Осъзнават ли българските жени всички рискове, свързани с аналния секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Осъзнават ли българските жени всички рискове, свързани с аналния секс?
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 8427 пъти
Здравейте, реших да пусна тази тема, защото ми е много странна тенденцията напоследък да се предпочита едва ли не аналния секс, когато едиснтвеното преимущество, което би могло да се изтъкне, е контрацепцията.

Тук дори нямам предвид последствия като изпускането на стари години даже след едно кихване или прокашляне - неща, които никой самоуважаващ себе си възрастен господин или госпожа (макар че дамите доскоро не са практикували подобен род забавления и все още няма чак такива проблеми при тях), не биха си признали свободно.

Става дума за рисковете свъразни със заразяването със спин. Доказано е научно, че това заболяване се разпространява лавинообразно най-вече сред хомосекусалните мъже (оставям настрана въпроса с разпространението му в Африка, което е повлияно от много други фактори, освен секса).

Истината е, че статистиката показва, че при хетеросексуалните хора заболеваемостта е с пъти по-малка. Това далеч не се дължи на предпазни средства като презервативите, чиято решетеста структура е доста по-едра от размерите на вируса и той много често не бива спиран от гумата.

Както знаем, човек може да се зарази от тази болест и ако прави орална любов, но само ако има раничка в лигавицата, каквато в устната кухина. Вагината също се състои от лигавица и най-вероятно разпространението също става при наличие най-вече на кисти и др. или просто на "протриване" в областта.

Положението с аналния секс обаче не е такова. Червата имат свойството да дообработват храната и да извличат останалите след по-грубата стомашна обработка полезни вещества. В този смисъл, лигавицата на червата е силно пропусклива и вкарва елементи от храната ни в кръвоносната ни ситема. Неслучайно най-бързо действат лекарства, прилагани анално през ректума.

Именно от там идват и в пъти завишените рискове при аналния секс, защото вирусът на спин безпрепятствено прониква директно от правото черво в кръвта. Надявам се тази информация да бъде полезна на четящите този доста интересен сайт и ще се радвам да бъде обсъдена многостранно, особено ако има четящи специалисти в тази сфера.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 5c0b681d8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Повечето момичета предпочитат аналния секс, защото се страхуват от болката при първият вагинален път. А и до колкото знам туркините и ромките се пазят девствени до сватбата. Днешно време никой не го интересува дадено нещо до какви последици води. Някой пък наистина както ти казваш избират този полов акт защото не 100 а 150% е сигурно, че няма да се забременее. А това че на старини ще се изпускаш мисля че ще стане само ако всеки ден го правиш поне по 3-ти на ден и то минимум час и половина. Иначе ако го правиш 1-2 в седмицата не виждам как може да стане това с изпускането.
Ако ще в някоя тема да се напише, че аналният секс води до разпаряне на корема, едва ли някой ще се фрапира много, за да спре този вид секс.
Но браво че сте пуснали такава тема, поне тинейджърите да заят какво може да стане

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 922b5d1e91
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами зависди с кого и как се прави. Аз го правя само с дългогодишен постоянен партньор и съм сигурна, че той няма други контакти. Освен това никога след анален не правя вагинален или орален секс. И накрая - и ни е приятно и го ползваме като кнтрацептив. Някои хора пък го правят с презерватив, защото им е приятно. А ако не дай си Боже правиш секс със серопозитивен - то и от целувка, ако има раничко в устата /примерно/ даже и така може да хванеш СПИН.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 5c88e12d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Глупости на таркалета.. Що жени гълтат спермата и не хващат спин... Дай да спрем всички видове секс, заради евентуална болест.. Вероятността да катастрофираш е много по-голяма от тази да хванеш Спин, но хората си карат колите.. Тази психоза е създадена, от големите фармацефтични компании, както птичия грип и т. н.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 669b5926ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   до номер 3. - „гълтането на спермата„ или фелациото по принцип чисто теоретично могат до доведат до зараза, ако жената (мъжът) има раничка в устната кухина. РЕАЛНО НЕ Е ПОЗНАТ ТАКЪВ СЛУЧАЙ - просто стомашните сокове и т. н. са толкова разяждащи, че вирус не може да оцелее и да премине през стомашната стена и да влезне в кръвообращението. И в устата слюнката ни предпазва от вируси и бактерии в ежедневието ни и не е най-добрата среда за ХИВ - вируса. Но все пак -теоретично е възможно, но реално няма описан в науката и практиката такъв случай

Аналният секс действително води до най-голяма вероятност от зараза, заради контакта с двете течности, в които вирусът се съдържа в най-голяма концентрация - семенна течност и кръв! Стените на дебелото черво освен това са направени да абсорбират хранителни вещества, средата не убива вируса - ако имате раничка в червото + семенна течност - заразяването е сигурно!!!! Затова и епидемията е сред хомосексуалистите.

При вагинален контакт рискът ЗА МЪЖА е минимален, защото във вагиналната течност има много по-малко от вируса. Такъв риск обаче има и вагиналният секс е също руска рулетка. За жените при вагинален секс е много голям рискът, защото приемат семенна течност, пълна с ХИВ - но при анален секс рискът е МНОООГО ПО-ГОЛЯМ, защото вагината е еластична и рядко се стига до разкъсвания там.

ХИВ и СПИН за жалост не са поредната пропаганда на фармацефтичните концерни. Вирусът се променя много бързо и до сега не са могли да измислят ваксина, а само т. н. коктейл от медикаменти, които чрез различни механизми пречат на ХИВ да се разпространява и не може да избухне така болестта СПИН почти, но при спиране на медикаментите, ХИВ си се разпространява и продължава с мутациите си, избъхва СПИН и заради тази причина говорим за нелечимост на СПИН, макар че в днешно време малко (незначително малко) хора, които взимат медикаменти, се разболяват от СПИН.
СПИН не е вече смъртна присъда и затова намалява и на Запад пазенето, но медикаментите имат значителни нежелателни ефекти и често ХИВ-позитивният не може да води нормален живот. И в България медикаментите са безплатни за болните, има проблеми със снабдяването обаче извън София.
Авторът е прав, че аналният секс е голям риск. Ако правите такъв с различни партнъори и мислите, че нежеланата бременност е най-голямата отговорност от воденето на сексуален живот - грешите.
Не само СПИН, но и редица други болести (хипатит Б, херпис, трипер, сифилис) могат да доведат до смът. Наскоро загубих познат, който е бил заразен в болница от хипатит Б, няма лечение.
Мислете преди всичко жени, защото вие рискувате много - дали ще дадете следващия път непознатият да не си сложи презерватив, когато само вие почти носите целия риск, а презервативът ни най-малко не намалява удоволствието на жената!!!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a98383213b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти, ако искаш, спри всякакъв вид секс, ама не се опитвай да промиеш мозъците на добрите жени! :Д Това с изпускането са пълни глупости. А за порестата структура на гумата... вие презервативи от тензух ли ползвате? :Д

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 0bbe765128
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Малко хора знаят, че аналния секс води до проблеми и при мъжете. Ако често го практикуват има опасност да развият пиелонефрит.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: c026e37066
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   аз лично съм против аналния секс..!! а и болката при него.. :х не съм пробвала.. но ми е интересно какво е..! ::))

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 9f3936c71b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   №6-Това беше най-голямата глупост, която съм чувал.. №7, за жените, трябва да ти е заложено от природата удоволствието от аналния секс.. Пробвай, пък може и ти да си сред малкото жени, достигащи до вагинален оргазъм при анален секс? !

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d7a7784f14
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 8, оргазмът при жената винаги е вагинален - контрахира една определена група мускули, независимо дали се стимулира една или друга ерогенна зона (клитор, G-точка, горен край на влагалището, че дори и само гърдите), за да се достигне той. В тази връзка - при мъжете има ерогенна зона вътре в ануса - там където се масажира простатата, но при жената отсъства такава, затова и самия секс може да действа възбуждащо на чисто психическо ниво, понеже се мисли за нещо много модерно, но на практика няма нищо, което да е чак толкова по-добро от вагиналния секс, напротив.

Колкото до това дали номер 6 е прав - пиелонефрит е възпаление на бъбреците в следствие на инфекция на пикочните пътища. Защо да е голяма глупост да се получи такава при мъжете? Напротив, логично е, при положение, че всички знаем, че чрез червата се преработват различни продукти и крайния продукт, който те изхвърлят е силно токсичен (ако остане в тялото повече от предвиденото, дори може да доведе до натравяне на кръвта). Също така, обработката на тези хранителни продукти, които попадат в червата, става с помощта на различни бактерии и др.

Всички сме чували за полезните бактерии, но също така трябва да се знае, че бидейки полезни на едно място, могат да бъдат вредни на друго. Така е и с гъбичките, чиято естествена среда са червата и там не създават проблеми, а имат своята полезна функция, но попаднат ли във вагината на жената например, се получава гъбична инфекция (и не само при жената).

Какво от изброеното е глупост? Горните неща трябва да се имат предвид при практикуващите анален секс и не ги казвам, за да "сплашвам" някого, а за да съм максимално акуратна, така че хората да могат да правят информиран избор. Предполагам номер 6 ще се включи с още по-цялостна информация. Хайде, късмет и всичко добро с креватните забавления.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: d796dfc46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За тази цел си има презервативи...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker