Интимно окосмяване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Интимно окосмяване
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 5042 пъти
Здравейте! :)
Момиче на 18 години съм.
Имам сериозен приятел с когото обаче никога не съм правила любов, защото имам едно притеснение. Това е интимното окосмяване. Изпробвам различни методи от няколко години насам, но така и не успях да постигна желания резултат. Пробвала съм топла кола маска, но не мога да изтърпя болката по-надолу освен в бикини зоната.
В началото използвах съмобръсначка, но се получават обриви, които не се скриват с дни.
Депилиращият крем не прави кожата достатъчно гладка, а позите в които трябва да го нанасяш там са направо комични. Освен това на другия ден вече косъмчетата боцкат.
В момента съчетавам депилиращ крем със самобръсначка след това, но пак се появяват обриви(по-малко, но има). А и винаги изпускам косъмчета, не знам на какво се дължи.
Пиша, за да разбера дали някой е намерил точния метод за себе си и съответно да ми предложите някакво решение. Трябва да отбележа, че косъмчетата ми са доста тъмни и упорити.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: ee75294b32
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен проблемът ти не е в метода на обезкосмяването. Начини много - има козметични салони, епилатори, кола маска, за която предварително можеш да се подготвиш, че да не те боли... и т. н.
Мисля, че цялото желание за безупречно гладка кожа идва от някакъв страх. Страхуваш се от това какво приятеля ти ще си помисли за тялото ти или от секса изобщо.
Искам да ти кажа следното: няма от какво да се страхуваш / срамуваш. Никой не е перфектен и дори да имаш няколко косъмчета, пъпчици или други несъвършенства, ако между теб и него има връзка, въобще няма да ги забележи.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5a3ddd377d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом искаш да си абсолютно гладка, ходи на козметик. Иначе, притесненията са ти неоснователни - аз само се бръсна, далеч не е идеално, но мъжете пак се радват...

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a615aa5a22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Няма как да махнеш всичките косъмчета в интимната част. Аз ползвайки самобръсначка винаги изпускам. Няма как, защото е много трудно място, за да се премахне всичко. Не се тревожи, дори и приятелят ти, ако държи на теб, това няма да бъде от голямо значение, че имаш поне минимални косъмчета.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: cf5db7f2ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Със самобръсначка в обратната посока на разтеж на косъма, 2 дни гладко.. Така процедирам аз, върши работа.
Melinda

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3a2ecf5843
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Aз съм писaлa и друг път зa товa. Опитaй дa се бръснеш с бaлсaм зa сухa косa. Сaмобръснaчкaтa си върви много по-леко, космите стaвaт по-меки, a след товa кожaтa е мекa, глaдкa и нежнa. Aз съм с хипер чувствителнa кожa и този вaриaнт ми е нaй-добър до моментa.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9bc447ceb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   И защо точно се стремиш да си гладка като охлюв отдолу? Само заради това че порно актрисите са избръснати в повечето слуачи, не значи че и ти трябва да си така.
А и обикновено на мъжете не им прави впечатление особено, освен ако не си с храстче :) Аз лично се обезкосмявам веднъж в седмицата (с бръсначка и крем) и не ме бърка нито мен, нито приятеля ми че съм малко набола или съм изпуснала някое и друго косъмче.
При първия ви път, той ще е така възбуден (да се надяваме), че последното нещо за което ще мисли ще е окосмяването ти там долу. Поразгледай малко клипчета в порнхъб-а, (вече си достатъчно голяма да го правиш) и ще видиш, че има и обикновени момичета, които са дори без прическа или с минимална такава. Не се панирай толкова заради някакви косъмчета!
Ще видиш като забременееш, тогава започва веселбата ;)

жена, 25г.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a5a9670784
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Не мисля, че няколко косъмчета биха смутили приятеля ти, така че притесненията ти са излишни. И няма смисъл да се стремиш към съвършеното бръснене, защото така само нараняваш кожата си и вероятно от там ти се появяват обриви. Изтървала си няколко косъма, голяма работа...


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b0ad59b1de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Изобщо не го мисли. Вероятността още първия път да ти се завре долу да те гледа е нищожна. Пък и ти можеш да него допуснеш. Освен това секс се прави обикновено на тъмно или поне на приглушена светлина. Поне отначало. Можеш да настояваш за това под предтекст, че се срамуваш.
После може да намериш начин да му кажеш за проблема си. Само най-глупавият мъж на света би те изоставил точно заради това. Току виж се появило друго решиние... Аз лично обичам да й я бръсна на моята. Действа ни и на двамата много възбуждащо.
Най-доброто обезкосмяване все пак става с посещение на салон (студио).

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f065e4165a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Здрасти! Момче съм! Защо първо не се обезкосмиш с машинка за подстригване навсякъде в интимната област - вагината ти и ануса, а после когато си почти обезкосмена използвай депилиращ крем, няма ли да свърши работа? Вчера се обезкосмих така - първо с машинката, а после с депилиращ крем. Взех български крем за три лева и нещо, а да не говорим че има и по-хубави и скъпи кремове-вносни. Остави го крема с пет, десет минути повече да седи на кожата ти от препоръчаното време за по-добър ефекти после махай космите с шпатулката. Върши работа.
Най-важното не се вживявай толкова. Може би проблемът ти е психически. Дори порно актьорите и актрисите специално съм ги гледал скоро по телевизора и те имат зачервявания около вагините си и анусите, виждал съм ги да имат и червени пъпчици и обриви. Все пак това е интимната област на тялото, кожата там е чувствителна. Това е "мръсно" и деликатно място. Не може винаги да се получи перфектно и гладко обезкосмяване от първият път. Ако трябва обръсни се примерно днес и пак след десетина дни. Не си създавай психични проблеми заради едно гладко обезкосмяване! Защото това може да се превърне в болестен фетишизъм. Аз съм момче и пробвах да се обезкосмя с крем от любопитство но се притеснявам за себе си дали е нормално да обезкосмявам и триъгълника и ануса? На мъжете ни е позволено да сме по-окосмени от жените. Сигурно педерасите и гейовете при мъжете са склонни към перфектно премахване на косми. Ако приятелят ти те обича и му е хубаво да прави секс с тебе не трябва много да се влияе от това до каква степен си обезкосмена. Важна е обичта и тръпката от секса. Чао и успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f452e73343
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм с по-тъмни и упорити косъмчета :) За това съм избрала посещение при козметик веднъж месечно. Десетина дни гладкост и мекота, после порастват, но бавно и нежни.
Бръсненето си е гадничко, не стига че трудно, ами и на втория ден боцка. Има си значение мекотата, защото и на мъжете лицата им се ожулват и изприщват при оралната любов.
Можеш да ги обръснеш първия път и като пораснат около 3-4мм да отидеш да ги дръпнат с кола. Първия път си боли доста, защото коренчетата са здрави. От там на сетне е съвсем поносимо, стига да не ги оставяш прекалено да порастват.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b01c3e7411
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   И защо точно искаш да се обезкосмяваш? Холивудското порно наложи тази мода, а изобщо не е здравословно. Природата го е измислила по-добре. На мен по ме възбужда жена с косми, просто с интимна област, които е малко подържана, нищо повече.

Но най-много ме възбужда жена, която е чаровна и има нещо в главата. Обърни повече внимание на това. Но това и обезкосмяването май взаимно се изключват съм забелязал.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3568cfbfe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Жена на 43
Никога не съм се обезкосмявала и мъжете ме харесваха и искаха така, с натурално окосмяване, нормално, не прекомерно!
От 3-4г забелязвам, че космите в интимната област оредяват и падат сами; сигурно е от възрастта...
Не съм предявявала претенции към мъжете - приемала съм ги натурално окосмени, възбуждащо е!
Не се ръководи от чуждото мнение!
Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker