Граница между приятелство и секса! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (82206)
 Избор на редактора (69)
 Любов и изневяра (18584)
 Секс и интимност (9776)
 Тинейджърски (18596)
 Семейство (3926)
 Здраве (6762)
 Спорт и красота (3575)
 На работното място (1559)
 Образование (4605)
 В чужбина (1023)
 Наркотици и алкохол (827)
 Измислени истории (695)
 Проза, литература (1307)
 Други (10895)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Граница между приятелство и секса!
преди: 11 месеца, 10 дни, прочетена 3474 пъти
Здравейте!
Първо да кажа, че за пръв път пиша и искам мнение, защото се чувствам объркана.. Аз съм на 38, той на 27 омъжена с дете и отговорна работа! МИСЛЯ, ЧЕ СЕ УВЛИЧАМ ДОСТА. Виждаме се случайно, погледите ни се засичат, усмихва се на шегите ми, пишем си вече месеци. Не желая да си играя с този мъж, твърде добър е интелигентно момче, но ми харесва все повече, а има и приятелка. Доверява ми се, споделя лични неща и истории, но се съобразявам. Усещам когато погледите ни се засичат случайно, но не сме стигали до интимности. Шегува се, но не смее да говори, Това, че казва лека и праща усмивки и пише веднага нищо не значи, но твърди че съм му много близка. Дали е мината границата на приятелството и до колко това е възможно, колко ще просъществува това приятелство изобщо.
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ С ПОДОБНА ИСТОРИЯ И МОЛЯ ДА СПОДЕЛЯТ МНЕНИЕТО СИ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 8 дни
hash: 9964e4643c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Това "приятелство" ще просъществува точно 6 месеца, след което един ден ще се събудите и двамата безумно влюбени един в друг. И нито разликата във възрастта, нито поетите вече ангажименти ще имат значение. Ако си допаднете и сексуално, ще се разделите с партньорите си. Това може да е зле и за двамата, но по-скоро ще е началото на нов път, който един Господ знае къде ще ви отведе. Минала съм през абсолютно същата ситуация. Извадих късмет и пътят ме отведе към едно почти безоблачно щастие, ново семейство, нов живот, нови амбиции, нови хора, нови предизвикателства. Но не винаги се случва така. Понякога идват разочарования, а с тях и съжаления и носталгия по миналия статут. Аз лично ти желая любов!

 
  ...
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: 44d6426de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   А дали просто не ти се е доверил като по-възрастна и те има за втора майка? Аз също познавам жена около 40-те, която буквално възприемам като майка и дори мога да ѝ споделям повече, отколкото на моята, но абсолютно никога не ми е минавало подобно нещо през главата.
Дори и да е инак, жена на 38 с мъж и дете няма работа с 27-годишен. Не е морално спрямо съпруга ти, ако ще правиш нещо, поне се разделете преди това.

Поздрави!

 
  ...
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: 466ce4ed64
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Доста отвъд границата на обикновено приятелство сте, особено щом и двамата сте обвързани. Подобни неща се споделят с половинката, не с "приятел. "

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 3df45205cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   За мен има приятелство, единствено когато и двамата са нсясно защо няма да се продължи по нататък. Не бива никой да бъде подведен, в този ред на мисли - по добре го обсъдете, особено ако си пишете толкова често, че примерно да не можете да кажете за това на партньорите си. Ако е така, то някаква граница е премината. Дори и да се стигне до следващ етап всеки трявба да е наясно докъде може да се стигне и какво може да се очаква от другия. В интерес на истината 27годишен едва ли би станал семеен, по скоро други са му интересите към теб. Каквото и да правиш - бъди на мясро и се дръж достойно.

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 40eca6314b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Според мен границата е премината или по-скоро я слагаш поради това че казваш че сте обвързани. Няма да те критикувам, всеки има нужда да разнообрази живота си. Може би трябва да си споделите, да консумирате връзката си и всеки да си наляга парцалите, с едно хубаво изживяване зад гърба си.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 0a22f391ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Приятелство между мъж и жена НЕ съществува разберете го... рано или късно единия започва да желае другия и стават едни гадории.. Обвързани сте и двамата, моля те не си съсипвай семейството заради едни хормони... че после и децата теглят.

Бял ангел

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 254e268f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Благодаря Ви все пак. Може и да ме възприема като майка, но да споделя вълненията си първо с мен ,да пише лекинка вместо лека нощ. Аз мисля ,че се притеснява да сподели това което усеща .На всяко мое писане отговаря веднага не досаждам по цял ден една усмивчица и веднага връща .Дали това е от любезност .Едва ли .И няма как да споделя с мъжа си макар , че той също Има добри приятелки . Как да разбера дали иска повече се питам....

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: e7abda6e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Твърде късно е за връзката на авторката а и на момчето отсреща изглежда, понеже някой не се е сетил да си го държи в гащите по-отрано. Сега след като са се зарибили ще си измислят всякакви оправдания за да поддържат контакт докато не преспят заедно. Останалото е история.

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 199f350bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   4. Благодаря. Нямам намерение да правя този мъж семеен или да му се слагам, просто е, привличането го има. Все още мисля с главата си. По точно искам да разбера той как ще постъпи. А иначе да, пишем всеки ден но ми е достатъчна и една усмивка, не винаги дълги обяснение, а и той се съобразява много, даже понякога в присъствието ми изглежда притеснен, а какво остава пред други хора. С риск да изглеждам глупаво аз няма да избягам от удоволствието. Живота е достатъчно отговорен и

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 870148a34f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Това авторке се нарича любезност.
Била съм свидетел, как една моя приятелка праща усмивки и целувки в чата на нейни колеги, но това не означава че си пада по тях.
Не се вкарвай във филми, той те възприема като майка, а и кой ли в чата няма да се отпусне? !

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: e798b4e904
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Как да разбера повече се питам - не питай себе си, нито нас, питай него. Седнете, поговорете. Сега, ако на теб тия флиртове ти харесват и ти чешат егото - да те светна, няма да се размине само с усмивчици по вайбъра. Ще вдигнеш краката и ще си носиш последстивята. Просто пракрати конакт с него, ако искаш да запазиш семейството си. Дотук разбирам обаче, че искаш хем вълкът сит, хем агнето цяло. Няма накъв филм. Малко съм груб, но ненавиждам лицемери - пред другите, а и пред себе си.
М36

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: ad6b2ceaf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Рискът води до печалба или пък до загуба, надявам се схващаш метафората...

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 466ce4ed64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Стигнахме до "няма да избягам от удоволствието". Авторката само дето не е скочила в леглото на господина, при все че е омъжена с дете. Защо продължава да лъже настоящата си половинка обаче ?

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 254e268f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Да мъже, наясно съм с последствията! Казах, че не си играя и не мисля, че съм на 16. Не си падам по драми и романтични излеяния, имам достатъчно работа, но не виждам нищо лошо в това... Кой бяга от малко повече внимание? Вероятно ще прекратя писането, но това няма да промени нито отношението, нито мнението ми за човека. А и не съм убедена, че след дни той пак няма да пише ако не веднага. Не общуваме 24 ч да следя телефона там ли е или не ееее, но съм убедена, че когато сме един срещу друг има онова глупаво спичане, неудобство или съобразяване... защо ме гледа така, защо се усмихва на всичко което казвам, защо иска да пуши не 1, а 2, 5 цигари... БЛАГОДАРЯ ВСЕ ПАК, ПРИЕМАМ МНЕНИЕТО ВИ.

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: e7abda6e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Авторке, който не бяга от внимание, бяга от отговорност. Самия факт че ти е приятно вниманието му ти вкарва разни подсъзнателни идеи и създава привличане. А това че не си отрязала тези отношения показва колко малко държиш на съпруга и децата си. Недей да лъжеш себе си и премисли кое наистина ти е по-важно, защото така доникъде няма да я докараш.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 8d312c0ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Не мислех, че ще ме напада някой. Не писах с тази цел. Поисках да споделят хора които са преживяли. Дали и колко държа на мъжа и детето си едва ли някой може да знае вместо мен. Омъжена съм от 10 години и съм нормална имам се зряла и мислещи жена. Кой от вас ще ми каже, че не харесва да бъде желан и че всичко е същото като на 20 или 30. И вие колко живота живеете не си падам нито по интриги нито по еднократни връзки.

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 8d312c0ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   14 не съм скочила никъде ,ако бях нямаше да пиша изобщо.Вие безгрешни ли сте и има ли такива изобщо.И не познавам жена ,на която да не и харесва да усеща че е желана.

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 466ce4ed64
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Стига преструвки авторке. Ако не искаше да се отдадеш на авантюра, нямаше да пишеш тук а изобщо щеше да отрежеш господина. В момента търсиш насърчение и начин да успокоиш собствената си съвест че това което правиш в момента е ОК, защото "всяка жена обича внимание". Това наистина е така, но всяка влюбена жена обича внимание само от 1 мъж - нейния.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 254e268f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Влюбена жена след 15 години.... малко рядко, но може и да има. Темата беше на границата между приятелството и секса. Нито се оправдавам нито убеждавам някой. Харесвами да общувам с този мъж и виждам че е взаимно. но и двамата се съобразяваме не ми пречи да ми бъде и само приятел, а явно за него е странно защото си позволи даже в присъствието
на приятлката си да ми напише обади ми се какво толкова, е не се обадих.

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 3a5f0492fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Ами като му се слагаш на момчето, как да те гледа, авторке. "Усмивчица, и веднага връща... ". Моят съвет, който най - вероятно няма да послушаш, е да спреш да пращаш усмивчици на чужди мъже и да се прехвърлиш на своя, което според мен ще ти спести доста неприятности. Нали знаеш - Любопитството уби котката...

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 466ce4ed64
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Стигнахме си на думата, а именно че не си влюбена в мъжа си и това което имате е приятелско съжителство плюс секс вероятно. Това обаче не е оправдание да се зарибяваш с други зад гърба му, колкото и да отричаш че това не се случва. На теб приятно ли ще ти бъде ако той също обмисля дали дамата отсреща иска да си легне с него? Дори той да постъпва по неетичен начин, не е задължително ти да правиш същото. Ако не си доволна от брака си и не искаш да се бориш за него, решението е измислено и се нарича развод, пък после всеки е свободен да търси щастието си без проблеми със съвестта. Ако пък искаш да го запазиш, сега е момента да се почудиш какво може да направиш за да те желае съпруга ти отново, вместо да търсиш внимание и евентуално секс от чужди мъже. Има доста неща които да разпалят отново искрата между вас, стига да имаш желание за това. А може би просто искаш да запазиш удобството което ти носи брака, като междувременно си поиграеш с някой друг? Поговори със съпруга си, може пък да стигнете до някакво разбиране за отворен брак или нещо подобно.

А това което всъщност те интересува е показателно от заглавието на темата - тоест дали този мъж иска да преспи с теб. Ако нямаше сексуално напрежение между двама ви, общуването нямаше да е приятно, най-малкото защото изпращането на усмивки е напълно несъдържателно. Приказките за съобразителност са до време и реплики от сорта на "увличам се", мисли за "интимности" и как "няма да избягам от удоволствието" издават достатъчно. В пряк език ще рече че си хлътнала и няма да направиш първата стъпка, но ако този мъж ти предложи, ще преспиш с него на момента. Само че това няма да ти реши проблема, защото и с новия няма да имаш безкрайно щастие. А след това какво, ще преминеш на следващия? Ако не се научиш сама да се грижиш за семейното щастие, друг няма да го направи вместо теб.

Съжалявам че всичко звучи толкова нападателно, но тези истини не виждам как да се кажат другояче. Това което вършиш не е отговорно спрямо съпруга а и още по-малко децата ти, защото на тях това предателство ще повлияе най-много. Евфемизма че ти е приятно чуждото внимание е точно оправдание за това че ти се иска да преспиш с друг, колкото и да не ти се иска да го признаеш. Никой няма да ти се сърди ако направиш нещата по цивилизования начин. Но ако го направиш зад гърба на тези които те обичат, ще бъдеш като жената описана в тази тема http://spodeli. net/6/story-123819. html. Така че стига колебания и вземи едно наистина отговорно решение за себе си.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 254e268f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Благодаря 22. Прочетох всичко подробно. Вероятно трябва да обясня, че имам съмнения за 3 ти човек от страна на съпруга си, нямаме чести интимни взаимоотношения. Водила съм разговори с него, които водят до един и същ развой.... Ти си луда, имам много работа и стига с твоите глупости.... Мъжа за който, говоря приятелството ми не въвличам изобщо в семейните си проблеми не мисля че и е необходимо, наясно съм че имам проблем... а отделно и най важното е че имам син който обожава баща сиии. С разговор не ставаааа. Реално никой не ме тормози нито обичам скандали и драми, нооо така се получава. Срешнах го случайно виждали сме се много пъти и получих разбиране и отношение. Затова писаххх тук рядко има неща с, които не се справям само, но сега не ми се получава..

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 964da055f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Всичко изброено е приемливо без писането. И аз се държа така с колегите, но не си чатим и се виждаме само на работа.

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: bbdb3a4e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   А бе тази авторка реве за един многоооо болезнен развод скоро, а още по страшното...много сълзи от единственият и син и много мъка и комплекси и какво ли не, децата много ама много тежко носят развода на родителите и всичко това за какво ???? за едно влечение и един кратък кеф след секс !!!знам го от личен опит защото така се случи с братовчедката а сега ако знаете колко съжалява и моли мъжа и да я върне при него и да се съберат ама нееееее. мъжа и много горд или много ранен се оказа, и отказва тотално да се събират а сега тя има цялото време на живота да мисли дали си заслужавало онова дето направи и замени заради едното влечение или чукане.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: edcc409f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   От №22:
Авторке подсъзнателно виждаш че брака ти вече се е изчерпал, щом покрай липсата на обич си стигнала до съмнения в изневяра, за които най-вероятно си напълно права. Това не е извинение да му отвръщаш с нещо подобно, макар и все още да не се е стигнало до крайност от твоя страна. Но емоционално вече си му изневерила, разбира се несъзнателно. При такова положение и от двете страни, бих казал че развод е най-практичното решение.
За проблема със сина ти не зная какво да кажа. Той може да реши дори да идеализира негативните аспекти на баща си като изневярата, и това не можеш да промениш лесно ако се случи. Потърси общ език с него, най-малкото си му майка. Вместо да споделяш щастливи мигове с колегата, започни да правиш това с детето си.
Иначе се разбира че твоя съпруг ще се прави на света вода ненапита докато не го хванеш в крачка. За целта започни да анализираш съмнителните черти на поведението му и в кои моменти ти се струва че кръшка. Обикновено такива хора правят нещата по график, така че да изглежда сякаш всичко е "наред". След като установиш каква му е рутината си вземаш отпуск и го проверяваш/проследяваш. В краен случай наеми частен детектив. Ако разкриеш изневярата, развода ще бъде по вина на съпруга ти, съответно ти ще държиш картите.
Има и други варианти, като предполагам вече си опитала да водиш спокоен и откровен разговор с него безуспешно. Можеш да го тестваш като му предложиш да направите тройка с друга дама и да следиш за реакцията му. Ако е прекалено ентусиазиран или пък отхвърли на момента - не му е чиста работата. Всякакви малки неща могат да се направят за да провериш дали казва истината, жена си - трябва да са ти известни триковете на занаята.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 03afea607c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Приемам критика и се радвам, че споделяте мнения. Да обясня на всички ви вероятно трябва е, че аз предимно съм с детето си. Гледам, водя, уча и т. н като всяка нормална майка. И това не е грижа, а отговорност която всеки носи. Винаги в семейството съм била по активната в секса и нищо не ми е чуждо. Мъжа ми за толкова години е наясно с това и поведението му е абсурдно, а моето на този етап разумно. Нямам угризения че общувам с друг мъж след поредни разговори с моя. 22 много адекватен и аз искам да го хвана отговор

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: db2ebdbeb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Хванах го всичко което мислех е верно. Сега главата ми е боза Не виждам смисъл този брак да продължава само се чудя след като кажа на родителите си как да постъпя. Треперя като пиша трябва да запазя самообладание да не реагирам остро и нападателно Мисля само за детето и този кошмар който ми предстои. Благодаря на всички ще се консултирам с адвокат.. Горкото ми дете как ли ще преживее всичко това. А приятела ще го оставя този мъж няма нищо общо със семейните ми проблеми а поведението ми е съвсем нормално за жена, която у дома не получава нищо.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 96153878e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   :))) Чакат ви невероятни моменти заедно, и кошмарни за сегашните ви партньори!

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 0612526e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   И какво като си го хванала? Какво като ти кръшка? Ами твоите 50% отговорност за неговите действия? И на какво основание ще обсъждаш това с родителите си!? Изневяра не съществува, мила. Постъпи като умна жена- без скандал и обвинения, даже може да не му казваш, че знаеш, ако той е добър баща и се държи добре с теб, какво ще спечелиш от развода? Нищо, само синът ти ще го отровите емоционално. Гледай да си добра майка и съпруга, като гледам се каниш да тръгнеш по пътя на мъжа си, не си го причинявай. Не очаквам да се съгласиш с мнението ми, въпреки това споделям. За такъв избор се иска сила и осъзнаване, каквито подозирам ти не притежаваш. Въпреки всичко ти желая да запазиш спокойствие, да не избързваш с решенията, в крайна сметка ще стане това, което трябва да стане, успех!

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 466ce4ed64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   От №22:
Авторке за пореден път ще кажа че нещата не работят така. Неетичната постъпка не може да бъде извинена по никакъв начин, дори с нечия друга. Ако държиш на почтенноста и достойнството си - не търси оправдания, признай си грешката и се заречи да не повтаряш. Трябвало е първо да търсиш доказателство за изневяра или просто да искаш официална раздяла и чак тогава да се ухажвате с друг. Още повече че другия мъж е обвързан. При положение че знаеш какво е да ти изневерят, защо би причинила подобно нещо другиму?
Сега след като се разделяте със съпруга си, ако държиш комуникацията с другия да продължава, трябва да проведете сериозен разговор за чувства си и кой какво очаква от вашите отношения. Най-малкото ако има романтичен или сексуален интерес е редно да се раздели с приятелката си, в противен случай правилната постъпка е да ги прекратите, не да улесняваш изневярата му по такъв начин. Ако пък няма такива желания, за самата теб е по-добре да спреш всякакъв контакт, защото сама виждаш че хлътваш по мъж който не е свободен.
Искрено ти съчувствам за това през което ти предстои да преминеш. Но като дете на разведени родители мога да кажа че развода е правилното решение за твоя син. Много по-неприятно за едно дете е да гледа родителите и да вижда че не се обичат и единствено носят нещастие един на друг. Просто се постарайте да го държите колкото е възможно по-встрани от бракоразводния процес и всичко ще е наред. Освен ако самото дете не поиска да е информирано, в зависимост от възрастта.
Желая ти успех и всичко добро.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 3a120d234f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   30 товa което си нaписaл и толковa долно и жaлко, че нямaм думи дa го опишa. Съветвaш женaтa дa нямa чувство зa собственa знaчимост, дa се унижи, дa се пречупи/прегърби пред някaкъв полумъж...
Aвторке, сегa си свободнa и с чистa съвест дa прaвиш същото или дa му биеш шутa! По ТВОЯ преценкa и нужди!

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: e33f9fbab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Не се оправдавам пред никой, няма за какво. Единственото което ме вълнува е детето. Нямам намерение да обърквам някой и да го разделям даже ще се оттегля. Вече разговарях с адвокат и съм наясно с цялата процедура. Връщане назад няма. Дано се разберем като интелигентни хора. Дано детето не се депресира, а аз ако ми е писано ще срещна човек който да обичам и ме обича без да се налага да го споделям тук а реално в живота си. Благодаря Ви.

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 0612526e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   До 32 от 30- изобщо не си разбрала коментара ми, 3-ти човек въобще не може да бъде причина за развод, може да бъде повод евентуално- сега по-ясно ли се изразих?
До авторката- темата не е за съпругът ви, но решението ви, вече обсъдено с адвокат! , ще го засегне пряко, не знаем що за човек, съпруг и баща е, а също дали иска развод. Животът на синът ви също ще се промени, със сигурност ще му е тежко, много даже! Все казвате, че детето е най-важно, но ми се струва, че вие слагате себе си на преден план- още неразведена, а вече се надявате да срещнете нов партньор. Вярвате ли, че е възможно да имате щастлива връзка с нов мъж и щастливо дете едновременно? Ако да- желая ви много късмет! Едно уточнение- не се опитвам да ви вменявам чувство за вина! Помислете повечко, помислете обективно, поставете се на мястото на хората, които вашето решение засяга и действайте тогава, да не съжалявате после! Някакси си мисля, че само сте чакали „сериозен„ повод от вашия съпруг, за да го разкарате от живота си, стоварвайки цялата отговорност на негов гръб.
Животът е интересен! Бъдете здрава! Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 3a120d234f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Много добре те рaзбрaх 34. Къде били нейните 50% винa, че ТОЙ го нaбутвaл нa друго място, тоест, действaл нa бaзикови инстинкти без дa помисли зa по-вaжното, семейството си.
И после и препоръчвaш дa се нaведе и си трaе.
Вие мъжете е крaйно време дa рaзберете, че точно товa е еднa от нaй-големите причини зa рaзводи, дa си стоят млaди момчетa сaми, дa предпочитaт жени сaми отколкото със съществa с подобно мислене.
Не било причинa, a повод...
Но пък aвторкaтa дa си я стискa, че женскaтa пък се изтърквa сигурно, нaли?!

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 466ce4ed64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Хаха №30/34 изобщо си няма идея какво е да си дете в подобна ситуация. Определено развода е най-доброто решение, защото отношения насила не се градят от прахта. Съжителството на съквартирантски начала когато хората не се харесват един друг няма как да се отрази добре на когото и да било. Да не говорим че предателството, колкото и да се прощава не изчезва. Ако на детето се обясни как стоят нещата и че то няма вина за каквото и да било, няма да има проблем. Майката въпреки че аха-аха да изневери, изглежда по отношение на сина си е достатъчно отговорна. Стига си давал(а) глупави напътствия еквивалентни на "бъдете нещастни за да е щастливо детето". В реалния живот такъв филм няма, защото децата се учат от примера на родителите си.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 23 часа
hash: 0612526e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   35, жена съм, не мъж.
36, прочети пак заглавието на темата. Авторката е стигнала до въпросната граница, мъжът ѝ я е преминал. Тя споделя, че не е тормозена вкъщи и съпругът е чудесен баща. Явно в това семейство липсва емоцията, тръпката и затова залитат и двамата навън. Мисълта ми беше, че когато има такъв емоционален кофликт, пък и какъвто и да е конфликт между двама души, отговорността за него е поравно между тях. Не знаем гледната точка на другия партньор, не знаем дали това залитане встрани ще стане тенденция, знаем само, че това е самоунижение от негова стана, не е решение. Авторката натиска спирачката и с право, авантюрата няма да ѝ запълни емоционалните липси. Според мен тя би могла тактично да помоли мъжа си да обсъдят ситуацията, според мен ще е съгласен, още повече, че тя разполага с доказателства. Решението за развод трябва да е общо тяхно, да го кажат на сина си и въобще това е една голяма промяна, с много потърпевши. 36 е с много развинтено въображение, въобще не смятам, че двама нещастници ще отгледат щастливо дете, не смятам, че и дете на разведени ще е щастливо, може да е по-спокойно примерно, ако в семейството е имало насилие, но нека не се отклоняваме, темата беше друга, авторката си знае най-добре. Напътствията ми бяха да не избързва сама с решението за развод, ако нещата са поправими в нейното семейство и ако има желание за компромиси и от двете страни- нека опитат да се разберат културно и цивилизовано.
Повече няма да обяснявам, който разбрал- разбрал.
Още веднъж- нека това семейство в техния конкретен случай вземе най- доброто решение за себе си и за най- близките си!

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 21 часа
hash: 1228580ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Нямам намерение да се променям. Мъжа ми хладнокръвно е готов да се развежда. Това не е семейство а съжителство от доста време на сам. Казах че няма да занимавам другото момче със себе си изобщо не ми е до това. Имал съм забежки каза да, но аз видиш ли съм мислела само за кариерата и детето си. Е дори да съм жива и здрава и дано имам работа да продължавам да гледам сина си нормално. А мъжете ако е писано някой ден ден може и да се появи някой.

 
  ...
преди: 11 месеца, 21 часа
hash: 1228580ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Мъжа ми не само, че се оправдава, но и се опитва да ме изкара виновна. Той недоуценения и оправдания. Горкия

 
  ...
преди: 11 месеца, 13 часа
hash: 466ce4ed64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   От №36, до №37:
Не съм аз този с развинтеното въображение. Говоря от личен опит и на всичкото отгоре съм щастлив че нашите се разведоха, представи си. Никой от нас децата не е обвинявал себе си за това. Колкото и добър да е един родител в други отношения, изневярата е буквално предателство към семейството, което оказва неприятен ефект върху всички, независимо дали е разкрита или не.
Авторката наистина си призна накъде е залитнала и че е постъпила грешно. Момента за обсъждане на каквито и да е ситуации отдавна е минал, щом се е стигнало до намесване на трета страна в отношенията. Компромисите водят до неудовлетворение за всички страни, включително и децата. Елементарни познания по психология са нужни, не празни генерализации от сорта на "децата не са щастливи ако родителите са разделени".

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 254e268f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   40. Много адекватен отговор. Няма връщане назад и компромис проявявах го няколко пъти заради детето и вече мисля че е погрешно. Никой няма да се погрижи за мен ако аз сама не го направя, моля се дина ми да не изпада в някакви странични състояния. не направих скандал и драма само заради него /Ще му дам всичко и ще буда до тетето за себе си ще мисля после. Изобщо не ми е до мъже, но да ми твърди някой че едва ли не аз съм виновна защото съм амбициозна и във всичко съм била най все аз... граничи с глупост на незрял мъж, на който му харесва явно да му казват колко е велик по млади девойки. Не съм длъжна да търпя това, и е под нивото ми даже. Трудно ще е, но продължавам сама аз и детето. Категорична съм

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 28 дни
hash: 1ac860600b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Short version - щом имаш мерак - лапай! ..и по дискретничко, нали
М 30

 
  ...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: 254e268f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Приятели кошмара предстои. След като заявих всичко на мъжа си започна. Защо мъжете не мисля шредварително хем искаш да ходиш, хем не приемаш истината на жена си. Категорична съм за развода. Тези 2 месеца ще бъдат кошмар. Радвам се че нямам никой до себе си и съм на чисто не желая да въвличам никой мъж точно сега в историите си. Мъжа ми излезе от нас, но звъни всеки ден, разпитва къде съм даже се обади на детето пиян след 00. часа. Как ще се справя нямам идея. Дано имам сила да се справя с всичко.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: edcc409f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Авторке ако мъжа ти те подлага на психически тормоз и вече си го предупредила да не звъни и т. н. можеш да опиташ да издействаш ограничителна заповед. Консултирай се с адвоката си по въпроса.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker