Опипване на първа среща?!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Опипване на първа среща?!?
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 5355 пъти
Здравейте групичка моля темата да бъде одобрена защото съм в голяма дилема.

Общувам с едно момче онлайн от няколко години нещата са сериозни и ще се виждаме след няколко седмици. И двамата сме на 18 всичко м/у нас е точно разбираме си се и се обичаме. И двамата сме девствени но аз съм се целувала и са ме обарвли бивши гаджета. Докато той нищо в него има желание и страст просто е по- срамежливичък и не мисля че той ще тръгне да действа. За целувката е ясно че ще стане но напоследък ми минава през акъла да го опипам. Ще се видим късно вечер за около час два и си мисля че ще му стане хубаво ако поема инцеативата. Той много обича да му показвам че е желан че го искам да му правя комплименти и такива. Когато сме си говорили на тази тема той винаги е бил ок с всичко не се е дърпал. На 2-3 пъти ми е казвал че много му се иска пращал ми е снимки говорил ми е и тн. Но това е веднъж на 6 месеца защото е малко свит и притеснителен.

Та въпросът е дали да го направя? Той няма да си помисли кофти неща за мен защото се познаваме добре и както се вика сме си "свалили гащите" един пред друг не буквално. Ако го направя още на първата среща задължително ли е на втората третата и тн да продължа? Каква реакция да очаквам от моя човек?

Не искам упреци и критики а отговор на въпросите ми! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4ecf44f4fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Какво значи да го опипаш? Най-много му хвани ръката или го хвани под ръка като ходите. Той трябва да може да поеме инициативата от там. Дай му няколко срещи и ако не се усети му кажи. Нека да развива мъжествеността си. Не го натискай за целувка, той да те целуне.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 619e17c7d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   А защо не си мислиш за това дали ще ти допадне като човек и дали бихте имали бъдеще заедно като двойка?
Много ви тресат хормоните вас, тийновете.
Не, не го опипвай.
Излезте и се вижте нормално.
И не, не се познавате добре.
Онлайн общуването не е реално такова.
В Интернет мога да се представям като всякаква, по всяко време, ама каква съм в действителност само аз и близките ми са наясно.
Много се заблуждаваш, ако си мислиш, че сте близки и се познавате.
Излизайте няколко пъти поне, вижте дали реално наживо има привличане между вас и потенциал за каквото и да е.
Ами ако се окаже друг, а не този, за който го мислиш?
Опознайте се.
Не се отдавай така прибързано на отношения с някой, с който не си се виждала досега.
Имаш ли представа колко загорели типове си чатят с такива като теб и с удоволствие биха се "пообарвали" с тях на първа (и последна) среща?
Пази се.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d5a9439b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   *Това че си пишете нищо не значи, не и означава веднага да го хванеш за пакета.

*Точно ще си помисли, че си лека и го правиш с всеки.

*Ти момиче или момче си?

*Момчето като е притеснително, още повече ще се притесни, като те види каква куражлийка си, и как бързо-бързо ПОЕМАШ инициативата.

*В онлайн е по-различно, отколкото на живо, но явно това не го знаеш.

*Съветът ми е: Да не прибързваш с опипването, започваш само с целуването, ако той сам пожелае може да преминеш на следващ етап, също така го питай, не прави самостоятелни инициативи.






-Maryjane

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9d45c65fa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Направи го, но единствено при условие че смяташ по принцип да правиш такива неща и това е чат от предварителната игра за теб. Не бъди пркалено агресивна първоначално а опипай почвата. В случай че реагира позитивно вече можеш да включиш в действие тежката артилерия. Ако обаче смяташ да го правиш преднамерено просто докато той се почувства по-комфортно с теб и след това да спреш, по-скоро ще има обратен ефект в момента в който прекратиш практиката.
Ако искаш просто да го насърчиш той да бъде по активен, можеш да му намекнеш това в разговорите ви. Наприемр с неща от сорта на "нямам търпение да усетя ръцете ти върху себе си", разбира се със твои думи. Така ще разбере че има позволението ти да те опипва и да бъде по-настоятелен. Вероятно не му е характерно, така че може да му отнеме известно време, но дори можеш физически да насочваш ръцете му на места където ти е приятно да бъдеш докосвана.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3ca5618046
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е много е просто - виждате се... ако прецениш, че и на живо си пасвате, ама много си пасвате, когато се зацелувате, не го обарвай първа, ами хвани ръката му и я сложи отгоре на дупето си или отвътре на бедрото си, където решиш... ако този знак го задейства, пипай го както си искаш.
Сега, в случай, че не си сигурна дали да е още на първата среща, но пича все пак си те кефи и всичко, просто го отложи за следващата среща (тогава и той може да е по-смел), а на първата само го целуни преди да се разделите... ама нежно, с намек за страст... аз поне, ако бях тиин и момиче, така бих постъпил. Успех и не се шаш толкова, ако се харесате, няма какво толкова да объркаш.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9735145bb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Защо трябва да го планираш? Не е ли по-добра идея първо да се видите и според ситуацията да прецениш?

Alpha, ж. 27

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6a0d427452
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Зависи от теб и как го чувстваш. Ако, на момента смяташ, че е правилно-действай, но ако не ти идва от вЪтре и той не изглежда настроен на такава вълна-недей. Почти година бях с мъж с който правихме секс час след като се запознахме, със сегашния ми приятел бях по сдръжана, защото нямаше толкова опит и се притесняваше... Не мисли само за сексам, като основополагащо на отношенията ви. Дайте си време да се опознаете повече на живо, да свикнете един с друг... Няма как да сте девствени и да си паснете в леглото от първия път. Може да не ти е много приятно и да не свършиш, но не го карай да се чувства виновен, защото и той сега се учи и има нужда от практика, за да започне да се контролира. Не се срамувай да го помолиш да те задоволи с пръсти, устни, играчка или каквото там ти харесва.
Като се има предвид, че сте девствени ми е малко странно да го видиш и да го хванеш за пакета! Изчакай първо да се целунете и после вече може ;)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 774c09092a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Щом го е срам и се притеснява от момичета - това не е мъж, не ти трябва.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 019326f80d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Моме малко,
първо се вижте, без целувки за здрасти, и усети как се чувстваш в негово присъствие. Говорете за всичко, което ви е интересно. Ако искаш да разбереш нещо за него, остави го той да говори, а ти слушай внимателно. Ако ти е било гот, когато те изпраща - кажи му лека нощ и го целуни леко по устата. САМО ВЕДНЪЖ, ЛЕКО!!!
На първа среща НИКОГА, АМА НИКОГА не се впускай в романтични добавки и бъди резервирана, консервативна. Една целувка е достатъчна.
За втора и трета среща се използват други неща. Нещата ВИНАГИ трябва да се степенуват, независимо от обекта.
Само да отбележа следното, не искам да те плаша.
Ето ти истински случай.
Момиче като теб става приятел със свой съсед от квартала, който познавала от малка и нямала лошо мнение за него. Започват връзка. Любов. След 2-3 месеца той и казва, че в секса обича да има още един мъж. Обичал да гледа, как тя прави секс с негов приятел. Разбира се той започнал да води и други приятели мераклии. Без да иска момичето разбира, че той взимал пари от тези "негови приятели". В крайна сметка момичето се е превърнало в проститутка. Проблемът, който ми каза е, че тя много го обичала.
Разбира се след като се опитва момичето, да му обясни, че не иска да прави секс с други мъже, започват заплахи. И момичето не знае какво да прави.

Дано ти имаш друг късмет.

Искам да ти кажа ВНИМАВАЙ, защото още нямаш опит с мъжете. И ако той наистина е девствен, то първия път го направете с презерватив, защото има вероятност още с вкарването, да ти се изпразни и след 9 месеца ще има ААУУ.
То по принцип е желателно само с презерватив. Има болести, които правят мъжа и жената безплодни. Замисли се!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker