Метросексуалност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Метросексуалност
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 4130 пъти
Здравейте, аз съм мъж на 19 години. Знам че много от вас няма да им хареса това което ще кажа, но всеки има право да изразява мнение, нали така? ! От много време ме мъчи въпроса относно метросексуалността. Защо е необходимо цялата тази суетност особено в мъжката част. Аз лично не бръсна нищо освен брадата и се чувствам доста добре, да не говорим, че предпочитам натурално окосмени жени( там долу). Знам че много от вас ще си кажат че хигуената е важна и тн. Ами аз мога да кажа че поддържам доста добра хигиена. Бих искал да попитам дали има още такива мъже и жени, които не се влияят от тази странна настъпила американска мода?
Благодаря за коментарите!
Който е тук само да се заяжда, може да пропусне темата!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8fbecb90fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ние с жена ми също не се обезкосмяване по интимните части. Щом така ти харесва, не го прави. Това си е мода, която рано или късно ще изчезне. Всичко започна с порно каналите, които гледате. Вярвай ми там няма нищо истинско. Ние пък от друга страна не сме любители на оралната любов т.е. Всеки си има предпочитания

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5ad0eb665d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Окосмяването няма нищо общо с хигиената. Тези, които бъркат двете понятия са чалнати в главата, или най-малкото са с промит (от моди, порно и т. н. ) мозък.
Хигиенизиращото средство се нарича "сапун", а не "бръснач"!
Останалото е въпрос на вкус.
Мен лично ме отвращават хора, оскубани и обезкосмени като бройлери.
Той и характерът им е един такъв - никакъв. на където ги понесло течението, а единственото, което ги интересува е "какво ще си кажат хората", какво ще напишат във ФБ (обикновено повтарят чужди мисли) и пр.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: dd7ef38811
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не трябва да си обръснеш краката и задника за да имаш добра хигиена. Това са глупости, натрапени на хората в България през последните 20 и няколко години.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8908e9c430
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Предпочитания различни и всякакви, нужно ли е всички да изглеждаме еднакво и да харесваме едно и също?
Не мисля, че има нещо нехигиенично в космите. Повечето жени знам, че мразят суетните мъже, които отделят повече време за външния си вид от колкото тях, но за мен ми е плюс - хубаво младолико лице, гладко гръбче и крака много ме привличат. Даже ме бъзикат, че съм педофилка или лесбийка, ама кво? Нужно ли е да ходя с някой финансово осигурен, 10 години по-голям от мен косматко, само защото така ще съм "нормална"?

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 39d5902ad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   За мен си на прав път определено. Аз съм жена и не харесвам напудрени, епилирани и маникюрирани мъже. Никакво влечение не изпитвам към тях, по-скоро ме отблъскват. Мъжът трябва да е мъж - такъв, какъвто природата го е създала. Единственото, което приемам, е през лятото отвреме-навреме да почиства окосмяването под мишниците си, колкото да не се задържа пот там. Да, кожата на всички хора е еднаква и има нужда от защита, затова смятам за нормално мъжете да ползват крем за лице или ръце, ако прекарват повече време на открито, както и слънцезащитни лосиони - все пак слънцето е вредно. Наречете ме старомодна, но за мен е отвратителна гледката на мъж с изскубани вежди, избръснати гърди и оскубани като на пиле крака. Не "метросексуалност", никаква сексуалност не виждам в това. Съпругът ми също като автора мрази обезкосмени отдолу жени. Поддържани - да, но изцяло обръснати - не. Доколкото съм сондирала мнения с приятели, не е единствен. Повечето казват, че в обратния случай имат чувството, че си лягат с дете. Що се отнася до мен, краката, ръцете и подмишниците си епилирам редовно, защото естетическото послание на женската външност е свързано с нежността и мекотата. Ползвам всякаква козметика за тяло, парфюми, балсами и прочее. Мъжът ми обаче взема душ всеки ден, слага дезодорант, сутрин се бръсне, облича чисти дрехи и това е всичко, което прави за себе си. И изглежда страхотно.
А що се отнася до модната страна на това мъжете да станат кокони, обяснението ми е просто. Естествено, че козметичните компании имат нужда от разширяване на пазарите си. Защо да не зарибят и мъжете, налагайки им схващането, че и на тях им отива лак за нокти? ! Не, милички, не ви отива! Както вие не харесвате мъжкараните с кубинки на краката и цигара в устата, така и ние не харесваме да не смеете да отворите прозореца на колата, че да не ви се развали прическата.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 76c125c502
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм спортист и естествено съм обезкосмен, но и без това бих го правил редовно, просто не търпя косми по мен, за мен е нехигиенично и грозно! Метросексуален съм и държа на външния си вид, винаги съм идеално обръснат, тялото ми е в страхотна форма и имам доста трайбъл татуси. Изглеждам очевадно по добре от разни брадати космати батки, в повечето случаи приличащи на клошари! Сори, но жените не си падат по горили, поне това го знам от опит! Да си метросексуален не те прави по малко мъжкар а по критичен към външния си вид и начин да изглеждаш цивилизовано!
М22

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 252c8e27ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

9.   Окосмяване и хигиена нямат нищо общо помежду си. Така сме създадени-окосмени. Хигиената е съвсем друга тема. Окосмяването си има полезните функции за организма, както и изпотяването.

Не знам кой завършил висше учен е измайсторил тая наука, че окосмен ли си, значи е нехигиенично и че трябва да се притесняваш и срамуваш, че организма ти се изпотява и трябва да го хакваш всекидневно с некви химикали-мазила за против изпотяване.

Защо искат хората да се превръщат в роботи, не знам.
И тия парфюми също много промиха мозъците на хората.
Какъв е смисъла от парфюмирана/ароматизирана тоалетна хартия, не знам. Но да не давам и тука примери.
И, след като съм излезнал от банята, за кво преди да излезна навън, из града на разходка, требва да се пръскам с парфюм... За 50 долара? Имах такъв за подарък.

Нали съм си чист, излезнал от банята, за какво да харча парфюм?
Вече, ако не миришеш на парфюм и не си са намазал целия с против изпотяване крем и бръснат отсекъде, не можеш да излезнеш и на терасата на апартамента си.
Роботско поколение. Срамуваме се от организма си-перфектно създаден. Срамуваме се да бъдем хора. Срамуваме се от естествената си природа.

Момче-25

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 76c125c502
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9, ти си създаден и гол, и какво гол ли ходиш по улицата, защото природата те е създала такъв? Защо се срамуваш от естествената си природа?
Парфюма също е бил създаден от природни продукти и човек затова е роден разумно същество за да изобрети епилатора, гела, четката за зъби, гребена, душ гела и всички принадлежности за добра хигиена и добър външен вид и мирис. Това се нарича метросексуалност? Ок значи съм такъв, а ако живеехме както сме създадени окосмени рошави(защото ножицата също е суета сигурно), беззъби, въшлясали и миризливи, тогава ли щяхме да сме върха на еволюцията?
М22

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 41ea138d12
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Парапитек, да не живееш в Средновековието?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 252c8e27ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 10- хората са се вманиачили по тея козметики и продължават все повече да се вманиачават. А тея излишни козметики съдържат вредни за здравето вещества. Създадени са, за да ти вземат парите, а не понеже не си хигиеничен достатъчно без тях. И да ти прецакат здравето също. Те са един от причинителите на рак на гърдата. ;)

Момче-25

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7cc90144d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Номер седем-Точно такива като тебе оскубани пилета ме отвращават. Надявам се да спреш да си мислиш, че си нещо повече от "разни космати, брадати батки, в повечето случаи приличащи на клошари", защото като те слушам обръснатите ти крачета, задниче и татуси не те правят мъж, а пък за сивото ти вещество и дума няма да отварям.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 76c125c502
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   12,какво разбираш под "вманиачаване"?Душ гел,гел за коса,паста за зъби,парфюм,лосион,самобръсначка това ли разбираш под вманиачаване с козметика?Защото съвременния нормален човек не може без тези неща!
14 номер,обръснатото ми тяло и татуси не само ме правят мегачистоплтътен мъж,но и секси мъж!Разбира се че съм повече от приматите,които ги мързи да се обръснат и предпочитат да ходят с козина и запуснати.В кой век живееш?Защото в този- един мъж трябва да е идеално обръснат,в страхотна форма,мускулесто тяло,добре изглеждащ и добре миришещ.Точно като мен.
М22

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e8c12162b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Aвторе, ти ходи кaкто ти хaресвa. Но лично aз не обичaм косми. Зaщо тогaвa жените трябвa дa си мaхaме космите от крaкaтa и интимните чaсти? Някaк си е неприятно дa си глaсиш зa дa се хaресaш нa мъжa, a него дa го мързи дa си остриже козинaтa. Поне aз тaкa го виждaм.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: bc54e3fe56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Негодуването на мъжете с ниски нива на тестостерон доведе до тенденциите всички да си махат космите. За да може истинските мъже да не могат да се откроят от тях. И дори и тези дето си оформят веждите и се бръснат от главата до петите са мърлячи и смърдят. И най-смешно да видиш някое момиче около 20 е да се влачи с нейн връстник който прилича на гол охлюв, вместо да се преориентира към някой с пет или повече години по-голям от нея.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker