Той не стига до края - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Той не стига до края
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 4517 пъти
С моята половинка правим невероятен секс, вече няколко години сме заедно, но преди сме се виждали рядко, един два пъти в месеца, сега се виждаме по-често, правим секс всяка седмица, понякога и всеки ден. Хубаво ни е, той се възбужда, но понякога не може да свърши, мисля че правя достатъчно, орален, анален секс, пускаме си порно, правим си наши клипчета, всичко, но той просто не може да свърши понякога, или много трудно свършва. На какво може да се дължи. Имаме много сложни отношения, все сме в конфликт, ако това може да се отрази, той спи много малко, и пие не малко, мисля че оттам може да е, а е и на близо 40 години.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 8f9eec5b2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   не е от възрастта, моят е на 48 вече и няма такъв проблем, а го правим всеки ден, понякога по два пъти.
Според мен единствената причина е АЛКОХОЛЪТ!!! има много литература по темата - той кара мъжете да имат желание, но не може да свършват. Моят приятел не пие никога, защото като млад е имал жълтеница и му е било забранено, така и не се научил после. Сега пие по повод, дори аз настоявам да се напие, защото става доста агресивен и ми харесва - не може да свърши тогава и издържа час и пак чак след фелацио свършва. От алкохола е значи, защото без си действа нормално!!! Но едно е нарочно да си правиш кеф и да пиеш два пъти в годината, друго е да злоупотребяваш с алкохол. За мъж в разцвета на силите си, какъвто трябва да е просто един мъж на 40, направо е жалко само веднъж седмично и при това трудно...
не знам как може да му помогнеш.
Не е от караниците, мъжете си искат секс независимо от това и не им трябва като на нас психическо спокойствие и т. н., за да свършат, а би следвало от чистото механично дразнение да свършват, за да има еякулация и да се продължи човешкия род.
Може и да е от малкото сън, но има хора, на които им стига малко сън, но това също при него може да е следствие от алкохола.
За себе си съм сигурна - моят приятел като се напие много трудно свършва, прави го нарочно (напиването) два-три пъти ГОДИШНО, но не пие иначе и е на 48 и може практически всеки ден - работи по 10 часа минимум на ден и има много отговорна работа, спи също малко (по-малко от мен доста).

Успех и дано малко спре с алкохола твоя мъж, които на 40 трябваше да е в разцвета на силите си!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: e48e37ddd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може и да му е минал мерака. М на 33 съм, казвам ти го от опит :).

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: e78814afc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   e, как ще му мине мерака, а ще има ерекция?
Друга причина може да е, ако се опитва да се сдържа заради теб по-дълго да издържа и накрая да не може да свърши.
Как да му помогнеш - ами сваляш презерватива (ако ползвате такъв) и почваш с фелацио - няма как да не свърши така, нека ти помага и с ръце, защото си знае ритъма

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 06619110b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И това не помага, той не иска да признае, че има проблем, но за мен е така, последните няколко пъти като правим секс не е свършвал, а иска, иначе се възбужда, понякога му спада, не знам, питах го в мен ли е проблема, той казва че няма проблем. Така че наистина не знам, иска да свърши, знае и на мен колко ми харесва да свършва, в мен, върху мен, и къде ли не. наистина мисля, че каквото зависи от мен го правя. Той се опитва понякога сам да свърши, с ръка, но пак не винаги успява, а би трябвало той да се усеща наи-добре.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 0c75df77ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   ами явно още сте в началото на връзката и не сте си насвикнали - съвет - пускаш да гледате порно, докосвате се, говорите си може би за разни сексуални фантазии, но не правите секс. Кажи му, че винаги си искала просто така да се докосвате, да се възбуждате, но да не се извършва пенетрация. Вземи си масажно масло - ... масажирай го, кажи му да се отпусне... масажирай го навсякъде, не го докосвай интимно. Може да си върви еротика иначе, може и само музика да е...
После го насърчи без пенетрация да те задоволи, масажирайки те с ръцете с лубриканта, или с уста да кажем.
Целта на упражнението е да се освободи той от чувството, че ТРЯБВА ДА СВЪРШИ, или трябва да издържа много при секс, трябва това или онова - нищо не трябва. Дай му чувството, че го намираш за много секси ТАКЪВ КАКЪВТО Е, не говори за „проблемът„ и не намеквай.
направете си просто чудесна вечер на любовтта, без натиска да имате хубав секс и да се стига до оргазми. Ако той пойска да прави секс с теб, кажи му, че сте се разбрали да няма тази вечер, но много си си фантазирала да го гледаш как сам се самозадоволява. Може да отидеш зад гърба му и да почнеш да го даряваш с ласки по шията и да го молиш под ушенце да ти даде това удоволствие, после и ти ще му покажеш, как мастурбираш..
ако се съгласи, ще видиш той стига ли сам до оргазъм и до еякулация - разбира се, това може да не ти е фантазия, но мъжете са деца на тази тема - закачливи, обидчиви и дребнави. После му сподели, че и ти не винаги свършваш при секс и ли мастурбация, но много обичаш да правиш секс с него и го намираш за много секси и добър любовник. Целта на последното твърдение е пак да му отнемеш от несигурността, която изпитва относно проблема си.
Според мен проблемът е на чисто психологична основа и само ако успееш да му дадеш самочувствие, ако си търпелива и ако той 100% е сирурен, че го харесваш и ти е добре с него в леглото, ще успееш в целта си да имаш нормален сексуален живот с него.
Трябва много търпение, много прелъстяване и много ама много разбиране и ТАКТИКА, трябва да го измамиш малко, за да ти се довери, преди всичко трябва да му отнемеш от НАТИСКА ДА БЪДЕ ДОБЪР В ЛЕГЛОТО И ДА СВЪРШВА, като твърдиш, че много ти харесва, като отделиш време за еротичен масаж и му покажеш как да те задоволява без същински секс...щом ти свикне, щом се оттърси от притеснения и страхове, той ще стане много добър любовник, вярвай ми, но не засягай повече директно проблемът, прави се, че го няма и сподели за свои собствени проблемчета и фантазии

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 18f72a3cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   От автора-Благодаря за съветите, но сме заедно от 4-5 години, не мисля че сме си омръзнали, а и щом се възбужда, няма как да е от това. И преди се е случвало да не може да свърши, но рядко, случвало се е и по-бавно да стигне до края, но това не е толкова странно, ако се случва понякога, ако не е винаги. Пробвали сме с порно, така че това няма как да помогне, а и за 4-5 г. е ясно, че сме опитали почти всичко, което и на двамата ни харесва, освен това смея да тжърдя, че не съм пасивна в леглото, макар принципно мъжа да върши основно всичко, аз също съм активна. И аз си мисля, че проблема е психологически вече. Ние се обичаме, не е само секс между нас, надявам се да му помогна, не е проблем за мен че не свършва, но може би той не се чувства добре, чисто физиологично, а и може би малко или много му е неудобно пред мен.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 38bf004a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Да се консултира с лекар - сексолог или уролог. Или поне да пробва в някой секс-шоп. Имахме съвсем различан проблем - приятелят ми прекалено бързо свършваше, кето беше в резултат на здравесловен проблем, на все едно. Случаен разговор с негов съсед-уролог и консултация в най-обикновен секс-шоп ни помогна невероятно. Ползва се един спрей и така вече години наред правим секс по час и половина, докато преди приключваше за минути. Така, че непременно потърсете помощ, защото проблемите в секса винаги се отразяват на връзката. Естествено при сексуални хора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker