Жена ми става все по широка там долу - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жена ми става все по широка там долу
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 22365 пъти
Здравейте, съпругата ми е на 38 г. С времето забелязах, че вагината й става все по широка и разтеглива, няма нищо общо с времето, когато се взехме, преди 5 г. Вече, когато правим секс иска първо да вкарам няколко пръста и без да ги вадя да си вкарам и пениса. Или пък си вкарва пенис-вибратора и иска аз да го вкарам над него за да съм я стимулирал повече. Вече започвам да се дразня. На мен не ми е малък 15 см ми е, нормален член. Твърди, че не ме усеща. В дупето има хемороиди и там секс не правим. А аз се чудя, дали пък не си е намерила някой надарен любовник и аз после да хлопам след него. Говорих с нея, отрича. Било нормално с възрастта за става по-еластична. Има ли някой подобен проблем?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1d1189a845
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Ами възможно е теоретично да има някой мъж, който е по-надарен от теб, защото женската вагина се напасва към члена на мъжа, но може и тя да си е права, защото все пак не е на 20 г. момиче и сигурно е и раждала жена. Като цяло май нещо има проблеми там долу. Трябва да прави упражнения на Кегел.
Изпуска ли се като кихне или кашля? Ако е така е за Кегел и дори за пластика на влагалището, но с кегел ще се оправи най-вече. Вагината е обхваната от мускули и тях трябва да тренира. Тя си знае какво е това, а ако не знае да чете.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 694b104ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Aко рaботи тежкa рaботa е възможно дa е стaнaло свличaне и съответно рaзширявaне. Имaм близкa нa която се случи и нaпуснa рaботa точно зa товa. Инaче aко не е рaждaлa през тези 5 г. нямaм друго обяснение зa рaзширявaнето и.
Aко и нa двaмa ви е готин сексa тaкa, не виждaм проблем.
Aко тя ходи и нa друго място, дори и дa е по-нaдaрен, вaгинaтa се нaгaждa/рaзширявa според членa в моментa, при нея явно си е друго. Тя въобще спорувa ли нещо, поне тичaне? Aко никогa не е спортувaлa, може и просто мускулнa aтрофия дa е, особено aко рaботи тежкa рaботa или другaтa крaйност-седнaлa по 8 ч.
Не се вживявaй толковa aми търсете нaчин зa решaвaне нa проблемa щом зa теб е проблем.
Aко нa нея не и беше хубaво с теб, дa не мислиш, че щеле дa се "измъчвa" ше си нaмирa поводи дa не искa, a тя очевидно искa.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 38711a8d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Нее, не е вярно, че с възрастта става нещо много различно там долу. Ние с жена ми сме женени от много време. Тя е като момиче. Не си я давам за никоя млада, минала през много мъжки ръце нахакана мацка. Всичко е до човек.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 720c857d00
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Жена ти раждала ли е естествено? Всички жени се разширяват след това. Не знам защо хората говорят глупости, че вагината си връща предишните размери. Я си представи 10 см глава колко е. Няма такъв пенис. Ако упражненията на Кегел не помагат, аз бих си направила пластика. По - добре операция, отколкото гаден секс. Иначе аз след като правя секс с по-надарен мъж, действително усещам разлика. Сега правя с един, на който му е голям. Секс приятели сме. Ако пробвам с друг ще изсъхвам бързо, защото не усещам много. Трябва ми да мине поне месец без секс, за да се пригодя. Зятова не обичам да правя с различни мъже. Интересно ми и при мъжете ли е така. Ако правите секс с по-тясна, после неприятно ли ви е с по-широка?

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6a8debb8c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Има упражнения които помагат за стягане на мускулатурата там долу. Да започне да ги прави и да спре да си играе с изкуствения член-вибратор. Ако това не помогне, определено си има друг разтегател. За такива съмнения ако предварително знаеш че има дори минимална възможност да те излъже - няма смисъл да питаш. Особено ако тази "хлабина" е започнала да се проявява по-рязко, работата е ясна. Започни да следиш нейния режим, виж къде има възможности да кръшка и опитай да я хванеш в крачка. Има и детективски агенции които могат да свършат това вместо теб.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4cc2f29674
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Та покрай вибратора може да си ползва и краставица, за какво и е любовник? По скоро ти се замисли дали да не си хванеш някоя друга по-тесничка та да не ти хлопа.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5d8556c1f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Първо, да спре да си вкарва вибратора, пръсти, ръце, и всякакви такива. Само члена ти. Второ, малко упражнения.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0bc33293be
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Винаги я има опцията да има любовник, но не е задължително. Това което описваш се случва най вече след раждане по естествен път.
Решенията са само 2:
1. Хирургическа намеса(вагинопластика или рекунструкция на вагината)
2. Упражненията на Кегел.
(Чувал съм за упражнения различни от неговите с по малък ефект, като за по дълго време се постига същият резултат. )

Упражненията действат, но трябва време за да се усети разликата.

Проблема е че няма да се навие да ги прави или ако се навие ще ги прави малко време и ще се откаже защото не са "действали".

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: de0acb2d13
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Звучи доста неприятно. Тя трябва да вземе мерки иначе ще има страхотни проблеми на 50. Това си е пролспс на матката и загуба на еладтичност на мускулите на тазовото дъно. Трябва да прави упражнения и всичко ще се оправи за няколко месеца. Има йога за жени, която е насочена към тази част от тялото. Много хубаво нещо е нефритеното яйце и има еагинални тренажори. Но трябва и тя да го искс.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 153ee1e9d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Аз съм жена и съм раждала веднъж. Повярвай, от раждане отдолу няма да получиш промяна, ако всичко е минало нормално, както при мен. Същата съм. Ако е имала тежко раждане, най - вече 2 или 3 раждания, може да е по - отпусната там долу и тогава се прави пластика на влагалището.

Има и жени, които просто са едри и имат голяма вагина, вероятно това е причината.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1d1189a845
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   n. 11, къде си чела, че „едрите“ жени имали „голяма“ вагина? Интересно ми стана, защото аз съм доста висока жена (175 см) и не смятам, че имам „голяма“ вагина. Напротив, доста съм тясна. За дължината на вагината не знам какви са анатомичните зависимости, но до колкото аз знам, тяснотата зависи от това колко са ти добре мускулите около вагината и колко ти са стегнати тъканите като цяло, не от това колко си „едра“
Не смятам също, че по-пълни жени ще имат автоматично „голяма“ вагина, защото вагината няма мастна тъкан да кажем и човек не расте като пълнее, а само неговите мастни клетки растат.

Номер 10 се изказа най-компетентно според мен.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9a6bb7638f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Състоянието на вагината зависи от бременности, естествено раждане, хормони и някои дадености. Големината на члена е важна до толкова, че естествено по -малък или нетолкова еректирал член, ще хлопа при определени случаи.
Тазовото дъно -тъканите, които придържат коремните органи могат да се смъкнат и малко се съмнява, че упражнениета на Кегел "ще оправят положението за няколко месеца"
Пластика на вагината не трябва да се предприема прибързано, защото няма 100 % успеваемост, възстановяването е дълго и като цяло резултатът е спорен. Но никой лекар няма да бъде така любезен да го каже директно на пациентката.
В СВ. Лазар има нов апарат, лечението е кратко, не болезненно, струва скъпо /2000 и нещо/ и там не съм сигурна дали върши работа или пак баламосват пациентките.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 21adc12601
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   От Автора:
Благодаря на отзовалите се. Купихме вагинални топчета за стягане. Жена ми почва тренировки с тях. Иначе, да раждала е, но секцио..

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0330b8d313
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

18.   Предполагам че тя има някъде скътан вибратор с мгарешки размер. Намери го и го нарежи на парчета, защото той ти е конкурента.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5affddd59c
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

19.   Ти си пълен наивник колега, и не се обиждай защото и аз съм бил на твоето дередже, в последните 2, 3 години усетих че нещо не е на ред с жената в секса и че не е както едно време, и жена ми е раждала секцио ама взе да става все по широка от долу! питах я има ли нещо което трябва да знам, отговорът е бил не.
Рових в гсм-а и следях фейса всичко е с парола, та с наложи да наемам детектив, два месеца нищо, но след третият идва човека и ми подаде плик и ми каза мисля че, съм до тук, отварям плика и госпожата е била в... спирам до тук, никога не ми е боляло колкото онзи ден, само друг мъж в такова положение би ме разбрал истински, ако знаете какви черни мисли ми минаха в главата, за малко да я очистя ама после викам кой ще гледа децата като тя е мъртва и аз съм в затвора, и така поканих родителите ни на вечеря заедно уж имам повод, и така всички са весели аз горя от вътре и казах днес удрях джакпота ето вижте наградата и вадя плика и да видите каква тишина падна само, и така тя избяга в другата стая
и първо имаше коркодилски сълзи но после почна една истерия и ми каза, че се чука с него защото е имал голям ку... и е голям ебач!!!
Онемях тогава и не можах да и кажа нищо, знаех си аз че не ми е голям, ( 12) см ми е, тогава я питах какво правиш с мен толкова години? отговора беше : ами обичам те но много ти е малък, а неговия е огромен!
Дълъг мъчителен развод, децата са разделени м/у нас, много разходи за адвокати, разбита психика, разбит животи, а всичко това за какво е било? за огромен кур ли? !
За това казвам ти колега първо провери много добре кой ти оре нивата вместо теб защото няма широка вагина от ей така за постоянно, освен ако не от мед. причина както ти споменаха по нагоре, взимай детектив, погледни нейните работи много тихо и дано да не ти се окаже твой случай както мен та тогава ще разбереш какво е АД.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b33edb4e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   19, искрено ти съчувствам, но и абсолютно ти вярвам. Нека проумеят всички, които търсят на ряпата корена, когато имат сексуални проблеми, нежелание за секс-има трети човек. В 99, 99%-има. Пиша на базата на собствен горчив опит-много, много горчив...

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: de0acb2d13
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

21.   Номер 10 съм. Номер 19 така както си го написал звучи отвратително!
Описанието на автора, според мен, говори за използване на играчки с по-големи размери, съмнявам се, че жена му е намерила толкова надарен любовник, а и ако беше нямаше да кара мъжа си да го прави с вибратор едновременно, защото щеше да си получава това усещане от другият мъж. Нека автора да не тръгва предубедено и подозрително към жена си. Поувлякла се е с играчките, но не мисля, че има друг.
Иначе е факт, че вагината приема формата на партньора си. Именно за това нефритеното яйце, за което споменах е много добро. Ако го носи по 2 часа в себе си всеки ден, тялото й ще започне да се опитва да го обгърне плътно и постепенно се тонизират мускулите. Вагината е мускул като всеки друг и може да бъде тренирана.
Пише жена с много тежко раждане и трудно възстановяване, но с упоритост от моя страна сега имам прекрасен интимен живот
Нека не се отказва, няма необратими процеси..

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4ce867533d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Е, аз мисля че обича да си пъха сама големи предмети, и я е срам да ти признае.
Въпреки това, аз не бих се подразнил, даже напротив.

Може и да има нещо извън къщи, но със сигурност е едно ит двете.
Аз бих и казал да заминава да и оправят дупето, и след това да се започва и там да дава щом е разкрепостена.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c9e93ff690
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   До номер 19: Много ме трогна история ти и искам да споделя опита си. По едно време бях вманиачена по размера и исках секс само с надарени. Буквално си избирах мъжете по това, знам, че звучи тъпо. Напоследък се случва нещо странно с мен. Имам двама секс приятели и на единия буквално му е два пъти колкото на другия. Въпреки това при последния ни секс с по надарения презервативът се скъса. И то защото бях суха. И колкото и да не ми се вярва, последният ми път с другото момче ми хареса повече. По малък му е, но е адски страстен. Изненадва ме винаги и е невероятен красивец и чаровник. С времето осъзнах, че подсъзнателно пренасям отношението си към някой човек върху секса. Преди време бях влюбена в мъж с голям и харесвах само с такива. Сега съм влюбена в мъж със среден размер - 13 см и харесвам само такива. факт.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 15d83f8264
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   И моята жена стана широка долу. На 47 г. е. Предложих и да го правим дупето. От начало се притесняваше, и се разбрахме ако и стане неприятно, спираме. Обаче постепенно свикна и и хареса. Дори тя се изненада и сега само започваме отпред и продължаваме на другото място.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 41c8667e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Към 23.
Осъзнаваш ли, че живота ти се определя от... секса и мъжкият размер. Ти мислиш с оная си работа. Тя ти е критерий за всичко в него.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 00ac6554fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Мъж 57 г. Жена ми сега е на 49 г. и е раждала един път нормално преди 23 г.. След това се възстанови както си беше тясна преди да забременее. Моят размер е 13, 5 см и това напълно я задоволяваше, дори и като диаметър. И двамата изпитвахме върховно удоволствие от секса. Аз съм издържлив и докато не я задоволя с 1-2 оргазъма, не свършвам. Правим и орален и анален секс.
Разкрепостени сме и в удовоствията включвахме и сексиграчки, които й ги подарявах и на които много им се радваше.
Ето тук направих голямата грешка. Вибраторите и топчетата които й купувах ставаха все по-големи, като виждах как на всеки следващ(по-голям) се радваше и му се наслаждаваше.
И аз се радвах и възбуждах, като я гледах как умело боравеше с тях, когато мастурбираше пред мен или когато сме правили секс.
Споделяла е с мен, че най-хубавите оргазми получавала, когато е усещала вътрешното разпъване на вагината й от по-дебелите вибратори или краставици, които заедно избирахме от пазара.
Един ден осъзнах, че тези заигравки с по-големи предмети ще съсипят сексуалният ни живот и в яда си изхвърлих на боклука всички секс пособия.
Няма да обяснявам какъв скандал се развихри.
Поутихнаха нещата и започнахме отново нормален вагинален и анален секс, но колкото и да се прикриваше, виждах, че на нея не й беше достатъчен моят инструмент вече. Честно казано започнах да си въобразявам, че тя ще почне да ми изневерява, че тайно у нас е скрила голям и дебел вибратор с който се задоволява когато е сама... Направо ад.
Но най-лошото настана, когато секса стана за нея нещо като съпружеско задължение, без да изпитва тази дива страст, както преди. Отдадох го на 12 годишния брак, но не бях прав.
Случи се това, което преди си бях въобразил. Че си има любовник.
Призна си още веднага когато я попитах. Уверяваше ме, че е просто секс и че трябва и аз да си намеря някоя за "освежаване" на връзката ни. Обичала ме и не искала да разваля брака си с мен, не само заради детето.
Изживях най-гадните си 20 дни в живота, докато преодолея този факт и докато се реша да си легна отново с нея(по нейно настояване). И така в продължение на 7 месеца докато той не я заряза.
През това време постепенно свикнах с мисълта за конкуренцията, но почувствах и как страстта й към мен се възстанови и започнахме пак да правим хубав секс. Може би за да не се почувствам обиден или непълноценен, тя никога не ми е разказвала подробности за секса с любовника си или за размера му, но определено усещах разхлабената й вагина, след скорошна среща с него. Може и да съм си въобразявал, може и да е от прекомерното й овлажняване.
Това беше единствата й забежка ( официално обявена), която в крайна сметка се оказа полезна за брака ни.
Сега вече сме направили богата колекция от сексиграчки и си ги ползваме доста често. Лошото е, че човек си вади поуки за някои неща, едва когато са ти минали през главата.
Сега си имам една 35 г. омъжена мадама, която и тя не е задоволена сексуално от съпруга си, та резултата у дома е 1:1.
Жена ми незнае за нея, защото тя е егоист и ще ми издере очите, ако й кажа :):):)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: de0acb2d13
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

29.   До 28
Малко мъже биха простили изневяра и биха продължили напред! Евала! Аз съм жена на 32 омъжена с любовник. По темата мога да кажа, че на моят любовник му е по-малък от на мъжа ми и определено се усещам по-тясна, когато съм с мъжа ми, а и той го отбелязва, но е убеден, че се дължи на тренажорите ми, с които се занимавам всеки ден.
Аз изневерявам по няколко причини, едната е отношението, което е все по-зле и убива либидото ми и желанието ми за мъжа ми, липсата на всякакви ласки (не си спомням кога ме е целувал последно) и не на последно място бързото свършване, което последно време е за около 2-3 мин.
Любовника макар и по-скромен от към размер е божествен любовник, който издържа по над час, в който използва цялото си тяло, за да ме побърка и аз се разтапям по няколко пъти. След среща с него, вагината ми е толкова чувствителна и пренавита, че дори мъжа ми може да ме докара до оргазъм, с неговите 3 мин. Истината е, че любовника се отразява чудесно на семейството ми. Аз също му действам ободряващо. За да му доставя максимално удоволствие в началото, докато вагината ми се стегне плътно около него, стискам, пулсирам и симулирам засмукващи движения с мускулите. Така и любовника доволен и мъжа и аз разбира се!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d06202aa52
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

30.   Разбира се, любовника се отразява чудесно, но ако мъжът ти разбере дали ще е така? Лъжата, изневярата, лицемерието и пр. се представят за нещо положително. Пълен абсурд. Нещо си се объркала, жено. Какво семейство имаш, в което има лъжа и пак лъжа? Бутафория.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d06202aa52
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

31.   Разбира се, любовника се отразява чудесно, но ако мъжът ти разбере дали ще е така? Лъжата, изневярата, лицемерието и пр. се представят за нещо положително. Пълен абсурд. Нещо си се объркала, жено. Какво семейство имаш, в което има лъжа и пак лъжа? Бутафория.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: de0acb2d13
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

32.   От 29 до 30
Не очаквам разбиране, нито от мъжа ми нито от непознати. Също така не съм изненадана, че моята изневяра е изкоментирана, а тази на господина от предния пост не е.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d214327b0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

34.   Номер 32 - ти директно я изкоментира. Критиката на твоя пост е косвена критика и на неговия. Във всеки случай изневярата е супер подла постъпка на хора-мишки, които нямат уважение към половинката си и не могат да ѝ кажат в очите какво им пречи.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a5615a98c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

35.   За тези, които изневеряват - някои венерически болести се предават дори ако се ползва презерватив. И не само по половите органи, но и в устата/по езика ако се прави орална любов със заразен/преносител. Трябва да мислим и за това, понякога една изневяра или контакт може да ни донесе големи проблеми

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 15d83f8264
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

36.   Широка отпред, тясна отзад... :-)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d488df7abf
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

37.   До номер 28. Пенисът ти е малък. Води се среден размер, но удоволствието с по голям е несравнимо. Предимството на малки пениси е само при бърз секс. Тогава предпочитам да не те боли. Аз вече пия лекарства, които ми намаляват либидото и това остана на заден план. Но все пак, най хубавият пенис е дебелият. Жена ти май е била с малко мъже и късно е открила топлата вода. Така се стига до изневери. На мен ми е жал за повечето жени, които са спали с по един двама с по 10 см и като видят някой с 13 им се струва върхът. Моля хората, които смятат, че размерът няма значение да си увеличават сексуални опит и после ще коментирам.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 15d83f8264
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   Длбре, широка съм. Родила съм три деца. Сериозно, защо смятате, че аналния секс не е алтернатива?
Ж45

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 15d83f8264
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   Да, алтернатива е, но как да стане като той никога не си е поискал анален? На няколко пъти се канех да му предложа, но ме е срам и се отказвам.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3eb0a38d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Няма срам в тези сладки емоции, нищо в света на секса не може да се сравни с аналният оргазъм, и няма какво да чакаш, направо му искай и му кажи как искаш да стане и какво да ти прави в секса няма табу.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1b70ddf252
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   И жена ми след второто раждане стана широка. За това започваме отпред и продължаваме в дупето. Тя няма проблеми с това.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a687db2a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Абе вие сте ПЪЛНИ ИДИОТИ!
За какво кръшкане говорите, за какъв чужд мъж! Давате ли си сметка, че ако човека ви се върже, ще му съсипете семейството, а причината може да се окаже медицинска.
И ако двамата се разбират, а има трети, който е само машинка за секс, какво толкова страшно има? Не живеем в средновековието!
ЗАМИСЛЕТЕ СЕ преди да пишете!

А, и накрая - мъж съм. Семеен мъж ви пише този коментар!

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 433a2cdd61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Без да изключвам останалите възможности си мисля, че причината може да се окаже съвсем тривиална - удоволствието от разтягането няма нищо общо с усещането за стягане на вагиналните мускули към по-малък член, първото е оргазъм с големи букви, при второто може да има удоволствие без оргазъм.. Ако случаят с жената е такъв, тя просто иска хубави оргазми. При такова положение ще трябва да намерите златната среда, за да се наслаждавате на секса и двамата, а не да се филмирате

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 357324e569
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Купи стипца от аптеката. Преди да правите секс я поръси по оная работа със стипца и изчакай малко да подейства, после задължително я чукаш с презерватив иначе ще те щипе и е неприятно. Стипцата ще я стегне за определено време, поне докато правите секс.
Пробвай, ще видиш че има ефект. Аз с разхлопани мадами така действам, но задължително с презерватив иначе щипе и е неприятно за мъжа. А жената да свиква и да търпи ако иска да е стегната по време на секса, после нищо не и пречи да се промие.
Това е от мен и успех.
Пиши как е минал секса със стипца.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e60e04e773
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   19, не разбрах само защо е било това ровене? Сега доволен ли си, че си се захванал да разкриваш истината.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 00fdf70baa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Авторе, най-напред си избий от главата, че жена ти ти изневерява! Мъж на 35 съм. Членът ми е 16 см., което е доста добра дължина, но ми е страшно дебел и няма жена, в която да съм влизал и да не съм я изпълнил до болка. Защо споделям ли? Ами защото жена ми си е тесничка, въпреки, че е раждала и направо я опъва до откат. Повечето жени, с които съм бил са ми казвали, че имам страхотен член, направо мечта, но тесничките си ги боли. От опит съм разбрал, че повечето жени се радват точно на размер като моя - дебел и размер доближаващ се до голям, но все пак среден. Никоя вагина не ми е била широка, всички са ми тесни, но сегашната ми съпруга ми е доста тясна и това ми създава друг проблем - свършвам по-бързо, особено ако не съм го правил повече от седмица. За това и понякога за да удължа половия акт, ползвам лидокаин или преди това пия алкохол. На свирка мога да изкарам доста дълго, но ако не съм правил секс за повече от седмица, съм страшно възбуден и като и го сложа в тясното пиче направо полудявам и понякога свършвам доста бързо. Добре, че все още мога да го вдигна почти веднага и започвам нов рунд. Но всичко си има цака. Аз лично си мисля, че автора може да има проблеми с ерекцията, тоест да не му е достатъчно силна и мощна. Едва ли е чак такъв тънкопишко. Това се оправя със спорт, по-здравословен начин на живот и някои билки. Преди години за увеличаване на тестостерона и натрупване на мускулна маса пиех бабини зъби. На жените не им се вярваше какво им се случва...

Ако пък при жена му е проблема, номер 9 е дал добри решения. Едва ли има любовник.

Колкото до изневерите, хора спрете се! Постъпете зряло и решете проблемите си, вместо да си изневерявате, тъпо е. Вярно, никой не е застрахован, но се изумявам как за най-малките проблеми хората се хвърлят в чужди легла.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f1c591c4bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Аз съм тясна все още, въпреки че с приятеля ми правим много секс. Едва ли ти изневерява, за жалост вагината може да стане по-тясна от само себе си. Моят ми беше казал, че съм се разширила малко отдолу, но не съм му изневерявала. Може от много други неща да бъде, не от изневяра. От вибратор дебел, от фистинг, от раждане..

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2ee175d165
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

51.   Да, май и приказката че българите сме все по-по-най-, се оказва за пореден път мит. Повечето мъже с 13-15 см пишки, срамота, ами тава са малки пишки. Нормалният хуй за бялата раса е от 17 до 20 см. Е как ще задоволиш жена си, тя е с нормална вагина, ама твоето "живо месо без кост" хич го няма!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: af82fe4f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   51. Много глупав човек си, всякаш казваш, че човека не е имал воля за да направи пишката си по-голяма, или го е мързяло, или не се е преборил с нещо затова пишката му е на 15 см, или че не е тренирал. Не разбирам какво казваш с това "срамота" какво подяволите аз трябва да направя ако имам патка 15 см и толкова? Какво значи "срамота" бе?
Това е по-зле от истински расизъм, не оня който се използва за да дразниш хората. Какво аз трябва да направя ако пишката ми е 15 см, а не 20 за да ти е нормално на теб жената от бялата раса с нормалната важина?
Нормалната важина е от 8 до към 13 сантиметра разтегната възбудена, така е, а дори и 20 см да е тая вагина, КАКВО един мъж трябва да направи ако се е родил с мускул такъв, стигащ на зрели години до 15 сантиметра възбудено състояние, дори и да го тренира. Какво казваш ти бе, не те разбирам?

Такива жени като тебе трябва да бъдат захвърлени на страни с причина "много си широка", дори жените имате упражнения, които работят по по-ефикасен начин заради това, че вашия мускул е обграждащ, щом ревете така, трябва да ви научат урок като ви захвърлят затова, че вагината ви е разпусната и да усетите това, което заслужавате, да се почувствате неискани заради това нещо. Аман бе!
Аз не мога да си увелича размера на пениса, както ако вие си тренирате вагината да притиска когато члена на мъжа е проникнал във вас, това ТРЯБВА да е ваша отговорност! Какво всичко хвърляте върху пениса на мъжа. Какъв е този твой, нисш интелект.

Моят пенис е 14-17 см дълъг зависи според възбудата, 11-12 само обиколка може и малко повече зависи според възбудата пак.
Аз нямам какво да направя, ако ми кажеш какво да правя, ще започна да го правя, стига да е нещо здравословно. На 30 години съм и това е то! Ходете и си тренирайте вагините притискащия мускул да обхваща по-здраво пенисите ни и стига сте пищяли за размерите ни само защото има мъже, които са се родили с различен по-голям размер!

Слушай внимателно, мъжа ако беше с вагина, а жената с пенис, съм сигурен, без да броя мързеливите мъже, че щеше да има такива мъже че да ви стисне, обхваща и обработва пенисите ви така, ще да ви изсмуква спермата за секунди всеки път. Ама само при жената се случва да има % от нейния пол, който да вярва, че не трябва да прави АМА НИЩО, само да седи и да вярва, че каквото и да поиска от живота, друг трябва да й го предостави, а не тя да променя начина си на живот!


НДНВ

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1b70ddf252
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   Виждам, че има и други с нашите проблеми. Моята жена стана широка след първото раждане. Тя се притесняваше повече от мен. Бях скептичен, че ще се получи аналния секс, но тя настоя и започнахме. Постепенно и хареса и това сякаш рестартира сексуалния ни живот. След второто раждане, вагината и стана съвсем широка. Аналният секс ни задоволява, но го правим вече 17 години. Тя вече изобщо не иска вагинален. Не съм сигурен, че това е нормално.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 79ff3d26da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   До51
Не съди за хората по твоята рахитична пишка. Аз съм на 53 години
и 19 сантиметровия ми пенис още работи безотказно. Това че ти си полу-скопен, не значи че и другите са така.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 632a5091fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

55.   до 53 За съжаление, моята жена е като твоята, стана на 50. Обяснява ми, че е нормално да я задоволявам в дупето, щом това и харесва. Отпред дори и с лубрикант и е неприятно, от както влезе в критическата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker