С приятелят ми правим сух и еднообразен секс! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

С приятелят ми правим сух и еднообразен секс!
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 4638 пъти
С него сме заедно от 3 години, много го обичам и за нищо на света не бих го сменила или изневерила, това си е мойто момче. Но с времето сексът ни все повече куца, правим го като някакво задължение, рутина, без страст и това ме притеснява. Всичко идва от това, че и двамата сме много заети - учим и работим, връщаме се скапани и не винаги имаме сила. Но всъщност не е проблемът рядкото правене на секс, при такова нещо би следвало желанието да се увеличи и дори чаканият момент да е по-удовлетворяващ, ама не. Винаги го планираме като че ли е нещо рутинно. "Мила, днес съм свободен, искаш ли да го правим? " Идва уморен, просваме се, разменяме няколко дежурни целувки и винаги в мисионерската едно машинално движение, той дори не се сеща да ме милва и целува повреме на акта. Да, нито един от двама ни не е фен на порно похватите, имаме по-романтична гледна точка, но пък не виждам и никаква романтика в това, което правим в момента. Като жена ми се иска понякога просто да ме изненада, да ме целуне и награби и да правим любов, а не да ме пита кога съм свободна за това. Или пък да изиграем ролева игра, да сменим мястото...? Убива ми всякакво желание и направо ми се иска да му отклоня мераците, но пък ще се разсърди. Хем не влага усилие, хем си иска седмичната доза секс. Плюс това колко му е да се сетиш да галиш и целуваш жената докато го правите... Аз не съм говорила с него по тази тема, но всячески се опитах да го съблазня, да станат нещата по-интересни. Поддържам се винаги, но другите мъже проявяват повече усилия към мен. Купих си секси бельо, винаги започвам с орална любов, а той - "Хайде, да не губим време, че утре съм на работа/лекции. " Добре, ама лятото като бяхме свободни - пак същото. Една вечер на плажа исках да го направим на пясъка или във водата, бяхме пийнали и развеселени, но той пак се спря и "Не искам пясък еди къде си да ми влезе, а във водата ще стане беля". Добре, колкото и да си консервативен, прояви малко страст бе, човек. В други отношения не е сухар, ама изобщо. Само в секса е. Но пак си го иска. То както казах и аз не съм извратена, но определено предиграта, романтиката и страстта за мен имат значение. При нас е като някакъв механизъм, а не сливане на двама влюбени. Срам ме е обаче да говоря с него и ме е страх да не го нараня. Как да започна тази тема, след като от намеци не ме разбра? Защо според вас е такъв в леглото? Повтарям, не съм нито студена, нито грозна жена. Не се караме по принцип, че по някакъв начин да съм му убила мерака. И едва ли си има друга, защото се е лепнал здраво за мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2f4adf5485
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Лимбическият му мозък е възприел, че вече е свършил "работата" с теб - заедно сте от много време, има те за даденост и така нататък. Защо тялото да се мобилизира с хормони за обект, който е даденост? За целта трябва да промениш нещо по-радикално във външния си вид - за да излъжеш лимбическата му нервна система, че си различна женска. Ако си с права коса например започни да се къдриш и той веднага (дори и да не го забележи съзнателно) ще започне да се държи по друг начин към теб. Може още да смениш парфюма, червилото, да промениш общия си стил на обличане, обувки и тн. Да сложиш бижута.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 10c0adc229
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защото е такъв и винаги е бил. И с теб и преди теб. Повечето мъже не стига, че не са надарени, ми чакат другия да свърши всичко. Без въображение. Най - добрите любовници са женкарите. Ако винаги е бил в сериозна връзка не е имал кой знае какъв стимул да се представи перфектно. Докато един женкар е обигран в това да те предразположи. Иначе ще отидеш при друг. В случая на него му е в кърпа вързан рутинния секс и го прави по навик. Той вероятно може и дълго време без секс. Не ми изглежда мн сексуален. Освен това интелигентните любовници са по изобретателни. Излиза, че ти си по интелигентната от двамата. Иначе с годините винаги идва рутината сигурно, но на мен или ми харесва мн секса с някой или не. Никога не ми е омръзвало с някой.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ab6d9bf6e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Здравей! Често с дългогодишните връзки става така...
" Убива ми всякакво желание и направо ми се иска да му отклоня мераците, но пък ще се разсърди. " След като ти е убил желанието покажи му го и не го прави по задължение. Така само задълбочаваш проблема с еднообразието. Мъжете имат нужда от провокация да, но и трябва да не им е толкова лесно. Облечи се секси или си легни гола, но напълно небрежно без да показваш, че искаш да правите нещо. Чети си книга или тв и ако той си поиска пак не му пускай веднага.
Бъди търпелива. Работата също се отразява много на мъжете, така че гледай да е в момента в който си е починал. И със сигурност не почвай с орална!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: bc45effa32
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи му, че 5 минути любовна игра няма да ви забави кой знае колко много и няма да му попречи да стане в 8 часа за лекции. Така или иначе надали като дойде и правите само секс, той вероятно остава за поне час-два, така че няколко минути отгоре за орална любов, целувки и вкарване на настроение не ви бърка по никакъв начин. Без говорене явно не се получава, ти си каза, че си опитала, иначе щях да те съветвам да пробваш нещо ново, но... Просто му го кажи по-мило. Кажи му, че много искаш да се поглезите малко, да си доставите повече удоволствие, че искаш да го целуваш много, поеми инициатива, бъди отгоре и го направи малко по-специално.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 59c7d65da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Лепнал се е за теб, защото му търпиш изцепките, не защото те обича. Това е повече от очевидно щом изобщо не се интересува от това дали ти си удовлетворена и прави нещата само когато на него са му удобни.
Ако въпреки всичко смяташ че той е мъжа за теб, опитай ти да си по-активната и да му се нахвърлиш неочаквано. Когато види че по-спонтанните моменти могат да бъдат по-хубави може да започне сам. Ако нищо друго не помогне, откровен и спокоен разговор. Без комуникация стабилна връзка не се прави. Казваш му че се чувстваш нежелана и ти липсва страстта която сте имали някога. И това ако не даде ефект, вече просто връзката ви е изчерпана и вие не сте съвместими един с друг сексуално. Няма смисъл да продължаваш, а е време да потърсиш друг с който си пасвате във всички отношения.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b0fbf1822f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   И моя от време на време изпада в такива настроения,но аз не съм срамежлива и директно му казвам,че така не ме устройва и искам повече старание.Може веднъж или два пъти да го направим просто,за да освободим напрежението и да си лягаме или пък аз да се престоря,че ми харесва,но...Не знам какво им става понякога на тези мъже!?!Но,и ти не бъди толкова срамежлива.Кажи му директно,че искаш повече да се постарае.Направи като Денерис,яхни го и си свърши работата!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 56690a40b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма да се промени твоят човек. По-зле ще стават нещата. Един мъж или обича, обожава, съблазнява, целува, обладава, покорява, владее... жените, или не. Онези, които го правят, го правят с всички жени. Втората категория - с никоя. Съжалявам, че ще съм толкова директна, но си изправена пред следната дилема: цял живот емоционална и сексуална неудовлетвореност или нова връзка?

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d2896f056d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Уникални "съвети" са ти дали жените тук, няма що! Струва ми се и с известна злоба, заради това, че си намерила твоята половинка в живота, а на тях явно това не им се е случило до момена, и като им чета разсъжденията, май скоро няма и да се случи.
От някои от коментарите, разбрах, че по-добре да си хванеш любовник - женкар, за да имаш хипер якия секс(и нищо друго), отколкото да се довориш на любовта и човека, който ще те направи истински щастлива, но не и с необходимото качество на секса, който всеки мъж според тях, е длъжен да осигурява на партньорката си, досущ като първокласен порно актьор.
Обяснете ми, мили жени, коя е тази връзка, в която всичко е перфектно, че давате на момичето такива крайни съвети? Може би, за един определен период от време, такива връзки наистина съществуват, но не и в дългосрочен план. Просто в живота, пълно щастие няма!
Не може всички мъже да са като машини в секса. Очевидно, въпросният човек, има други приоритети в живота си, които за него са по-важни от качеството на секса. И ако авторката, наистина е убедена в думите си, че това е "нейното момче", значи би трябвало да приеме тези негови "недостатъци", а не да търси начини да го променя. Разбери, че той те обича, чрез сърцето си, а не с онази си работа. Не знам защо някои хора си мислят, че съществува правопропорционална зависимост между секса и любовта.
Ако приемем, че това е така, тогава означава ли, че мъж с тежка форма на еректилна дисфункция, не обича жена си, след като не прави секс с нея, или качеството на секса е ужасно!?
Авторке, проблемите на твоя мъж биха могли да бъдат най-различни, но най-вероятно натрупаният стрес от забързаното ежедневие му оказва най-голямо влияние, и най-вероятно точно заради него, сексът ви е изпаднал в тази рутина. Човек за да прави добър секс, трябва всичко да му е наред, за да може да освободи ума си от всякакви тежки мисли, които го тормозят. Изглежда, че при твоя партньор, липсва необходимото спокойствие за това.
Преди сексът по-добър ли е бил? Той целува ли те, когато не правите секс, пръгръща ли те? Защото, ако ласките липсват само по време на секса, най-вероятно просто на него така му харесва. Може бе се разсейва повече и губи концентрация, докато прави тези неща по време на секс. Или пък тъкмо обратното, твърде много се възбужда, и има опасност да свърши преждевременно...
Каквото и да е, аз също мисля, че трябва да му споделиш за тези терзания, които те мъчат, и мисля, че ако наистина се обичате, заедно ще намерите компромисно решение.
Но каквото и да се случи, знай, че драстична промяна при него едва ли ще настъпи! Така че, щом го обичаш, трябва да го приемеш такъв какъвто е. А той очевидно не е най-добрият любовник на Земята.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e8e446b32f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И аз имам проблем - нямам време за нищо, а и жената припада от умора вечер, та го карам на ръчни скорости. И при това като ми падне възможност да е мисионерска и енообразие? А аз си мислех че живея в скука и съм оплескал нещата...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d602e6b943
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз пък повечето женкари, които познавам са именно женкари, защото искат постоянно да се доказват и да получават признания... По-скоро от комплекси, а не, защото това им е в природата ( Дон Жуан). Би следвало и той да вижда, че има нещо, което не е ок, ако те обича наистина разбира се. С бившата ми приятелка, когато правехме секс, честно казано ме беше грижа повече на нея да й е хубаво, отколкото на мен. Много по-яко е да виждаш как доставяш удоволствие, отколкото да си го получиш набързо без да те интересува грам какво си дал. Говорете, това е единствения изход. Надали ще му светне изведнъж, щом до сега не му е светнало...

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 96248e8e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Най-добрата ми приятелка искаше да се свали с един готин пич, но дълго време той не я забелязваше. Накрая преспаха и на другия ден тя ми разказва. За съжаление секса никак не тръгнал добре. Усещала, че повече няма да и се обади. И тогава решила да действа. Без да иска си объркала дупките си и номера минал. На пича му харесало и станал хубав секс и за нея. Питах я как така без клизма и подготовка? Каза, че рискувала и нямало проблем. Сега са семейство.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker