Каква е моята сексуалност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Каква е моята сексуалност
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 2369 пъти
Здравейте, от много отдавна търся някоя статия, която да може да ми отговори на въпроса, така и не успях да намерия толкова шантава, заради това реших да ви споделя, как стоят нещата при мен и евентуално, надявам се някой да ме разбере, и да ме насочи към отговора. Аз съм под 18 години (ще запазя годините си в тайна). Аз казвам на повечето и така ме знаят, че съм бисексуален, но понякога се чудя дали това е така? Защото понякога мисля, че съм хетеро, а понякога гей Просто много шантава работа.
Първото, което е съм малък и просто хормоните бошуват, и може да е от това, но заради това отварям тази тема, вие да кажете отговора Като цяло съм имал полов контакт, но само с момчета. Никога не съм имал с момичета, но най-странното е, че никога не съм имал връзка с момчета, а само с момичета, някакси ми е някво тъпо да си представям мен с някое момче и да имам връзка (но всичко си има първи път, но първо искам да си уточня сексуалността, за да не стане гаф). От друга страна, трудно се възбуждам от момичета, но понякога при най лекият допир до пакета ми и се възбуждам, но това е рядкост! Пробвал съм гледайки всякакъв вид порно, същата работа с възбуждането. Пак не успях да си отговоря на въпросите. Лично аз искам да съм с жена, когато остарея да си имам нормално семейство и деца, но не знам как ще върви сексуалният ни живот. И съм доста объркан. Харесва ми да заглеждам и двата пола, влюбвал съм се само и единствено в момичета. Всичко е просто объркано. Каква е моята сексуалност? Ще бъда доста благодарен, ако чрез вас успея да я намерия, и да се насоча само към нея. Желания много, но винаги се случва това което трябва. Благодаря ви предварително за отделеното време което ви е отнело да го прочетете и евентуално да коментирате шантавата ми история <3

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: b55f9e6b02
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Като по-възрастен човек, ще ти кажа: експериментирай! Сега ти е времето! Отпусни се и не се напъхвай нарочно в каквито и да било калъпи. Тялото ти само ще ти подскаже пътя. Ако си привлечен от момиче - бъди с момиче; ако се влюбиш в момче - бъди с момче. Човешката сексуалност не е просто нещо. Всъщност, всички сме бисексуални, но едната от двете природи обикновено взема връх. Аз съм жена, определям се като хетеросексуална, но съм имала авантюри с други жени, обикновено в периоди, в които партньорът ми не ме е удовлетворявал. Когато попаднах на истински мъж, забравих за всичките си лесбо-фантазии. Така че зарежи етикетите и следвай пътя на собственото си удоволствие. И гей да си, и бисексуален, и хетеро - бъди добър човек, това е най-важното. Баба ми навремето казваше: "Който си е твой, той си те чака! " Умна жена беше баба ми.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 64d2d956d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Бисексуален си или дори пансексуален, просто мъжете те възбуждат повече, не е голяма философия и, аз съм същия с разликата, че от момиче не може да ми стане и това е. Иначе ми харесва да се целувам с момичета и да ги пипам, влюбвал съм се и в двата пола, но просто моето нещо е секса с мъж, а не с жена. В момента имам връзка с по-възрастен мъж и се чувствам еднакво щастлив както когато имах връзка с едно момиче, което много харесвах. Не е необходимо да си изясняваш всичко, това е почти невъзможно, не можеш да познаваш себе си толкова добре просто. Нещата са каквито са, това е. Както казах, не е голяма философия. Надявам се да съм ти бил полезен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker