Моите възгледи относно секса и защо не намирам подходяща партньорка...? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Моите възгледи относно секса и защо не намирам подходяща партньорка...?
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 3603 пъти
Вярно, че все се казва, че не сексът е най-важното, но без него няма връзка и е хубаво двамата партньори да се напаснат в интимно отношение. Но досега така и не срещнах дама, споделяща моя вкус за правене на любов и това ме притеснява. Аз лично не се налагам над чуждите предпочитания и прочие, но и аз няма как да си променя мнението относно секса и какво ми харесва, няма да правя компромиси.
На първо място - никога не съм се възбуждал от порно. Гледал съм от любопитство и честно казано съм отвратен. Не разбирам вече как почти всеки човек харесва това и от там си взима уроци. Жените там ми приличат на уличници и не мога да си представя с такава да спя цял живот, а ч*кането им е животинско - това за мен не е страст, а е примитивност и ми е гнусно. Аз, ако правя така, ще се чувствам като изнасилвач, отделно, че ако жената иска да й правя такива неща, ще гледам на нея с гнусота, колкото и тъпо да звучи. Неприятни са ми грубостите и садо-мазото, както и вулгарността и мърсотиите (тоест обидни думи и цинизми повреме на половия акт). Не съм отгледан в някакъв консервативен дом, но съм научен да бъда нежен и романтичен към жените, че това стои в основата на любовта и сега това ми е идеалът. Не съм мръсник и не харесвам жени тип-мръсници. Обичам страстта, породена от романтиката. Бавен и хубав секс, с много ласки и само мили слова. Моля, хората, които ще ме нарекат нежен или лигльо, изобщо да не коментират. Общо взето, искам всеки път да правя любов, не секс. Имам много високи критерии относно момичетата, защото искам да са точно такива в любовно отношение и по принцип - нежни цветя, без вулгарност в тях. Какво да правя, като не намирам? Дори по-срамежливите и свити момичета, с които съм излизал, желаят да си груб и простак, както в живота, така и в леглото. Аз не мога просто! Няма да се насилвам. Иначе много ми харесват еротиката и секса във филмите, но в игралните, не в порното. Искам и аз такъв да правя. Сега някои ще кажат, че животът не е филм, но пък и аз казвам - животът не е порно. Искам наистина да намеря романтично и мило момиче. И не мисля, че съм някакво дърво, бих бил много сексуален човек, но не и по вулгарния (за мен) начин. Моля ви, дайте ми съвети как да търся, какво да правя и как изобщо се стига до интимното "нагаждане"?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: a1aaacb859
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще те разочаровам -голяма част от жените харесваме груб и първичен секс, но не винаги и не постоянно. Описаното от теб се случва във връзки с много любов и не разбирам какъв е проблема ти до момента? Някоя твоя партньорка се е оплакала или все още не си правил секс и се притесняваш от нещата на теория ?

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 42850af20c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До интимно нагаждане се стига с пробване. Няма да те разубеждавам, че стилът ти е за смяна. Даже мисля, че ще си намериш много лесно жената, която да откликва на твоите разбирания. Притоя тип жени, които искаш трябва да се кара по-бавно. Излизайте повече навън и бъдете на места, където да говорите, където има повече хора и после само се разделяйте с целувка и толкова. Так няколко пъти. Ако жената пак те потърси и е съгласна пак така да се видите и не нахалства за секс е много вероятно това да е твоята. Нахалната и дръзка жена още при първите срещи ще си проличи дали ще те напада и ще се фокусура само върху секса. Ако е такава-бягай.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a526056b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Сексът не е като по порното. Не мисля, че ще имаш проблем да си намереш партньорка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0ed1202bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бил съм на същото мнение като теб и мога да ти кажа само че това е прекалено ограничено виждане за света и сексуалността като цяло. Това че някое момиче иска малко по-груб секс, не говори нищо за другите ѝ качества. Твоя проблем е че асоциираш сексуалността, която идва от първичния мозък със интелектуалното съзнание. Другото което ти е проблем е асоциацията на сексуалност със порнография. Това че актрисите в подобни филми позволяват сексуалността да вземе превес над другите им приоритети, изобщо не означава че всеки който харесва подобни неща прави същото. Прекалено много ограничаваш сексуалните си възприятия. Вземи се в ръце, защото иначе няма да си намериш половинка изобщо, и то не защото не съществуват, а защото такива които търсиш са единици и шанса да попаднете един на друг е отвъд минимален.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 28bcf71496
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Първо, не е вярно, че без секс няма връзка! Има, казват и платоническа любов(връзка). Пример, двама асексуални се срещат и се влюбват....,и това не е ли връзка? Ами ако асексуален мъж и жена с нормална сексуалност се влюбят, и решат да бъдат заедно, значи трябва да има начин, по който това може да се осъществи.
Така, че и ти, колкото и странни разбирания за секса да имаш, би трябвало да можеш да намериш момиче, което ако не да мисли по твоя начин, поне трябва да може да те рабере и да приеме предпочитанията ти относно секса. Но и от твоя страна може да се наложат известни отстъпки, за които също трябва да си готов. Изобщо, ако обичаш и имаш желание да бъдеш с някого, всичко е възможно. Ти първо се влюби в някое момиче, истински, пък после ще си говорим, на какви компромиси си склонен и на какви не. Успех и късмет!

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c26e1b4429
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Разбирам за какво говориш и на въпроса къде да намериш мило и нежно момиче, те съветвам да се запишеш да доброволстваш за рсзлични каузи (виж в ТаймХироус - има много и можеш да намериш нещо по своя вкус). Около благотворителността се събират момичета с идеали, скромни и добрички. И съм в тези среди и много познавам :-) Много са сами и търсят момче като теб :-) Успех! :-)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f10903dc1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре няма да коментирам както ни помоли.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 00578c3147
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Статията е нова и ме привлече със заглавието си. Просто, защото мислех да пусна подобна. Но е се огранича в това, да споделя мнението си по предмета.
Да, животът не е порно. Но животът не е и романтичен филм. Това днес е ясно и на децата. Прагматични са, а които не са, си остават аутсайдери. Ако авторът иска да постигне хармония във връзка, това се постига с контрол, а не с търсене. Естествено, всеки, както и самият той, има и възможност и право на избор. Но изборът е само първото стъпало от дълга стълба. За всяко следващо е нужно умение и усилие. Ако залага единствено на съвпадение във вижданията, ще попадне на много романтични, търсещи нежност и внимание жени (или поне, самите те вярват, че е така). Но, знаете ли, колко е дистанцията между романтиката и скуката? Ще ви кажа -нарича се безцелност. Няма ли всичко друго (общи интереси, общи цели, сходни умения за комуникация и вписване в обществото и жизнената среда), съдържанието на романтиката се изравнява по безсмислие с порното. ОК, няма ги грубостите, бруталността и извратените сцени, но по степен на безцелно пилеене на енергия и време си е същото.
Далеч по правилно е, според мен, да си наясно, че сексът не е приоритет само за мъжете. Жените също имат мечти и фантазии за секс. Схващания, като твоите, авторе, водят до там, че взаимно подхождащи с идеята за романтика, в момента, в който преодолеете "моралната" си бариера и пристъпите към реализиране на секса, като въплащение на любовта, ще се сблъскате с разочарования, които, може и да се окажат фатални изобщо за отношенията ви. Изведнъж, ще установиш, че жената, "там" е... хм... влажна, лепкава, пък, тия, неромантични движения, тласъци някакви... то, по кината, изобщо такива неромантични неща не показват, бе...
А жената, която си мисли, че е омаяна от романтика, как да реагира, когато се окаже, че любовта има освен "цуни -гуни", също и "проникване"? Че и допълнителни движения, които хич не са романтични?
Познавам семейства, които са станали такива заради секса (любовта е мноого широкообхватно понятие и не е нито секс, нито романтика), и постигат много в съвместния си живот. Познавам и такива, "намерили се" по примера на латино (турските) сериали -а ла "Ромео и Жулиета", които много бързо "счупиха стомната.
Мисля, че дотегнах и ще приключа със съвет: Ако искаш да постигнеш нещо, посвети му се и го контролирай. По инерция може да се върви само надолу.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 31c8d20763
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На път си да станеш велик любовник! Аз така ги деля мъжете, с които си струва да прекараш нощта - добър любовник, страхотен любовник и велик любовник. Ти искаш да правиш секс със същността на жената, с нейната уязвимост, доверчивост, нежност и чувственост. Искаш да извадиш от същността й най-съкровеното и красивото и да обладаеш именно него. Искаш да я накараш да се почувства най-прекрасната и най-желаната, докато е в прегръдките ти. Искаш да правиш любов с ума й, да провокираш желанието й отвътре навън... Искаш да проникнеш в най-потайните кътчета на женската й природа и да ги покориш... Да, ако всичко това е така, ти наистина ще бъдеш велик любовник. Казанова е бил такъв. Когато биографите му се натъкват на неговите дневници, крайно ги озадачава фактът, че сред любовниците му има кралици и перачки, херцогини и шивачки, просакини, готвачки, графини... Първоначалното предположение е, че нагонът му е бил толкова силен, че не е подбирал. Но моята версия е друга. Казанова е търсел ЖЕНАТА - и в кралицата, и в просякинята. Той е прелъстявал природата, а не тялото на любовниците си. В това е била магията на неговата харизма. Исторически факт е, че когато попада в затвора за разврат, не се намира нито една дама, която да свидетелства срещу него, точно обратното - защитават го. В същите тези дневници е описан един случай, в който Казанова прави любов с жена, която никога не е изпитвала оргазъм. Актът трае три денонощия, като любовникът влага цялата си нежност и умения, и дамата най-после достига до екстаз.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: da9239bc31
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Номер 10, с тази разлика че нещата които ги пускат по романтичните филми и автора желае да практикува, не съвпадат с това което Казанова е правил. Едва ли 3 денонощия е борил дамата в мисионерска поза, за да я докара до екстаз най-накрая. Да не говорим че вярващите в такива истории живеете в едни много високи облаци.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 464573209f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Каквото и да си говорим, истината е една - бягаш от собствената си природа и сексуалност. Има тънка разлика относно темата да правиш секс и/или да правиш любов и да отричаш инстинкти, които имаш в себе си. Това ти е природата. Може би трябва да разгледаш въпроса под друг ъгъл, на друга плоскост. Ако всички жени са такива и това не е нормално за теб.... чисто статистически... къде мислиш е проблемът?

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8dcd677e54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Когато срещнеш жена, която иска същото като теб, няма да я познаеш и ще я подминеш с мисълта: "Каква мръсница! "
Тя няма да носи над главата си лозунг: " Аз съм нежна, чувствителна и романтична". Дори може да ти се стори твърде цинична.
Защото, освен теб, съществуват и мъжете-мръсници, които, макар и да не я заслужават, също я искат. И са готови да я спечелят с подлост. Те действат точно като ловджиите. Изучават какви са навиците на дивеча, от какво се страхува, но най-вече с какво обича да се храни... и му го подхвърлят на удобно за засада място. Първото нещо, което мъжете се опитват да научат за една жена е какво харесва и за какво мечтае. След това започват да го имитират и да създават илюзията, че е открила "идеалния".

Има два варианта:
Първи вариант - не ходи обозначена с червен надпис: "Застреляй ме! " Трябва сам да я разкриеш. Как? Като си открит и тя има възможност да те опознае и да ти се довери. Което отнема време, рисковано е и не е за малодушни. :)
Втори вариант - държи се като плячка и... вече е жената на някой лъжлив мръсник!

Бори се със собствените си предразсъдъци - те не са факти... и търси под повърхността. И не се променяй! :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b24630e185
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Към №13
"Бори се със собствените си предразсъдъци - те не са факти... " Това беше в десетката! Дано схване...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ec8451b121
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Авторе, да правиш любов е нещо прекрасно, но не мисля, че има човек, който да е способен винаги да прави само и единствено любов и никога секс без толкова романтика и чувство в него. Не съди хората по сексуалните им влечения, те не са пряко свързани с характера и интелигентността. Правила съм секс само с един човек, правим го от години, обичам го до степен, че искам да създам семейство с него и във всяко едно отношение се разбираме чудесно, но не винаги сексът, който правим е бавен, на приглушена светлина, в пълно спокойствие и тишина. Понякога сме уморени, нямаме време или просто нямаме настроение да се бавим в ласки. Всеки един път на мен ми е харесвало, било е безкрайно нежно, било е и леко грубо, но самият факт, че го правя с точно този един човек, ме кара да се чувствам отлично по време на акта. Намери човек, с който да се чувстваш добре и заедно ще намерите начин да правите такъв секс, че да няма недоволни.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: da9239bc31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Автора страда от комплекса Мадона/Уличница, като може да вижда жените само в двете крайности и всичко по средата му се губи. А жените са хора като всички останали и всяка има индивидуална сексуалност.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0843122955
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Аз съм такава много обичам романтиката. Много ми харесва това, което си написал, има такива момичета не се отчайвай. Аз също никога не съм попадала на такъв мъж, все си мисля, че всички мъже са грубияни, тъжно е какво да се прави.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker