Нежелана и отблъсната - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нежелана и отблъсната
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 2963 пъти
Здравейте хора...

С гаджето ми сме заедно отскоро ( 5 месеца ). Двамата сме малко над 18 год. Постоянно говори за други жени, за това как, ако намери някоя с по - големи гърди, по - слаба ще я оп*не с извинение. Казва ми постоянно, че съм дебела, че съм тежка, че неставало нищо от мен. Истината е, че имам нормално телосложение, приятна външност.. Във секса обаче също има проблем.. Той иска да правя само това което на него му харесва и позите, които него го кефят, но поискам ли аз нещо, не искал, омръзнало му.. Знам че не съм перфекна във леглото и се опитвам всеки един път да е по - добър от предишния..
Надявам се да ми помогнете.. защото ми е писнало да се скатавам и да изливам тонове сълзи, поради простата причина, че като споделя със него, той казва че говоря глупости и сменя темата.. Ще ми е от полза всеки един коментар..!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 332dfaa00a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ...
Трудно ме и да разбера хора като тебе. Защо продължаваш да седиш с обикновен боклук, след като те малтретира?

Комплексарче е, невъзпитан пикльо е, не може да те задоволи, всички басове държа, че не е синът на Бил Гейтс, така че не те и глези. Какво намираш в едно леке?

Какво ти е толкова на самочувствието, какво толко ти е причинено, че да търпиш обикновеното мелезче? Да можеше поне да те задоволи, но и за толко явно не става. Аз искренно недоумявам тази женска черта - седиш с нещастник, не си доволна, тормозена си, той те използва, и вместо да го отрежеш като импотентният лигоч, какъвото е, ти плачеш сама! Какво трябва да направи, за да осъзнаеш, че е бита карта? Да опре нож до гърлото ти?

Знаеш какво трябва да се направи и не - не го отлагай за утре! Като явно не те обича и не може дори да те задоволи, тогава сменай! Ако си с добро телосложение и не се примиряваш с тоя, само защото е "склонил" да е с тебе, то ти нямаш никакви ограничения.

Заслужаваш повече и много добре го знаеш. Знаеш също, че можеш и да имаш повече. Убеден съм и че знаеш, как да го постигнеш. Просто направи първата крачка и разкарай прахта от живота си.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b51177c462
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кaкво прaвиш с aбсолютен комплексaр? Кaжи му, че ти пък искaш с по-голям и му бий шутa нa товa леке!
Кaк се съглaсявaш дa бъдеш "дупкaтa" нa подобен?
Зaрежи го дa лъскa злобaрки, имa и нормaлни момчетa нaвън.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9da4577cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Може да прозвучи малко крайно, но според мен, най-добре за теб ще е да зарежеш този човек. От описаното изглежда, че той няма истински чувства към теб.
Самият факт, че в прав текст ти е казал, че би спал с друга, трябва да ти е червен флаг. Това показва и силна комплексарщина от негова страна...
Когато човек наистина обича не се държи по този начин. Влюбеният няма да има очи за други, а ще те вижда съвършена въпреки недостатъците ти. В сексуално отношение ще гледа и на теб да ти бъде добре. Пожелавам ти да намериш скоро такъв човек! :) Не се примирявай с настоящия, не е достоен!
Ж29

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 83a90ea2a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе ти луда ли си да стоиш с такъв скапаняк и комплексар?
Връзката е партньорство, а не обслужване на единия от двамата. Като толкова не те харесва - да си намери някоя по-слаба и по-добра и да ти се пръждосва от главата!
Или какво - не смееш да му покажеш вратата. за да не останеш сама ли?
Ако си такава мекушава - цял живот ще те мачкат и ще си с неправилния човек!
Не че трябва да си груба, но във връзки, които не те удовлетворяват и са очевидно несправедливи - не трябва да участваш.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9b5a2c17ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Зарежи го, защо ти е мъж, който те обижда и унижавя??? Та ти искаш съвети как са му се харесаш, а описваш как той не прави нищо за твоето удоволствие. Не си струва времето и нервите.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c9f22fe6f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ясно е че излизаш с някакъв олигофрен. Въпроса е кога ще го осъзнаеш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c91a4bfbfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Все едно чета за себе си преди години. Имах 2 такива гаджета - едното ми обясняваше колко съм грозна, колко ми били малки ци*ите, пръстите ми били ужасни и всичко в този дух, а другият само се плюнчеше по разни жени - на тая как няма да ѝ прости, оная как ще опъне, предлагаше да правим 3-ки и 4-ки с негови приятелки пред гаджетата им и изобщо страшно унижение търпях, докато не ме заряза. Това беше в периода 18-20 години и сега не мога да си се начудя каква тъпа гъска съм била, за да търпя. Едва ли ще послушаш, защото сигурно и ти си влюбена и заслепена, но: тоя плужек заслужава да го зарежеш по най-бруталния начин. Това е човек със страхотни комплекси за малоценност, които избива върху половинката си, за да те мачка и руши самочувствието ти. Това е изключително опасно за психичното ти здраве и може да ти докара големи проблеми в главата. Най-забавното е, че след като си толкова "гадна", той продължава да ходи с тебе? !? Усещаш ли колко комична и жалкарска цялата работа?
Моля те, направи си услуга, спести си унижението и се махай от този кретен преди да те е побъркал. Никой нормален човек не бива да търпи такова чудо.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4b92e17d46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мила, много съжалявам, но според мен няма нищо добро да излезе от тази връзка. За пет месеца ти вече се чувстваш наранена и отхвърлена, а това не е нормално. Първият ми път беше на 18 години и бях с момче, което имаше опит. Той никога не ме е обвинявал за сексът в началото, който не беше от най-добрия, така с времето се отпуснах и никога не съм си набивала филми и не съм си сривала самочувствието. А е някак важно човек да е спокоен в действията си и да се чувства свободен в леглото и иначе във връзката. С бившият ми приятел беше първата ми целувка, така и не почувствах, че мога да се целувам, не си пасвахме, говореше ми някакви глупости, подценяваше ме и за това, и за други неща... в крайна сметка вечно бях подтисната с него. Обичах го, исках връзка и щастие, но срещах предимно отхвърляне. Говорих за неща, които са ми интересни, а той някак не ме разбираше и сменяше темата. Отне ми време да разбера, че проблемът не е бил в мен. Проблемът не е и в него, не го обвинявам. Просто не си пасвахме в почти никое отношение и нито той беше доволен, нито аз бях спокойна. Казвам ти това, за да разбереш, че понякога просто хората не си пасват и единственото в резултат са негативни емоции. В математиката една задача може да се реши по няколко начина и все да е вярна, така е и в живота, всеки харесва и прави различни неща и не винаги този отсреща е същия. Можете са поговорите и да се опитате да изгладите нещата, но ако той нито приема, нито предава, тогава просто няма смисъл от нищо за нататък.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e529af4b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Момиче, я се осъзнай.. какво правиш още при него. Какъв съвет искаш... защо, позволяваш да ти се подиграва... ти, така ли разбираш любовта... та той дори не те уважава... я горе главата и пълен напред... виж го ти, него...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d4cfb62996
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Бий му шута и за в бъдеще не допускай до себе си или в себе си мъж който не те уважава. Пикльото ще разбере кого е загубил, а ти ще намериш човек който да цени това което даваш.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e136f6e004
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Винаги съм се чудила на жените които са заедно с мъже които ги обиждат! След като те нарича "ДЕБЕЛА" За какво ти е такъв човек да питам?
И дори искаш да се стараеш за него защо? Той в лицето ти казва, че би опънал някоя слаба с големи гърди. Трябва да ти е ясно че този човек НЕ ТЕ харесва.... само ти сваля самочувствието мъчно ми стана за теб зарежи го... :( :(

-Бъди силна

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 25519a9131
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Този човек е елементарен простак, който не те обича, а те ползва за секс, ама мераците са му другаде. Зарежи го, да си търси големите цици. Всеки по пътя си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 96db30cc56
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Мило момиче, на заслужаваш да се държи по този гаден начин с теб. Не го позволявай. Прекрати отношенията си с това момче. Заслужаваш да бъдеш уважавана, обичана и щастлива!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e46eddd1b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не знам как може да го търпиш този сульо?! Имай поне някакво самоуважение!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 485c10894e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   А защо просто не го зарежеш? има ли смисъл да си него.. или те е страх как ще е реагира?

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1cd79b69f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Този трябва да го зарежеш!Той не те уважава и обича, щом иска да те промени( физически и характера). Ако останеш с него, след време ти няма да си пълноценен човек, а отгоре на всичко , по това където си написала е явно и комплексар( щом те обижда за килата и иска да те промени). Ти трябва да си луда, ако останеш с него. За всеки влак си има пътник. Не си прецаквай нервите и живота , заради един боклук.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1e5d522a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Истината е, че е направил много за мен.. бил е в трудни моменти до мен.. Дори когато имах здравословни проблеми и нямах работа, ми помагаше с каквото може ( въпреки че, понякога ме обвиняваше, че неставам от леглото, а аз просто неможех )... Има своята и добра и лоша страна.. Проблема, може да се крие и във мен... Влюбвам се и търпя до последно.. докато не ме ”изцедят ” докрай.. Другото което се сещам да спомена е, че с него не излизаме.. той недава, никога, никакви идеи.. та дори на едно кино не сеща да предложи, да отидем.. И скуката и еднообразието ни е завладяла.. Аз винаги му предлагам, но той все отказва.. Обичам го и знам, че сме несъвместими.. Просто трябва да събера сили, да си стъпя на краката, за да мога евентуално да прекратя всичко.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ec3f64667d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Знам че ти е тежко но по-добре го напусни. Дори и да го обичаш.. забрави го.. намери си друг който ще те уважава а не да се държи с теб се едно си някакъв парцал. Само гледа как да те използва.. за секс.

- Darkness

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: bcca8c02b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Защо се занимаваш с този олигофрен?
Той непрекъснато те унижава и по този начин унищожава самочувствието ти. Намери си някое свястно момче, което ще те уважава и обича такава каквато си.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a87f0570d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Раздели се веднага с него. Той не те обича, нито уважава, а те ползва за секс и да ти смачква психиката и да те комплексира. Той те тормози, не ти е гадже. Прав му път да ходи при които цици иска.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8d49fc73f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   "Грижил" се е за теб, защото си му играчката за секс, нищо повече. Как може да се говори за любов като отсреща няма нищо друго освен презрение и унижаване. Ако трябва да се върнеш при родителите си - направи го, но се раздели с отрепката която наричаш свой "приятел".

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 332dfaa00a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   След като не искаш да го оставиш и се влюбваш "докрай" (и осъзнаваш това и ПАК нищо по въпроса не правиш) - тогава си търпи униженията.

Проблемът решен, оправяй се.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker