Не стана... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не стана...
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 3555 пъти
Здравейте!
Момче съм на 25 години, програмист както се сещате без приятелка вече трета година, нямам сексуален живот, обзет съм от работата понеже не правя нищо "интересно" (кафенета, дискотеки и т. н).
Като цяло асоциална личност.
Снощи реших да се обадя на компаньонка (за пръв път от отдавна) уговорихме се да дойде на адреса и след час беше дошла.
Платих и се съблече каза ми да легна, наместих се и почна със оралната любов, сигурно към 15 МИН и познайте какво - НЕ МИ СТАНА, още повече почнах да се притеснявам, каза ми пробвам за последно и това е... опита се и ПАК НИЩО.
Беше най-неловката кофти ситуация досега в живота ми, изложих се тотално, пълен провал.
Отчаях се напълно, не знам какво да правя, мисълта не ме напуска, убива ме, това неможе да продължава така.
Дайте някакви съвети хора наистина... не се издържа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9154c39fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   *Абе хора, това че сте програмисти, какво има общо с темите които пишете?

*Или искате да се похвалите, или се мислите вие "програмистите" за хипер задръстени.

*На всеки мъж му се е случвало, дали ще е млад или стар няма значение.

*Трябва ли да изброяваме, от какво аджеба може да е?

*Стрес.
*Порно.
*Мастурбиране повече от нормалното.
*Здравни проблеми.

*Това е проститутка, трябва ли да й пука? !
Взима си парите и забравя за теб, да не мислиш че ще мисли за теб, и как не ти е станал по време на нейната работа.
Все едно касиерите на касите в някой супермаркет, да ги мислиш за приятели, само защото са се усмихнали и са те поздравили, абе момче след на земята.







-Maryjane

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 27c70220d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Причини много. Предвид факта, че нямаш активен сексуален живот допускам, че гледаш много порно. Последните години изследванията доказват, че порното покачва МНОГО риска от импотентност. Опитай следното - спри всякакво порно, намали мастурбацията до 1-2 пъти седмично (без порно) и опитай пак след три месеца. Ако нямаш приятелка тогава, иди на проститутка. Ако не се случи отново, иди на лекар.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b6d8156526
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И на мен ми се е случвало. Това е от притеснение. И при мен беше много неловко. Нередовния секс води до там. За това си поръчай пак докато не се отпуснеш. Не се притеснявай а действай. Не отлагай.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 663bbecd8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се притеснявай, тя се е зарадвала. Нищо работа не е свършила, а прибрала парата.
Според мен, просто си бил притеснен от самото начало, а след като си видял, че не става, съвсем си се сдухал. Ако и компаньонката е била някой крокодил...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8233ec7f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   човече, и аз като теб съм бил млад и аз като теб имах същия проблем, от притеснение не ми ставаше. Просто се притесняваш и затова се получава така. Не си свикнал с женско тяло и така се получава. Спокойно, при страшно много мъже е така. Сега ще ти кажа и как да си го решиш проблема, при мен така се реши, при един приятел и при него.
Много е важно да изпълниш всичко, което ти казвам. Не лъскаш и не гледаш порно няколко дни, най-добре 3-4 дена.
Тъй като много го мислиш, трябва ти нещо с което малко да замъглиш мисленето- алкохол. Пиеш, ако е бира няколко бири, ако е твърд алкохол няколко вино/ракии/мента/мастика/уиски, което харесваш, може би около 3-4, не повече. Според мен е по добре твърд алкохол, много по добре действа. След което отиваш на масажистка с хепи енд, не проститутка, а масажистка, която предлага само масаж с освобождаване(демек ще ти направи една чикия по време на масажа), там го няма притеснението, че задължително трябва да ти е твърд и да има проникване, мажат те с едни масажни масла и е хубаво. Плащаш и да е гола, че да може да свикнеш с женското тяло. Казваш и на масажистката да не бърза и да кара бавно. Гарантирам ти, че ще ти стане.
Ходи няколко пъти така, въздържание няколко дни, алкохол, масажистка, след няколко пъти намали алкохола на една бира, или една ракия, след което го махни алкохола. Първите няколко пъти е добре да е при една и съща масажистка, след това започни да ги сменяш, смени поне 5-6 масажистки да може да се научиш да се отпускаш с жена. След това може да пробваш с проститутка, ако искаш, но пак по същата схема задължително, няколко дни въздържание, алкохол и след това при проститутката.
А ако си хванеш приятелка и ще правите секс, задължително пиеш първите пъти, за да се отпуснеш и да не го мислиш, иначе пак може да имаш фал. По нататък може да махнеш алкохола.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 202d301731
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Е какви съвети да ти дадем... ти много ясно и сам си виждаш проблемите.
"Асоциална личност", "без сексуален живот" - това е истината.
Тя сексуалността не е като програмния код, да я стартираш и тя да се изпълни, и всеки път да прави едно и също, освен ако няма някой бъг.

Сексуалността е човешко качество и изисква човешко отношение. Тя е част от множество процеси на сближаване с някого, на опознаване, на обикване, на желание за единение... Освен това е част от един по-голям процес за продължаване на рода и вида... Кой от тези аспекти на сексулаността ти си изпълнил пряко или непряко? Нито един! Извадил си я от контекста, подтискал си я или не си ѝ обръщал никакво внимание дълго време, а накрая очакваш една чужда, платена жена, която не ти е никаква да я "възкреси"?
Принизил си я до кутия цигари или шоколадови бонбони, която просто можеш да придобиеш чрез пари, да отвори и да изконсумираш... Е, не става, брат.

Ти имаш ли въобще ЛЮБОВ в живота си? Някое човешко същество за което се сещаш често и мислиш с умиление? За когото би се грижил, помагал, заклрилял безвъзмездно? С което би градил отношения, семейство, бъдеще? Без това на какво би била изразно средство твоята сексуалност?

Работата е хубаво нещо, но всичко в живота трябва да тече паралелно, едновременно. И работата, и взаимоотношенията с другите хора, и любовния живот, семейството, децата, хобитата, развлеченията, културния живот (кино, театър, музика), спортът, ученето, екскурзиите и почивките... Изпуснеш ли, пренебрегнеш ли дори едно от тези неща, започваш да страдаш... започваш да водиш непълноценен живот и съществуване, започваш да изоставаш в дадена област... Органите и уменията, които не се употребяват започват да атрофират и изчезват - чувал ли си го това?

Та проблемът от фаталната вечер е само върха на айсберга! "Под водата", в несъзнаваното ти има още много, много проблеми. Започни да ги разрешаваш СЕГА! Потърси приятели, психолози, започни да ходиш по зали - да спортуваш, да се социализираш. Баровете и чалготеките наистина не са много "интересни" места за един интелигентен човек, но освен тях има курсове по танци, по йога, всякакви кръжоци и клубове - по оффроуд, по разни екстремни спортове, планинарство, клатерачество, фотогравия и какво ли още не. И вече са толкова достъпни - имат сайтове, фейсбук групи. А в тях има млади жени, които освен че са ти съмишленички, могат да ти бъдат и потенциални партньорки!
Ако веднъж, само веднъж направиш един хубав, питателен здрав секс с жена, с която сте влюбени един в друг, и всеки си мисли за другия, че е страхотен във всяко едно отношение, след това нито за компаньонки ще си помислиш повече, нито ще помниш какво е това проблеми в секса. Тогава ще разбереш какво е да си човек обичан и желан, обичащ и желаещ, а сексуалността ти ще е само едно от многото изразни средства на любовта. Демек ще си е точно на мястото.

Предлагам ти да впрегнеш всичките си сили, да преодолееш себе си, да разчупиш досегашния си стереотип на живот и работа, за да стигнеш до там. Иначе... ще продължаваш да се "радваш" на един непълноценен и пропилян живот, въпреки хубавата работа и доброто заплащане.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3f0a07d938
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Поръчвал съм 3-4 пъти, една и съща. Карам я да се съблече бавно, да и гледам тялото. Още тогава ми става. После си разтваря путето пред лицето ми, разтваря си дупето и свива и отпуска ануса си. И от там се чукаме. Разбрали сме с нея да я поръчвам без анален секс, по-евтино. А на място после и доплащам за анал. Така доплащането и идва само за нея.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 76f51c8fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   До номер 1: Не съм съгласен, че от порното може да се дължи проблема му! Аз Маструбирам на ден по 2-ти, когато няма жена до мен и само един път ми се е случвало!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8989ebc54f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Всичко обвиняват порното като причина за почти всички проблеми. Аз ще ти дам един пример точно от порното. Има една унгарска порноактриса, доста известна напоследък. Има серия от клипчета с нея и нейна колежка, където се снимат пред камерата с обикновени момчета на възраст 18-20 год. Един вид осъществява мечтата на всеки тинейджър. Обаче резултатът не е това което се очаква. 80% от момчетата имат проблеми с ерекцията, като повечето изобщо не успяват да го вдигнат въпреки усилията на мацката. Просто се смущават от камерата, от обстановката и преди всичко от самата актриса. При теб се е получило точно същото. Вредата от порното ако може да се нарече така е именно в насаждането на една погрешна представа, че мъжът е едва ли не машина и като види гола жена трябва моментално да е готов и да чука до откат. Това изобщо не е така, аз съм имал засечки, мои приятели също са ми споделяли за проблеми особено когато е било за първи път с нова приятелка.
При тебе голяма грешка е било да ходиш при платено момиче, предвид липсата ти на увереност още от преди това. Така само задълбочаваш проблема както всъщност вече се е случило. Като съвет мога да ти дам да се опиташ изградиш някакви взаимоотношения с момиче, да я опознаеш, на някакъв етап може да споделиш за проблемите си и заедно да се опитате да ги преодолеете. С две думи имаш нужда от пълноценна връзка, за да се отпуснеш и да натрупаш увереност. Няма да стане лесно и едва ли от първия път, но от теб зависи. Насочи усилията си в тази насока и забрави за платените ку*ви, секса не е стока, която получаваш като плащаш. Това важи точно за такива като теб, казвам ти го от личен опит. Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1dce3a14eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Приятел, аз съм на 24 и имам същия проблем. Имай предвид, че съм нормално изглеждащо момче, водя редовен полов живот откакто загубих девствеността си и съм бил с 5 жени досега. Винаги съ ил в сериозни връзки освен с едното момиче и съм изпитвал чувства към всички тях в интервал от 6 години. Не съм бил с проститутка досега. Винаги когато съм правил секс с момичето за пръв път съм се дънил и не ми е ставало, но повярвай ми, веднъж като прескоча психологическата бариера после нямам никакви проблеми. Правил съм секс по 7 пъти за един ден и пак ми е ставал. Всико това е на психологическа основа и те разбирам ПРЕКРАСНО как се чувстваш. Напосшедък с приятелката ми пак се заражда проблемът, но знам, че е психологически и ще се справя. Казвам ти го от ОПИТ-съветите, които мога да ти дам са:
1. Спри мастурбацията и свършването възможно за най-дълго преди да правиш секс. Ако можеш със седмици. Накрая ще усетиш как просто имаш нужда от жена и ще ти става при най-безобидната мисъл за нея.
2. Пийни нещо, но не прекалявай-3 бири или 3 ракии са много. Изпий 1 бира или 1 ракия. Алкохолът се отразява на ерекцията. Макар че тук ще вметна, че съм правил секс на 1 бутилка ром, а в друг случай не ми стана сутринта като не бях пил 1 седмица и тов вс с едно и също момиче, с което съм ходил 3 години.
3. Намали и порното. Аз гледам много порно и преди не ми пречеше, но сега вече започвам да го усещам и според мен оказва влияние.
4. Мисли за това минимално. (Знам че е мн трудно, да. )На мен ми помогнаха спонтанните ерекции. Тогава разбрах, че всъщност мога и че всъщност проблемът не е физиологичен, ами е психически. Повярвай ми, че ако не лъскаш 1 седмица ще имаш такива и ще видиш, че не е толкова черен дяволът.
5*. Ако всички тези неща не помогнат и 2ри път засечеш си купи Виагра. Аз лично не съм стигал дотук, но мисля, че ще подейства за ЕДНОКРАТНА употреба. Според мен така ще ти стане 100% и веднъж ако правиш секс ще видиш, че можеш и оттам ще си по-добре със сигурност.
6**. Ако всичко това не помогне, отиди на лекар, за да се увериш, че нямаш проблеми. Аз съм на 100% сигурен, че всичко е на психическа основа, защото повярвай ми това се е случвало на всеки. Говорил съм и с момчета и с момичета и се случва. Всичко е от шаш и паника. Шансът да не ти се случи е мн малък и повечето хора не си казват от горсост. Успех и пиши после да се похвалиш, защото ще има за какво!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker