Търся си някого - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Търся си някого
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 3254 пъти
Здравейте! Пише ви момиче, почти на 18 години от София. Според мен и много хора съм си надраснала годините отодавна. Разказвам набързо. През целия ми живот постоянно съм била обградена от момчета, винаги в мъжки компаний. Нямала съм почти никакви приятелки. На 14 години се захван с момче на 24, с 10 години по-голям от мен. Продължихме близо 4 години заедно. През това време съм преминавала през какви ли не психически сривове и какво ли не, липсвало ми е страшно много момиче или момче, на което да споделям. Заради тази връзка загубих всички познати, "приятели", и всякакви хора. Постоянно съм била търсена и сваляна във фейсбук и тн, но от моя страна никога не съм проявявала интерес към никого. Като цяло съм мразела женски компаний, винаги са ме гледали на кръв или просто с нежелание да общуваме (не всички, имало е и мацки, които много са ми се кефили, но предимно по-големи от мен над 20 години. ) Но харесвам жените, не мога да видя красива жена (нормално повечето почват да злобеят) и да не си представя нещо с нея. С бившия ми приятел, заедно сме заглеждали момичета, никога не съм ревнувала от момиче, КОЕТО И НА МЕН МИ ХАРЕСВА. Гледам повече лесбийско порно. Тежи ми, че след тази връзка, нямам нищо и никой. Има просто ужасно много интерес към мен в социалните мрежи, но не ми харесва да водя празни приказки, в празни чатове, с хора които просто искат да си го "пъхнат" в се тая коя девойка. Не знам и аз какво търся... искам човек, мъж, момиче, приятелство, секс.. не знам защо така съм се затворила, не давам шанс на никой. Преди бях ужасно весел човек, душа на компанията, никога не е било скучно с мен, а сега всичко премислям, много съм обрана, обичам интелигентни разговори, почувствани, не да си дрънкаме празни приказки.. Не знам дори защо го споделям това, но ми е интересно какво мислят другите относно този мой "проблем" или начин на мислене.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 92e4982693
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Проблема ти е такъв : Не знаеш какво искаш! До колкото разбрах ти си бисексуална и ти трябва сексуален партньор ако е така, ти избери дали да е момиче или момче.. Сигурно си изживяла тежък период затова си, се затворила но недей колкото повече се затваряш толкова повече проблема ще се изостря първо разбери от какво имаш нужда и си го набави.

=АЗ

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e8fc42ee7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Начина ти на мислене се е променил към по-аналитичен явно. Но не виждам какъв ти е проблема реално. Казваш че ти обръщат достатъчно внимание. Ами недей си говори празни приказки, а такива каквито искаш. Аналитичните хора са по-малко но не са в червената книга, все ще се нацелите с някой.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 94f9ecc832
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Моля, спрете с римските императори! Обикновено се въздържам от забележки към правописа, но това Й ме изкарва извън нерви.

По темата: дай си малко почивка, намери си хоби изискващо повече контакти с хора и той/тя ще се намери.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4f5d6500ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз нещо не разбирам... Ти като недостатък ли отчиташ тази промяна в мисленето ти, или тъкмо обратното?
Мисля, че първо трябва да си изясниш сама на себе си, какво точно искаш на този етап от живота ти... , и едва тогава ще можеш да вземеш правилните решения.
Ние, каквито и съвети да ти дадем, все ще сбъркаме, защото не те понаваме така добре, както ти се познаваш.
И честно казано, малко е тъпо да задълбаваш в интелигентни разговори с някого, при положение, че живееш на малка планета в необятниятното космическо пространство, която всеки момент може да бъде ударена от нещо, или изгорена от собственото си Слънце, докато се опитваш да водиш "интелигентни разговори", които с нищо не могат да променят този и куп други проблеми, които съществуват на Земята.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6fa0c49d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не знаеш сексуалността си. Затова не знаеш какво искаш.

Яд ме е, че трябва да го кажа, но това е един от редките случаи, в които бих препопърал психотерапия. Трябва някой безпристрастно да погледне ситуацията ти, а това няма да го напряват приятели или роднини.

Говори с родителите за психолог. Не боли, не е страшно, малко е скъпо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker