Тинейджърки момичета в порно сайтовете - защо... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Тинейджърки момичета в порно сайтовете - защо...
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 4644 пъти
Здравейте! Нормален мъж съм, възрастта ми не е от значение. Всеки ден и най-вече всяка вечер съм пред компютъра. Следя много неща, също така проучвам много неща, гледам и много видеота в Ю Тюб, особено политически дискусии които по обикновената телевизия не можеш да видиш. Влизам и в сайтове като "сподели. нет". Следя какви теми се публикуват и как посетителите ги коментират. Чел съм теми от тинейджърки за някои тяхни проблеми и съветите които получават от вас посетителите. Но където и да съм се "разхождал" по интернета накрая винаги поглеждам в порно сайтове. Казах че съм мъж, обичам да гледам голи момичета. Но едно ми прави впечатление, че много млади момичета 18 и 19 годишни-тинейджърки, масово са в порното, бих казал със стотици хиляди, дори милиони си показват интимните части заедно с лицето си пред целия свят да ги види. Тези момичета имат родители, братя и сестри, а също и близки семейства. Не ли се срамуват някой от семейството им, най-вече баща или брат да ги види. Толкова ли са загубили всякакъв срам та не им пука от нищо вече. Да те види собствения ти баща или брат. Ами такава показност пред баща или брат може да предизвика желание от тези мъже за инцест отношения. Не случайно в някои западни държави се разисква инцеста да бъде легализиран. Добре, че нямам дъщеря, но ако имах щях да бъда много обезпокоен, че моята дъщеря, може би, си е показвала интимните части пред цял свят. Не знам как бих реагирал в такъв случай. Ами родителите на тези порно-момичета мислите ли, че никои от тях не са видели децата си в порното. Как мислите, че те са реагирали, с безразличие ли!!?? До къде ни докара 21 век!! Не ме упреквайте, че съм голям моралист, напротив приемам проституцията, но тя се практикува зад затворени врати, а не публично като порнографията. Според вас тези тинейджърки какво ги е накарало да си показват вагините пред цял свят? За пари ли го правят? Ако да, защо не станат проститутки? Останало ли е в тях някакъв морал? Вие какво мислите?
Модератори, моля публикувайте темата ми. Мисля, че има какво да се каже по този въпрос.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: d61cee96de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Гледай Hot Girls Wanted.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b85690a921
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Желанието за популярност и за масово харесване, за внимание! Това кара младите, главно момичетата, да постъпват така! Вместо да учат, да работят, да мечтаят и да се борят за мечтите си, се занимават с глупости. Какво да кажа? Абсолютно прав сте! Но вижте каква музика, вулгарна и пошла, се слуша - клиповете, как изглеждат младите в дискотеките и че вече си правят корекции, веднага след като навършат 18. Жажда за слава. Падение. Не само в България, а в цял свят е това.

Julian

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 040689733e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Темата е актуална и то болезнено. Аз съм ж на 27г., и съвсем наскоро разбрах какви ги вършат момичетата на по 15-19г. в моя град. Снимат се без свян, пращат снимки и клипове наляво и надясно, а после леят сълзи защо били лесни и защо им се подигравали. Намесват се родители и институции, но ефект според мен няма. Чисто като жена не ги разбирам.
Ще ми бъде интересно, ако в сайта циркулират поодбни девойки, нека споделят гледната си точка. Какво им носи и как го понасят.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6ef9cccca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Дали са на 18 или 28, няма абсолютно никакво значение, или практикуваш или не. Плюс това, нормален брат или баща не би проявил интерес към собствената си плът и кръв, а легализацията на инцеста/ кръвосмешението е вследствие на съвсем други причини, не на желанието на бащите към собствените им дъщери, но ако задълбоча темата, вероятно няма да ми публикуват коментара.

Дали дъщеря ти ще си показва вагината пред целия свят, зависи най- вече от възпитанието, което ще ѝ дадеш, а защо толкова млади момичета се насочват към порното - причините сигурно са много. Може би са привлечени от парите и лесната слава, може би просто им харесва или както биха казали някои, просто масата жени са станали леки… но да не забравяме, че отстрани нещата изглеждат едни, а в същността си са други.

Аз отдавна съм се отказала да бъда морален съдник и затова просто ще кажа, че всеки сам решава какво да прави в живота си и си носи отговорността от това.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 24297b05da
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Лицемер. Не осъзнаваш ли, че като посещаваш такива сайтове, ти перпетуираш поведението, което осъждаш.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 62f5a2c7df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Някои за пари, мякои за да се докажат като жени, други от глупост, някой са подведени и дори незнаят, че са голи пред света. Но много често тийнейджърките искат просто да се докажат, че са вече големи, че са жени. И са харесвани...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4731ded99f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   "Да те види собствения ти баща или брат. Ами такава показност пред баща или брат може да предизвика желание от тези мъже за инцест отношения. "

Не знам как ти си повивал или подмивал децата си, ако имаш такива. Щом си устоял на желанието за инцест, значи си силен. :)

А сега сериозно: нито аз, нито някой нормален мъж имаме такива мисли при подобна гледка. Ако ги имаш, най-малкият ти проблем е къде си видял интимните части на детето си. Най-малкият, човече! Моралисте, всички ли постоянно мислите за секс? Бихте ли се покрили някъде, за да не ми излиза лошо име и на мен от такива, които мислят за инцест при вида на подобни гледки? С този темп скоро ще чета теми "всички мъже искат инцест" заради някой като теб и както някои жени обичат да обобщават.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a01964d810
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защо е нужно да ги е срам? Защото ти си казал ли? Това с инцеста ме уби, изкара мъжете като жертва от цялата работа.
Никой не го интересува, че ти не приемаш това, което правят. Моя съвет е да си гледаш собствения живот - не нарушават закони, всеки си има свои ценности и това, че не са като твоите, не ги прави по-лоши.
Те си живеят техния живот, ти си живей твоя. Ако все пак намираш за адски забавно да съдиш хората - мисля, че с бабките пред входа ще станете най-добри приятелки.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: aee472de44
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   А, аз съм съм възмутена от мъже като теб, това какво правят с живота си не те интересува.
Ти самият наблягаш на думата момичета, харесва ти да гледаш голи момичета, не написа никъде, че харесваш да гледаш голи жени, ами това означава че не само "тинейджърките" са сбъркани, а и ти заедно с тях.
Кога най-после ще научите, че след 18 години не се водиш тинейджър?
Някои български момичета искат "слава", да бъдат повече забелязвани, та да имат повече клиентела, а други просто са попаднали на кофти бивши гаджета, за това снимките им са качени по порно сайтове.
Ако водим статистика, то нашите българки не са толкова "разкрепостени", колкото чуждестранните.
За да се снимат от малки и да се качват по сайтове, кой е виновника? !
Родителите искат да "изучат" децата си на всички нови технологии, без айфон едно 10-15 годишно лапе не може да остане.
От 5, 6 годишни зяпат на таблета, компютъра или телефона порно, как искате да не са размити мозъците на новото поколение.
Едно време през вашето поколение пак сте гледали порно, но тогава не е било толкова разпространено, а и не е имало за пример какички с голи фотосесии примамващи малките момиченца и те да последват модата.
Всичко опира до възпитанието, то самото дете не е виновно, а средата в която расте.

(Ж. 20)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 10866f4f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Изкарват си парите просто от клиповете им. Наистина има такова нещо.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c848627d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (66 гласа)

13.   Дядка, сега тука ли се изявяваш! ? Няма спасение от тебе...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f109f12580
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Мисля, че това е нещо много индивидуално. Не всяка жена би се снимала гола, а тези които го правят надали имат една и съща причина. Веднъж си гледах профили в тумблър и попаднах на секс профили, не съм и очаквала в такъв сайт да има подобни неща, най-малкото защото не е порно сайт. Та беше страничка, в която имаше всякакви жени, вероятно клиповете и снимките са били изтеглени от друг сайт, повечето бяха млади, но порнографията се среща навсякъде и не всеки си пада по милф, което веднага трябва да те наведе на мисълта, че повечето хора гледат порно с млади жени и мъже. Не знам какво те бъркат причините им, просто се опитай да възпиташ добре децата си и се моли те да не се възбуждат от публичност и да не са наивни към гаджетата си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 13d0dc545a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   "Момичета на 18-19"-пълнолетни, зрели хора, с глава на раменете си. :D Всеки решава сам, щом навърши пълнолетие! Щом са съгласни тялото им да бъде публицизирано, няма нищо лошо. В порноиндустията на всеки актьор се правят изледвания, те не трябва да са болни, докато при проституцията не се изискват резулратите от теста за СПИН на клиентите. :D Това си е работа както всички други. Както на магазинерките не им е неудобно да ги видят родителите им на работа, така и порноактрисите не се срамуват. Всъщност в това роднините на някого да изпитват сексуално влечение към него аз не виждам лошо, стига да не се стига до насилие. Никой не контролира какво да го възбужда. Защо го правят? Възможно е за пари, може и да е, защото това искат да работят. Както казах-работа като всяка друга. Спрете да съдите, бъдете по-широко скроени и уважавайте чуждия избор! :)

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1803220529
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Н. 5 лицемерка си ти. Помниш ли какво беше написала в друг сайт. Цитирам те: " Най-най-най-обикновенното момиче, което си е хетеро може да играе хомо за пари". Да ти кажа ли къде си го писала това? Значи за пари и най-обикновенното момиче ще се разголи и без никакъв срам ще позволи да й заснемат вагината и да я гледа цял свят. Какво общо има това колко хора гледат порно. Според теб тя го прави за пари и въобще не я грижа дали баща й, майка й, брат й, сестра й или нейните роднини ще я видят. И тези от близките й които я видят ще я поздравяват за успеха й в порнографията. Щом ти мислиш, че и най-най-най обикновено момиче ще играе хомо за пари, това означава, че и твоя мироглед е такъв. Аз съм сигурен, че ако ти имаше (слава Богу че нямаш) дъщеря ти сама щеше да я караш да бъде в порното за пари. Теб те интересуват само пари, морала е на светлинни години далеч от теб. Всички които те познават, това вече го знаят. Ти имаш най-малко право да критикуваш кой и защо гледа порно.
До Н. 11 (ж. 20)
По-добре ти научи до кога момичетата (и момчетата) се водят тинейджъри. От 13 г. -thirteen до 19 г. -nineteen включително и момчета и момичета се водят тинейджъри.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b31371c677
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   До 16: Да не си "баба Ванга", че знаеш кой стои зад определен коментар?
Напълно съм убеден, че ти си авторът на темата, емии брат засегнаха те дамите и сега си го връщаш, като типичен "мъж". :)
След пълнолетие не се водят тийн, набий си го в главицата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker