш секс със нея всеки ден.. и пак искаш повече

Аз просто искам да прегърна някое момиче, за да не се чувствам толкова самотен :(

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 47cedfbe10
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Закъснял си с 3 години :)
След 4 години заедно явно жената е със сериозни намерения към вашата връзка, а ти вкарваш риск с 3-ти човек. Да беше го споменал още първата година...

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 53e30a191c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Защо не четворка? Ти и още две момчета с твоята приятелка. Какво ще кажеш?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 4868bb9f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   Ще си развалиш връзката, глупчо.
И разбери - тя не си ти. Твоите желания не са нейни. И в една връзка много често трябва да се правят някакви компромиси, просто за да може да оцелее тя по принцип, а за да е добра са необходими дори повече.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: b41eaddb78
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Защо ли си мисля, че двама души ако наистина се обичат, няма да изпитват нужда да правят тройки? Да, може да си фантазират, но никога няма да имат нужда да го направят реално.

Нашите баби и дядовци, много от които се уважават след десетки години брак да не мислиш, че с тройки са запазили добрите отношения? Правете си тройките, но не се забуждавайте, че се обичате.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: bb52428723
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Съгласявам се с номер 5. На някои хора може да прозвучи консервативно моето мнение. Но смятам, че тройките са за хора, които нямат сериозни намерения един към друг. Аз също понякога съм имала подобни фантазии, но когато държа на човека, с който съм, не ми се иска да има трети човек в секса ни, независимо дали е мъж, или жена.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3d2078f398
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Към настоящия момент идеята за тройка не е подходящ!!! Щом и на двамата ви харесва секса и сте задоволени, какво повече искаш??? След време /още поне 10 години/ може и да достигнете до този етап, в който и двама да искате да опитате с 3-ти човек или с друга двойка, с цел да разнообразите секса! Но както казах и в началото, този твой фетиш по добре да си остане нереализирана към момента фантазия. Живот и здарве, всичко може да се случи по натам.

>М. 31г<

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1d46ffd5b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Като човек правил 3-ка (на пияна глава, за което съжалявам) мога да ти кажа, че някои неща е по-добре да си останат само във фантазиите. Повярвай ми, първо не беше нищо специално и после имаше ревност, обяснения и драми. Така, че по-добре недей! Особено ако приятелката ти не е 100% сигурна, че и тя го иска. Даже и тогава може да стане кофти после, но ако я насилиш и тя се съгласи само заради теб, после със сигурност ще има драми. Всеки си мисли, че не е ревнив и е отворен, ама като видиш как чужд човек докосва любимият ти и искаш да му избиеш зъбите и изобщо, ама изобщо не ти е забавно.
Така, че това е най-бързия начин да си съсипеш връзката, за това по-добре недей! Ако ти е поомръзнал секса с нея търсете други начини за разнообразяване, ролеви игри, играчки, необичайни места и т. н., но не и 3-ки и 4-ки.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c9aff345b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   По думите ти разбирам, че имаш до себе си жена, която те обича много и не иска никой друг, жена, която ти е вярна и се чудя, защо, след като и твоите чувства отговарят на нейните и сте напълно задоволени един от друг ти си фантазираш за трети човек във вашите взаимоотношения, който според мен ако се появи във този вариант, (както и във всеки друг), който ти фантазираш, няма да е от полза за вашата връзка, а може би ще доведе до разрив. Ти прецени кое от двете ти е по-важно, според мен във сериозните връзки има място само за двама.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 4e640de2f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   До 5 Струва ми се, че дълбоко се заблуждаваш. Прочети и се опитай да осмислиш ритуала на Спасов ден, освен него има още традиции в тази насока. До автора, тези неща се правят само ако за това има желание у всички участници. От подобен опит мога да кажа, че фантазията е едно, а реалността друго. Почнете с малки стъпки, запомни, че единият винаги се увлича повече от колкото е очаквал другият. Бъди готов да се пребориш с ревността и никога, ама никога не споменаваите за случилото се по време ма скандал или сръдня между вас. Запомни каквото е станало станало е и толкова.
М. 47 със скромен опит

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c4d9fd901b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ако на мен мъжа който обичам ми се изцепи за тройка, директно му бия шута без да давам обяснения-крайно е да, но няма да си губя никак времето с фантазиите на някой си

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 043b8ae30c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здрасти.
Не знам дали ще ти помогна по някакъв начин, но и на мен ми минават мисли за тройка с приятеля ми или за суинг. Аз съм авторката на темата "Съществува ли дългосрочната, интимна любов?"
"Проблемът" при мен е, че искам да изпробвам други видове секс, освен ванила-та... но корена на моя и твоя казус е именно разнообразието и новото изживяване. Секса може да се прави както от двама, така и от трима/ четирима или повече, стига да са широко скроени личности и без задръжки.
Разбирам те, че обичаш приятелката си, аз също обичам приятеля си, но не мисля, че може цял живот да спиш само и единствено с един човек.
Идва момент, в който ти се иска да изпробваш нещо ново и тръпката е именно от това, че този с който си не е твоята половинка.
Не става дума за изневяра зад гърба или нараняване на човека до теб, просто и единствено сексуално усещане, което до момента не си изпитвал с партньора си.
За подобно нещо обаче трябва да са готови и двамата в двойката, защото някой хора не искат да делят човека до себе си с друг.

В крайна сметка обаче никой никого не притежава, нали така? И ако виждаш че ти не можеш да дадеш нещо в секса на човека до теб, а той ще е щастлив да го получи от някой друг, не е ли по-добре да го пуснеш? В крайна сметка ти си щастлив, защото и партньора ти е щастлив. Защо да го ограничаваш да е само с теб?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d027f530d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Тя дa зaгърби тaзи ревност? ! Колко трябвa дa си глупaв зa дa не се сетиш, че не е ревност, a осъзнaвaнето, че aко се съглaси ще е крaй нa любпвтa между вaс. Може и дa продължите във връзкa още известно време, но ще е крaй нa онaзи интимност. И почти сигурно е че не би създaлa след товa семейство с теб.
Вече си я вкaрaл във "филмa" вече си посял семенцето нa съмнението и недоверието в теб кaто мъж, който би бил съпруг зa нея и бaщa нa децaтa и.
Тaкивa зaбaвления бихме си устройвaли с човек, който НЕ обичaме и нямaме сериозни очaквaния.
Пиши я бегaлa, не дaли, a когa.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a46a7dd05f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Направи като нас
Преди време и хормона на мъжа ми стигна тавана за тройки, ама в пъти повече от теб, аз освен него не съм имала и не искам друг, след толкова години все още го обичам много, та за тройката беше уредил една масажистка ама не е от града ни, резервирал хотел с фалшиви имена, и с влизането и, той и плати и каза : събличай се и те моля остави всичко в банята за да няма ни тел ни камера и така....
тя е млада, секси, хубава, чистоплътна, и сега е момента да спомена, че постоянните му молби и покани да го правим ме накара и аз да замисля наистина за тройка и много ме възбуди, даже самата мисъл за това ме кара да подмокря от възбуда, и аз исках да съм с жена и понякога с млад мъж с голям твърд пенис като на мъжа ми и да ме правят сандвич и какво ли не... НО
Като стигнахме до леглото - и пък казвам че момичето наистина бе много секси - не знам какво ми става... просто не можах да правя нищо и им предлагах те да почнат и аз да се включа после, и така стана, но мъжа ми спря и каза ако не се включва спира и става и че го прави и заради мен а не само заради него, искал и да ме усети с нея заедно, извиних му се и казах че не мога, че не ми идва от вътре и така, тръгнахме се към града и мълчах целят път, в къщи вечерта след банята си поговорихме на дълго и на широко, обясних му че някак си нещо ме спираше, не е от срам или задръжки все пък и аз много го исках, и не това че е жена, чисто и просто не ми идва от вътре, казах му дай да пробваме тройката сами и да фантазираме каквото си искаме, и така вече действаме и наистина се получи страхотно, мислим за някоя или някой и измислим как го или я каним и как ги чукаме и докато го правим, даваме на фантазията си пълна свобода и на думите каквото си искаме и говорим неща които никога не бихме ги казали в реалността, даже се изненадахме колко възбудени ни прави това до макс, всяка седмица всеки един от нас измисля нова обстановка и нова история с нови герои.. ту с мъж, ту с младо момиче, ту на автостоп, ту в спалния вагон като пътуваме с влак, ту на параход, ту в самолет, прости за това нещо няма граница стига да се обичате и да си имате богата фантазия, използвайте и малко секс играчки и запазвайте си любовта и жарта м/у вас да гори постоянно, аз съм много гореща жена, и много обичам мъжа си и не го давам да мисли за друга вече или за тройки с това което му правя и наистина сме много щастливи и пожелавам на всеки това щастие, борете се за брака ви, за съмейството ви, за любовта си, за децата си, и повярвайте ми скуката на ежедневието ви можете да я победите с много обич и воля и разнообразие в спалнята колкото и да сте изморени но постарайте се да правите и компромиси, че без тях живота ще е труден.
желая на всеки много обич и щастие.

Ж. 31

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e9824e81d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Правила съм тройка, когато не съм била в сериозна връзка.
Лично за себе си не желая тройка с любимия човек. Някои двойки обаче го правят и им харесва. Няма лошо - те решават за себе си. "За" свободния избор съм! И да - достигат до нови висоти в секса помежду си, което е чудесно! Обаче когато е по взаимно желание! В противен случай понякога се стига дори до раздяла.
Ти реши дали да запазиш това, което имате или да го разклатиш. Какви ще са последствията никой не може да ти гарантира, но каквито и да са - връщане назад няма да има!
Ж31

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c835e529d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Фантазирала съм за това, чисто любопитство. Известно време мислех, че съм способна да пробвам с приятеля си, но самата мисъл някой от нас да целува друг човек, да задоволява друг човек- не. Не е вид ревност, освободена съм от ограничения и ако той поиска, ще се замисля сериозно, но съм напълно задоволена от сексуалния ни живот, както и той и не мисля, че подобно преживяване ще бъде градивно за връзката ни. Така, че си оставам само със студентските тройки-двама правят секс, а третият се прави, че не е там или че спи.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 603f942cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Както пее Орлин Горанов:„Светът е за двама.... ” Ако се появи трети независимо дали само за секс, тази всеотдайност и интимност между вас ще изчезне. Освен това много вероятно е веднъж тръгнете ли по този начин и паднат ли моралните задръжки да няма какво да я спре при желание към друг мъж, а повярвай ми около една жена винаги има ухажори! Тоест може да и се услади „баницата” която сам и даваш и да почне и сама да си я хапва.... а от тук до раздяла има само една крачка!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 86c7781b8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   От автора:
Искам да благодаря на всички за коментарите и съветите.
До №1: скоро ще срещнеш момичето, което чакаш и ще забравиш за самотата. Обичай я и я цени, без да я ревнуваш (или поне не прекалявай с ревността).
Явно е, че аз съм по-разкрепостен, но след 10г. ще съм на 42 и надали ще си мисля за такива преживявания.
До №11: ако наистина го обичаш, а той наистина се "изцепи" за тройка, по-добре поговори с него. Ако за него това е най-важно, тогава му бий шута. Важна е комуникацията и прозрачността в отношенията м/у една двойка, а не кой за какво си фантазира.
Благодаря на №9 и №10.
До №12: много е хубаво, когато първият си остане и последен. За съжаление това не винаги се получава. Казвам го от личен опит. Провокирай го да бъде такъв, какъвто си го представяш, но и не храни големи надежди. Ако човека не се промени заради теб не се опитвай ти да го променяш. Запомни, че ако не сме добри за едни, то сме перфектни за други. Разбира се без компромиси не става, стига да не станат прекалено много, защото тогава оставаш на втори план.....

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 87895a61bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Пич, моята жена е страшна мацка. Но, колкото и да е готина с годините секса става леко монотонен. И така преди няколко години успях да я убедя да направим тройка с един познат, после втори, с жена и т. н. В началото не смееше много да се отпусне, като че ли я беше срам. Задръжките й вече са паднали напълно и даже си мисля понякога, че й харесва повече от на мен. Вихри се яката, кефи се на по надарените екземпляри. Свършва винаги по няколко пъти. И аз изчуках доста мадами, не се оплаквам. И на двамата ни е гот.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5f38ed9650
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Eвала. Ето така се прави. Поздравявам Ви и двамата.

От автора.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 39835a8c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   И аз си бях наумил тройка, ама не. И спонтанно стана някаква половончата тройка, но ми хареса. Приятелката ми живееше на квартира в апартамент с още едно момиче. Тази от самото начало ми се натискаше. Една вечер празнувахме, пийнахме си, а моята от малко я хваща и заспа в хола на дивана, а на съквартирантката и, очите и светкаха. Отиде в кухнята да подрежда и ме викна да и помагам. Сама ме хвана за пакета и ми го налапа. Както смучеше и стоях надървен в устата и , не знам как ми хрумна - отидох в хола, приятелката ми беше заспала по корем, вдигнах и ролкята, отместих прашките и проникнах. Казах и ,че приятелката и си е легнала в стаята. Чуках, а съквартирантката седеше на вратата и гледаше, докато се изпразних на готиното дупе на приятелката ми.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a6de8fe330
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Ако и двамата го искате направете, опитайте и с момче и д момиче, ние правиме тройки, четворки, суинг партита.
Започнахме с тройка с мъж, а сега сме на оргии. на нас ни хареса груповия секс и го практикуваме редовно. жена ми редовно и пръсват анала пред мен на партитста, и тя много обича в дупето. последно го правихме с цяло сем, майка, баща, две момичета и момче, на децата им беше за пръв път, но се получи супер оргия, жена ми се изчука на сандвич и с двамата, аз ебах майката, а момичетата само лизах, стана супер яко...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 60e498e058
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Аз съм правил и тройки и оргии и ми харесва. НО това са изживявания за хора който не държат един на друг и не се ревнуват. Случвало ми се е в оргия след това да ставам свидетел на грозни гледки мъж се кара на жена си защо за един кой си се стараела докато му прави френска а за него не. Отделно тези неща съм правил с жени към който не съм имал никакви сериозни намерения. Правилно са ти писали по горе че жената иска да минете на по сериозен етап а ти си мислиш как да я лансираш на разни ваши познати.
М47г.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f09df45c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   На 4-тата година, драги, хубавата ти приятелка очаква да пристигнеш с пръстен и предложение за брак, а ти и предлагаш тройки.
На всяка жена ще й светне фенера, че ти е омръзнала.
Връзката ви е пред разпадане. И пет път да повториш, че имате хубав сексуален живот, на теб той не ти е достатъчен.
По-добре да се отървава от теб и да си намери някой, който мечтае за сериозна приятелка и семейство. Ти не стваш и ще й изневеряваш.
Много си я огорчил!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker