Страх ме е от обвързване, да не съм асексуална и да не съм лесбийка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Страх ме е от обвързване, да не съм асексуална и да не съм лесбийка
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1657 пъти
Здравейте!

Момиче на 21 години съм и все още съм девствена, никога не съм имала приятел. Усмихнато и успяло момиче съм. Винаги съм била отличничка, следвам в университет, външно съм хубава и изглеждам уверена, но от изестно време започнах да се терзая за много неща.

Първата ми целувка беше на 16 години и беше ужасно неловко, дори страшно изживяване за мен! Бях суупер притеснена и въобще не се насладих. Втората целувка мина много по-добре, но не усетих тръпка към момчето. Следващото момче, с което се целувах беше в една дискотека и имаше страхотна химия между нас! Но това си беше за една нощ на морето и до там.. Всичко ок до тук, но започнаха да идват някакви странни мисли в главата ми като станах на 19. Имам най-добра приятелка и много си я обичам. Но изведнъж започнах да се притеснявам тя да не ме помисли за лезбийка (това звучи супер тъпо и налудничаво, знам!). Смятам я за много красива и така започнах да имам чувтството, че имам привличане към нея, а не искам да имам сексуален акт с нея?! И така доста често като съм с приятелка понякога ме е страх тя да не си помисли, че я харесвам, когато се грижа за нея и т.н., а същевременно я намирам за много красива и си представям защо мъжете биха я харесали. В същото време изобщо не мога да кажа, че харесвам жени! Напротив! Харесвам мъже, даже много си бях харесала едно момче от университета, но не станаха нещата с него. Много ме е страх, тъй като примерно харесвам дадено момче, но много рядко като целувам съответното момче изпитвам влечение. Не изпитвам нищо, нямам пеперудите в корема... по същия начин е и с връзките. Като че ли имам страх от тях. В момента, в който някое момче, което харесвам, ме хареса обратно, започвам да му намирам дефекти и даже се погнусявам от него.

Наистина много ме е страх да не съм лесбийка или асексуална, или някаква луда. Маструбирам от много малка, всеки ден, по доста време (като докато мастурбирам винаги гледам жени, гърди и т.н.) ... и като че ли само така намирам удоволствие.. помогнете ми, моля ви!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 16809d41ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си асексуална, просто се притесняваш. Асексуалните хора НЯМАТ влечение към нито един от двата пола или НЯМАТ никакво либидо, тоест изпитват тотално отвращение от сексуалността. Горе главата! Повечето девствени момичета се притесняват и са объркани, момчетата дори също. А това да оценяваш красотата на приятел от същия пол, не те прави хомосексуална. Търси си мъж на място, не някакви пропаднали и арогантни типове, ще си намериш точния човек, ще правите секс и ще видиш, че притесненията са ти напразни. Иначе, нямам нищо против хомосексуални и асексуални, но си залагам главата, че ти НЕ си!

Julian

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d45756dc47
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятелката ти няма да си помисли, че си обратна. Не може н-на брой години да си приятел с някого и изведнъж той да реши, че отношението, което си имал и преди означава, че го харесваш и те влече сексуално. Просто до сега един път си била развулнувана от преживяване с момче (това с дискотеката) и не си успяла да изпиташ по-силна тръпка за по-дълго време. Това не те прави и асексуална, защото все пак имаш влечения и имаш желание, не мисля, че асексуалните хора мастурбират всеки ден. Между другото ми е трудно да се възбудя от нормално порно, по-лесно ми е като гледам как някой задоволява жена по по-интересен начин от вкарване и изкарване на член.

Доста хора не се чувстват комфортно в началото на любовния си живот, изобщо в първото си обвързване. Помня, че първата седмица от първата ми връзка се чувствах някак неудобно и странно. Разбрах какво е трепет и привличане чак с настоящия си приятел, преди това си мислих, че знам, но... не знаех. Дори в един момент бях почнала да се притеснявам, че нещо не ми е наред, но спрях да го мисля, запознах се с този човек и нещата се промениха коренно. Дай си малко време, намали самозадоволяването и виж какво ще стане. Съмнява ме да си обратна или асексулна, или пък друго.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker