Противозачатъчните, които ми предписаха оказват лошо влияние на сексуалният ми живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Противозачатъчните, които ми предписаха оказват лошо влияние на сексуалният ми живот
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 3068 пъти
Здравейте, преди 3 месеца ходих на гинеколог, защото имах проблем с акнето и исках да разбера дали нещо ми има защото съм на 20 години, а имам пъпки каквито имах и на 14-15 години. Оказа се че имам повишен тестустерон и поликистоза. Изписаха ми противозачатъчни, които трябва да пия 3 месеца и тогава да отида пак, за да се разбере дали съм се оправила.

Още щом ги взех видях, че може да спад в желанието за секс. Помислих си че едва ли ще е кой знае какъв спад, НО с приятелят ми започнахме да правим секс на 2-3 седмици по 1 път. Той е изморен от работа, а аз не изпитвам нужда от ласки и така си лягаме и заспиваме. А преди бях с огромно желание по 3-4 пъти в седмицата го правехме. Окза се че и не мога да изпитам оргазъм, настройвам се на секс, но не се възбуждам, не ми се прави и не мога и не мога да съврша, дори и да ми се прави секс пак не се получава.

Казах на майка ми, че не само не ми се прави ами и дори да го правим нищо не изпитвам. Май месец трябва да си направя пак изследване и пак да отида на лекар. Казах на майка ми че предпочитам да си имам пъпки ако ще да съм обрината от пъпки и все още да си имам поликистозата, но поне да изпитвам нещо по време на пловият акт, не искам да пия такива лекарства, аз съм против тях ина си презервативи за предпазване, поне те не спират желанието. Тя ми каза: Ако се наложи ще ги пиеш и 1 година. За да се оправиш.

Не искам да съм като някаква бабичка на 60 -70 години, която няма нужда от секс, аз имам млад човек съм. Майка каза, че като отида трябва да я питам дали не може да ми предпише някой по-леки, ако ен съм се оправила, това нещо не се търпи. Поне аз не мога да го търпя.

Братовчедка ми пие някакви противозачатъчни от 2 години, но с цел да се предпазва, а не като мен да се лекува и с неяйният проблем са като зайци, явно тя няма проблем с оргазмите, като мен. Писна ми все да си нагласям телефона да ми звъни някаква аларма, за да не забравя да си изпия поредното хапче.
Въпросът ми е има ли жени които противозачатъчните да им действат по този начин?
За информация пия Диане 35.
Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: fa4708c1ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моята приятлка от как започна да пие противозачатъчни желанието и намаля драстично... преди го правехме секи ден даже и по 2 пъти някога сега го правим по 1 път в седмицата. Направо не издържам вече.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 877686523b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз имах същия проблем с пъпки след 20. Отидох на дерматолог и ми изписа мазило - ту се оправя, ту не. Зависи си от стреса.... Завърших си следването и значително намаляха, но се излекувах окончателно като почнах да ям много по-малко месо. Живея на Запад и при нас е фраш с хормони. В България още не е така масово.
Ползвай и козметика за самочувствие. Спри противозачатачните, ще загубиш приятеля си!!!
Това са хормони!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d3ae543896
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не мога да ги спра, защото са ми за лечение, ако не бяха за лечение веднага бих ги спряла. И аз осещам че нещата не са като преди, чудя се дали това че аз не си искам ласките и че не казвам нищо по въпроса, го кара и той да него прави, нестига че го правим рядко ми и нещата при мен не се получават изобщо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker